Ухвала
від 28.11.2016 по справі 4-с1/1423/15681/2012
ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

н\п 4-с/490/174/2016 Справа № 4-с1/1423/15681/2012

Центральний районний суд м. Миколаєва


УХВАЛА

28 листопада 2016 року суддя Центрального районного суду м. Миколаєва Гуденко О.А., розглянувши скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Кредит Європа Лізинг» на бездіяльність державного виконавця Центрального районного відділу державної виконавчої служби м. Миколаїв ОСОБА_1, -

В С Т А Н О В И В:

ТОВ «Кредит Європа Лізинг» звернувся до суду із скаргою, в якій просив визнати протиправною бездіяльність державного виконавця Центрального ВДВС м. Миколаїв ОСОБА_1 щодо невинесення постанови про арешт акцій боржника та зобовязати державного виконавця Центрального ВДВС м. Миколаїв винести постанову про арешт належних боржнику акцій сільськогосподарського ЗАТ «Агрокорм» в межах суми стягнення.

Згідно ст. 383 ЦПК України сторони виконавчого провадження мають право звернутися до суду із скаргою, якщо вважають, що рішенням, дією або бездіяльністю державного виконавця чи іншої посадової особи державної виконавчої служби під час виконання судового рішення, ухвалено відповідно до цього Кодексу , порушено ії права чи свободи.

У відповідності до вимогст. 384 ЦПК України , скаргу може бути подано до суду безпосередньо або після оскарження рішення, дії або бездіяльності державного виконавця чи іншої посадової особи державної виконавчої служби до начальника відповідного відділу державної виконавчої служби. Скарга подається до суду, який видав виконавчий документ.

Стаття 82 ч. 7 ЗУ «Про виконавче провадження» вказує, що скарга у виконавчому провадженні подається у письмовій формі та має містити: найменування органу державної виконавчої служби, до якого вона подається; повне найменування (ім'я) стягувача та боржника, їх місце проживання чи перебування (для фізичних осіб) або місцезнаходження (для юридичних осіб), а також найменування (ім'я) представника сторони виконавчого провадження, якщо скарга подається представником; реквізити виконавчогодокумента (вид документа, найменування органу, що його видав, день видачі та номер документа, його резолютивна частина); зміст оскаржуваних рішень, дій чи бездіяльності та норму закону, яку порушено; викладення обставин, якими скаржник обґрунтовує свої вимоги; підпис скаржника або його представника із зазначенням дня подання скарги.

За такого, скаржнику необхідно уточнити вимоги скарги, з посиланням на відповідні обставини та докази, вказавши, у який спосіб підлягає поновлення порушеного права.

Скаржнику необхідно уточнити вимоги скарги, з посиланням на відповідні обставини, вказавши, які наслідки повинні наступити для суб'єктів оскарження у разі визнання їх дії неправомірними.

За такого, скарга підлягає залишенню без руху.

Керуючись ст.ст. 119-121 ЦПК України , суддя, -

У Х В А Л И В:

Скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Кредит Європа Лізинг» на бездіяльність державного виконавця Центрального районного відділу державної виконавчої служби м. Миколаїв ОСОБА_1Ю -залишити без руху .

Надати пятиденний строк з дня отримання копії ухвали для усунення недоліків, вказаних у мотивувальній частині ухвали, шляхом подання скарги у новій редакції з наданням відповідних документів.

Розяснити, що в разі невиконання вказаних вимог, скарга буде вважатись не поданою та повернута.

Водночас розяснюю, що невиконання до вказаного строку вимог не позбавляє права повторного звернення до суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.А. Гуденко

СудЦентральний районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення28.11.2016
Оприлюднено23.12.2016
Номер документу63516961
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —4-с1/1423/15681/2012

Ухвала від 20.02.2017

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Гуденко О. А.

Ухвала від 20.01.2017

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Гуденко О. А.

Ухвала від 28.11.2016

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Гуденко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні