Ухвала
від 23.12.2016 по справі 820/6296/16
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ОСОБА_1 окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua

УХВАЛА

23 грудня 2016 року Справа № 820/6296/16 ОСОБА_1 окружний адміністративний суд у складі: головуючого - судді: Мар'єнко Л.М., розглянувши у порядку письмового провадження в приміщенні суду в м. Харкові адміністративну справу за позовом Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області до Приватного підприємства "Прем'єр" про стягнення податкового боргу,-

встановив:

Позивач, Центральна об'єднана державна податкова інспекція м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області, звернувся до ОСОБА_1 окружного адміністративного суду з позовом до Приватного підприємства "Прем'єр", у якому просить суд стягнути з Приватного підприємства "Прем'єр" код ЄДРПОУ 32950698 податковий борг у сумі 986197,57 грн. з розрахункових рахунків, відкритих відповідачем у банках, що обслуговують такого платника.

Ухвалою ОСОБА_1 окружного адміністративного суду від 22.11.2016 було відкрито скорочене провадження у справі за зазначеним позовом.

Ухвалою суду від 22.12.16 справу призначено до розгляду у відкритому судовому засіданні.

Фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється згідно до вимог ст. 41 КАС України.

Дослідивши наявні у матеріалах справи докази, суд встановив наступне.

Відповідно до ч. 1 ст.19 КАС України визначено, що адміністративні справи вирішуються адміністративним судом за місцезнаходженням відповідача, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

Згідно з п.3 ч.1 ст.22 КАС України, суд передає адміністративну справу на розгляд іншого адміністративного суду, якщо: після відкриття провадження у справі з'ясувалося, що справа територіально підсудна іншому суду.

Відповідно до ч. 4 ст. 22 КАС України, питання про передачу адміністративної справи, крім випадку, передбаченого пунктом 5 частини першої цієї статті, розглядається судом у порядку письмового провадження або в судовому засіданні на розсуд суду. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені, не перешкоджає розгляду цього питання.

В ході судового розгляду справи судом було встановлено, що Приватне підприємство "Прем'єр" зареєстровано за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1, кв. (оф.) 14,м. Київ.

Враховуючи вищевикладене, ця справа територіально не підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду та має вирішуватися на підставі ч.1 ст. 19 КАС України адміністративним судом за місцезнаходженням відповідача - Окружним адміністративним судом міста Києва.

Керуючись ст.ст. 6, 19, 22, 41, 160, 165, 186,254 КАС України, суд -

У Х В А Л И В:

Передати адміністративну справу за позовом Центральної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області до Приватного підприємства "Прем'єр" про стягнення податкового боргу до Окружного адміністративного суду міста Києва.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження..

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до ОСОБА_1 апеляційного адміністративного суду через ОСОБА_1 окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу постановлено у письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Суддя Мар'єнко Л.М.

Дата ухвалення рішення23.12.2016
Оприлюднено27.12.2016
Номер документу63648785
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/6296/16

Постанова від 05.04.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Качур І.А.

Ухвала від 10.02.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Качур І.А.

Ухвала від 23.12.2016

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні