Ухвала
від 30.11.2016 по справі 757/59474/16-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/59474/16-к

У Х В А Л А

ІМЕНМ УКРАЇНИ

30 листопада 2016 року

Печерський районний суд міста Києва у складі:

головуючого слідчого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участю слідчого ОСОБА_3 ,

розглянувши у закритому судовому засіданні у приміщенні Печерського районного суду міста Києва клопотання слідчого в особливо важливих справах п`ятого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 , про надання дозволу на проведення обшуку,

В С Т А Н О В И В:

У провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання сторони кримінального провадження - слідчого в особливо важливих справах п`ятого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 , погоджене прокурором першого відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 , про надання дозволу на проведення обшуку.

У судовому засідання слідчий внесене клопотання підтримав та просив його задовольнити.

Згідно норми ч. 1 ст. 107 КПК України 2012 року фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалась.

Як вбачається з матеріалів клопотання Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42016000000003026 від 27.10.2016 за фактом вчинення службовими особами ТОВ «Євростандарт-автогаз», ТОВ «Різалт-нафтопродукти», ТОВ «НадеждаТрейд», ПП «Компанія «Надежда», ТОВ «Союз 2000», ТОВ «НВП «Дін ЛТД», ВЦ «10 Хіммотологічний Центр», ТОВ «Інспекторат Україна» кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 364-1, ч.1 ст. 366 КК України

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи ТОВ «Євростандарт-автогаз», ТОВ «Різалт-нафтопродукти», ТОВ «НадеждаТрейд», ПП «Компанія «Надежда», ТОВ «Союз 2000», вступивши в змову з вітчизняними органами сертифікації (ТОВ «НВП «ДінЛТД», ВЦ «10 Хіммотологічний Центр», ТОВ «Інспекторат Україна»), організували схему імпорту з Республіки Білорусь недоброякісних нафтопродуктів шляхом внесення в офіційні документи (сертифікати відповідності, протоколи випробувань тощо) недостовірних відомостей щодо їх походження.

Для підтвердження походження імпортних партій нафтопродуктів, а також для проведення їх сертифікації, заводом-виробником вказаного товару видається доручення резиденту України на вчинення відповідних дій в уповноважених органах. Разом з тим, шляхом співставлення виданих ТОВ «Євростандарт-автогаз», ТОВ «Різалт-нафтопродукти», ТОВ «НадеждаТрейд», ПП «Компанія «Надежда», ТОВ «Союз 2000» сертифікатів відповідностей на імпортні партії нафтопродуктів виробництва нафтопереробних заводів Республіки Білорусь ВАТ «Нафтан», ВАТ «Мозирський НПЗ» в системі УкрСЕПРО та інформації заводів щодо фактичної видачі вказаним структурам довіреностей встановлено, що переважна частина обсягу нафтопродуктів сертифікована та імпортована за підробленими довіреностями вказаних НПЗ.

Надання вказаними суб`єктами господарювання офіційних документів з внесеними недостовірними відомостями щодо походження імпортної нафтопродукції до органів сертифікації та митних органів України свідчить про незаконне походження вказаного товару, його подальшу протиправну переробку на підконтрольних нафтобазах та міні НПЗ, а також реалізацію даної недоброякісної продукції через власну мережу АЗС.

Для здійснення своєї діяльності щодо накопичення, зберігання та транспортування нафтопродуктів службові особи групи компаній «Надежда» через підконтрольні їм підприємства ПП «Компанія Надежда», ТОВ «Надежда Ритейл», ТОВ «Союз 2000», ТОВ «Різалт-нафтопродукт», ТОВ «Євростандарт Автогаз», ТОВ «Автогаз Груп», ТОВ «Альпарі ХХІ», ТОВ «Надежда Трейд» використовує офісні приміщення за адресами: м. Полтава, вул. Соборності (Жовтнева), буд. 19, Полтавська область, Машівський район, с. Селещина, вул. Леніна, буд. 4А, м. Полтава, вул. Зінківська, буд. 19Б, а також нафтосховища, розташовані за адресами:

-Селещина (ст. Селещина) ємність резервуарного парку 4000 кубічних метрів, розташована за адресою: Полтавська область, Машівський район, с. Селещина, вул. Кірова, 90А;

-Миргород (ст. Миргород) ємність резервуарного парку 7000 кубічних метрів,розташована за адресою: Полтавська область, м. Миргород, вул. Залізнична, 6;

-Олександрівка (ст. Золоті пруди)ємність резервуарного парку 2800 кубічних метрів,р озташована за адресою: Донецька область, смт. Олександрівка, вул. Залізнична. 1;

-Ізюм (ст. Селещина) ємність резервуарного парку 5600 кубічних метрів,розташована за адресою: Харківська область, м. Ізюм, вул. Маршала Федоренко, 1;

-Низи (ст. Селещина) ємність резервуарного парку 2300 кубічних метрів,розташована за адресою:Сумська область, Сумський район, смт. Низи, Залізнична станція, 8 (поруч із залізничною станцією «Низи»);

-за місцем знаходження виробничих потужностей (нафтобази) ТОВ «Пасіпол» (23276153) за адресою: Полтавська область, Шишацький район, с. Сагайдак, вул. Шишацький шлях, 3А.

Крім того, встановлено, що група компаній «Надежда» для збуту світлих нафтопродуктів (бензинів та дизельного палива) використовує АЗС за адресою: Полтавська область, Машівський район, с. Селещина, вул. Леніна, 4Б.

У ході досудового розслідування 31.10.2016 старшим оперуповноваженим на ОВО першого відділу другого Управління ГУ КЗЕ Служби безпеки України здійснено огляд веб-ресурсу: http//ua.oil.pl.ua призначеного для отримання інформації Інтернет користувачам про діяльність компанії «Надежда» за наслідком якого встановлено, що група компаній «Надежда» реалізовує кінцевим споживачам декілька видів світлих нафтопродуктів, а саме:

95, А92 - палива повністю відповідають чинним вимогам Європейського співтовариства. Країна виробник: Литва, Білорусія.

А95 літній - бензин класу А, завдяки високій щільності і температури кипіння, влітку зменшується втрата палива внаслідок випаровування, а в паливній системі не утворюються повітряні пробки. Країна виробник: Литва.

А95 зимовий - клас D, завдяки низькій щільності і високому тиску парів, взимку автомобіль заводиться легше і прогрівається швидше. Країна виробник: Литва.

Дт, Дт «Арктика» - відповідно до пори року дизпаливо поділяється на три класи С, Е, F. Згідно з вимогами європейських стандартів, основні показники якості палива (низький вміст сірки, високе октанове число, низька в`язкість) перевершують продукти інших виробників. Країна виробник: Литва, Білорусія.

Ventus 95 - преміальний бензин з присадками концерну BASF, які сприяють кращому згорянню в циліндрах, за рахунок чого зменшується використання палива на 4%. Країна виробник: Литва.

Турбо а92е - альтернативне моторне паливо, до складу якого входить зневоднений спирт і присадки «F2-21 eeFuel». Паливо зменшує шкідливі викиди і очищає паливну систему автомобіля. Країна виробник: Україна.

Газ - автомобільний газ пропан-бутан. Співвідношення пропану і бутану спеціально збалансовано. Країна виробник: Україна, Білорусь, Литва, Казахстан.

У ході досудового розслідування встановлено, що відповідно до податкової звітності ТОВ «Різалт-нафтопродукт» (код ЄДРПОУ 23997935) протягом 1 півріччя 2016 року закуповувало світлі нафтопродукти у ТОВ«Енергетична альтернатива 7» (код ЄДРПОУ 38288766) на загальну суму понад 5 млн. грн.

За наслідками здійснення аналізу фінансово-господарської діяльності групи компаній «Надежда», згідно з даними Єдиного державного реєстру судових рішень встановлено, що ГУ ДФС у Полтавській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 32015200000000046 від 27.05.2015 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст.204 ККУкраїни, в рамках якого виявлено, що ОСОБА_3 у своїй діяльності з незаконного виготовлення нафтопродуктів використовує підприємство ТОВ«Енергетична альтернатива - 7» (код ЄДРПОУ 38288766), юридична адреса місцезнаходження: Сумська область, м. Охтирка, вул.Снайпера, буд. 3, яке орендує виробничі потужності у ТОВ «Пасіпол» (кодЄДРПОУ 23276153) за адресою: Полтавська область, Шишацький район, с.Сагайдак.

Аналізом автоматизованих баз даних системи співставлення податкового кредиту та податкових зобов`язань ТОВ «Енергетична альтернатива - 7» (код ЄДРПОУ 38288766) встановлено, що вказане підприємство отримувало у ТО«гзалт - Нафтопродукти» (код ЄДРПОУ 23997935) сировину для переробки та виготовлення альтернативного моторного палива.

У свою чергу ТОВ «Енергетична альтернатива - 7» взявши в оплачувану оренду виробничі потужності ТОВ «Пасіпол» та з використанням технічних умов вказаного підприємства здійснює виробництво паливно-мастильних матеріалів при переробці газового конденсату.

Відповідно до Реєстру виробництва альтернативних видів палива Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України (Держенергоефективності) ТОВ «Пасіпол» на підставі отриманого ТУ У 24.6-23276153-004:2010 має право на виробництво світлих нафтопродуктів «Рідке паливо моторне альтернативне АЕ-92е та АЕ-95е» відповідно до експертних висновків № 942-2015 від 30.12.15 та №943-2015 від 30.12.2015, виданих ВЦ УКРНДІНП «МАСМА» та дійсних до 14.01.2018.

Крім цього, відповідно до зазначеного Реєстру ТОВ «Різалт-Нафтопродукти» на підставі отриманих ТУ У 24.6-31514949-012:2010 зі змінами №1, № 2 має право на виробництво світлих нафтопродуктів «Паливо моторне альтернативне А-92Е та А-95Е Турбо» згідно з експертним висновком № 3152 від 15.12.2015, виданим Випробувальним центром ТОВ«Випробувальний центр паливно-мастильних матеріалів» та дійсного до 23.12.2017.

Виробництво вказаних паливно-мастильних матеріалів здійснюється на виробничій базі ПП «Компанія Надежда», що знаходиться за адресою: Полтавська обл., Машiвський р-н, с.Селещина, вул. Кiрова, 90А.

У ході оперативно-розшукових заходів встановлено, що службовими особами ТО«гзалт-Нафтопродукти» з метою приховування придбання значної кількості компонентів та різноманітних хімічних домішок здійснюється закупівля вказаної продукції за готівкові кошти у ТОВ«Енергетична альтернатива - 7» без відображення необхідних відомостей у податковій звітності та доставляється до виробничої бази ПП«Компанія Надежда».

Крім того, за наслідками здійснення головним управлінням ДФС у м. Києві дослідження фінансових операцій за участю ТОВ «Євростандарт-Автогаз», ТОВ «Сонкей», ТОВ «Софітекс-Ком», ТОВ «ТК-Дніпро-Холдинг», ТОВ «ТК Центр-Холдинг», ТОВ №Темпленд» № 252/16-20/37958775 від 26.09.2016 за період з 01.01.2015 до 26.09.2016 вбачається ймовірне внесення посадовими особами ТОВ «Євростандарт-Автогаз» до первинних бухгалтерських документів завідомо неправдивих даних щодо здійснення фінансово-господарських операцій з вказаним суб`єктами господарювання, з метою подальшої легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом.

Вказані відомості свідчать про те, що службовими особами групи компаній «Надежда» використовуються зазначені нафтобази та «міні-НПЗ» на території яких здійснюється перепродаж світлих нафтопродуктів ряду суб`єктів господарювання, а для зменшення собівартості таких нафтопродуктів використовуються різноманітні октановопідвищуючи домішки, в наслідок чого здійснюється реалізація неврахованого низько якісного пального з метою ухилення від сплати до бюджету податків та обов`язкових платежів, що в подальшому оприбутковується по бухгалтерії від фіктивних підприємств.

Відповідно до протоколу огляду місцевості (території складу/нафтобази) від 02.11.2016, старшим оперуповноваженим на ОВО першого відділу другого Управління ГУ КЗЕ Служби безпеки України з метою встановлення діяльності щодо збуту підконтрольними підприємствами групи компаній «Надежда» світлих нафтопродуктів здійснено зовнішній огляд нафтобази ТОВ «Пасіпол», що знаходиться за адресою: Полтавська область, Шишацький район, с/р Сагайдацька внаслідок чого встановлено, що вказана нафтобаза є закритим та охоронюваним об`єктом на якому функціонує контрольно-пропускна система. У ході огляду на території нафтобази виявлено виробничу будівлю, схожу на установку по переробці нафтопродуктів, так званої «міні НПЗ», дві робочі вишки з видобутку нафти, газу і конденсату, понад двадцяти резервуарів, призначених для зберігання паливно-мастильних матеріалів та п`ятнадцять бензовозів у черзі, в які наповнюються або зливаються паливно-мастильні матеріали.

Таким чином, на території вказаної нафтобази засвідчено факт ведення невстановленими особами активної фінансово-господарської діяльності, оскільки постійно здійснюється вивіз та ввіз світлих нафтопродуктів бензовозами у великій кількості.

Крім того, старшим оперуповноваженим на ОВО першого відділу другого Управління ГУ КЗЕ Служби безпеки України здійснено огляд місцевості території нафтобази ТОВ «Надежда Трейд», яка знаходиться за адресою: Полтавська область, Машівський район, с. Селещина, вул. Кірова, 90А, ПП «Надежда», що знаходиться за адресою: Полтавська область, м. Миргород, вул. Залізнична, 6, ПП «Надежда», що знаходиться за адресою: Харківська область, м. Ізюм,вул. Маршала Федоренко, 1, у ході яких встановлено, що вказаними нафтобазами здійснюється систематичний вивіз та ввіз за допомогою бензовозів та залізничних вагонів світлих нафтопродуктів, тобто здійснюється активна фінансово-господарська діяльність.

Отже, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, документування та здобуття доказів протиправної діяльності, відшукання та вилучення речових доказів, які самостійно або в сукупності з іншими доказами можуть мати суттєве значення для встановлення об`єктивної істини та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності, у сторони обвинувачення виникла необхідність у проведенні обшуку на території складів зберігання нафтопродуктів - нафтобази «Миргород», у тому числі складських та офісних приміщеннях, що знаходяться на зазначеній земельній ділянці, яка входить до групи компаній «Надежда» за адресою: Полтавська область, м. Миргород, вул. Залізнична, 6, яка зареєстровано за ПП «Компанія Надежда», де можуть зберігатись чорнова бухгалтерія, записи про фактичних виконавців злочинних дій та матеріальні носії, на яких може знаходитися така інформація, комп`ютерна техніка, магнітні та електронні, цифрові носії інформації, мобільні телефони та сім-картки, первинні фінансово-господарські документи, у тому числі податкові накладні, видаткові накладні, акти виконаних робіт, договори, угоди, контракти або інші правочини, довіреності, платіжні доручення, накази, рахунки фактури, специфікації, товарно-транспортні накладні, акти прийому-передачі товарів, робіт та послуг, сертифікати відповідності, документи щодо проведення сертифікації продукції (заявки на проведення сертифікації, накази про призначення комісії для проведення робіт з сертифікації, паспорти на нафтопродукти, обґрунтування схеми сертифікації, рішення щодо проведення сертифікації, акти відбирання та ідентифікації зразків продукції, акти опломбування та зберігання зразків продукції, протоколи випробувань, звіти про результати оцінки відповідності, рішення про видачу сертифікатів, програми технічного нагляду, та інші), печатки та штампи, чорнові записи, записні книги з інформацією про подвійну бухгалтерію, бланки з відбитками печаток, грошові кошти здобуті в результаті вчинення кримінального правопорушення, а також грошові кошти, походження яких документально не підтверджено, різноманітні незаконно виготовлені світлі нафтопродукти (бензини та дизельне паливо) та їх компоненти, що використовуються для їх виготовлення, зміни фізико-хімічних властивостей, сідлові тягачі, причепи з цистернами, бензовози, якими транспортуються незаконно виготовлені нафтопродукти з метою збуту, а також інші предмети та документи, що стосуються діяльності групи компаній «Надежда» - ПП «Компанія Надежда», ТОВ «Надежда Ритейл», ТОВ «Союз 2000», ТОВ «Різалт-нафтопродукт», ТОВ«Євростандарт Автогаз», ТОВ «Автогаз Груп», ТОВ «Альпарі ХХІ», ТОВ«Надежда Трейд» та їх контрагентів щодо придбання, зберігання, реалізації нафтопродуктів, присадок, інших хімічних реагентів, необхідних для виготовлення суміші нафтових фракцій, бензини та дизельне паливо, якість яких може не відповідати вимогам ТУ та ДСТУ, компонентів, присадок та складових, з яких їх виготовлено, з метою ухилення від сплати до бюджету податків та обов`язкових платежів, що в подальшому оприбутковується по бухгалтерії від фіктивних підприємств та прикриття діяльності по легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом та виведенню незаконно здобутих коштів, або якими підтверджується подальший рух отриманих в результаті цих операцій коштів, а також інших речей і документів, що мають значення для досудового розслідування.

Відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкту нерухомого майна, земельна ділянка на якій розміщена нафтобаза «Миргород» за адресою: Полтавська область, м. Миргород, вул. Залізнична, 6, є комунальною власністю Миргородської міської ради, та орендується ПП «Компанія Надежда» на підставі договору оренди № 11/218 від 19.08.2015. Строк дії відповідного договору становить 3 роки. Комплекс об`єктів нерухомості загальною площею 650,4 га, що знаходиться за вказаною адресою належить на праві приватної власності ПП «Компанія Надежда».

Відповідно до ст. 233 КПК України ніхто не має права проникнути до житла чи іншого володіння особи з будь - якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді.

Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Відповідно до ч. 2 ст. 234 КПК України обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення слідчого, дійшов висновку, що є достатні підстави вважати, що на території складів зберігання нафтопродуктів - нафтобази «Миргород», у тому числі складських та офісних приміщеннях, що знаходяться на зазначеній земельній ділянці, яку використовує група компаній «Надежда» для збуту світлих нафтопродуктів (бензинів та дизельного палива) за адресою: АДРЕСА_1 , можуть знаходитись відшукуванні речі, предмети та документи, які мають значення для досудового розслідування, а також те, що відомості, які містяться у відшукуванних речах, предметах та документах, можуть бути доказами під час судового розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 107, 167, 233 - 235, 309 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого в особливо важливих справах п`ятого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 , погоджене прокурором першого відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 , про надання дозволу на проведення обшуку, задовольнити.

Надати дозвіл слідчому в особливо важливих справах п`ятого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 , слідчим зі складу слідчої групи, оперативним підрозділам за дорученням слідчого, прокурору першого відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 , а також прокурорам зі складу групи прокурорів на проведення обшуку на території нафтобази «Миргород», що знаходиться на земельній ділянці з кадастровим номером № 5310900000:50:072:0203, площею 0,2748 га, яка є комунальною власністю Миргородської міської ради, використовується ПП «Компанія Надежда» на підставі договору оренди № 11/218 від 19.08.2015 та комплексу об`єктів нерухомості загальною площею 650,4 га, що розміщені на вказаній земельній ділянці та на праві приватної власності належать ПП «Компанія Надежда» за адресою: м. Миргород, вул. Залізнична, 6, яке безпосередньо використовується для здійснення протиправної діяльності, з метою відшукання та вилучення чорнової бухгалтерії, записних книг та блокнотів, а також інших матеріальних носіїв на яких можуть міститись записи про фактичних виконавців злочинних дій, комп`ютерної техніки, магнітних та електронних, цифрових носіїв інформації, мобільних телефонів та сім-карток, первинних фінансово-господарських документів, у тому числі податкових накладних, видаткових накладних, актів виконаних робіт, договорів, угод, контрактів або інших правочинів, довіреностей, платіжних доручень, наказів, рахунків фактур, специфікацій, товарно-транспортних накладних, актів прийому-передачі товарів, робіт та послуг, сертифікатів відповідності, документів щодо проведення сертифікації продукції (заявки на проведення сертифікації, накази про призначення комісії для проведення робіт з сертифікації, паспорти на нафтопродукти, обґрунтування схеми сертифікації, рішення щодо проведення сертифікації, акти відбирання та ідентифікації зразків продукції, акти опломбування та зберігання зразків продукції, протоколи випробувань, звіти про результати оцінки відповідності, рішення про видачу сертифікатів, програми технічного нагляду, та інші), печаток та штампів, чорнових записів, записних книг з інформацією про подвійну бухгалтерію, бланків з відбитками печаток, грошових коштів, здобутих в результаті вчинення кримінального правопорушення, а також грошових коштів, походження яких документально не підтверджено, різноманітних незаконно виготовлених світлих нафтопродуктів (бензини та дизельне паливо) та їх компонентів, що використовуються для їх виготовлення та зміни фізико-хімічних властивостей, сідлових тягачів, причепів з цистернами, бензовозів, якими транспортуються незаконно виготовлені нафтопродукти з метою збуту, а також інших предметі та документів, що стосуються діяльності групи компаній «Надежда» - ПП «Компанія Надежда», ТОВ «Надежда Ритейл», ТОВ «Союз 2000», ТОВ «Різалт-нафтопродукт», ТОВ«Євростандарт Автогаз», ТОВ «Автогаз Груп», ТОВ «Альпарі ХХІ», ТОВ«Надежда Трейд» та їх контрагентів щодо придбання, зберігання, реалізації нафтопродуктів, присадок, інших хімічних реагентів, необхідних для виготовлення суміші нафтових фракцій, бензини та дизельне паливо, якість яких може не відповідати вимогам ТУ та ДСТУ, компонентів, присадок та складових, з яких їх виготовлено, з метою ухилення від сплати до бюджету податків та обов`язкових платежів, що в подальшому оприбутковується по бухгалтерії від фіктивних підприємств та прикриття діяльності по легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом та виведенню незаконно здобутих коштів, або якими підтверджується подальший рух отриманих в результаті цих операцій коштів, а також інших речей і документів, що мають значення для досудового розслідування.

Визначити строк дії ухвали, який не може перевищувати одного місяця з дня постановлення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення30.11.2016
Оприлюднено16.03.2023
Номер документу63727830
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —757/59474/16-к

Ухвала від 30.11.2016

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Васильєва Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні