Ухвала
від 19.12.2016 по справі 757/62846/16-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/62846/16-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 грудня 2016 року Слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю сторони кримінального провадження старшого слідчого в ОВС ГСУ НП України ОСОБА_3 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду міста Києва клопотання старшого слідчого в ОВС ГСУ НП України ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримання державного обвинувачення Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 , про надання дозволу на проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В :

В провадження слідчого судді надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС ГСУ НП України ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримання державного обвинувачення Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 , про надання дозволу на проведення обшуку, в приміщенні, яке займає для здійснення нотаріальної діяльності приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ОСОБА_5 , який розташований за адресою: АДРЕСА_1 , та на праві власності належить ОСОБА_6 .

Обґрунтовуючи подане клопотання, сторона кримінального провадження вказує, що Головним слідчим управлінням НП України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за №12016000000000194 від 23.06.2016р. за фактом заволодіння службовими особами Головного управління Держгеокадастру у Київській області, шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненим за попередньою змовою з невстановленими особами, державним майном в особливо великих розмірах, за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Київській області ОСОБА_7 та заступник начальника Головного управління Держгеокадастру у Київській області ОСОБА_8 , за посередництва громадянина ОСОБА_9 , організували оформлення на понад 800 громадян права власності на земельні ділянки сільськогосподарського призначення, в межах норм безоплатної приватизації, загальною площею понад 1600 га, на підставі отримання від них довіреностей на право розпорядження такими земельними ділянками, розташованими на території Київської області.

Органом досудового розслідування встановлено, що 01.06.2016 ОСОБА_10 з метою отримання в межах норм безоплатної приватизації земельної ділянки у власність, звернувся до в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Київській області ОСОБА_7 та її заступника ОСОБА_8 , та йому запропоновано, як один із варіантів отримання земельної ділянки, звернутися до довірених їм приватних нотаріусів та видати довіреність на їх довірену особу - ОСОБА_9 , на підставі якої останній буде представляти його інтереси в ГУ Держгеокадастру у Київській області з питань виділення та оформлення земельної ділянки, крім того, у відповідного приватного нотаріуса ОСОБА_10 мав написати клопотання на ім`я ОСОБА_7 щодо виділення земельної ділянки, в межах норм безоплатної приватизації у приватну власність.

Також органом досудового розслідування при допиті в якості свідків фізичних осіб, від імені яких видавались довіреності та на ім`я яких оформлювалось право власності на земельні ділянки, встановлено, що упродовж 2015-2016рр. на пропозицію раніше не знайомих осіб, з метою отримання у власність земельних ділянок, в межах норм безоплатної приватизації, у приміщенні нотаріальних контор, розташованих за адресою: АДРЕСА_2 , де знаходиться робоче місце приватного нотаріуса Київського обласного нотаріального округу ОСОБА_11 , за адресою: АДРЕСА_1 , де знаходиться робоче місце приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_5 , видали нотаріальні довіреності, на право розпорядження земельними ділянками розташованими на території Київської області, однак, в подальшому нічого не відомо з приводу виділення в їх власність будь-яких земельних ділянок на території Київської області.

Згідно інформації з повного витягу з Єдиного реєстру довіреностей на ОСОБА_9 , ідентифікаційний номер платника податків НОМЕР_1 , приватними нотаріусами Київського міського нотаріального округу ОСОБА_12 , робоче місце якого знаходиться за адресою: АДРЕСА_3 , ОСОБА_13 , робоче місце якої знаходиться за адресою: АДРЕСА_4 , ОСОБА_14 , робоче місце якої знаходиться за адресою: АДРЕСА_5 , ОСОБА_15 , робоче місце якої знаходиться за адресою: АДРЕСА_6 , та ОСОБА_16 , робоче місце якого знаходиться за адресою: АДРЕСА_7 , зареєстровано довіреності на понад 800 фізичних осіб з питань пов`язаних з приватизацією, оформленням в установленому порядку права власності, реєстрації права власності, виділення в натурі, отримання правовстановлюючих документів, розпорядженням та здійснення інших дій стосовно будь-якої земельної ділянки, наданої для ведення особистого селянського господарства, розташованої на території Київської області.

крім того, в ході досудового розслідуванням встановлено, що на підставі виданих нотаріальних довіреностей ОСОБА_9 через суб`єкти господарської діяльності, які надають землевпорядні послуги, а саме: ТОВ «Земприват», ЄДРПОУ 38183188, ТОВ «Центр сучасних технологій «ФТБ», ЄДРПОУ 39306089, ТОВ «Науково-виробнича фірма «Геоцентр», ЄДРПОУ 39076901, ТОВ «Інститут незалежної експертної оцінки», ЄДРПОУ 39619088, ФОП ОСОБА_17 , ідн. НОМЕР_2 , ФОП ОСОБА_18 , ідн. НОМЕР_3 , та ФОП ОСОБА_19 , ідн. НОМЕР_4 , розробив технічну документацію із землеустрою, щодо відведення земельних ділянок, що стали предметом кримінального правопорушення, яку надав до Головного управління Держгеокадастру у Київській області та його територіальних підрозділів, а саме: відділів Держгеокадастру у Володарського, Сквирського, Богуславського, Таращанського, а також управлінь Дергеокадастру Обухівського, Баришівського та Вишгородського районів у Київській області.

Реєстрація права власності на земельні ділянки за громадянами, які надали довіреність на ім`я ОСОБА_9 , здійснювалась реєстраторами КП «Центр розвитку та інвестицій Васильківського району» за адресою: Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, буд. 93, а після набуття права власності понад 800 фізичними особами на земельні ділянки, ОСОБА_20 на підставі раніше отриманих від них довіреностей, не повідомляючи їх про свої наміри, вчинив на підставі укладених договорів купівлі-продажу земельних ділянок, посвідчених приватними нотаріусами Київського міського нотаріального округу ОСОБА_21 та ОСОБА_22 , їх відчуження на підставних осіб, а саме: ОСОБА_23 , ОСОБА_24 , та ОСОБА_25 .

Відповідно до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна ОСОБА_23 належать 422 земельні ділянки, ОСОБА_24 належать 70 земельних ділянок, ОСОБА_25 належать 315 земельних ділянок.

Відповідно до Єдиного реєстру нотаріусів, приватний нотаріус ОСОБА_5 здійснює свою діяльність за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна, а саме приміщення, яке розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , де здійснює свою діяльність приватний нотаріус ОСОБА_5 , та яке на праві приватної власності належить ОСОБА_6 .

Посилаючись на те, що за місцем здійснення нотаріальної діяльності ОСОБА_5 можуть зберігатися докази, що містять відомості про обставини вчинених кримінальних правопорушень, а саме документи з приводу нотаріального посвідчення довіреностей від фізичних осіб, на яких оформлювалось право власності на земельні ділянки, слідчий просив клопотання задовольнити.

У судовому засіданні слідчий подане клопотання підтримав.

Заслухавши думку сторони кримінального провадження, дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя дійшов наступного висновку.

Обшук відповідно до ст. 234 КПК України проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Згідно ст. 8-1 Закону України «Про нотаріат» обшук, виїмка, огляд робочого місця (контори) нотаріуса провадяться на підставі та в порядку, встановленому законом. Вилучення (виїмка) реєстрів нотаріальних дій та документів, що передані нотаріусу на зберігання в порядку, передбаченому цим Законом, а також печатки нотаріуса не допускається. Такі реєстри нотаріальних дій, документи чи печатка нотаріуса можуть бути надані суду за мотивованою постановою суду тільки для огляду і повинні бути повернуті судом негайно після огляду.

Слідчим в клопотанні в судовому засіданні доведено наявність достатніх підстав вважати, що було вчинене кримінальне правопорушення, дані про яке містяться у витягу з ЄРДР, що відшукуванні речі та документи мають значення для досудового розслідування та відомості, які в них містяться, можуть бути доказами під час судового розгляду, а також враховуючи фабулу кримінального правопорушення, знаходяться в зазначеному в клопотанні приміщенні.

Таким чином, слідчий суддя приходить до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, а саме надання дозволу на проведення обшуку у вказаному приміщенні, при цьому враховує, що потреби досудового розслідування в даному випадку виправдовують саме такий ступінь втручання в права та інтереси приватного нотаріуса, фізичних осіб.

Керуючись ст.ст. 234, 235, 309 КПК України, слідчий суддя

У Х В А Л И В :

Клопотання старшого слідчого в ОВС ГСУ НП України ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримання державного обвинувачення Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 , задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку старшому слідчому в особливо важливих справах Головного слідчого управління НП України ОСОБА_3 , а також слідчим слідчої групи у кримінальному провадженні № 12016000000000194 від 23.06.2016р. з правом передоручення іншому оперативному підрозділу в порядку ст. 40 КПК України, в приміщенні, яке займає приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ОСОБА_5 , яке розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , яке на праві власності належить ОСОБА_6 , з метою виявлення та вилучення документів з приводу нотаріального посвідчення довіреностей від наступних фізичних осіб, а саме:

1. ОСОБА_26 ідентифікаційний номер НОМЕР_5 номер у реєстрі 370;

2. ОСОБА_27 ідентифікаційний номер НОМЕР_6 номер у реєстрі 398;

3. ОСОБА_28 ідентифікаційний номер НОМЕР_7 номер у реєстрі 373;

4. ОСОБА_29 ідентифікаційний номер НОМЕР_8 номер у реєстрі 376;

5. ОСОБА_30 ідентифікаційний номер НОМЕР_9 номер у реєстрі 379;

6. ОСОБА_31 ідентифікаційний номер НОМЕР_10 номер у реєстрі 382;

7. ОСОБА_32 ідентифікаційний номер НОМЕР_11 номер у реєстрі 386;

8. ОСОБА_33 ідентифікаційний номер НОМЕР_12 номер у реєстрі 389;

9. ОСОБА_34 ідентифікаційний номер НОМЕР_13 номер у реєстрі 392;

10. ОСОБА_35 ідентифікаційний номер НОМЕР_14 номер у реєстрі 395;

11. ОСОБА_36 ідентифікаційний номер НОМЕР_15 номер у реєстрі 401;

12. ОСОБА_37 ідентифікаційний номер НОМЕР_16 номер у реєстрі 404;

13. ОСОБА_38 ідентифікаційний номер НОМЕР_17 номер у реєстрі 407;

14. ОСОБА_39 ідентифікаційний номер НОМЕР_18 номер у реєстрі 411;

15. ОСОБА_40 ідентифікаційний номер НОМЕР_19 номер у реєстрі 414;

16. ОСОБА_41 ідентифікаційний номер НОМЕР_20 номер у реєстрі 417;

17. ОСОБА_42 ідентифікаційний номер НОМЕР_21 номер у реєстрі 420;

18. ОСОБА_43 ідентифікаційний номер НОМЕР_22 номер у реєстрі 423;

19. ОСОБА_44 ідентифікаційний номер НОМЕР_23 номер у реєстрі 426;

20. ОСОБА_45 ідентифікаційний номер НОМЕР_24 номер у реєстрі 429;

21. ОСОБА_46 ідентифікаційний номер НОМЕР_25 номер у реєстрі 436;

22. ОСОБА_47 ідентифікаційний номер НОМЕР_26 номер у реєстрі 438;

23. ОСОБА_48 ідентифікаційний номер НОМЕР_27 номер у реєстрі 441;

24. ОСОБА_49 ідентифікаційний номер НОМЕР_28 номер у реєстрі 444;

25. ОСОБА_50 ідентифікаційний номер НОМЕР_29 номер у реєстрі 447;

26. ОСОБА_51 ідентифікаційний номер НОМЕР_30 номер у реєстрі 450;

27. ОСОБА_10 ідентифікаційний номер НОМЕР_31 номер у реєстрі 453;

28. ОСОБА_52 ідентифікаційний номер НОМЕР_32 номер у реєстрі 456;

29. ОСОБА_53 ідентифікаційний номер НОМЕР_33 номер у реєстрі 552;

30. ОСОБА_54 ідентифікаційний номер НОМЕР_34 номер у реєстрі 558;

31. ОСОБА_55 ідентифікаційний номер НОМЕР_35 номер у реєстрі 561;

32. ОСОБА_56 ідентифікаційний номер НОМЕР_36 номер у реєстрі 564;

33. ОСОБА_57 ідентифікаційний номер НОМЕР_37 номер у реєстрі 567;

34. ОСОБА_58 ідентифікаційний номер НОМЕР_38 номер у реєстрі 570;

35. ОСОБА_59 ідентифікаційний номер НОМЕР_39 номер у реєстрі 573;

36. ОСОБА_60 ідентифікаційний номер НОМЕР_40 номер у реєстрі 576;

37. ОСОБА_61 ідентифікаційний номер НОМЕР_41 номер у реєстрі 579;

38. ОСОБА_62 ідентифікаційний номер НОМЕР_42 номер у реєстрі 555;

39. ОСОБА_63 ідентифікаційний номер НОМЕР_43 номер у реєстрі 582;

40. ОСОБА_64 ідентифікаційний номер НОМЕР_44 номер у реєстрі 585;

41. ОСОБА_65 ідентифікаційний номер НОМЕР_45 номер у реєстрі 588;

42. ОСОБА_66 ідентифікаційний номер НОМЕР_46 номер у реєстрі 591;

43. ОСОБА_67 ідентифікаційний номер НОМЕР_47 номер у реєстрі 594;

44. ОСОБА_68 ідентифікаційний номер НОМЕР_48 номер у реєстрі 597;

45. ОСОБА_69 ідентифікаційний номер НОМЕР_49 номер у реєстрі 600;

46. ОСОБА_70 ідентифікаційний номер НОМЕР_50 номер у реєстрі 603;

47. ОСОБА_71 ідентифікаційний номер НОМЕР_51 номер у реєстрі 606;

48. ОСОБА_72 ідентифікаційний номер НОМЕР_52 номер у реєстрі 611;

49. ОСОБА_73 ідентифікаційний номер НОМЕР_53 номер у реєстрі 614;

50. ОСОБА_74 ідентифікаційний номер НОМЕР_54 номер у реєстрі 617;

51. ОСОБА_75 ідентифікаційний номер НОМЕР_55 номер у реєстрі 624;

52. ОСОБА_76 ідентифікаційний номер НОМЕР_56 номер у реєстрі 627;

53. ОСОБА_77 ідентифікаційний номер НОМЕР_57 номер у реєстрі 630;

54. ОСОБА_78 ідентифікаційний номер НОМЕР_58 номер у реєстрі 634;

55. ОСОБА_79 ідентифікаційний номер НОМЕР_59 номер у реєстрі 639;

56. ОСОБА_80 ідентифікаційний номер НОМЕР_60 номер у реєстрі 642;

57. ОСОБА_81 ідентифікаційний номер НОМЕР_61 номер у реєстрі 645;

58. ОСОБА_82 ідентифікаційний номер НОМЕР_62 номер у реєстрі 651;

59. ОСОБА_83 ідентифікаційний номер НОМЕР_63 номер у реєстрі 654;

60. ОСОБА_84 ідентифікаційний номер НОМЕР_64 номер у реєстрі 658;

61. ОСОБА_85 ідентифікаційний номер НОМЕР_65 номер у реєстрі 661;

62. ОСОБА_86 ідентифікаційний номер НОМЕР_66 номер у реєстрі 664;

63. ОСОБА_87 ідентифікаційний номер НОМЕР_67 номер у реєстрі 667;

64. ОСОБА_88 ідентифікаційний номер НОМЕР_68 номер у реєстрі 670;

65. ОСОБА_89 ідентифікаційний номер НОМЕР_69 номер у реєстрі 679;

66. ОСОБА_90 ідентифікаційний номер НОМЕР_70 номер у реєстрі 648;

67. ОСОБА_91 ідентифікаційний номер НОМЕР_71 номер у реєстрі 682;

68. ОСОБА_92 ідентифікаційний номер НОМЕР_72 номер у реєстрі 685;

69. ОСОБА_93 ідентифікаційний номер НОМЕР_73 номер у реєстрі 688;

70. ОСОБА_94 ідентифікаційний номер НОМЕР_74 номер у реєстрі 691;

71. ОСОБА_95 ідентифікаційний номер НОМЕР_75 номер у реєстрі 694;

72. ОСОБА_96 ідентифікаційний номер НОМЕР_76 номер у реєстрі 697;

73. ОСОБА_97 ідентифікаційний номер НОМЕР_77 номер у реєстрі 749;

74. ОСОБА_98 ідентифікаційний номер НОМЕР_78 номер у реєстрі 751;

75. ОСОБА_99 ідентифікаційний номер НОМЕР_79 номер у реєстрі 754;

76. ОСОБА_100 ідентифікаційний номер НОМЕР_80 номер у реєстрі 756;

77. ОСОБА_101 ідентифікаційний номер НОМЕР_81 номер у реєстрі 758;

78. ОСОБА_102 ідентифікаційний номер НОМЕР_82 номер у реєстрі 760;

79. ОСОБА_103 ідентифікаційний номер НОМЕР_83 номер у реєстрі 762;

80. ОСОБА_104 ідентифікаційний номер НОМЕР_84 номер у реєстрі 774;

81. ОСОБА_105 ідентифікаційний номер НОМЕР_85 номер у реєстрі 776;

82. ОСОБА_106 ідентифікаційний номер НОМЕР_86 номер у реєстрі 778;

83. ОСОБА_107 ідентифікаційний номер НОМЕР_87 номер у реєстрі 781;

84. ОСОБА_108 ідентифікаційний номер НОМЕР_88 номер у реєстрі 783;

85. ОСОБА_109 ідентифікаційний номер НОМЕР_89 номер у реєстрі 785;

86. ОСОБА_110 ідентифікаційний номер НОМЕР_90 номер у реєстрі 787;

87. ОСОБА_111 ідентифікаційний номер НОМЕР_91 номер у реєстрі 790;

88. ОСОБА_112 ідентифікаційний номер НОМЕР_92 номер у реєстрі 792;

89. ОСОБА_113 ідентифікаційний номер НОМЕР_93 номер у реєстрі 794;

90. ОСОБА_114 ідентифікаційний номер НОМЕР_94 номер у реєстрі 796;

91. ОСОБА_115 ідентифікаційний номер НОМЕР_95 номер у реєстрі 798;

92. ОСОБА_116 ідентифікаційний номер НОМЕР_96 номер у реєстрі 800;

93. ОСОБА_117 ідентифікаційний номер НОМЕР_97 номер у реєстрі 802;

94. ОСОБА_118 ідентифікаційний номер НОМЕР_98 номер у реєстрі 804;

95. ОСОБА_119 ідентифікаційний номер НОМЕР_99 номер у реєстрі 806;

96. ОСОБА_120 ідентифікаційний номер НОМЕР_100 номер у реєстрі 808;

97. ОСОБА_121 ідентифікаційний номер НОМЕР_101 номер у реєстрі 810;

98. ОСОБА_122 ідентифікаційний номер НОМЕР_102 номер у реєстрі 812;

99. ОСОБА_123 ідентифікаційний номер НОМЕР_103 номер у реєстрі 814;

100. ОСОБА_124 ідентифікаційний номер НОМЕР_104 номер у реєстрі 816;

101. ОСОБА_125 ідентифікаційний номер НОМЕР_105 номер у реєстрі 818;

102. ОСОБА_126 ідентифікаційний номер НОМЕР_106 номер у реєстрі 820;

103. ОСОБА_127 ідентифікаційний номер НОМЕР_107 номер у реєстрі 822;

104. ОСОБА_128 ідентифікаційний номер НОМЕР_108 номер у реєстрі 824;

105. ОСОБА_129 ідентифікаційний номер НОМЕР_109 номер у реєстрі 826;

106. ОСОБА_130 ідентифікаційний номер НОМЕР_110 номер у реєстрі 828;

107. ОСОБА_131 ідентифікаційний номер НОМЕР_111 номер у реєстрі 830;

108. ОСОБА_132 ідентифікаційний номер НОМЕР_112 номер у реєстрі 832;

109. ОСОБА_133 ідентифікаційний номер НОМЕР_113 номер у реєстрі 834;

110. ОСОБА_134 ідентифікаційний номер НОМЕР_114 номер у реєстрі 836;

111. ОСОБА_135 ідентифікаційний номер НОМЕР_115 номер у реєстрі 838;

112. ОСОБА_136 ідентифікаційний номер НОМЕР_116 номер у реєстрі 850;

113. ОСОБА_137 ідентифікаційний номер НОМЕР_117 номер у реєстрі 853;

114. ОСОБА_138 ідентифікаційний номер НОМЕР_118 номер у реєстрі 860;

115. ОСОБА_139 ідентифікаційний номер НОМЕР_119 номер у реєстрі 863;

116. ОСОБА_140 ідентифікаційний номер НОМЕР_120 номер у реєстрі 866;

117. ОСОБА_141 ідентифікаційний номер НОМЕР_121 номер у реєстрі 869;

118. ОСОБА_142 ідентифікаційний номер НОМЕР_122 номер у реєстрі 872;

119. ОСОБА_143 ідентифікаційний номер НОМЕР_123 номер у реєстрі 875;

120. ОСОБА_144 ідентифікаційний номер НОМЕР_124 номер у реєстрі 878;

121. ОСОБА_145 ідентифікаційний номер НОМЕР_125 номер у реєстрі 881;

122. ОСОБА_146 ідентифікаційний номер НОМЕР_126 номер у реєстрі 884;

123. ОСОБА_147 ідентифікаційний номер НОМЕР_127 номер у реєстрі 887;

124. ОСОБА_148 ідентифікаційний номер НОМЕР_128 номер у реєстрі 890;

125. ОСОБА_149 ідентифікаційний номер НОМЕР_129 номер у реєстрі 893;

126. ОСОБА_150 ідентифікаційний номер НОМЕР_130 номер у реєстрі 896;

127. ОСОБА_151 ідентифікаційний номер НОМЕР_131 номер у реєстрі 899;

128. ОСОБА_152 ідентифікаційний номер НОМЕР_132 номер у реєстрі 892;

129. ОСОБА_153 ідентифікаційний номер НОМЕР_133 номер у реєстрі 895;

130. ОСОБА_154 ідентифікаційний номер НОМЕР_134 номер у реєстрі 915;

131. ОСОБА_155 ідентифікаційний номер НОМЕР_135 номер у реєстрі 918;

132. ОСОБА_156 ідентифікаційний номер НОМЕР_136 номер у реєстрі 921;

133. ОСОБА_157 ідентифікаційний номер НОМЕР_137 номер у реєстрі 925;

134. ОСОБА_158 ідентифікаційний номер НОМЕР_138 номер у реєстрі ;

135. ОСОБА_159 ідентифікаційний номер НОМЕР_139 номер у реєстрі 937;

136. ОСОБА_160 ідентифікаційний номер НОМЕР_140 номер у реєстрі 940;

137. ОСОБА_161 ідентифікаційний номер НОМЕР_141 номер у реєстрі 943;

138. ОСОБА_162 ідентифікаційний номер НОМЕР_142 номер у реєстрі 946;

139. ОСОБА_163 ідентифікаційний номер НОМЕР_143 номер у реєстрі 949;

140. ОСОБА_164 ідентифікаційний номер НОМЕР_144 номер у реєстрі 952;

141. ОСОБА_165 ідентифікаційний номер НОМЕР_145 номер у реєстрі 955;

142. ОСОБА_166 ідентифікаційний номер НОМЕР_146 номер у реєстрі 958;

143. ОСОБА_167 ідентифікаційний номер НОМЕР_147 номер у реєстрі 961;

144. ОСОБА_168 ідентифікаційний номер НОМЕР_148 номер у реєстрі 964;

145. ОСОБА_169 ідентифікаційний номер НОМЕР_149 номер у реєстрі 967;

146. ОСОБА_170 ідентифікаційний номер НОМЕР_150 номер у реєстрі 985;

147. ОСОБА_171 ідентифікаційний номер НОМЕР_151 номер у реєстрі 988;

148. ОСОБА_172 ідентифікаційний номер НОМЕР_152 номер у реєстрі 991;

149. ОСОБА_173 ідентифікаційний номер НОМЕР_153 номер у реєстрі 994;

150. ОСОБА_174 ідентифікаційний номер НОМЕР_154 номер у реєстрі 997;

151. ОСОБА_175 ідентифікаційний номер НОМЕР_155 номер у реєстрі 1000;

152. ОСОБА_176 ідентифікаційний номер НОМЕР_156 номер у реєстрі 1003;

153. ОСОБА_177 ідентифікаційний номер НОМЕР_157 номер у реєстрі 898;

154. ОСОБА_178 ідентифікаційний номер НОМЕР_158 номер у реєстрі 903;

155. ОСОБА_179 ідентифікаційний номер НОМЕР_159 номер у реєстрі 906;

156. ОСОБА_180 ідентифікаційний номер НОМЕР_160 номер у реєстрі 909;

157. ОСОБА_181 ідентифікаційний номер НОМЕР_161 номер у реєстрі 912;

158. ОСОБА_182 ідентифікаційний номер НОМЕР_162 номер у реєстрі 928;

159. ОСОБА_183 ідентифікаційний номер НОМЕР_1 номер у реєстрі 931;

160. ОСОБА_184 ідентифікаційний номер НОМЕР_163 номер у реєстрі 973;

161. ОСОБА_185 ідентифікаційний номер НОМЕР_164 номер у реєстрі 976;

162. ОСОБА_186 ідентифікаційний номер НОМЕР_165 номер у реєстрі 979;

163. ОСОБА_187 ідентифікаційний номер НОМЕР_166 номер у реєстрі 982;

164. ОСОБА_188 ідентифікаційний номер НОМЕР_167 номер у реєстрі 1070;

165. ОСОБА_189 ідентифікаційний номер НОМЕР_168 номер у реєстрі 1018;

166. ОСОБА_190 ідентифікаційний номер НОМЕР_169 номер у реєстрі 1007;

167. ОСОБА_191 ідентифікаційний номер НОМЕР_170 номер у реєстрі 1011;

168. ОСОБА_192 ідентифікаційний номер НОМЕР_171 номер у реєстрі 1027;

169. ОСОБА_193 ідентифікаційний номер НОМЕР_172 номер у реєстрі 1030;

170. ОСОБА_194 ідентифікаційний номер НОМЕР_173 номер у реєстрі 1021;

171. ОСОБА_195 ідентифікаційний номер НОМЕР_174 номер у реєстрі 1024;

172. ОСОБА_196 ідентифікаційний номер НОМЕР_175 номер у реєстрі ;

173. ОСОБА_197 ідентифікаційний номер НОМЕР_176 номер у реєстрі 1042;

174. ОСОБА_198 ідентифікаційний номер НОМЕР_177 номер у реєстрі 1033;

175. ОСОБА_199 ідентифікаційний номер НОМЕР_178 номер у реєстрі 1036;

176. ОСОБА_200 ідентифікаційний номер НОМЕР_179 номер у реєстрі 1055;

177. ОСОБА_201 ідентифікаційний номер НОМЕР_180 номер у реєстрі 1052;

178. ОСОБА_202 ідентифікаційний номер НОМЕР_181 номер у реєстрі 1048;

179. ОСОБА_203 ідентифікаційний номер НОМЕР_182 номер у реєстрі 1067;

180. ОСОБА_204 ідентифікаційний номер НОМЕР_183 номер у реєстрі 1064;

181. ОСОБА_205 ідентифікаційний номер НОМЕР_184 номер у реєстрі 1061;

182. ОСОБА_206 ідентифікаційний номер НОМЕР_185 номер у реєстрі 2726;

183. ОСОБА_207 ідентифікаційний номер НОМЕР_186 номер у реєстрі 1076;

184. ОСОБА_208 ідентифікаційний номер НОМЕР_187 номер у реєстрі 772.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня винесення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в двох примірниках.

Примірник 1 знаходиться в матеріалах судового провадження № 757/62846/16-к.

Примірник 2 надано старшому слідчому в ОВС ГСУ НП України ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення19.12.2016
Оприлюднено16.03.2023
Номер документу63777639
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку

Судовий реєстр по справі —757/62846/16-к

Ухвала від 19.12.2016

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Бабенко С. Ш.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні