Ухвала
від 27.12.2016 по справі 308/13512/16-к
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

308/13512/16-к

У Х В А Л А

Іменем України

27.12.2016 року місто Ужгород

Слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області ОСОБА_1 , за участю прокурора ОСОБА_2 та представника власника майна ТОВ «Лафія Фінанс» - ОСОБА_3 , розглянувши клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «Ларвуд» про скасування арешту на майно, -

В С Т А Н О В И В:

27.12.2016 року до суду звернувся власник майна - Товариство з обмеженою відповідальністю «Ларвуд» із клопотанням про скасування накладеного ухвалою слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області ОСОБА_4 арешту на майно товари, що переміщувалися на ситну територію України, отримувачем яких виступає ТОВ «Лафія Фінанс» (код ЄДРПОУ 40547182), які знаходяться у володінні Закарпатської митниці ДФС та розташовані на складі митниці за адресою: Виноградівський район, с. Неветленфолу, вул. Заставна, без номеру, згідно опису, що додається.

В обґрунтування клопотання власник майна зазначив наступне.

В ході досудового розслідування 24.11.2016 проведено огляд зазначеного вантажу, який знаходиться на території складу митниці за адресою: Виноградівський район, с. Неветленфолу, вул. Заставна, без номеру.

30.11.2016 ухвалою слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду ОСОБА_4 накладено арешт на тимчасово вилучене протоколом огляду від 24.11.2016 майно.

Підставами для накладення арешту на вилучене протоколом огляду 24.11.2016 майно було те що воно ж предметом злочину, а метою такого арешту було встановлення всіх ознак об`єктивної сторони злочину, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України, а саме наслідків злочину у вигляді збитків, що були чи могли бути спричинені протиправними діями службових осіб митниці, необхідним є проведення оцінки товарів, що переміщувались на митну територію України, а також встановлення суми митних платежів, що підлягали сплаті за результатами митного оформлення.

Так, ТОВ «Лафія Фінанс» (код ЄДРПОУ 40547182) будучи власником вищевказаного майна, враховуючи 09.12.2016 експертом Закарпатської торгівельно-промислової палати було завершено проведення товарознавчої експертизи з оцінки арештованого майна. Тобто були виконані мета і завдання накладення арешту на майно належне ТОВ «Лафія Фінанс» на даний час органом досудового розслідування вирішено спрямувати вилучені протоколом огляду товарів від 24.11.2016 майно для проведення митних формальностей до Київської митниці ДФС з метою встановлення збитків заподіяних діями службових осіб Закарпатської митниці ДФС, вилучене майно не підлягає спеціальній конфіскації та на нього не може бути звернення стягнення у разі пред`явлення цивільного позову, так як на даний час кримінальні провадження щодо посадових осіб ТОВ «Лафія Фінанс» за вказаними фактами не розпочинались, а тому на час подачі даного клопотання відпала потреба в арешті на майно накладений ухвалою слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду від 30.11.2016.

Крім цього, ТОВ «Лафія Фінанс» володіє достатніми потужностями для забезпечення збереження вищевказаного майна в належних умовах, після проведення митних формальностей посадовими особами Київської митниці ДФС, а також ми беремо на себе зобов`язання із збереження вищевказаного майна.

В судовому засіданні прокурор зазначив, що клопотання дійсно є обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню. Пояснив суду, що цей арешт був накладений з метою визначення вартості майна шляхом проведення експертизи, на цей час експертизу проведено, що підтверджується наданим суду висновком, санкція ч. 1 ст. 364 КК України не передбачає конфіскації або спеціальної конфіскації, тобто фактично на цей час відпала потреба у накладенні арешту, оскільки органом досудового розслідування досягнуто мети накладення арешту.

Вислухавши учасників розгляду клопотання, вивчивши клопотання та копії наданих суду прокурором матеріалів кримінального провадження, слідчий суддя приходить до таких висновків.

З ухвали слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 30.11.2016 року ОСОБА_4 вбачається наступне.

Слідчим відділом слідчого управління прокуратури Закарпатської області проводиться досудове розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України, відомості про яке 23.11.2016 внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42016070000000256.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 30.10.2016 в зону митного контролю митного посту «Дяково» Закарпатської митниці ДФС у напрямку «в`їзд в Україну» заїхав вантажний автомобіль р.н. НОМЕР_1 із причепом р.н. НОМЕР_2 , який переміщував товари, отримувачем яких виступало ТОВ «Лафія Фінанс» (код ЄДРПОУ 40547182), м. Біла Церква Київської області, і вказаний автомобіль слідував для подальшого проходження процедури розмитнення у режимі імпорт в Київській регіональній митниці. Посадовими особами відділу митного оформлення № 4 митного поста «Дяково» Закарпатської митниці ДФС здійснено митний контроль та пропуск вказаного транспортного засобу з вантажем на митну територію України.

30.10.2016 після пропуску транспортного засобу р. н. НОМЕР_1 / НОМЕР_2 з вантажем на територію України, працівниками спільної мобільної групи №10 Міжвідомчого цільового центру із запобігання та виявлення порушень законодавства з питань державної митної справи ініційовано проведення митного огляду, який здійснювався працівниками митного посту «Дякове» Закарпатської митниці ДФС у присутності спільної мобільної групи №10, в ході якого виявлено невідповідність товарів заявленим у товаросупровідних документах та порушення вимог Митного кодексу України.

Незважаючи на виявлені порушення, які містили підстави для початку провадження про порушення митних правил та затримки товарів, працівниками митного посту «Дякове» Закарпатської митниці ДФС зазначені вантажний автомобіль та товари випущені із зони митного контролю з метою подальшого слідування до митниці призначення.

У подальшому, за втручання працівників спільної мобільної групи № 11 Міжвідомчого цільового центру із запобігання та виявлення порушень законодавства з питань державної митної справи, зазначений вантаж було повернуто в зону митного контролю, де упродовж 14-23.11.2016 проведено переогляд товарів із відкриття 100% вантажних місць, внаслідок чого повторно зафіксовано факт порушення ТОВ «Лафія Фінанс» вимог митного законодавства щодо подання неправдивої інформації про характер та кількість переміщуваного вантажу.

Таким чином, службові особи митного посту «Дякове» Закарпатської митниці ДФС, зловживаючи службовим становищем, діючи умисно, з метою отримання неправомірної вигоди в інтересах третіх осіб, в порушення вимог Митного кодексу України, не вчинили дії, які зобов`язані були вчинити при виявленні порушень вимог митних правил, не склали протокол про порушення митних правил та випустили автомобіль із вантажем із зони митного контролю.

В ході досудового розслідування, 24.11.2016 проведено огляд зазначеного вантажу, який знаходиться на території складу митниці за адресою: Виноградівський район, с. Неветленфолу, вул. Заставна, без номеру.

Слідчий звертався до слідчого судді із клопотанням про накладення арешту на майно, перелік якого зазначений у цій ухвалі, оскільки вказане майно є предметом кримінального правопорушення та зберегло на собі його сліди, оскільки операції щодо ввезення товарів на митну територію України з метою подальшого їх випуску у вільний обіг, підлягають оподаткуванню відповідно до вимог митного та податкового законодавства України, а встановлення обсягу оподаткування залежить зокрема від кількісних, якісних та вартісних показників цього товару.

При цьому основною метою накладення арешту слідчим було визначено встановлення всіх ознак об`єктивної сторони злочину, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України, а саме наслідків злочину у вигляді збитків, що були чи могли бути спричинені протиправними діями службових осіб митниці, для чого необхідним було проведення оцінки товарів, що переміщувались на митну територію України, а також встановлення суми митних платежів, що підлягали сплаті за результатами митного оформлення.

За результатами розгляду зазначеного клопотання слідчий суддя дійшов висновку, що вказане майно є предметом кримінального правопорушення та зберегло на собі його сліди, саме по собі та з іншими зібраними в ході досудового розслідування доказами, має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, тому клопотання слідчого було задоволене та накладено арешт на тимчасово вилучене майно товари, що переміщувалися на митну територію України, отримувачем яких виступає ТОВ «Лафія Фінанс» (код ЄДРПОУ 40547182) та документи, які знаходяться у володінні Закарпатської митниці ДФС та розташовані на складі митниці за адресою: Виноградівський район, с. Неветленфолу, вул. Заставна, без номеру, згідно опису до Акта про проведення переогляду товарів, транспортних засобів, ручної поклажі та багажу від 23.11.2016 року, що додається, а саме на майно перелічене у цій ухвалі.

Відповідно до ч. 1 ст. 174 КПК України підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Із вищезазначеним клопотанням про скасування арешту на майно звернулося до суду Товариство з обмеженою відповідальністю «Ларвуд», проте наданим суду письмовим поясненням підтверджується, що фактично клопотання було подане власником майна Товариством з обмеженою відповідальністю «Лафія Фінанс», що було вірно зазначено у резолютивній частині клопотання, при цьому у вступній частині клопотання було допущено описку заявником, яка виникла внаслідок у зв`язку з перебуванням у власності директора ОСОБА_5 декількох підприємств.

За постановою від 09.12.2016 року слідчим в особливо важливих справах слідчого відділу СУ прокуратури Закарпатської області молодшого радника юстиції ОСОБА_6 .

Було призначено у кримінальному провадженні № 42016070000000256 від 23.11.2016 року судову товарознавчу експертизу майна, проведення якої доручено експертам Закарпатської торгово промислової палати.

З наданого слідчому судді експертного висновку Закарпатської торгово промислової палати від 09.12.2016 року № О-283 вбачається, що після ознайомлення з матеріалами справи, проведеного експертного та маркетингового дослідження, з врахуванням цінових тенденцій ринку продажу аналогічних товарів та з врахуванням умов придбання, на підставі проведених розрахунків експертом була встановлена вартість досліджуваного товару, а саме загальна вартість май на текстильних виробів та одягу згідно акту митного переогляду без врахування митних зборів, платежів, податкових та інших витрат, пов`язаних з доставкою до митного кордону України на момент його ввезення на митну територію України 30 жовтня 2016 року складала 1689051 грн. вартість кожної окремої одиниці товару приведена у розрахункових таблицях у додатках до даного висновку.

Санкція ч. 1 ст. 364 КК України, за якою проводиться досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні, передбачає відповідальність у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із штрафом від двохсот п`ятдесяти до семисот п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

З урахуванням викладеного та того факту, що санкція ч. 1 ст. 364 КК України не передбачає застосування конфіскації або спеціальної конфіскації, фактично досягнуто мети, з якою накладався арешт на майно - встановлено вартісний показник наслідків злочину у вигляді збитків, що були чи могли бути спричинені протиправними діями службових осіб митниці, шляхом проведення експертизи, слідчий суддя дійшов висновку, що наданими суду доказами доведено той факт, що у подальшому у застосуванні цього заходу накладенні арешту на майно, відпала потреба, відтак наявні всі підстави для скасування арешту на майно за переліком, накладеного за ухвалою слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 30.11.2016 року ОСОБА_4 та задоволення внесеного до суду клопотання.

Проте, не підлягає скасуванню арешт на документи, які знаходяться у володінні Закарпатської митниці ДФС та розташовані на складі митниці за адресою: Виноградівський район, с. Неветленфолу, вул. Заставна, без номеру, та на які також був накладений арешт за ухвалою слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 30.11.2016 року ОСОБА_4 у кримінальному провадженні № 42016070000000256, оскільки зазначені документи є доказами у цьому кримінальному провадженні та суду не доведено належними та допустимим доказами, що відпала потреба у накладенні арешту на них.

Керуючись ст.ст. 174, 309, 395 КПК України, слідчий суддя

У Х В А Л И В:

Клопотання задовольнити.

Скасувати арешт, накладений за ухвалою слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 30.11.2016 року ОСОБА_4 у кримінальному провадженні № 42016070000000256, на тимчасово вилучене майно товари, що переміщувалися на митну територію України, отримувачем яких виступає ТОВ «Лафія Фінанс» (код ЄДРПОУ 40547182) згідно опису до Акта про проведення переогляду товарів, транспортних засобів, ручної поклажі та багажу від 23.11.2016 року, що додається, а саме на:

1.Нетканний матеріал, рулон загорнутий в поліпропіленову плівку (кольори: Indigo, Lacivert, Yesil, Bordo), загальною вагою 3131,60 кг.:

2.Поліпропіленовий мішок з написом маркером: «Ihcant textue design company. Juliy Skabletskaya, +3804450200152», Тюль в полі етил.пакеті, без маркування, вагою 40,85 кг.

3.Поліпропіленовий мішок з написом маркером: «Ihcant textue design company. Juliy Skabletskaya, НОМЕР_3 », Тюль в полі етил.пакеті, без маркування, вагою 23,50 кг.

4.Поліпропіленовий мішок з написом маркером: «Ihcant textue design company. Juliy Skabletskaya, НОМЕР_3 », Тюль в полі етил.пакеті . без маркування, вагою 25,80 кг.

5.Поліпропіленовий мішок з написом маркером: «Ihcant textue design company. Juliy Skabletskaya, НОМЕР_3 », Тюль в полі етил.пакеті , без маркування, вагою 29,00 кг.

6.Поліпропіленовий мішок з написом маркером: «Ihcant textue design company. Juliy Skabletskaya, НОМЕР_3 », Тюль в полі етил.пакеті , без маркування, вагою 32,55 кг.

7.Поліпропіленовий мішок з написом маркером: «Ihcant textue design company. Juliy Skabletskaya, НОМЕР_3 », Тюль в полі етил.пакеті , без маркування, вагою 43,40 кг.

8.Поліпропіленовий мішок з написом маркером: «Ihcant textue design company. Juliy Skabletskaya, НОМЕР_3 », Тюль в полі етил.пакеті , без маркування, вагою 33,00 кг.

9.Поліпропіленовий мішок з написом маркером: «Ihcant textue design company. Juliy Skabletskaya, НОМЕР_3 », 5 рулонів - Тюль в полі етил.пакеті , без маркування, вагою 42,25 кг.

10.Поліпропіленовий мішок з написом маркером: «Ihcant textue design company. Juliy Skabletskaya, НОМЕР_3 », 4 рулони - Тюль в полі етил.пакеті , без маркування, вагою 35,95 кг.

11.Поліпропіленовий мішок з написом маркером: «Ihcant textue design company. Juliy Skabletskaya, +3804450200152», 6 рулонів - Тюль в полі етил.пакеті , без маркування, вагою 54,85 кг.

12.Поліпропіленовий мішок з написом маркером: «Alina Vlad, Chernovci»: 1 рулон - тканина для штор «Algas Plain», 1 тюк - тканина для штор «Algas Plain»,; 2 тюки - тканина для штор «Мadras», вагою 15,80 кг.

13.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 37,85 кг.

14.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 42,30 кг.

15.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 44,20 кг.

16.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 45,95 кг.

17.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 40,50 кг.

18.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 41,35 кг.

19.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 48,50 кг.

20.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 47,70 кг.

21.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 45,90 кг.

22.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 46,75 кг.

23.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 41,65 кг.

24.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 47,05 кг.

25.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 47,00 кг.

26.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 48,20 кг.

27.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 46,00 кг.

28.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 42,95 кг.

29.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 45,80 кг.

30.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 47,30 кг.

31.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 47,30 кг.

32.Поліпропіленовий мішок без написів, 3 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 65,10 кг.

33.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони нетканий матеріал (фліс), шириною 180,00 см, вагою 44,20 кг.

34.Поліпропіленовий мішок без написів, 1 рулон матеріал (штори) «Pramier home», довжиною 30 м, шириною 295 см, вагою 28,80 кг.

35.Поліпропіленовий мішок без написів, рулон тюль «Radika», довжиною: 27,00; 25,00; 23,60; 26,30; 22,50; 23,00 метрів; шириною 300 см, вагою 69,30 кг.

36.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони матеріал (штори), довжиною 60,10 м, шириною 145 см, вагою 41,55 кг.

37.Поліпропіленовий мішок з написом: 0954046228, 1 рулон матеріал (штори) «ILLA»: довжиною 27,00 м, шириною 290 см; 1 рулон матеріал (штори) «ISABELLA»: довжиною 27,00 м, шириною 300 см; вагою 44,00 кг.

38.Поліпропіленовий мішок без написів, 2 рулони матеріал (штори) «Plasmen»: довжиною 50,00 м, шириною 280 см; 1 рулон матеріал (штори) «IStella»: довжиною 20,10 м, шириною 320 см; вагою 51,00 кг.

39.Поліпропіленовий мішок без написів, 1 рулон матеріал віскоза (підладочний), шириною 150 см, вагою 15,70 кг; 2 рулони матеріал віскоза (підладочний) довжиною 200,00 м, шириною 150 см; вагою 61,40 кг.

40.Поліпропіленовий мішок без написів, Рулони, тюль «Palmiera», довжиною: 28,50; 50,00; 36,80; 32,00 метрів; шириною 300 см, вагою 20,75 кг.

41.Поліпропіленовий мішок без написів, довжиною 21,00 м, шириною 296 см, вагою 20,50 кг.

42.Поліпропіленовий мішок з написом: «Костя Биковенко, Хмельницький», 6 рулонів тюль «Lambada», довжиною 241,90 м, шириною 300 см, вагою 49,05 кг.

43.Поліпропіленовий мішок з написом: «Костя ОСОБА_7 , Хмельницький», 4 рулони тюль «Lambada», довжиною 159,80 м, шириною 300 см, вагою 38,75 кг.

44.Поліпропіленовий мішок з написом: «Костя ОСОБА_7 , Хмельницький», 5 рулонів тюль «Lambada», довжиною 201,00 м, шириною 300 см, вагою 35,75 кг.

45.Поліпропіленовий мішок з написом: «Костя Биковенко» накладна: 2 рулони тюль «Lambada», вагою 12,20 кг.

46.Поліпропіленовий мішок з написом: «Костя Биковенко» накладна, 2 рулони тюль «Lambada», вагою - 12,20 кг.

47.Поліпропіленовий мішок з написом: «К.Л.В.», 6 рулонів тюль «Lambada», вагою 39,10 кг.

48.Поліпропіленовий мішок з написом: Lena-Dima Stelmah, Harkov: 1 рулон матеріал (штори) «FG Home»; 1 рулон матеріал (штори) «FG Home», вагою 23,60 кг.

49.Поліпропіленовий мішок без написів: 1 рулон матеріал (штори) «Premier Home», вагою 29,80 кг.

50.Поліпропіленовий мішок без написів, 1 рулон матеріал (штори) «Premier Home»», вагою 30,30 кг.

51.Поліпропіленовий мішок без написів, 1 рулон матеріал (штори) «Premier Home»», вагою 35,60 кг.

52.Поліпропіленовий мішок з написом: «Vera, Chernovci, 0632955654»; 1 рулон тканина (штори) «Siesta»; вагою 29,20 кг.

53.Поліпропіленовий мішок з написом: «Vera, Chernovci»; 2 рулони тюль «Baso»; вагою 9,55 кг.

54.Поліпропіленовий мішок з написом: «Vera, Chernovci»; 2 рулони тюль «Baso»; вагою 9,45 кг.

55.Поліпропіленовий мішок з написом: «Vera, Chernovci»; 1 рулон тканина (штори) «Omma»; вагою 19,45 кг.

56.Поліпропіленовий мішок з написом: «Vera, Chernovci» (конверт); 10 рулонів тюль «Baso»; вагою 47,30 кг.

57.Поліпропіленовий мішок без написів; 1 рулон матеріал (штори) «Aramis»; вагою 24,30 кг.

58.Поліпропіленовий мішок без написів; 1 рулон матеріал (штори) «Premier Home»»; вагою 21,70 кг.

59.Поліпропіленовий мішок з написом: «Vera Kirova»; 4 рулони тюль «Skarlett»; вагою 19,15 кг.

60.Поліпропіленовий мішок з написом: «Alina Vlad, Chernovci»; 1 рулон тюль «Electra cristal»; вагою 11,40 кг.

61.Поліпропіленовий мішок з написом: «Alina Vlad, 0509211389»; 9 рулонів тюль «Garden exlusive»; вагою 56,60 кг.

62. Поліпропіленовий мішок без написів; 2 рулони тюль «Bera xacan»; вагою 21,05 кг.

63.Поліпропіленовий мішок з написом: «Valya - Kolya, 0502649893»; 1 рулон тюль «Isabella»; вагою 8,70 кг.

64.Поліпропіленовий мішок з написом: «Boyko Larisa, Kirovograd»; 4 рулони тюль «Basic Vual»; 1 рулон тканина (штори) «Basic Vual»; вагою 22,75 кг.

65.Поліпропіленовий мішок з написом: «Petchenko Tanya, kirovograd»); 2 рулони тканина (штори) «Nevalya»; вагою 11,25 кг.

66.Поліпропіленовий мішок,без написів; 2 рулони тканина (штори) «NIJ»; вагою 33,00 кг.

67.Поліпропіленовий мішок,без написів; 1 рулон тканина (штори) «Aramis»; вагою 23,30 кг.

68.Поліпропіленовий мішок з написом: «Valera Kiev»); 1 рулон тканина (штори) «Premier Haus»; 1 рулон тканина (штори) «Bezmez»; вагою 44,55 кг.

69.Поліпропіленовий мішок,без написів; 4 рулони тюль «Siesta»; вагою 19,00 кг.

70.Поліпропіленовий мішок з написом: «Gernay Tatyana - Poltava»); 1 рулон тюль; 1 рулон тюль; вагою 2,95 кг.

71.Поліпропіленовий мішок з написом: «Хмельницький, Костя, 0970977021»); 4 рулони тюль «Bes Home»; вагою - 28,00 кг.

72.Поліпропіленовий мішок, з написом: «ILM, 0672985995»); 3 рулони тканина (штори) «Diana Kilig»; вагою 55,80 кг.

73.Поліпропіленовий мішок, з написом: «ILM, 0672985995»); 2 рулони тканина (штори) «Diana Kilig»; 2 рулони тюль «Diana Kilig»; вагою 51,90 кг.

74.Поліпропіленовий мішок, з написом: «ILM, 0672985995»); 4 рулони тканина (штори) «Diana Kilig»; вагою 78,60 кг.

75.Поліпропіленовий мішок, з написом: «ILM»); 3 рулони тюль «Skarlett»; 2 рулони тканина (штори) «Skarlett»; вагою 40,85 кг.

76.Поліпропіленовий мішок, з написом: «ILM, 0672985995»); 4 рулони тканина (штори) «Diana Kilig»; вагою 83,35 кг.

77.Поліпропіленовий мішок, з написом: «ILM, 0672985995»); 4 рулони тканина (штори) «Diana Kilig»; вагою 81,30 кг.

78.Поліпропіленовий мішок, з написом: «ILM»); 4 рулони тюль «Skarlett»; вагою 45,15 кг.

79.Поліпропіленовий мішок, з написом: «ILM, 0672985995»); 4 рулони тканина (штори) «Diana Kilig»; вагою 79,75 кг.

80.Поліпропіленовий мішок, з написом: «ILM, 0672985995»); 3 рулони тканина (штори) «Diana Kilig»; 1 рулон тюль «Diana Kilig»; вагою 57,60 кг.

81.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Marina - Andrey»); 5 рулонів тюль «Grand Asia»; вагою 24,80 кг.

82.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Slavik») (конверт); 2 рулони тюль «Radika»; вагою 12,20 кг.

83.Поліпропіленовий мішок,без написів; 9 рулонів тюль без маркування; вагою 41,50 кг.

84.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KLV»; 1 рулон тюль ; 2 рулони тканина (штори) «Arsdeco»; вагою 29,50 кг.

85.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KLV, Kolya Larisa»; 11 рулонів тюль «Magiza»; вагою 31,00 кг.

86.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KЛВ»; 3 рулони тюль «Danillo»; 2 рулони тканина (штори) « Danillo »; вагою 65,00 кг.

87.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KЛВ»; 4 рулони тюль «Skarlett»; вагою 26,95 кг.

88.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KЛВ»; 3 рулони тюль «Diana Kilig»; 2 рулони тканина (штори) «Diana Kilig»; вагою 67,40 кг.

89.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KLV»; 9 рулонів тюль «Baso»; вагою 39,15 кг.

90.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KLV»; 10 рулонів тюль «Baso»; вагою 46,65 кг.

91.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KLV»; 2 рулони тюль «Skarlett»; 2 рулони тканина (штори) «Skarlett»; вагою 63,90 кг.

92.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KЛВ»; 3 рулони тюль «Davillo»; 2 рулони тканина (штори) «Perland»; вагою 68,90 кг.

93.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KЛВ»; 1 рулон тюль «Palmiera»; 1 коробка взірці тканини (штори)(17,90 кг); вагою 33,65 кг.

94.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KЛВ»; 3 рулони тканина (штори) «Skarlett»; вагою 61,55 кг.

95.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KЛВ»; 3 рулони тканина (штори) «Skarlett»; вагою 62,30 кг.

96.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KЛВ»; 3 рулони тканина (штори) «Skarlett»; вагою 62,75 кг.

97.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KЛВ»; 3 рулони тканина (штори) «Kismet Collection»; вагою 53,00 кг.

98.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KЛВ»; 2 рулони тканина (штори) «NILtekstil»; 1 рулон тюль « NILtekstil »; вагою 46,60 кг.

99.Поліпропіленовий мішок, з написом: «KЛВ»; 6 рулонів тюль «Lambada»; вагою 38,40 кг.

100.Поліпропіленовий мішок, з написом: «DIMA ОСОБА_8 »; 6 рулонів тюль «Platin»; вагою 21,40 кг.

101.Поліпропіленовий мішок, з написом: « ОСОБА_9 »; 8 рулонів тюль «VIA Home»; вагою 35,65 кг.

102.Поліпропіленовий мішок, з написом: «DIMA SV.»; 8 рулонів тюль «Roztex»; вагою 41,95 кг.

103.Поліпропіленовий мішок, з написом: « ОСОБА_9 »; 8 рулонів тюль «VIA»; 1 рулон тканина (штори) «Garden exclusive»; вагою 35,60 кг.

104.Поліпропіленовий мішок, з написом: « ОСОБА_9 »; 4 рулон тюль «Monte Biella»; вагою 73,85 кг.

105.Поліпропіленовий мішок, з написом: « ОСОБА_9 »; 5 рулонів тюль «Inna»; 1 рулон тканина (штори) «Inna»; вагою 53,00 кг

106.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Людмила Борис»; 3 рулони тюль «Parma Ful»; 2 рулони тюль «Black Gold Bro»; вагою 16,40 кг.

107.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Людмила Борис»; 2 рулони тюль «Tuhana Ilhan»; 2 рулони тюль «Tuhana Ilhan»; 1 рулон тюль «Tuhana Ilhan»; 3 рулони тюль «Tuhana Ilhan»; 1 рулон тюль «Tuhana Ilhan»; вагою 34,75 кг.

108.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Игорь, Вера, Черновци»; 3 рулони тканина (штори) «VIVET»; вагою 53,25 кг.

109.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Игорь, Вера, Черновци»; 3 рулони тканина (штори) «VIVET»; вагою 64,20 кг.

110.Поліпропіленовий мішок, без написів; 1 рулон тюль «Eternity»; вагою 11,00 кг.

111.Поліпропіленовий мішок, без написів; 4 рулони тюль без маркування; вагою 12,90 кг.

112.Поліпропіленовий мішок, без написів; 3 рулони тюль «Skarlett»; вагою 10,50 кг.

113.Поліпропіленовий мішок, без написів; 3 рулони тюль «Roztex»; вагою 20,10 кг.

114.Поліпропіленовий мішок, без написів; 7 рулонів тюль «Tulgrex»; вагою 28,00 кг.

115.Поліпропіленовий мішок, без написів; 6 рулонів тюль «Dalinda»; вагою 28,85 кг.

116.Поліпропіленовий мішок, без написів; 5 рулонів тюль «Parma»; вагою 43,00 кг.

117.Поліпропіленовий мішок, без написів; 1 рулон тканина (штори) без маркування; вагою 24,60 кг.

118.Поліпропіленовий мішок, без написів; 8 рулонів тюль «Skarlett»; вагою 71,40 кг.

119.Поліпропіленовий мішок, без написів; 2 рулони тюль «GFG»; 3 рулони тканина (штори) без маркування; вагою 70,45 кг.

120.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Marina Andrey»; 6 рулонів тюль «Grand Asia»; вагою 37,95 кг.

121.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Marina Andrey»; 7 рулонів тюль «Grand Asia»; вагою 37,30 кг.

122.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Marina Andrey»; 6 рулонів тюль «Grand Asia»; вагою 29,30 кг.

123.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Marina Andrey»; 5 рулонів тюль «Grand Asia»; вагою 21,60 кг.

124.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Marina Andrey»; 6 рулонів тюль «Grand Asia»; вагою 26,35 кг.

125.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Eftodi Nina, Chernovci»; 2 рулони тканина для постільної білизни «Fortez»; вагою 25,35 кг.

126.Поліпропіленовий мішок, без написів; 11 рулонів тюль «Parma tul»; вагою 54,50 кг.

127.Поліпропіленовий мішок, без написів; 9 рулонів тюль «Skarlett»; вагою 58,40 кг.

128.Поліпропіленовий мішок, без написів; 3 рулони тюль «Skarlett»; вагою 39,50 кг.

129.Поліпропіленовий мішок, без написів; 4 рулони тюль «Skarlett»; 5 рулонів тканина (штори) «Skarlett»; вагою 87,25 кг.

130.Поліпропіленовий мішок, без написів; 8 рулонів тюль «ER-OR»; вагою 24,95 кг.

131.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Жанна, Саша»; 3 рулони тканина (штори) «Davillo Perdesen»; вагою 59,55 кг.

132.Поліпропіленовий мішок, без написів; 1 рулон тюль «FG Home»; вагою 19,80 кг.

133.Поліпропіленовий мішок, без написів; 1 рулон тюль «Rozavilla»; вагою 12,65 кг.

134.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Mariya Musklya»; 2 рулони тюль «Dalinda»; вагою 12,50 кг.

135.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Oksana, Chernivci, 0502635479»; 2 рулони тканина (штори) «Isabella»; вагою 47,80 кг.

136.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Olya, Victor, Vinnica 0679688599»; 1 рулон термоізолююче полотно; вагою 13,55 кг.

137.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Janna CB»; 6 рулонів - тканина (штори) «Dalinda»; вагою 42,40 кг.

138.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Janna CB»; 6 рулонів - тюль «Dalinda»; вагою 34,20 кг.

139.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Таня Н»; 2 рулони - тканина (штори) «FG»; вагою 44,80 кг.

140.Поліпропіленовий мішок, без написів; 6 рулонів тюль «Gold Line»; вагою 39,10 кг.

141.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Irina Stasyuk»; 4 рулони - тканина (штори) «FG»; вагою 71,45 кг.

142.Поліпропіленовий мішок, з написом: «M-E»; 8 рулонів - тюль «ER-OR»; вагою 33,35 кг.

143.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Lyuda 0509208842»; 3 рулони - тканина (штори) «Isabella»; вагою 65,80 кг.

144.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Dr. Andrey Sofyanenko»; 3 рулони - тканина (штори) «Diana»; вагою 63,10 кг.

145.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Dr. Andrey Sofyanenko»; 2 рулони - тканина (штори) «Diana»; 8 рулонів - тюль «Diana»; вагою 59,60 кг.

146.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Lilya G»; 8 рулонів - тюль «Dalinda»; вагою 35,70 кг.

147.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Igir Vera 0502635479»; 6 рулонів - тюль «Arsdeco»; вагою 72,40 кг.

148.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Radika - Oksana»; 1 рулон - тюль ; Тесьма - 4шт.; вагою 6,55 кг.

149.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Lyudmila - Baris»; 4 рулони - тканина (штори) «Natural»; 1 рулон - тканина (штори) «Black Gold Brode»; 1 рулон - тканина (штори) «Black Gold Brode»; 1 рулон - тканина (штори) «Black Gold Brode»; вагою 78,05 кг.

150.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Lyudmila - Baris»; 2 рулони - тканина (штори) «Black Gold Brode »; 4 рулони - тканина (штори) «Black Gold Brode»; вагою 73,50 кг.

151.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Lyudmila - Baris»; 5 рулонів - тканина (штори) « Nilusen ipek »; 1 рулон - тканина (штори) «Draperium»; 1 рулон - тканина (штори) «Goknuk»; Тесьма до тюлі; вагою 79,80 кг.

152.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Lyudmila - Baris»; 5 рулонів - тюль «Finalder tul and perde»; вагою 54,70 кг.

153.Поліпропіленовий мішок, без написів; 11 рулонів тюль «Parma tul»; вагою 68,20 кг.

154.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Slavik»; 17 рулонів - тюль без маркування; вагою 80,00 кг.

155.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Aksana»; 24 рулони - тюль без маркування; вагою 80,80 кг.

156.Поліпропіленовий мішок, без написів; 15 рулонів тасьма «Kurban» для тюлі; вагою 68,15 кг.

157.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Astik Dolfin»; 5 картонні коробки - тасьма чорна еластична; 1 карт. коробка - тасьма чорна еластична; вагою 58,15 кг.

158.Поліпропіленовий мішок, з написом: «Dolfin»; 6 карт. коробки - тасьма чорна еластична; вагою 54,05 кг.

159.Поліпропіленовий мішок,без написів; тасьма чорна-червона «underweer» еластична (14 упаковок); вагою 69,60 кг.

160.Поліпропіленовий мішок, з написом: «A-8»; 2 рулони - трикотаж білий махровий; 1 рулон - трикотаж білий махровий; вагою 61,20 кг.

161.Поліпропіленовий мішок, без написів; 4 рулони тюль «Radika»; 2 рулони тюль «Radika»; вагою 67,15 кг.

162.Поліпропіленовий мішок з написом K.L.B.; 7 рул. - Тюль Diana; вагою 37,70 кг.

163.Поліпропіленовий мішок з написом MISA Хм. Чупак ; Тканина трикотажна чорна шерсть; вагою 73,45 кг.

164.Поліпропіленовий мішок; Тюль Radika, 5 рулонів; вагою 69,00 кг.

165.Поліпропіленовий мішок; Тюль Radika, 6 рулонів; вагою 69,80 кг.

166.Поліпропіленовий мішок з написом A-8 GAIA-167; Трикотажне полотно біле махрове 3 рул.; вагою 63,40 кг.

167.Поліпропіленовий мішок без маркування; Тюль Aesdeco 4 рулони; вагою 29,75 кг.

168.Поліпропіленовий мішок з написом «Костя Хмельницький»; Тюль Bes Home 3 рул.; вагою 24,60 кг.

169.Поліпропіленовий мішок без маркування; Тюль без маркування 4 рул.; вагою 10,80 кг.

170.Поліпропіленовий мішок з написом ILM 0672985995; Тканина Diana 4 рул.; вагою 68,65 кг.

171.Поліпропіленовий мішок з написом K.L.B.; Тюль Diana 5 рулонів; вагою 38,25 кг.

172.Поліпропіленовий мішок з написом Таня Н; Тканина Nil 2 рул.; Зразки (6,95 кг;4,75 кг); вагою 39,15 кг.

173.Поліпропіленовий мішок з написом Людмила Борис; Тесьма тюлева Tuhana Ilhan всього 30 уп.; вагою 45,50 кг.

174.Поліпропіленовий мішок без написів; Тканина Premier 1 рулон; вагою 19,7 кг.

175.Поліпропіленовий мішок з написом Valentina Yusan; Тканина Omma 2 рулони; вагою 35,60 кг.

176.Поліпропіленовий мішок з написом Valentina Vlad 0507211389; Тканина Omma 1 рулон; вагою 21,55 кг.

177.Поліпропіленовий мішок без написів; Тканина Premier 1 рулон; вагою 24,90 кг.

178.Поліпропіленовий мішок без написів; Тканина Premier 1 рулон; вагою 37,25 кг.

179.Поліпропіленовий мішок з написом K.L.B.; Тканина без маркування 1 рулон; вагою 14,95 кг.

180.Поліпропіленовий мішок без написів; Тканина Aramis 1 рулон; вагою 22,80 кг.

181.Поліпропіленовий мішок без написів; Тканина Aramis 1 рулон; вагою 23,15 кг.

182.Поліпропіленовий мішок з написом Avto; Пікладочний матеріал 3 рул.; вагою 63,55 кг.

183.Поліпропіленовий мішок без написів; Тканина Premier 1 рулон; вагою 25,35 кг.

184.Поліпропіленовий мішок з написом Janna CB; Тюль Dalinda 9 рул.; вагою 46,70 кг.

185.Поліпропіленовий мішок з написом K.L.B.; Матеріал без маркуання; вагою 23,60 кг.

186.Поліпропіленовий мішок з написом Misa Хм; Трикотажий матеріал шерстяний чорний без маркування; вагою 80,75 кг.

187.Поліпропіленовий мішок з написом Людмила Борис г.Винница; Бахрома до тюлі; Жгут Yelda; Магніти до кріплення штор 204шт.; вагою 33,25 кг.

188.Поліпропіленовий мішок без написів; Тюль Parma tul 8 рул.; вагою 51,90 кг.

189.Поліпропіленовий мішок з написом K.L.B.; Тканина Skarlett 2 рул.; Тюль Skarlett 2 рул.; вагою 51,90 кг.

190.Поліпропіленовий мішок з написом Slavik; Тюль без маркування 11 рулонів; вагою 81,80 кг.

191.Поліпропіленовий мішок з написом AKSANA (Radika); Тюль бе маркування 12 уп.; Тесьма з узором (нашивка) 951 шт.; вагою 73,60 кг.

192.Поліпропіленовий мішок з написом MISA Хм.; Трикотажне полотно шерстяне чорне; вагою 74,20 кг.

193.Поліпропіленовий мішок з написом Людмила Baris; Бахрома для штор Yelda tekstil; вагою 16,60 кг.

194.Поліпропіленовий мішок без напису; Тюль Parma Lul 5 рул.; вагою 42,70 кг.

195.Поліпропіленовий мішок без напису; Тканина Premier 1 рулон; вагою 19,50 кг.

196.Поліпропіленовий мішок з написом NATASHA; Тканина Aramis; вагою 21,35 кг.

197.Поліпропіленовий мішок без напису; Тканина Premier 1 рулон; вагою 21,00 кг.

198.Поліпропіленовий мішок з написом NATASHA; Тканина без маркування 1 рулон; вагою 36,20 кг.

199.Поліпропіленовий мішок без напису; Тканина Premier 1 рулон; вагою 29,80 кг.

200.Поліпропіленовий мішок з написом KLV 0672381770; Тканина Premier 1 рулон; вагою 20,25 кг.

201.Поліпропіленовий мішок без напису; Тканина Premier 1 рулон; вагою 28,45 кг.

202.Поліпропіленовий мішок з написом KLV ; Тюль 2 рул.; тканина; вагою 20,00 кг.

203.Поліпропіленовий мішок з написом Dima Stelmah ; Тканина etermity; вагою 21,10 кг.

204.Поліпропіленовий мішок без напису; Тканина NiL 2 рулони; вагою 25,80 кг.

205.Поліпропіленовий мішок без напису; Тканина без маркування 1 рулон; вагою 34,75 кг.

206.Поліпропіленовий мішок без напису; Тканина Premier 1 рулон; вагою 31,35 кг.

207.Поліпропіленовий мішок без напису; Тканина без маркування 1 рулон; вагою 22,30 кг.

208.Поліпропіленовий мішок з написом NATASHA Light Star ; Тканина; вагою 26,25 кг.

209.Поліпропіленовий мішок з написом NATASHA Light Star ; Тканина; вагою 21,75 кг.

210.Поліпропіленовий мішок без напису; Тканина Premier 1 рулон; вагою 20,85 кг.

211.Поліпропіленовий мішок з написом Dima Lena; Тканина Dateks; Тюль без маркування; вагою 26,80 кг.

212.Поліпропіленовий мішок без напису; Тканина Aramis; вагою 23,20 кг.

213.Поліпропіленовий мішок з написом Valera 333; Нетканий матеріал (фліс) 2 рулони; вагою 40,80 кг.

214.Поліпропіленовий мішок без напису; Нетканий матеріал (фліс) 2 рулони; вагою 43,90 кг.

215.Поліпропіленовий мішок з написом Vovo Cehriluig 0679524745; Ткаина для пост. білизни Saba EV 5 рул.; вагою 43,05 кг.

216.Поліпропіленовий мішок без напису; Підкладочний матеріал Premier 2 рулон; вагою 37,85 кг.

217.Поліпропіленовий мішок з написом Ludmla Boris; Фіранки Papion Kelebex 3 рул., 2 рул.; Тюль 3,95 кг; вагою 43,35 кг.

218.Поліпропіленовий мішок з написом AKSANA (Radika); Тюль без маркування 22 рулони; вагою 72,00 кг.

219.Поліпропіленовий мішок з написом Oksana 0502635479; Тканина Isabella 4 рулони; вагою 82,35 кг.

220.Поліпропіленовий мішок з написом KLV ; Тюль Baso 7 рулонів; вагою 31,65 кг.

221.Поліпропіленовий мішок з написом K.L.B.; Тканина Platin Perde 4 рулони; вагою 65,90 кг.

222.Поліпропіленовий мішок без написів; Тюль Tuhana Ilhan 6 рулонів; вагою 26,10 кг.

223.Поліпропіленовий мішок з написом Dr. Andrey Sofchanenko; Тюль Diana; Тканина Diana 3 рулони; вагою 66,80 кг.

224.Поліпропіленовий мішок з написом K.L.B.; Тканина FG 3 рулони; вагою 57,45 кг.

225.Поліпропіленовий мішок без написів; Тканина Parma tul 5 рулонів; вагою 70,10 кг.

226.Поліпропіленовий мішок з написом Lyudmila Baris; Фіранки Papion 1 рул., 1 рул., 1 рул., 2 рул., Тесьма 4,45 кг; вагою 42,70 кг.

227.Поліпропіленовий мішок без написів; Тканина FG 3 рул.; вагою 61,40 кг.

228.Поліпропіленовий мішок з написом Lyudmila Baris; Фіранки Papion, 5 рулонів; Піжама дит. Angels Secret (100% pes); 1 шт.; вагою 45,10 кг.

229.Поліпропіленовий мішок з написом Gala; Трикотажна тканина біла без маркування 3 тюка; вагою 52,3 кг.

230.Поліпропіленовий мішок без написів; Трикотажна тканина біла без маркування; вагою 90,00 кг.

231.Поліпропіленовий мішок з написом Misa Хм ; Трикотажна тканина чорна шерсть без маркування; вагою 73,80 кг.

232.Поліпропіленовий мішок з написом Natasha Ruslan Chernovci; Тканина Fortez 4 рулони; вагою 64,0 кг.

233.Поліпропіленовий мішок з написом Lilya G; Тканина Dolinda 8 рулонів по 20,3 м; вагою 36,35 кг.

234.Поліпропіленовий мішок без написів; Тесьма Kurban 15 уп.; вагою 65,15 кг.

235.Поліпропіленовий мішок з написом Misa Хм ; Трикотажна тканина чорна шерсть без маркування; вагою 72,35 кг.

236.Поліпропіленовий мішок без написів; Тюль Bondy 10 уп.; вагою 37,25 кг.

237.Поліпропіленовий мішок з написом Misa Хм ; Трикотажна тканина чорна шерсть без маркування; вагою 85,60 кг.

238.Поліпропіленовий мішок з написом K.L.B.; Тканина Diana; Тюль Diana 4 рулони по 20,25 м; вагою 47,80 кг.

239.Поліпропіленовий мішок без напису; Тканина Diana 3 рулони; Тюль Diana; вагою 64,25 кг.

240.Поліпропіленовий мішок з написом Жанна СВ; Тюль Escardin, 2 рулони; вагою 22,80 кг.

241.Поліпропіленовий мішок без написів; Тюль Parma tul 7 рулонів; вагою 52, 80 кг.

242.Поліпропіленовий мішок з написом Lilia 6; 9 рулонів тюль Dalinda; вагою 35,5 кг.

243.Поліпропіленовий мішок з написом Natasha Radika; Тесьма чорна ажурна 53 рул по 9 м.; вагою 8,05 кг.

244.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн. матеріал шерсть; вагою 73,0 кг.

245.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн.матеріал шерсть; вагою 82,4 кг.

246.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн. матеріал шерсть; вагою 74,6 кг.

247.Поліпропіленовий мішок; Тесьма ажурна біла (тюль) 6 уп ; вагою 34,8 кг.

248.Поліпропіленовий мішок з написом KLV; Фурніт. до штор (шнур з канделябрами) 10 уп. по 6шт.; 60 шт.; вагою 20,65 кг.

249.Поліпропіленовий мішок з написом Kurban; Тесьма до тюлі 15 уп; вагою 69,25 кг.

250.Поліпропіленовий мішок з написом Ludmila Baris; Тканина Nifulen Ipek 6 уп.; Тканина Draperium 1 уп.; Тесьма (тюль) 61,6 м; вагою 81,3 кг.

251.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн. матеріал шерсть; вагою 79,2 кг.

252.Поліпропіленовий мішок з написом Miroslavc Gabacci Thacev; Тесьма з біжутерією 5 уп. по 25 м.п; вагою 14,55 кг.

253.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн. матеріал шерсть; вагою 89,55 кг.

254.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн. матеріал шерсть; вагою 73,45 кг.

255.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн. матеріал шерсть; вагою 76,5 кг.

256.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн. матеріал шерсть; вагою 55,1 кг.

257.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн. матеріал шерсть; вагою 85,00 кг.

258.Поліпропіленовий мішок з написом Aksana Igor; Танина Siesta 3 рулони; вагою 73,65 кг.

259.Поліпропіленовий мішок; Тканина Diana 3 рулони; вагою 60,6 кг.

260.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн. матеріал шерсть; вагою 79,9 кг.

261.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн. матеріал шерсть; вагою 73,95 кг.

262.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн. матеріал шерсть; вагою 80,8 кг.

263.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн. матеріал шерсть; вагою 84,1 кг.

264.Поліпропіленовий мішок з написом Ola Victor 0679688599; Тесьма ажурна Hobby; вагою 35,00 кг.

265.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 72,55 кг.

266.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 75,2 кг.

267.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 83,85 кг.

268.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 91,30 кг.

269.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 104,1 кг.

270.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 79,25 кг.

271.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 78,75 кг.

272.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 88,6 кг.

273.Поліпропіленовий мішок; Тесьма (тюль) 13 уп.; вагою 61,85 кг.

274.Поліпропіленовий мішок з написом ILM 0672989995; Тканина Diana; Тканина Diana; вагою 61,5 кг.

275.Поліпропіленовий мішок з написом A-8 Gala; Трикотажне полотно біле без маркування; вагою 57 кг.

276.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 86 кг.

277.Поліпропіленовий мішок з написом KLB; Ткнина Elzabeth 3 рулони; вагою 61,6 кг.

278.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 73,6 кг.

279.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 73,75 кг.

280.Поліпропіленовий мішок; Тесьма чорна еластична (3 кор); вагою 39,7 кг.

281.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 84 кг.

282.Поліпропіленовий мішок з написом Valera - Kiev; Зразки тканини (1 ящ); вагою 53 кг.

283.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 70,8 кг.

284.Поліпропіленовий мішок з написом Ваня Т; Ткаина в 4 рулонах ; вагою 87,9 кг.

285.Поліпропіленовий мішок з написом Dr Andrey Sotyanenko; Тканина Diana 3 рулони; Тюль 3 рулони; вагою 61,7 кг.

286.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 76,25 кг.

287.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 81,35 кг.

288.Поліпропіленовий мішок з написом Ludmila Baric; Тканина Nilufer ipec в 6 рулонах; Тканина Guk nur в 2 рулонах; Тесьма ажурна; вагою 99,7 кг.

289.Поліпропіленовий мішок з написом ILM 0672985995; Тканина Diana в 4 рулонах; вагою 71,05 кг.

290.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 82,9 кг.

291.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 92,3 кг.

292.Поліпропіленовий мішок з написом MISA XM; Чорний трикотажн матеріал шерсть; вагою 74,2 кг.

293.Поліпропіленовий мішок; Тесьма Kurban 20 уп.; вагою 81,00 кг.

294.Поліпропіленовий мішок з написом Slavik; Тюль без маркування у 18 рулонах; Тюль без маркування у 3 рулонах; вагою 67,2 кг.

295.Розпаковане місце; Трикотажа тканина без маркування; вагою 52,15 кг.

296.Розпаковане місце; Трикотажа тканина без маркування; вагою 61,35 кг.

297.Розпаковане місце; Трикотажа тканина без маркування; вагою 28,15 кг.

298.Розпаковане місце; Тесьма Kurbanу 8 уп.; вагою 38,85 кг.

299.Розпаковане місце; Тесьма Kurbanу 9 уп.; Тесьма Kurbanу 2 уп.; вагою 42,55 кг.

300.Розпаковане місце; Підкладочна тканина; Тканина без маркування; Тюль Bezmez; Тканина неткана; вагою 68,15 кг.

301.Розпаковане місце; Танина без маркування; вагою 60,1 кг.

302.Розпаковане місце; Тюль Bezmez; вагою 34,2 кг.

303.Поліпропіленовий мішок: Брюки жіночі Miss Adda, 60% коттон, 35% поліестр, 5% еластан 56 шт.; Брюки жіночі Adorati, 60% коттон, 35% поліестр, 5% еластан 12 шт.; Брюки жіночі Edoline, 60% коттон, 35% поліестр, 5% еластан 4 шт., - вагою 50,0 кг.

304.Поліпропіленовий мішок: Джинси чоловічі Disel 1уп.x7 шт, 4 уп.х8 шт.; джинси чоловічі Pull Bear 2 уп.х8шт., вагою 34,3 кг.

305.Поліпропіленовий мішок: Світера чоловічі Sivik Club JV 95% коттон, 5% еластан, 27 уп.по 4 шт. Всього : 108 шт.; вагою 44,9 кг.

306.Поліпропіленовий мішок без маркування: Подушка Unicolor 50x70- 5 шт.; Костюм дитячий Aziz bebe- 1 уп.- 3 шт.; Сукня teen92% коттон 2 шт.; Костюм спорт.дит. Billionare 100% коттон -1 шт.; Світер дитячий GF Ferre 100% коттон-1 шт.; Комбінезон дит.з шапочкою Aziz bebe100% коттон -3 шт.; Костюм дитячий (штина +сор) Aziz bebe100% коттон-2 шт.; Комбінезон немовляти 100% коттон -2 шт.; Сукня жін.Dem Fashion92% віскоза,8% лайкра- 1шт.; Спідниця жін.(довга) Belissi (65% поліестр,30% віскоза, 5% лайкра) -4 шт. + спідниця жін. (коротка) Belissi- 3 шт.; Брюки жін.Selfe Line (65% бамбук,25% поліестр, 10% лайкра 8 шт.; Джинсова спідниця Bosfor(97% коттон, 3% лайкра) -1 шт.; Брюки жін. Ahtem(65% поліестр, 35% віскоза, 5 % еластан)-4 шт., вагою 16,85 кг.

307.Поліпропіленовий мішок з написом VERA: Шкарпетки чол.Fostas (100%бамбук) 65 уп. Х 12 шт.; Шкарпетки чол.Fostas(100% бавовна) 17 уп. Х12шт.; вагою 52,45 кг.

308.Поліпропіленовий мішок з написом Yura Nazar: Шкарпетки дитячі Nelo 90% бавовна, 7% поліестр, 3% еластан 99 уп.х12 шт.; вагою 42,65 кг.

309.Поліпропіленовий мішок з написом Fatih List: Дитячі джинси утеплені Akira kids(70% pamuk 30% поліестр) 53 уп.х3 шт.; вагою 42,45 кг.

310.Поліпропіленовий мішок з написом VERA: Шкарпетки чол.Sport (80% cotton, 17% поліестер, 3% еластан) 60 уп.по 12 шт.; Шкарпетки чол.Invisible Foortes (75% cotton, 20% поліестер, 5% еластан) 2 уп.по 12 шт.; вагою 39,65 кг.

311.Поліпропіленовий мішок з написом Галя Київ: Комплект постільний Arya (покривало + наволочка 250х20, 50х70, 100% мікрофібра; вагою 38,35 кг.

312.Поліпропіленовий мішок з написом Катя Кудрина: Кофта дитяча Minicik baby 100% cotton 70 уп.х4 шт.; вагою 42,85 кг.

313.Поліпропіленовий мішок: Колготи дит. Bross kids tights 80%cotton, 18% поліамід,2% еластан,68 уп.х6 шт.; вагою 73,9 кг.

314.Поліпропіленовий мішок: Світер чол. З капюшоном Kurtoglu, 100% бавовна; вагою 37,45 кг;

315.Поліпропіленовий мішок без напису: Шкарпетки дит. Gality (80% бавовна, 18% поліестр, 2% еластан)18 уп.х12 шт.; Шкарпетки дит. Ekmen (80% бавовна, 17% поліестр, 3% еластан)40 уп.х12 шт.; Шкарпетки дит. PROXY (80% бавовна, 18% поліестр, 2% еластан)17 уп.х12 шт.; Шкарпетки дит. Sony Socks (82% бавовна, 16% поліестр, 2% еластан)22 уп.х12 шт.; вагою 33,50 кг.

316.Поліпропіленовий мішок без напису: Світера чол. Club JU(50% бавовна, 50% акрил); вагою 23,2 кг.

317.Поліпропіленовий мішок з написом Kiev K5030: Пальто (накидка три чверті) жін. Actors (50% алпака, 50% шерсть) з нат.хуртом світло-коричневе з кроткою шерстю; Пальто (накидка три чверті) жін. Actors (50% алпака, 50% шерсть) з нат.хуртом світло-коричневе з довгою шерстю; Пальто (накидка три чверті) жін. Actors (50% алпака, 50% шерсть) з нат.хуртом синє; Пальто (накидка три чверті) жін. Actors (50% алпака, 50% шерсть) з нат.хуртом сіре; Пальто (накидка три чверті) жін. Actors (50% алпака, 50% шерсть) з нат.хуртом бордове; Пальто (накидка три чверті) жін. Actors (50% алпака, 50% шерсть) з нат.хуртом сіре з білими і синіми вставками; Пальто (накидка три чверті) жін. Actors (50% алпака, 50% шерсть) з нат.хуртом сіре синіми триколірними вставками; Куртка чол. шкіряна Actors; Шуба без рукавів; вагою 34,5 кг.

318.Поліпропіленовий мішок без напису: Світера чол. Turhan( 70% бавовона, 30 % акрил); Шорти чол. Ain Life (70% бавовна, 20% поліестр, 10 % еластан); вагою 36,6 кг.,

319.Поліпропіленовий мішок без напису: Чоботи жін. шкіряні з нат.хутром зимові Luis Capo; вагою 17,8 кг.

320.Поліпропіленовий мішок з написом Yura Nazar; Шкарпетки дит. Neco (90% бавовна, 7% поліамід, 3% еластан) 100 уп. по 12 пар; вагою 42 кг.

321.Поліпропіленовий мішок з написом Nevresi Kiev: Комплекти постільної білизни Aria (простиня 180х240, покривало 160х220, 1 наволочка 50х70); вагою 37,85 кг.

322.Поліпропіленовий мішок з написом Masa 555 : Шкарпетки Bross (80% бавовна, 18% поліамід, 2% еластан) 140 уп. по 12 шт.; вагою 83,25 кг.

323.Поліпропіленовий мішок без напису: Світер чол. New Surprise (70% акрил, 30% шерсть); вагою 32,6 кг.

324.Поліпропіленовий мішок з написом 0101: Світер чол. magoss sportwear (70% акрил, 30%шерсть); Світер чол. kurtoglu (70% акрил, 30% шерсть); вагою 38,05 кг.

325.Поліпропіленовий мішок з написом Luda Gorpinic: Кофти дит. Ebleya (70% бавовна, 30% еластан); Штани дит. Ebleya(70% бавовна, 30% еластан); вагою 43 кг.

326.Поліпропіленовий мішок з написом Рая-Олег Винница: Плаття Marisis (35% реs, 65% віскоза); Брюки жін. Mila Farel (65% реs, 35% віскоза); Брюки жін. Adorati (69% бавовна, 27% поліестр, 4% еластан); Блуза жін. n-value (100% pes); Жакет жін. n-value (100% pes); Сукня (65% поліестр, 32% іскоза 3% еластан); Сукня (100% pes); Светр чол.MGN(70% __, 25% поліестр, 5% лайкра); Светр жін.MGN(70% __, 25% поліестр, 5% лайкра); Светр чол.Mintas(100% ангора); Светр жін. MG Miss G(100% ангора); Св етр чол.Caroon(50% акрил, 50% бавовна); Св етр чол.Caroon(85% акрил, 15% бавовна); Светр чол. Park hande (50% акрил, 50% бавовна); вагою 40,65 кг.

327.Поліпропіленовий мішок без напису: Шкарпетки чол. MEN Soks (80% бавовна, 18% поліестр, 2% еластан) 20 уп. по 12 шт.; Шкарпетки чол. ORS (80% бавовна, 18% поліестр, 2% еластан) 6 уп. по 12 шт. + 3 уп. по 6 шт.; Шкарпетки жін. Lades (80% бавовна, 18% поліестр, 2% еластан) 21 уп. по 12 шт.; Шкарпетки чол. Norfolk (80% бавовна, 18% поліестр, 2% еластан) 9 уп. по 12 шт.; вагою 32,6 кг.

328.Поліпропіленовий мішок з написом ETEK: Брюки жін ADDA (60% бавовна, 2% еластан); Спідниця жін. New Stars (50% поліестр,50% бавовна); Светр чол. Charlize (90% віскоза, 10% еластан); вагою 53 кг.

329.Поліпропіленовий мішок з написом Толя 0505226966: Дитячий комплект (штани + майка) 100% бавовна, 40 уп по 5 компл.; вагою 47,95 кг.

330.Поліпропіленовий мішок з написом Рая Олег: Сукня Miss Lenda (100% pes); Блузи Seul(100% pes); Светр жін. Irmak triko(50% мохер, 40% акріл, 10% еластан); Лосіни Fys club(90% віскоза, 10% лайкра); Безрукавка дублена Vergiz Leather; Кофта жін. Estasi(97% віскоза, 3 % еластан); Брюки жін. «Silva» (60% віскоза, 37% поліестер, 3% лайкра); Лосіни Gesizi (90% віскоза, 10%лайкра); вагою 24 кг.

331.Поліпропіленовий мішок без напису: Чоботи жін. шкіряні зим. Aquamarin; вагою 9,4 кг.

332.Поліпропіленовий мішок з написом Горпинич Люда: Джинси дит. Altun Cocuk(98% бавовна, 2 лайкра) 35 уп. по 5 шт.; вагою 92,65 кг.

333.Поліпропіленовий мішок без напису; Штани спорт. Soccer утеплені (80 % бавовна,20% поліестр)35 уп. по 5 т.; вагою 27,15 кг.

334.Поліпропіленовий мішок з написом Рая Олег: Халат жін Nely (52% бавовна, 5% поліестр, 3% еластан); Кофта жін. Felicita (92% віскоза,8% еліт); Шкарпетки чол. Kardesler1 уп. х12 шт.; Колготи дит. Vira; Труси жін. Miss emma (95% бавовна, 5% еластан); Кофта жін. Irmat triko (50% лайкра,40% акрил,10% еліт); Брюки жін. Silvia (60% віскоза, 37% полістр, 3% акрил); Лосіни Gesizi (90% віскоза, 10%лайкра); Сукня вечірня Nelly (90% поліестр, 5% еластан); Кофта жін. Gevence(45% бавона, 10% лайкра, 45% вісоза); Кофта чол. Arma(50% бавовна, 50% поліестр); Сорочка чол. US POLO ASSN(100% бавовна); Сукня жін. She fly (95% поліестр, 5% лайкра); Кофта жін. MC Miss G (100% ангора); Кофта жін. Mozilla (100% акрил); Кофта жін. Mozilla (100% ангора); Сукня жін She fly (1% акрил, 36% поліестр, 3% лайкра); вагою 35,85 кг.

335.Поліпропіленовий мішок без напису: Брюки жін. Bi-Ka (65% бавовна, 30% поліестр, 5% еластан); Брюки жін. Eva Enrica; Брюки жін. Saraho; Брюки жін. Estensivo; Брюки жін. Exen; Брюки жін. Liberty; Брюки жін. Multy Megs; Брюки жін. Stable; Брюки жін. As you; Брюки жін. Ly tigress; Брюки жін. Mazeraty; Брюки жін. Avantarde; Брюки жін. Kriz; вагою 90,85 кг.

336.Поліпропіленовий мішок без напису: Cвітер чол. GZH Bertan 30 уп. по 3 шт; вагою 33,5 кг.

337.Поліпропіленовий мішок без напису: Світера дит. Bahrma 70% бавовна, 30% поліестр 35уп. по 4 шт.; вагою 50,8 кг.

338.Поліпропіленовий мішок без напису: Дублянки жін. Actors модель К9.3 чорна Bayan 4 шт., модель 2241 темно-коричнева -3 шт., модель 1841 світло-коричнева 16 шт.; вагою 36,25 кг.

339.Поліпропіленовий мішок з написом Natasha Kro; Світер дит. Aken ,Mavi Aras, Karacabey, Yekta baby 100% акрил 69 уп. по 3 шт.; Світер дит. AY Koza ,Tofta kids, 70% акрил, 30% шерсть 19 уп. по 3 шт.; вагою 56,75 кг.

340.Поліпропіленовий мішок без напису: Дублянки жін. Sasha Pasha модель 1831 сітло-сіра Bayan 4 шт., модель 1690 Bayan -10 шт.,Actors; вагою 23,4 кг.

341.Поліпропіленовий мішок без напису: Пояс брючний Curobelt 15 уп. по 12 шт.; вагою 38,05 кг.

342.Поліпропіленовий мішок без напису: Шкарпетки дит. Bross 80% бавовна, 17 % поліестр, 3% ластан, 62 уп. по 12 шт., 1уп. по 11шт., 56 уп. по 6 шт.; вагою 77,1 кг.

343.Поліпропіленовий мішок без напису; Колготи дит. Bross 80% бавовна, 18% поліамід,2% еластан) 88 уп.по 6 шт.; вагою 89,4 кг.

344.Поліпропіленовий мішок з написом Masha 555: Колготи дит. Bross 80% бавовна, 18% поліамід,2% еластан) 78 уп.по 6 шт.+ 3 шт; вагою 69,8 кг.

345.Поліпропіленовий мішок з написом Галя Киев 0672177700: Подушки силіконові 50х70 Unicolor; вагою 27,3 кг.

346.Поліпропіленовий мішок з написом Галя Киев 0672177700: Одіяло Arya 155x215 см. Мікрофібра -12шт.; вагою 25,25 кг.

347.Поліпропіленовий мішок без напису: Світер жін. Lamierra 50% акрил, 50% шерсть; вагою 29,2 кг.

348.Поліпропіленовий мішок з написом Толя: Піжами дит.(штани, кофта) 120 компл. 100% бавовна; вагою 52,55 кг.

349.Поліпропіленовий мішок без напису: Світер чол. Cozy 80% шерсть, 20% акрил, 20 уп. по 3 шт.; вагою 28,9 кг.

350.Поліпропіленовий мішок з написом Kiev 1: Дублянки жін. Actors мо.2309-8 шт., мод.АС2188- 8 шт., мод. 1924 8 шт., мод. 2063 -8 шт.; вагою 62,55 кг.

351.Поліпропіленовий мішок без напису: Сорочки чол. Bgness 80% бавовна, 20% поліестр; вагою 42,3 кг.

352.Поліпропіленовий мішок без напису: Вязаний світер чол. Meriland (50% шерсть, 50% віскоза) -37 шт.; Сукня жін. (туніка) Meriland (95% віскоза, 5% лайкра) 46 шт.; Блуза жін. Meriland (95% віскоза, 5% еластан) 6 шт.; Брюки жін. (95% віскоза, 5% еластан) 27 шт.; Туніка ALFALFA (70% віскоза, 30 % поліестр) -12 шт.; Спідниця ISO Fashion (70% віскоза, 30 % поліестр) -42 шт.; вагою 68,45 кг.

353.Поліпропіленовий мішок з написом Войцеховська Анна 0673900913: Сумки жін. Stella Mc Cartney 4 шт. Матеріал дерматин; Сумки жін. Gucci 5 шт. Матеріал дерматин; Сумки жін. Meyzi 6 шт. Матеріал дерматин; Сумки жін. Chanel 2 шт. Матеріал дерматин; Сумки жін. Michael Kors 2 шт. Матеріал дерматин; вагою 17,3 кг.

354.Поліпропіленовий мішок з написом Люда Горичнич: Светри дит. Race way (100% бавовна) 40 уп по 4 шт.; вагою 31,55 кг.

355.Поліпропіленовий мішок без напису: Светри дит. (75% акрил, 15% поліамід) Bahar BB -29 шт.; Шкарпетки дит. ADN 82% бамбук, 16% пол.-іестр, 2 еастан) 24 пари , . Gul 24пар.; Костюми дит. Donino (100 % бавовна) - 6 шт.; Конверт для немовляти (100% pes) - 2 шт.; Костюми дит. Surprise (100 % бавовна) - 3 шт.; Костюми дит. Ari (80 % бавовна, 20% поліестр) - 6 шт.; Плаття дит. Miny ledi (100% pes) 3 шт.; Піжами дит. Vitmo baby (100% бавовна) 47шт.; Джинси дит. Tati (100% бавовна) -17 шт.; Светри дит. Beberium 100% бавовна 16 шт.; Повзунки Destino 100% бавовна 14 шт.; Костюм немовляти Penye 100% бавовна 8шт.; Костюм немовляти Insiley 100% акрил 2 шт.; Бодіки для немовл. Luye line 100% бав.9шт.; Плаття дівч.Vestito 100% pes -3 шт.; Комбінезон дит. Джинс+ підкладка теплий Aynur (70% бавовна, 30 % поліестр) 4 шт.; Штани вільветові утеплені Kidea (60% бавовна, 40 % поліестр)-3 шт.; Лосини дит. Sonal bebe 100% бавовна -8 шт.; Костюми для немовл. Milion 100% бав. -31 шт.; Набір шапочка + шарф Prahar 100% акрил 13 шт.; шапочка дит. Prahar 100% акрил 12 шт.; Колготи дівчачі Dore 94% поліестр, 6% еластан 22 шт.; Колготи дівчачі Day mod 60% бавовна, 30% нейлон 16 шт.; Колготи дівчачі Yildiz 80% бавовна, 180%полістерол, 2%еластан 45 шт.; Дит.набори (колг.,тапки, повязки на голову) (60% бавовна) 8 шт.; Шкарпетки дит. Battal(80% бавовна, 17% поліестр, 3% еластан) -164 пари; вагою 58,3 кг.

356.Поліпропіленовий мішок з написом Sasa XM: Светри чол. ER and Kut 70% акрил, 30% шерсть 150 шт.; вагою 77,15 кг.

357.Поліпропіленовий мішок: Джинси чол. Guess,Disel, Pull and Bear 100% бавовна 44 шт.; агою 29,15 кг.

358.Поліпропіленовий мішок: Светри чол. Demir Kiran 50% акрил, 50% бавовна; вагою 35,4 кг.

359.Поліпропіленовий мішок з написом 06-753: Пальто шкіряне Dashell мод.2056 -4 шт.,мод.043 8 шт.; Куртка шкіряна жін.Dashell мод.0412шт.; Безрукавка з хутра жін. 1 шт.; Куртка шкір. чол. З хутром Emilio Ruso 6шт.; вагою 30,45 кг.

360.Поліпропіленовий мішок з написом VERA: Шкарпетки чол. Sport 33 уп. по 12 шт., Ors 25 уп. по 12 шт. (80 % бавовна, 17% поліестр, 3 % еластан); вагою 32,3 кг.

361.Поліпропіленовий мішок: Джинси чол. Armany Jins -24 шт.,D and G -30 шт.; вагою 34,95 кг.

362.Поліпропіленовий мішок без напису: Штани дит. Toon Toy (75% бавовна, 22% поліестр, 3%еластан ) 8 уп. по 4 шт.; Дитячі блузки Toon Toy (92% бавовна, 8 еластан) 3 уп по 4 шт.; вагою 29,4 кг.

363.Поліпропіленовий мішок: Джинси чол. Nicely 100% бавовна; вагою 55,25 кг.

364.Поліпропіленовий мішок без напису: Костюм дит. Pakea (шт., світ, піджак)100% бавовна - 27 компл.; Подушка + одіяло дит. 20х40; 60х45 Ergin bebe 5 компл.; Сарафан дівч. Джинсовий Sago 100 % бавовна 32 шт.; Спортивний комтюм дит. Philippa -56 шт.; Костюм дит. (штан.,сор., підж.) Ilgin 54 компл.; Костюм дит. (штан.,сор., підж.) Benks 16 компл.; Костюм дит. (штан.,сор., підж.) Gine Kids 28 компл.; вагою 62,6 кг.

365.Поліпропіленовий мішок з написом VERA: Шкарпетки дит. Ekmen(80% бавовна, 17 % поліамід, 3% еластан) 74 уп. по 12 шт.; вагою 36,05 кг.

366.Поліпропіленовий мішок з написом Rabi 0662097597: Светри чол. Napapijri (70% еластан, 30% бавовна)- 77 шт.; Светри чол. Gant (100% бавовна)- 20 шт.; вагою 35,95 кг.

367.Поліпропіленовий мішок: Джинси чол. Disel 18 шт. D and G 30 шт.; вагою 31,4 кг.

368.Поліпропіленовий мішок з написом Vladimir 0505065987: Спорт. чол. Костюми утеплені Paul and Shark 5% бавовна, 35% поліестр -39 шт.; вагою 51,7 кг.

369.Поліпропіленовий мішок з написом Dnepropetrovsk: Пальта з хутра жін. Actors сіре 5 шт., св.коричневе -5 шт.; сіре-чорне-біле 5 шт.; сіре з синіми вставками - 5шт.; бордове 5 шт.; коричеве довге 5 шт.; синє 5 шт.; вагою 31,7 кг.

370.Поліпропіленовий мішок: Джинси чол. Nicely 100% бав. 12 уп. по 6 шт., вагою 62,85 кг.

371.Поліпропіленовий мішок з написом VERA: Шкарпетки дит. Bony Socks 69 уп. по 12 пар. + 8 пар.; вагою 29,9 кг.

372.Поліпропіленовий мішок: Рушники махрові 70х140100% бав. 10 уп. по 6 шт.; вагою 28,5 кг.

373.Поліпропіленовий мішок з написом Галя Київ 0672177700: Рушники махрові Arya 100% бавовна, 50х90 -30 шт., 70х140 30 шт.; Комплект постільний Arya аволочка 50х70, покривало 180х240100% мікрофібра 14 компл.; вагою 59,2 кг.

374.Поліпропіленовий мішок без напису: Футболки чол. Ensarito -127 шт.,Ramoss -183 шт.Twinline-20 шт. Galvint -40 шт. (95 % бавовна, 5 % лайкра); Светр чол. Fay Brend (50 % ерсть, 50% акрил) 29 шт.; вагою 86,1 кг.

375.Поліпропіленовий мішок з написом Robi 0662097597: Cветр чол Hilfiger -55 шт., Gant - 59 шт., Polo -18 шт. 100% бавовна; Cветр чол Napapijri -26 шт., 70% бавовна, 30% поліестр; Cветр чол Bognen -5 шт., 65% бавовна, 30% поліестр, 5% еластин; вагою 76,45 кг.

376.Поліпропіленовий мішок з написом Катя Кидрина: Блуза дит. by Azim bebe 100% бавовна 175 уп.по 4 шт.; вагою 70,9 кг.

377.Поліпропіленовий мішок без напису: Светр чол.Lee Ecosse 70%шерсть, 10% поліамід, 10% акріл, 10% еліт, 34 шт.; Светр чол.Puton 94% бавовна, 6% лайкра -16 шт.; Штани спортивні Maraton 70% бавовна 30% поліестр 32 шт.; Сукня bovien 35% віскоза, 75% pes -1 шт.; Штани жін. Vipart 35% віскоза, 75% pes -4 шт.; Светр чол. Dut Luk 100% шерсть -1 шт.; Блуза жін. Bize Fashion 94% бавовна, 6% лайкра -4 шт; Плаття трикот Serianno 15 % альпака, 15% шерсть, 10% бавовна, 60% акрил 3 шт.; Блуза жін. Reva and dron 93% тепселі,7% лайра, - 4 шт.; Костюм жін(спідниця + блуза) (комбідрез) Myrvang 100% pes, 4 компл; вагою 61,7 кг.

378.Поліпропіленовий мішок з написом Swit: Светр чол. Club JU 7% лайкра, 93% бавовна, 26 уп. по 4 шт.; вагою 54,45 кг.

379.Поліпропіленовий мішок з написом Vera Natasha: Шкарпетки дит. Ismail meyden corap 89% бамбук, 10% поліестер, 5% еластан, 1443 пари; вагою 80,4 кг.

380.Поліпропіленовий мішок з написом Luda Garpinich: Светри дит Toontoy 100% бавовна,45 уп. по 4 шт.; Штани дит.Toontoy 75% бавовна, 20% поліестер, 5% еластан, 18 уп. по 4 шт.; вагою 43,65 кг.

381.Поліпропіленовий мішок з написом ГАЛЯ 0672177700 Маріуполь: Рушники Arya 100% бавовна 50х70 84 шт., 30х50 60 шт., 70х140 84 шт.; вагою 66,9 кг.

382.Поліпропіленовий мішок з написом Teteks Anya: Скатертина (набір) Ayova 100%pes 160х220 -50 компл.; вагою 53,2 кг.

383.Поліпропіленовий мішок з написом Aksoroy ist: Кухонні рушники Nilteks 100% бавовна, 35х50 156 уп по2 шт.; вагою 34,7 кг;

384.Поліпропіленовий мішок з написом Aksoroy ist: Кухонні рушники Gorkem Halun 100% бавовна, 35х50 99 уп по 3 шт.; вагою 42,5 кг.

385.Поліпропіленовий мішок з написом Галя , Київ 0672177700: Ковдра Arya 155х215100% мікрофібра -6 шт.; Ковдра Arya 155х215100% бавовна -12 шт.; вагою 41,2 кг.

386.Поліпропіленовий мішок з написом Aksoroy: Рушники кухонні Nilteks 30x50 99 уп по 3 шт.; вагою 35,35 кг.

387.Поліпропіленовий мішок з написом KLB: Тесьма капронова 10 шт. по 50м.; вагою 12,7 кг.

388.Поліпропіленовий мішок з написом Anya: Скатерті серветки Ayova 150x220100% pes 50 компл.; вагою 50,7 кг.

389.Поліпропіленовий мішок: Ропаковані світера жіночі Damass 95% поліестр, 5% лайкра, 56 шт.; вагою 13,7 кг.

390.Поліпропіленовий мішок: Светри чол. Boss 69% бавовна, 31 % pes 75 шт.; вагою 37,95 кг.

391.Поліпропіленовий мішок: Джинси Guess -7шт., Altun Gucuk -85 шт.; вагою 44,8 кг.

392.Поліпропіленовий мішок: Светри жін. Dames 91 шт. Brizgerls 5 шт, 5% поліестр, 35% віскоза; вагою 28,2 кг.

393.Поліпропіленовий мішок: Шкарпетки Neco 90% бавовна, 7% поліестр, 3% еластан, 915 пар; вагою 26,4 кг.

394.Поліпропіленовий мішок: Светр Er Kut 70% акрил, 30% шерсть; вагою 19,85 кг.

395.Поліпропіленовий мішок: Светр Er Kut 70% акрил, 30% шерсть; вагою 20,2 кг.

396.Поліпропіленовий мішок з написом Галя Маріуполь 0672177700: Подушка Bamboo 50x70 40% бавовна, 60% бамбук 4 шт.; Ковдра Azdilek 40% бавовна, 60% бамбук 195х215- 2 шт 155х215 - 2 шт.; Комплект Arya 100% бавовна 2 наволочки 50х70; 1 простинь 240х260; 1 підодіяльник 200х220; 4 компл.; Рушники махрові 50х90 Izabel Havlu -4 шт., 70x140Arya home col -4 шт.; вагою 28,7 кг.

397.Поліпропіленовий мішок: Світер жін. Demirkiran, «Sport Style wenn triko різних кольорів, 50% бавовна, 50% поліестр.; вагою 37,1 кг.

398.Поліпропіленовий мішок: Светр жін New surprise 70% акрил, 30% шерсть.; вагою 29,6 кг.

399.Поліпропіленовий мішок з написом Luda Garpinig: Светр дит. Barli Kids 30% шерсть, 70% акрил; вагою 63 кг.

400.Поліпропіленовий мішок з написом Юля 440: Светр дит. Mizgin -45 шт.,Barly kids -45 шт. 30% шерсть, 70% акр.; вагою 22,8 кг.

401.Поліпропіленовий мішок: Чоботи жін зимові Aquamarin 9 пар; вагою 16,95 кг.

402.Поліпропіленовий мішок з написом Aksaray: Рушн. махрові Meteor 30x50 100% бав., 146 уп.по 2 шт.; вагою 33,3 кг.

403.Поліпропіленовий мішок з написом 0672177700 Галя Маріуполь: Пальто жін (40% шерсть, 40% акрил, 20% віскоза)-2 шт.; (50% шерсть, 50% віскоза )-4 шт.; Блузи жін Salo (50% шерсть,50% віскоза) 5 шт.; Гольф(короткий рукав) (85% віскоза, 15% еліт) -5 шт.; Блузи жін Vedi (47% віскоза, 28% поліестр, 25% нейлон) -2 шт.; Сорочка жін Reaglan (96% бавовна, 4% еластан) 2 шт.; Джинси чорні Romano Bota (35% бавовна) 2 шт.; Термоштани дит. Oztaz -3 шт.; Гольф жін на довг рукав, блуза жін. Factor (80% акрил, 20% шерсть)-6 шт.; Рушник махровий Arya 100% бавовна 70х140 2 шт.; Корзина для хліба 50х90 2 шт.; Рушник кухонний Aripek 100% бавовна 75х50 60 шт.; Рушник кухонний 60х40 набір 100% бавовна 2 шт.; Набір пост. білизни Arya дит. (нав,прост,підодіяльник) -1 шт.; Шкарпетки чол. Naltun (85% бамбук, 10% поліестр, 5% еластан) 24 шт.; Haza -60 шт., шкарпетки дит. -12 шт.; Майки дит. Oztaz 100% бавовна -6 шт., труси дит. Oztaz Arma, -6 шт., труси чол. Elegant, Oztaz 7 шт.; Колоти дит. Inaltun (90% бавовна, 8 % нейлон, 2% еластан) - 2 шт., Neslish (90% поліестр, 10% еластан 1 шт.), Diba (88% бамбук, 10% поліамід,2% еластан) 7 шт. Bross( 90% поліамід, 10% еластан)-3 шт. Bella Carle(75% поліамід, 25% еластан) 1 шт.; Блуза жін Serianno(10% анора, 40% віскоза, 50% поліамід) -8 шт.; Сорочка чол. Romano Botta 100% бавовна -1 шт.; Светр чол. Romano Botta 50% шерсть., 50 %акрил -21 шт.; Джемпер Pierre Cardin 100% бавовна 6 шт.; Спідниця жін Felicita (92 % віскоза, 8% еліт) 1 шт.; Блуза жін Felicita (92 % віскоза, 8% еліт) 8 шт.; Пакет поліетиленовий Romano Botta 50x63 30 шт., 38х47 50 шт.; вагою 49,9 кг.

404.Поліпропіленовий мішок з написом LIVIV 2: Полушубки жін.Actors 100% хутро мод.2063 капюшоном безукавів 8 шт.,мод.2189 8 шт, мод. 1138 8 шт., мод. 23968шт.; вагою 60,7 кг.

405.Поліпропіленовий мішок з написом KIEV 2: Полушубки жін.Actors 100% мод.2063 капюшоном безукавів 8 шт.,мод.2189 8 шт, мод. 1138 8 шт.; вагою 45,5 кг.

406.Поліпропіленовий мішок з написом Alexandra Leather and Fure: Дублянка жін. нат.мод.205 8 шт., мод 4098 4 шт., мод. 1201 4 шт., мод. D06 -12 шт. Мод. 1701 1 т.; вагою 60,4 кг.

407.Поліпропіленовий мішок з написом Livov: Накидка (манто) з натурального хутра з вставками Actors 50% алпака, 5% шерсть, мод.світло кор. -5 шт., темно-сіра -5 шт., сіра синіми вставками 5 шт., сіра біими і синіми вставками 5 шт., св.коричнева з довгим хутром 5 шт., сині 5 шт.; вагою - 31,85 кг.

408.Поліпропіленовий мішок з написом Harun Aydin: Черевики жіночі «Dark wood», коричневі з хутром, розмір 36-39 20 шт., Чоботи жіночі «Dark wood», коричневі з хутром, розмір 36-39 10 шт.; вагою 51,25 кг.

409.Поліпропіленовий мішок: Шуба жіноча натуральне хутро фірми «Actors» коди 2063 8 шт., 2189 8 шт., 1138 8 шт., 2396 8 шт.; вагою 60,65 кг.

410.Поліпропіленовий мішок з написом Marina Serbak Harkov: Носки дитячі «Olay socks», 90% котон, 8% поліамід, 2% еластан, 28 упаковок по 12 штук; Колготи дитячі «Olay», 90% котон, 8% поліамід, 2% еластан, 7 упаковок по 6 штук; Дитячі кофти для хлопців «Dinovette» 50% катону, 50% поліестру 7 пакунків по 4 штуки, 30% поліестру, 70% бавовни 2 пакунки по 4 штуки; Дитячі кофти для дівчаток «Dinovette» 95% катону, 5% еластану 7 пакунків по 4 штуки; Дитячі костюми для дівчаток (штани +кофта) «Dinovette» 100% катону 2 пакунки по 4 штуки; Світера дитячі «Pops Hops», 95% бавови, 5% поліестру, 7 пакунків по 4 штуки; Блузка для дівчат «Peri Masali» 100% катон, 2 пакунки по 4 штуки; Піжами дитячі «Meli-sa», 100% бавовна 6 пакунків по 3 штуки; Дитячі світри для хлопчиків «Haknur» 100% бавовна, 3 пакунки по 4 штуки; Костюми для дівчат (тани + блуза) «Moonstar», 100% бавовна 2 пакунки по 2 штуки; Костюми для дівчат (тани + блуза) «Via Girls», 100% бавовна 3 пакунки по 4 штуки; Брюки для дівчат «Lovetta», 92% поіестру, 8% еластану 3 пакунки по 4 штуки, 83% котону, 7% еластану, 10% лайкра 2 пакунки по 4 штуки; Конверт для немовляти «Baby doll» - 1штука; Комбінезон джинсовий дитячий теплий «SANI» 2 пакунки по 4 штуки; Штани джинсов утеплені дитячі «Sani», 3 пакунки по 4 штуки; Подушка немовляти «Mini damla», 5 штук; Наколінники немовляти «Baby Sem», 5 шт.; Корсет немовляти 4 шт.; вагою 59,2 кг.

411.Поліпропіленовий мішок з написом Lviv 1: Шуби, дублянки жіночі «Actors», мод. 2063 8 шт., 2188 8 шт., 7949 5 шт., 2309 7 шт.; вагою 57,35 кг.

412.Поліпропіленовий мішок: Рушики кухоні «Nilteks», 35Х50100% бавовна, 129 пак. по 2 шт.; вагою 28,85 кг.

413.Поліпропіленовий мішок: Рушики кухоні «Nilteks», 40Х60100% бавовна, 64 пак. по 7 шт.; вагою 50,95 кг.

414.Поліпропіленовий мішок з написом Vostok 1 (Dneper): Шуби,дублянки жіночі Actors мод.2063 -6 шт., 2188-8 шт., 7949-5 шт., 2309 -8 шт.; вагою 55,1 кг.

415.Поліпропіленовий мішок з написом ALPLER Fashion: Черевики жін. демисезонні шкіряні 4 карт кор. по 8 (одна 7); вагою 33,95 кг.

416.Поліпропіленовий мішок з написом Likroyno: Рушники кухонні Nilens 100% бавовна 35х50 99 уп.по 3 шт.; вагою 35,15 кг.

417.Поліпропіленовий мішок з написом Harun Audik: Черевики жін зимові Dark Wood мод DW 4508 Z 05 NU -10 пар,мод. DW 6520 Z 0020 NU- 10 пар; вагою 34,25 кг.

418.Поліпропіленовий мішок: шкарпетки чол. Carlo Pazolini 100% бамбук 126 уп. по 12 пар; вагою 55,8 кг.

419.Поліпропіленовий мішок: Светр чол.KurtoGluome100% pes 20 уп. по 5 шт.; вагою 40,20 кг.

420.Поліпропіленовий мішок з написом Vera: Шкарпетки дит. guality socks 80% бавовна, 18% поліестер, 2 еластан 43 уп по 12 пар; Шкарпетки дит. Vira 82% бавовна, 16% поліамід, 2% еластан, 37 уп. по 12 пар; Шкарпетки дит. Sport, 80% бавовна, 17 % поліестер, 3% еластан, 12 уп.по 12 пар; Шкарпетки дит. Nommy hilfigen, 84% бавовна, 14% поліамід, 2% еластан, 9 уп. по 12 пар; вагою 35,95 кг.

421.Поліпропіленовий мішок з написом Aksaray: Кухоні рушники Nlteks 100% бавовна 40х60 64 уп. по 7 шт.; вагою 52,15 кг.

422.Поліпропіленовий мішок з написом Юля 440: Брюки жін, дит. Benini95% бавовна, 5% еластан, 41 уп. по 3 шт.; вагою 32,8 кг.

423.Поліпропіленовий мішок з написом Vera: Шкарпетки чол Pier Lone (95% ангора, 5% еластан) -14 уп.по5 пар; (90% кашемір, 5% поліамід, 5%лайкра)- 12 уп по 6 пар; (95% бавовна, 5% поіамід) 12 уп. по 6 пар; (85% ангора, 10% поліамід, 5 % лайкра) 34 уп. по 12 т+7 шт.; Колготки дит.Pier Lone 3 уп.по 6 шт, карпетки дит. Pier Lone 30 уп. по 12 шт.; вагою 47,4 кг.

424.Поліпропіленовий мішок з написом Люда Горпинич: Рейтузи дит. Теплі Pimpont90% бавовна, 30 уп. по 5 шт.; Трикотажні вироби ( 95% бавовна, 5% еластан) : блузи жін Breeze Girls 5 уп. по 5 шт., блузи дит.Breeze Girls 10 уп. по 5 шт., светр жін, дит. Із зіркою 14 уп. по 5 шт., світер дит. З ведмедем 10 уп по 5 шт., кофта дит з котиком 10 уп. по 5 шт., кофта дівч New York 14 уп по 5шт.; вагою 86,25 кг.

425.Поліпропіленовий мішок з написом Oleg Selemet: Дублянка жін Maseima атуральна довга чора -4 шт., коротка коричнева 2 шт.; вагою 15,3 кг.

426.Поліпропіленовий мішок з написом Siv. H.: Светри чол. (50% шерсть, 50% акріл) Ramali 18 шт., Club JU -27 шт.; Пуловер чол. (95% бавовна, 5% еластан) Club JU 9 уп. по 4 шт.; вагою 50,25 кг.

427.Поліпропіленовий мішок з написом Oлег: Халат банний махровий 100% бавовна Masimo Monelli 22 шт.; вагою 25,45 кг.

428. Поліпропіленовий мішок з написом 2811: Светр чол. New Surprise (30% шерсть, 70% акрил) 20 шт.; вагою 32,9 кг.

429.UG 0682 від 19.10.2016, конверт;

430.UG 0694 від 26.10.2016, конверт

431.б\н від 20.10.2016, конверт;

432.б\н від 26.10.2016;

433.б\н від 18.10.2016, конверт;

434.2749 від 25.10.2016, конверт;

435.3201 від 19.10.2016, конверт;

436.б\н від 16.10.2016;

437.UG 0681 від 20.10.2016, конверт;

438.000000834 від 20.10.2016, конверт;

439.UG 0685 від 25.10.2016, конверт;

440.000000000016178 від 27.10.2016 (2-а аркуші), конверт;

441.б\н від 20.10.2016, конверт;

442.б\н від 20.10.2016, конверт;

443.01405 від 26.10.2016;

444.М63 від 25.10.2016; М173 від 26.10.2016, конверт;

445.М68 від 25.10.2016; М74 від 26.10.2016, конверт;

446.UG 0691 від 26.10.2016, UG 0693 від 26.10.2016, конверт;

447.б\н від 26.10.2016;

448.б\н від 20.10.2016;

449.М від 19.10.2016, конверт;

450.б\н;

451.МА-001421 від 21.10.2016;

452.02881 від 20.10.2016;

453.М25 від 19.10.2016, конверт;

454.М26 від 19.10.2016, конверт;

455.784;

456.3209 від 21.10.2016, конверт;

457.337- від 26.10.2016, конверт;

458.б\н від 26.10.2016, конверт;

459.002230 від 25.10.2016, конверт;

460.8251 від 25.10.2016;

461.б\н від 26.10.2016;

462.000703 від 20.10.2016, конверт;

463.280 від 22.10.2016.

Ухвала про скасування арешту на майно виконується негайно слідчим, прокурором.

Ухвала про скасування арешту на майно не підлягає оскарженню.

Слідчий суддя Ужгородського

міськрайонного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення27.12.2016
Оприлюднено16.03.2023
Номер документу63782581
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —308/13512/16-к

Ухвала від 27.12.2016

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Дергачова Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні