Ухвала
від 12.12.2016 по справі п/811/1643/16
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

12 грудня 2016 року Справа № П/811/1643/16

провадження № 2-зв/811/44/16

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Притула К.М. розглянувши в порядку письмового провадження подання Державного виконавця управління ДВС відділу примусового виконання рішень ОСОБА_1 про заміну сторони у виконавчому провадженні по адміністративній справі за позовом Маловисківської ОДПІ до ПрАТ "Завод з виробництва ядерного палива" про стягнення заборгованості,

В С Т А Н О В И В:

18 листопада 2016 року до Кіровоградського окружного адміністративного суду Державним виконавцем управління ДВС відділу примусового виконання рішень ОСОБА_1 подано подання про заміну сторони у виконавчому провадженні.

Представники сторін в судове засідання не з'явились, про час та місце розгляду подання повідомлені у встановленому законом порядку, причини неявки суду не повідомили.

Державним виконавцем управління ДВС відділу примусового виконання рішень ОСОБА_1 до суду подано клопотання про розгляд подання без його участі, яке він підтримує в повному обсязі (а.с. 48).

Судом встановлено, що у відділі примусового виконання рішень УДВС ГТУЮ у Кіровоградській області перебуває зведене виконавче провадження №4812104 про стягнення з ПрАТ "Завод з виробництва ядерного палива" на користь держави, юридичних, фізичних осіб заборгованості у сумі 1 673 335,00 грн., у тому числі до складу зведеного виконавчого провадження входить виконавче провадження №49964786 з примусового виконання вимоги № Ю-840-25 від 05.01.2016 року виданої Маловисківською ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області про стягнення з ПрАТ "Завод з виробництва ядерного палива" на користь Маловисківської ОДПІ суми недоїмки зі сплати єдиного внеску, штрафів та пені на загальнообов'язкове державне соціальне страхування в сумі 29 855,31 грн.

Зазначене виконавче провадження відкрито 29.01.2016 року.

Стягувачем по вказаному виконавчому провадженню є Маловисківська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області (код ЄДРПОУ 39668671).

З матеріалів справи вбачається, що згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців отриманого на сайті Міністерства юстиції України шляхом запиту за ідентифікаційним кодом юридичної особи, встановлено, що юридичну особу - Маловисківську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління ДФС у Кіровоградській області (код ЄДРПОУ 39668671) 05.08.2016 року припинено (а.с.26-35).

Згідно листа отриманного Новоукраїнською ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області (код ЄДРПОУ 39483008) та наданого копії витягу з положення остання є правонаступником усіх прав та обов'язків Новоукраїнської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області та Маловисківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Кіровоградській області.(а.с.24)

Відповідно до ч. 5 ст. 15 Закону України Про виконавче провадження у разі вибуття однієї із сторін державний виконавець з власної ініціативи або за заявою сторони, а також сама заінтересована сторона мають право звернутися до суду із заявою про заміну сторони її правонаступником. Для правонаступника усі дії, вчинені до його вступу у виконавче провадження, обов'язкові тією мірою, якою вони були б обов'язковими для сторони, яку правонаступник замінив.

Відповідно до ч.1 ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Отже, положення даної статті спрямовано на продовження виконавчого провадження у разі вибуття сторони виконавчого провадження із заміною її іншою особою.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку, що заява про заміну сторони у виконавчому провадженні підлягає задоволенню.

Керуючись ст.264 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,

У Х В А Л И В:

Заяву Державного виконавця управління ДВС відділу примусового виконання рішень ОСОБА_1 про заміну сторони у виконавчому провадженні - задовольнити.

Замінити боржника - Маловисківську об'єднану державну податкову інспекцію

Головного управління ДФС у Кіровоградській області (ЄДРПОУ 39668671), вул. Жовтнева, 76, м. Мала Виска, Кіровоградська область на його процесуального правонаступника Новоукраїнську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління ДФС у Кіровоградській області (ЄДРПОУ 39483008), вул. Соборна, 52/1, м. Новоукраїнка, Новоукраїнський район, Кіровоградська область, у виконавчому провадженні №49964786 з примусового виконання вимоги № Ю-840-25 від 05.01.2016 року виданої Маловисківською ОДПІ ГУ ДФС у Кіровградській області про стягнення з ПрАТ "Завод з виробництва ядерного палива" на користь Маловисківської ОДПІ суми недоїмки зі сплати єдиного внеску, штрафів та пені на загальнообов'язкове державне соціальне страхування в сумі 29 855,31 грн.

Ухвала суду набирає законної сили в порядку, передбаченому ст. 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду шляхом подачі, протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали суду, апеляційної скарги через Кіровоградський окружний адміністративний суд, з одночасним надсиланням копії апеляційної скарги до суду апеляційної інстанції.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду ОСОБА_2

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.12.2016
Оприлюднено01.01.2017
Номер документу63874352
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —п/811/1643/16

Ухвала від 22.11.2016

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 12.12.2016

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні