Ухвала
від 17.05.2007 по справі 01/2427
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"17" травня 2007 р. Справа № 01/2427

Господарський суд Чер каської області в складі: го ловуючого - судді Чевгуза О.В ., секретаря судового засіда ння Олійник І.С.,

за участю представників :

від кредитора: Чорноіванен ко О.М. - представник за довір еністю Тальніського районно го центру зайнятості,

від ліквідатора: Мороз Т.Б. - представник за довіреністю,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен і господарського суду Черкас ької області матеріали справ и за заявою управління Пенсі йного фонду України в Тальні вському районі

до сільськогосподарського товариства з обмеженою відп овідальністю “Злагода” с. До вгеньке, Тальнівського район у, Черкаської області

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Господарський суд Черка ської області 26 травня 2005 року за заявою кредитора порушив провадження у справі про бан крутство боржника.

Постановою господарського суду Черкаської області від 19 липня 2005 року сільськогоспод арське товариство з обмежено ю відповідальністю “Злагода ” с. Довгеньке, Тальнівського району, Черкаської області в изнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру стро ком на шість місяців.

До суду з клопотання м про затвердження ліквідаці йного балансу, звіту ліквіда тора про проведену роботу по ліквідації, а також про виріш ення питання про ліквідацію сільськогосподарського тов ариства з обмеженою відповід альністю “Злагода” с. Довген ьке, Тальнівського району, Че ркаської області як юридично ї особи звернувся ліквідатор .

В судовому засіданні встановлено, що майнові акти ви та майно відсутні, керівн і органи відсутні, заборгова ність не погашена.

Розглянувши матеріал и справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а тако ж заслухавши ліквідатора, я ка ствердила, що виконані всі необхідні дії для встановле ння активів боржника і врахо вуючи, що за результатами лік відаційного балансу у боржни ка немає майна для задоволен ня вимог кредиторів необхідн о затвердити звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс, а б оржника, як юридичну особу лі квідувати.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону Укра їни „Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом” господ арський суд припиняє прова дження у справі про банкрут ство, якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку, пере дбаченому статтею 32 цього Зак ону.

Керуючись ст. 32 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лік відатора управління Пенсійн ого фонду України в Тальнівс ькому районі та ліквідаційни й баланс сільськогосподарсь кого товариства з обмеженою відповідальністю “Злагода” с. Довгеньке, Тальнівського р айону, Черкаської області.

Ліквідувати сільськ огосподарське товариство з о бмеженою відповідальністю “ Злагода” с. Довгеньке, Тальні вського району, Черкаської о бласті, вул. Жовтнева,1, код ЄДР ПОУ 30146451 як юридичну особу в зв'я зку із банкрутством.

Провадження по справі при пинити.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення17.05.2007
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу639841
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/2427

Ухвала від 17.05.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні