Ухвала
від 23.12.2016 по справі 2а-2022/10/0470
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

23 грудня 2016 р.          Справа №2а-2022/10/0470

          Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Барановського Р.А.

при секретарі Драготі С.А.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Дніпро заяву Лівобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України у м.Дніпропетровську про заміну сторони виконавчого провадження з виконання виконавчого листа №2а-2022/10/0470 виданого Дніпропетровським окружним адміністративним судом в адміністративній справі №2а-2022/10/0470 за позовом прокурора Самарського району м.Дніпропетровська в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Самарському районі м.Дніпропетровська до Підсобного сільського господарства лікувально-виробничого об`єднання міжобласного клінічного психоневрологічного центру про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

          До Дніпропетровського окружного адміністративного суду від Лівобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України у м.Дніпропетровську надійшла заява про заміну стягувача його правонаступником у виконавчому провадженні з виконання виконавчого листа №2а-2022/10/0470, виданого Дніпропетровським окружним адміністративним судом в адміністративній справі №2а-2022/10/0470 за позовом прокурора Самарського району м.Дніпропетровська в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Самарському районі м.Дніпропетровська до Підсобного сільського господарства лікувально-виробничого об`єднання міжобласного клінічного психоневрологічного центру про стягнення заборгованості, а саме : сторону стягувача - Управління Пенсійного фонду України в Самарському районі м. Дніпропетровська на - Лівобережне об`єднане управління Пенсійного фонду України в м.Дніпропетровську.

В обґрунтування заяви зазначено, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України “Про деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України” №1055 від 16 грудня 2015 року, прийнято рішення про реорганізацію деяких територіальних органів Пенсійного фонду України окремих органів Пенсійного фонду України.

Зокрема Управління Пенсійного фонду України в Амур-Нижньодніпровському районі м.Дніпропетровська, Управління Пенсійного фонду України в Самарському районі м.Дніпропетровська, Управління Пенсійного фонду України в Індустріальному районі м.Дніпропетровська, реорганізувати шляхом злиття в Лівобережне об'єднане управління Пенсійного фонду України в м.Дніпропетровську.

Зазначена постанова набрала законної сили 31 грудня 2015 року. На підставі зазначеного та у зв'язку із тим, що Лівобережне об'єднане управління Пенсійного фонду України у м.Дніпропетровську є правонаступником Управління Пенсійного фонду України в Самарському районі м.Дніпропетровська, заявник звертається до суду про заміну сторони виконавчого провадження.

Суд, розглянувши подану заяву, дослідивши матеріали справи, зазначає наступне.

Постановою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 14 травня 2010 року у справі №2а-2022/10/0470 адміністративний позов прокурора Самарського району м.Дніпропетровська в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Самарському районі м.Дніпропетровська до Підсобного сільського господарства лікувально-виробничого об`єднання міжобласного клінічного психоневрологічного центру про стягнення заборгованості - задоволено.

Постановлено стягнути з Підсобного сільського господарства лікувально-виробничого об`єднання міжобласного клінічного психоневрологічного центру заборгованість у сумі 2 270,40 грн. ( дві тисячі двісті сімдесят гривень 40 коп.) на користь Управління Пенсійного фонду України в Самарському районі м.Дніпропетровська.

За вказаною постановою, що набрала законної сили 26.10.2010 р., видано 11.03.2011р. виконавчий лист.

Ухвалою суду від 05.12.2016р. заявника зобов'язано у п'ятиденний строк з моменту отримання даної ухвали надати до суду докази відкриття виконавчого провадження за виконавчим листом по справі №2а-2022/10/0470, однак вимоги даної ухвали Лівобережним об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України у м.Дніпропетровську не виконано.

Водночас, враховуючи факт отримання Управлінням Пенсійного фонду України в Самарському районі м.Дніпропетровська виконавчого листа у справі №2а-2022/10/0470 та положення статтей 258, 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд доходить до висновку, що у даному випадку справа №2а-2022/10/0470 перебуває на стадії виконання судового рішення, у зв'язку з чим здійснення заміни сторони виконавчого провадження її правонаступником може бути здійснено в порядку ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України.

31 грудня 2015 року набрала законної сили постанова Кабінету Міністрів України “Про деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України” №1055 від 16 грудня 2015 року, відповідно до якої Лівобережне об'єднане управління Пенсійного фонду України у м.Дніпропетровську є правонаступником Управління Пенсійного фонду України в Самарському районі м.Дніпропетровська.

Згідно з ч.1 ст.264 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може змінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

З огляду на зазначене, суд вважає, що заява Лівобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України у м.Дніпропетровську про заміну сторони виконавчого провадження підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

          Заяву Лівобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України у м.Дніпропетровську –задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження з виконання виконавчого листа №2а-2022/10/0470 виданого Дніпропетровським окружним адміністративним судом в адміністративній справі №2а-2022/10/0470 за позовом прокурора Самарського району м.Дніпропетровська в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Самарському районі м.Дніпропетровська до Підсобного сільського господарства лікувально-виробничого об`єднання міжобласного клінічного психоневрологічного центру про стягнення заборгованості, а саме: сторону стягувача - Управління Пенсійного фонду України в Самарському районі м.Дніпропетровська на стягувача - Лівобережне об'єднане управління Пенсійного фонду України у м.Дніпропетровську ( код ЄДРПОУ 40380265).

Копію ухвали направити сторонам по справі.

Ухвала суду набирає законної сили та може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду в порядку та строки, передбачені статтями 186 та 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Постанова або ухвала суду першої інстанції, якщо інше не встановлено цим Кодексом, набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого цим Кодексом, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя Р.А. Барановський

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.12.2016
Оприлюднено19.01.2017
Номер документу64095078
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2022/10/0470

Ухвала від 06.04.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 03.04.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 29.01.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 29.01.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 15.01.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 27.09.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 03.07.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Сидоренко Дмитро Володимирович

Ухвала від 15.06.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Сидоренко Дмитро Володимирович

Ухвала від 23.12.2016

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

Ухвала від 05.12.2016

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні