Ухвала
від 18.01.2017 по справі 812/46/17
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

8.2.3

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про зупинення провадження у справі

18 січня 2017 року СєвєродонецькСправа № 812/46/17

Луганський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді: Смішливої Т.В.,

при секретарі судового засідання : Лященко А.Ю.,

за участю:

представника позивача не прибув;

відповідача не прибув

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника позивача про зупинення провадження в адміністративній справі за позовом Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Головного управління ДФС у Луганській області до комунального підприємства «Житлосервіс «Промінь» про стягнення коштів за податковим боргом в сумі 33431,61 грн,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Луганського окружного адміністративного суду знаходиться вищезазначена адміністративна справа.

Від представника позивача через відділ діловодства та обліку звернень громадян суду надійшло клопотання про зупинення провадження у справі, у зв'язку із знаходженням представника позивача у відряджені.

Розглянувши заявлене клопотання суд приходить до такого.

Згідно пункту четвертого частини другої статі 156 КАС України, суд зупиняє провадження у справі за обґрунтованим клопотанням сторони.

Згідно з частиною першою статі 122 Кодексу адміністративного судочинства України адміністративна справа має бути розглянута і вирішена протягом розумного строку, але не більше місяця з дня відкриття провадження у справі, якщо інше не встановлено цим Кодексом.

Оскільки, розгляд спору та встановлення істини у справі за відсутності представника позивача та надання ним додаткових пояснень є неможливим, з метою економії процесуального часу, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника позивача про зупинення провадження у справі.

Керуючись статтями 122, 156, 158, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача про зупинення провадження у справі задовольнити.

Провадження у справі № 812/46/17 за позовом Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Головного управління ДФС у Луганській області до комунального підприємства «Житлосервіс «Промінь» про стягнення коштів за податковим боргом в сумі 33431,61 грн - зупинити до 08 лютого 2017 року.

Повідомити представників сторін, що чергове судове засідання відбудеться 08 лютого 2017 року о 14 год. 50 хв. у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: Луганська область, м. Сєвєродонецьк, проспект Космонавтів, 18.

Ухвала про зупинення провадження у справі може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого статтею 186 КАС України, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Якщо строк апеляційного оскарження буде поновлено, то вважається, що ухвала суду не набрала законної сили.

СуддяОСОБА_1

Дата ухвалення рішення18.01.2017
Оприлюднено20.01.2017
Номер документу64122716
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення коштів за податковим боргом в сумі 33431,61 грн

Судовий реєстр по справі —812/46/17

Постанова від 08.02.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.В. Смішлива

Ухвала від 08.02.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.В. Смішлива

Ухвала від 18.01.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.В. Смішлива

Ухвала від 05.01.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Т.В. Смішлива

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні