Ухвала
від 23.01.2017 по справі 805/555/17-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про закінчення підготовчого провадження

і призначення справи до судового розгляду

23 січня 2017 р.                               Справа № 805/555/17-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд в складі головуючого судді Молочної І.С., розглянувши позовну заяву Добропільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Конкрет» про стягнення фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій в сумі 13 503,49 грн., -

встановив:

18 січня 2017 року до Донецького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Добропільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області (Далі – позивач) до Товариства з обмеженою відповідальністю «Конкрет» (Далі – відповідач) про стягнення фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій за Списком №2 за період вересень 2015 – липень 2016 року в сумі 13503,49 грн.

Ухвалою від 23 січня 2017 року відкрито провадження у справі № 805/555/17-а, розпочата підготовка справи до судового розгляду.

Під час підготовки справи до судового розгляду вжиті заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи в одному судовому засіданні протягом розумного строку, а саме: з'ясовано підстави позову та факти, які необхідно встановити для вирішення спору, визначений склад осіб, які братимуть участь у справі, прийнято рішення про витребування документів та інших матеріалів тощо.

Разом з адміністративним позовом заявлено клопотання про поновлення строку звернення до суду.

Необхідність у проведенні попереднього судового засідання відсутня.

Підготовка справи до розгляду закінчена, а справа підлягає призначенню до розгляду у судовому засіданні.

Керуючись ст.ст. 110, 121, 160, 165, 254 Кодексу адміністративного судочинства України, –

ухвалив:

Закінчити підготовче провадження у справі № 805/555/17-а за адміністративним позовом Добропільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Конкрет» про стягнення фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій в сумі 13 503,49 грн.

Справу призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 01 лютого 2017 року о 11 годині 45 хвилин в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька обл., м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 1.

Зобов'язати позивача надати: 1) всі оригінали доданих до позовної заяви документів або письмові пояснення із зазначенням поважних причин їх відсутності. 2) картку особового рахунку відповідача; 3) документи, що підтверджують факт призначення пільгової пенсії працівникам відповідача; 4) підписаний сторонами Акт звірки розрахунків суми боргу (в разі наявності); 5) документи, що підтверджують пільговий стаж роботи пенсіонерів на підприємстві для призначення пенсій; 6) розрахунки фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за спірний період часу з доказами їх направлення або вручення відповідачеві; 7) документи, що підтверджують факт реєстрації відповідача як страхувальника.

Зобов'язати відповідача у разі невизнання позову надати ґрунтовні письмові заперечення та докази на їх підтвердження, а також всі матеріали, що були або мали бути використані під час прийняття рішення, з приводу якого подано позов.

у разі неможливості забезпечення явки представника в судове засідання – завчасно письмово повідомити про це суд та про можливість розгляду справи за його відсутності, а також про своє ставлення до заявлених позовних вимог.

Явку повноважних представників всіх учасників судового процесу визнати обов'язковою.

Повідомити сторони про можливість реєстрації в системі “Електронний суд” для отримання процесуальних документів в електронному вигляді, для чого потрібно:

- зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу, розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua;

- подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя                                         Молочна І. С.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.01.2017
Оприлюднено25.01.2017
Номер документу64198557
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/555/17-а

Ухвала від 21.12.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Молочна І.С.

Ухвала від 20.10.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Молочна І.С.

Постанова від 28.02.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Молочна І. С.

Ухвала від 15.02.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Молочна І. С.

Ухвала від 15.02.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Молочна І. С.

Ухвала від 01.02.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Молочна І. С.

Ухвала від 23.01.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Молочна І. С.

Ухвала від 23.01.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Молочна І. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні