Ухвала
від 24.01.2017 по справі 804/5609/16
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

24 січня 2017 року                                                             Справа №804/5609/16

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Гончарова І.А., перевіривши матеріали адміністративної справи за позовом Державної податкової інспекції у Кіровському районі м. Дніпропетровська Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області до Дніпропетровської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Україна" про стягнення податкового боргу з орендної плати юридичних осіб,-

ВСТАНОВИВ:

До Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у Кіровському районі м. Дніпропетровська Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області до Дніпропетровської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Україна" про стягнення податкового боргу з орендної плати юридичних осіб.

Ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 14.11.2016 року відкрито скорочене провадження у справі за позовом Державної податкової інспекції у Кіровському районі м. Дніпропетровська Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області до Дніпропетровської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Україна" про стягнення податкового боргу з орендної плати юридичних осіб.

На виконання ухвали відповідачем до суду 19.12.2016 року подано письмові заперечення на позов.

Згідно п.4 ч.1 ст.183-2 КАС України скорочене провадження застосовується в адміністративних справах щодо стягнення грошових сум, які ґрунтуються на рішеннях суб`єкта владних повноважень, щодо яких завершився встановлений цим Кодексом строк оскарження.

Відповідно до ч.4 ст.183-2 КАС України суддя розглядає справу в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі. За результатами розгляду справи у скороченому провадженні суддя, оцінивши повідомлені позивачем, відповідачем обставини, за наявності достатніх підстав приймає законне та обґрунтоване судове рішення. У разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Повідомлених позивачем обставин по справі недостатньо для винесення рішення по справі, а тому адміністративну справу слід розглядати за загальними правилами КАС України.

Також згідно розпорядження №323д від 20.01.2017 року, у зв'язку з перебуванням судді Паловського Д.П. у відпустці по догляду за дитиною, відповідно до п.п. 2.3.49, 2.3.50 Положення про автоматизовану систему документообігу суду, здійснено повторний автоматичний розподіл справи № 804/5609/16. Згідно протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями справу №804/5609/16 було розподілено судді Гончаровій І.А.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 15, 26, 122, 165,.4 ст.183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

                                        

УХВАЛИВ:

Прийняти до провадження адміністративну справу № 804/5609/16.

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 23.02.2017р. о 11:40 год. у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м. Дніпро, вул. Академіка Чекмарьова, 5, зала №1.

Здійснювати розгляд адміністративної справи одноособово суддею Гончаровою І.А.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з інформацією про їхні процесуальні права та обов'язки.

Визнати обов'язкову особисту участь осіб, які беруть участь у справі, у судовому засіданні.

Особи, які беруть участь у справі, або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного, та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Відповідно до ст.122 КАС, особи, які беруть участь у справі мають право заявляти клопотання про розгляд справи за їх відсутності в порядку письмового провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

          Суддя                                                                                           І.А.Гончарова

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.01.2017
Оприлюднено31.01.2017
Номер документу64311370
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/5609/16

Постанова від 23.02.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Гончарова Ірина Анатоліївна

Ухвала від 24.01.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Гончарова Ірина Анатоліївна

Ухвала від 22.11.2016

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Павловський Дмитро Павлович

Ухвала від 02.09.2016

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Павловський Дмитро Павлович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні