Ухвала
від 10.01.2017 по справі 914/3139/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

10.01.2017 р. Справа № 914/3139/16

Господарський суд Львівської області у складі головуючого судді Горецької З.В. за участю секретаря судового засідання Хороз І.Б., розглянув у відкритому судовому засіданні справу

за позовом Управління комунальної власності Департаменту економічної політики Львівської міської ради, м.Львів

до відповідача ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю «Старий трамвай» , м. Львів

про розірвання договору оренди, виселення з об єкта оренди та стягнення заборгованості з орендної плати в сумі 3 931,74 грн.

Представники сторін:

від позивача: ОСОБА_2 - представник (довіреність № 2302-вих-4326 від 12.10.2016р.);

від відповідача: не з'явився

Суть спору: На розгляд господарського суду надійшла позовна заява Управління комунальної власності Департаменту економічної політики Львівської міської ради, м. Львів до відповідача ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю «Старий трамвай» , м. Львів про розірвання договору оренди, виселення з об єкта оренди та стягнення заборгованості з орендної плати в сумі 3 931,74 грн.

Ухвалою від 12.12.2016 року порушено провадження у справі та призначено до розгляду на 10.01.2017р.

Представник позивача в судове засідання з'явився, вимог ухвали суду про порушення провадження у справі не виконав, витребуванні судом документи не подав, позовні вимоги підтримує та просить позов задоволити.

Відповідач явку повноважного представника судове засідання не забезпечив, відзив та витребуванні судом документи до суду не подав.

Враховуючи неявку в судове засідання представника відповідача, з метою повного, всебічного та об'єктивного розгляду справи, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи.

Керуючись ст.ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи відкласти на 31.01.17 р. о 11:00 год.

2. Судове засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Львівської області, зал судових засідань № 8 поверх 2.

3. Докази подавати з супровідним листом на адресу суду за три дні до дати судового засідання. Письмові докази, які представляються суду, оформляти відповідно до вимог статті 36 ГПК України;

4. Сторонам:

- повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи, про цей же предмет і з тих же підстав;

- повідомити суд чи не вирішувався раніше такий спір між сторонами цієї справи, про цей же предмет і з тих же підстав;

- визначитися про необхідність участі у розгляді справи посадових осіб та інших працівників підприємств, установ та організацій для дачі ними пояснень з питань, пов'язаних з вирішенням цього спору, про що повідомити суд письмово із зазначенням конкретних осіб та організацій;

- пояснення у справі надавати в письмовому вигляді .

5. Позивачу повторно - надати оригінали додатків долучених до позовної заяви для огляду; докази перебування позивача та відповідача в Єдиному державному реєстрі станом на дату подання позовної заяви до господарського суду Львівської області; у випадку сплати відповідачем заявленої до стягнення заборгованості повністю або частково надати належні докази (платіжні доручення або виписки банку); провести звірку взаєморозрахунків, підписаний обома сторонами акт звірки надати суду; вжити заходів для добровільного врегулювання спору; надати довідку про розмір боргу відповідача, станом на день слухання справи, надати банківські виписки по рахунку, на який відповідачем повинні були перераховуватись кошти на підставі договору, які міститимуть інформацію щодо надходження від відповідача грошових коштів за надані послуги станом на день слухання справи (виключні за дні, коли надходили кошти), явка повноважного представника обов'язкова.

6. Відповідачу повторно - надати нормативно та документально обґрунтований відзив, докази в підтвердження обставин викладених у ньому (при направленні відзиву посилання на номер справи обов'язкове); докази перебування в Єдиному державному реєстрі станом на дату подання позовної заяви до господарського суду Львівської області; у випадку сплати заявленої до стягнення заборгованості повністю або частково надати належні докази (платіжні доручення або виписки банку); провести звірку взаєморозрахунків, підписаний обома сторонами акт звірки надати суду; вжити заходів для добровільного врегулювання спору; явка повноважного представника обов'язкова.

В разі невиконання вимог ухвали суду згідно п.5ст.83 ГПК України до винної сторони буде застосовано штрафні санкції в вигляді штрафу.

Суддя Горецька З. В.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення10.01.2017
Оприлюднено02.02.2017
Номер документу64369662
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —914/3139/16

Рішення від 31.01.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Горецька З. В.

Ухвала від 10.01.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Горецька З. В.

Ухвала від 12.12.2016

Господарське

Господарський суд Львівської області

Горецька З. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні