Ухвала
від 06.02.2017 по справі 914/211/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

          

          06.02.2017 р.                                                             Справа № 914/211/17

Суддя Господарського суду Львівської області Гоменюк З.П., розглянувши матеріали

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю «Експрес Груп», м.Львів

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «Норд індастріс», м.Львів

про визнання недійсними змін до статуту товариства.

визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

1.          Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2.          Справу призначити до розгляду в судовому засіданні на 22.02.17 р. о 14:45 год. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Львівської області за адресою: 79014, м.Львів, вул.Личаківська, 128, зал судових засідань №3 (2-й поверх).

3.          Зобов'язати сторін:

–          повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який діє в межах своєї компетенції, справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав, а також наявність чи відсутність рішення цих органів з такого спору;

–          забезпечити явку повноважних представників в судове засідання.

4.          Зобов'язати позивача:

–          надати оригінали долучених до позову документів для огляду в судовому засіданні.

5.          Зобов'язати відповідача:

–          подати обгрунтований письмовий відзив на позовну заяву з долученням доказів на підтвердження наведених у ньому обставин;

–          надати оригінали долучених до відзиву документів для огляду в судовому засіданні;

–          подати докази надіслання відзиву позивачеві;

–          подати протокол загальних зборів учасників товариства, яким оформлене рішення про внесення змін до статуту щодо зміни місцезнаходження товариства на адресу: м.Львів, вул.Володимира Великого, 5а (оригінал для огляду в судовому засіданні, належним чином засвідчену копію для долучення до матеріалів справи);

–          подати статут товариства в поточній редакції (оригінал для огляду в судовому засіданні, належним чином засвідчену копію для долучення до матеріалів справи).

6.          Зобов'язати Управління державної реєстрації юридичного департаменту Львівської міської ради:

–          надати суду для ознайомлення матеріали реєстраційної справи щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Норд індастріс» (ідентифікаційний код 40627448);

–          подати належним чином засвідчену копію протоколу загальних зборів учасників товариства, яким оформлене рішення про внесення змін до статуту щодо зміни місцезнаходження товариства на адресу: м.Львів, вул.Володимира Великого, 5а;

–          подати належним чином засвідчену копію статуту товариства в поточній редакції.

Запропонувати сторонам вжити заходів позасудового врегулювання спору. У випадку позасудового врегулювання спору – подати суду відповідні докази.

У зв'язку із функціонуванням автоматизованої системи документообігу, клопотання, заяви, пояснення, відзиви та інші документи слід подавати заздалегідь через канцелярію суду.

При поданні документів посилання на номер справи обов'язкове.

Довести до відома учасників процесу, що отримання електронних документів здійснюється через офіційні електронні адреси суду, за умови скріплення надісланих файлів електронним цифровим підписом.

Письмові докази, які подаються до господарського суду, підлягають оформленню відповідно до вимог ст.36 Господарського процесуального кодексу України. Копії документів необхідно надавати засвідченими у порядку, встановленому пунктом 5.27 Національного стандарту України «Державна уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів. ДСТУ 4163-2003», затвердженого наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 07.04.2003 р. №55.

Згідно зі ст.28 ГПК України, справи юридичних осіб в господарському суді ведуть їх органи, що діють у межах повноважень, наданих їм законодавством та установчими документами, через свого представника.

Керівники підприємств та організацій, інші особи, повноваження яких визначені законодавством або установчими документами, подають господарському суду документи, що посвідчують їх посадове становище.

Представниками юридичних осіб можуть бути також інші особи, повноваження яких підтверджуються довіреністю від імені підприємства, організації. Довіреність видається за підписом керівника або іншої уповноваженої ним особи та посвідчується печаткою підприємства, організації (за наявності).

Громадяни можуть вести свої справи в господарському суді особисто або через представників, повноваження яких підтверджуються нотаріально посвідченою довіреністю.

Довіреність громадянина, який є суб'єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу, за зверненням якого прийнято рішення про надання такої допомоги, може бути посвідчена посадовою особою органу (установи), уповноваженого законом на надання безоплатної правової допомоги.

Повноваження адвоката як представника можуть також посвідчуватися ордером, дорученням органу (установи), уповноваженого законом на надання безоплатної правової допомоги, або договором. До ордеру обов'язково додається витяг з договору, у якому зазначаються повноваження адвоката як представника або обмеження його прав на вчинення окремих процесуальних дій. Витяг засвідчується підписом сторін договору.

Довести до відома сторін, що згідно з п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, з винної сторони може бути стягнено штраф у розмірі до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а справа, відповідно до ст.75 Господарського процесуального кодексу України може бути розглянута за наявними у ній матеріалами.

          Суддя                                                                                 Гоменюк З.П.

Дата ухвалення рішення06.02.2017
Оприлюднено09.02.2017
Номер документу64532479
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання недійсними змін до статуту товариства. визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду. Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

Судовий реєстр по справі —914/211/17

Рішення від 04.04.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гоменюк З.П.

Ухвала від 27.03.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гоменюк З.П.

Ухвала від 22.02.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гоменюк З.П.

Ухвала від 06.02.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гоменюк З.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні