Ухвала
від 08.02.2017 по справі 14/5026/2470/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, тел. канцелярії (0472) 31-21-49, inbox@ck.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

"08" лютого 2017 р. Справа № 14/5026/2470/2011

Господарський суд Черкаської області у складі судді Гури І.І., при секретарі судового засідання - Євтушенко Б.В., за участю: ліквідатора банкрута - арбітражного керуючого ОСОБА_6, представників за довіреностями: Остроушко Т.В. (від ДПІ у м. Черкасах), Бодні І.В. (від Черкаського міського центру зайнятості), Зубченка П.Л. (від ПАТ "Брокбізнесабанк"), розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання ліквідатора банкрута - арбітражного керуючого ОСОБА_6 про винесення ухвали про закриття основного рахунку банкрута, клопотання ліквідатора банкрута про зобов'язання кредиторів банкрута здійснити оплату послуг ліквідатора банкрута за період проведення ліквідаційної процедури, клопотання ліквідатора банкрута про призначення до розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута у справі за заявою товариства з обмеженою відповідальністю Торговий дім Логос до товариства з обмеженою відповідальністю Макот про визнання банкрутом відсутнього боржника,

ВСТАНОВИВ:

17.11.2016 ліквідатор банкрута подав до суду клопотання про призначення до розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута.

Розгляд цього клопотання було призначено, а потім відкладено на 08.02.2017.

16.01.2017 до суду надійшло клопотання ліквідатора банкрута про винесення ухвали про закриття основного рахунку банкрута, у якому він просить суд винести ухвалу про зобов'язання банківської установи - АТ "Банк "Фінанси та кредит" в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб ОСОБА_5 закрити поточний рахунок в національній валюті № НОМЕР_2, який належить ТОВ "Макот" (банкруту) , юридична адреса: 18036, м. Черкаси, вул. Громова, б. 138, код ЄДРПОУ 32741669.

16.01.2017 до суду надійшло клопотання ліквідатора банкрута про зобов'язання кредиторів банкрута здійснити оплату послуг ліквідатора банкрута за період проведення ліквідаційної процедури у якому просить суд зобов'язати кредиторів банкрута здійснити оплату послуг арбітражного керуючого-ліквідатора банкрута ОСОБА_6 за період виконання ним своїх повноважень з 12 червня 2014 року по 30 жовтня 2016 року на суму 71 752,16 грн. пропорційно розміру визнаних та внесених до реєстру кредиторів вимог, а саме:

- Черкаський міський центр зайнятості в сумі - 0,21 грн.,

- Черкаське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в сумі - 0,29 грн.;

- відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в сумі 0,18 грн.;

- Державної податкової інспекції у м. Черкаси в сумі 20,81 грн.;

- ТОВ "Логос" в сумі 186,55 грн.,

- філії Полтавського РЦУ ЧД АТ "Банк "Фінанси та кредит" в сумі 7 620,07 грн.,

- ПАТ "УкрСиббанк" в сумі 28 004,86 грн.,

- ПАТ "Західінкомбанк" в сумі 35 624,94 грн.,

- ПАТ "Брокбізнесбанк" в сумі 301,35 грн.

шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок за наступними реквізитами: Отримувач коштів: ФОП ОСОБА_6, код: НОМЕР_1, рахунок: № НОМЕР_3, банк отримувача: АТ "Піреус Банк МКБ" , м. Київ, МФО 300658.

Розгляд цих клопотань було призначено на 08.02.2017.

До початку судового засідання до суду надійшли такі документи:

- письмові пояснення ліквідатора банкрута на заперечення ПАТ "Брокбізнесбанк" щодо затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу;

- заперечення ПАТ "Брокбізнесбанк" щодо задоволення клопотання ліквідатора про покладення обов'язку з оплати послуг ліквідатора на кредиторів;

- заперечення ПАТ "Брокбізнесбанк" на звіт ліквідатора банкрута;

- заява представника АТ "Банк "Фінанси та Кредит", у якій він просить суд відкласти розгляд справи , оскільки єдиний повноважний представник не зможе прибути, оскільки АТ "Банк "Фінанси та Кредит" знаходиться на стадії ліквідації та в Черкаському регіоні згідно штатного розпису наявний лише ОСОБА_7, тому Банк не може забезпечити явку в дане судове засідання іншого представника; просить зазначений розгляд справи не проводити за відсутності представника АТ "Банк "Фінанси та Кредит" .

У судовому засіданні:

- ліквідатор банкрута вказав, що АТ "Банк "Фінанси та Кредит" - голова комітету кредиторів банкрута, свою думку представник Банку висловив на засіданні комітету кредиторів, відкладення розгляду справи за клопотанням АТ "Банк "Фінанси та Кредит" призведе до витрат на оплату моїх послуг у зв'язку з продовженням виконанням мною повноважень ліквідатора банкрута; із запереченнями ПАТ "Брокбізнесбанк" на мої клопотання не ознайомлений, однак вважає їх безпідставними, тому не має необхідності в них ознайомлюватись;

- представник ПАТ "Брокбізнесбанк" щодо клопотання представника АТ "Банк "Фінанси та Кредит" про відкладення розгляду справи послався на розсуд суду;

- представник Черкаського міського центру зайнятості щодо клопотання представника АТ "Банк "Фінанси та Кредит" про відкладення розгляду справи послався на розсуд суду;

- представник ДПІ у м. Черкасах заперечила щодо задоволення клопотання представника АТ "Банк "Фінанси та Кредит" про відкладення розгляду справи , просила справу розглядати.

Суд, дослідивши матеріали справи, розглянувши клопотання представника АТ "Банк "Фінанси та Кредит" про відкладення розгляду справи , заслухавши думку учасників процесу, що з'явились, вважає клопотання представника АТ "Банк "Фінанси та Кредит" підлягаючим задоволенню, оскільки представник від даної юридичної особи викликався судом у судове засідання і явка його є необхідною, а також, суд вважає необхідним відкласти розгляд справи у зв'язку із надходженням до початку судового засідання заперечень від ПАТ "Брокбізнесбанк" на клопотання ліквідатора банкрута, з якими ліквідатор не ознайомлений.

На підставі зазначеного, керуючись Законом України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом , ст. 22, п. 1, п. 3 ст. 77, ст. 86 ГПК України, -

УХВАЛИВ:

1. Задовольнити клопотання представника АТ "Банк "Фінанси та Кредит" про відкладення розгляду справи.

Розгляд клопотання ліквідатора банкрута про винесення ухвали про закриття основного рахунку банкрута та клопотання ліквідатора банкрута про зобов'язання кредиторів банкрута здійснити оплату послуг ліквідатора банкрута за період проведення ліквідаційної процедури та клопотання ліквідатора банкрута про розгляд звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу відкласти на 15 год. 00 хв. 28 лютого 2017 року.

Засідання провести в приміщенні господарського суду Черкаської області за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, про явку повідомити в каб. № 319.

2.Викликати у судове засідання: ліквідатора банкрута, представників: банкрута та усіх кредиторів банкрута.

Звернути увагу викликаних і повідомлених осіб, що причини неявки мають підтверджуватись доказами та що неможливість явки одного представника (в т.ч. з причин хвороби, відрядження, відпустки, участі в іншому судовому засіданні), не позбавляє можливості керівника призначити іншого або представляти інтереси особисто, а також не позбавляє сторону можливості направити витребувані судом відомості і документи.

3.Учасникам провадження у справі про банкрутство до дня засідання надати суду документи, які підтверджують повноваження представника (довіреність, паспорт, на керівника - наказ), а також ліквідатору банкрута - мати усі документи, пов'язані з проведенням процедури ліквідації банкрута та надати завчасно письмові спростування на заперечення ПАТ "Брокбізнесбанк" на клопотання ліквідатора - суду та ПАТ "Брокбізнесбанк".

Суддя І.І. Гура

Дата ухвалення рішення08.02.2017
Оприлюднено10.02.2017
Номер документу64622464
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —14/5026/2470/2011

Ухвала від 29.06.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 29.06.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 29.06.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 16.06.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 08.06.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 24.05.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 20.04.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 21.03.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 28.02.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 08.02.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні