Ухвала
від 13.02.2017 по справі 751/5342/16-к
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/5342/16-к

Провадження №1-кс/751/368/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13 лютого 2017 року місто Чернігів

Слідчий суддя Новозаводського районного суду м.Чернігова Гордійко Ю.Г.

при секретарі Ващиліній Т.В., з участю слідчогоТимофєєва А.О.,

розглянувши клопотання старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління ГУНП в Чернігівській області Петрикея Артема Олександровича про тимчасовий доступ до інформації -

В С Т А Н О В И В :

До суду з даним клопотанням звернувся слідчий, вказавши, що в провадженні перебуває кримінальне провадження №12016270120000207 від 19.04.2016, за фактом заволодіння шахрайським способом грошовими коштами ТОВ -Агро Сервіс- у сумі 16 600 000,0 грн., що є особливо великим розміром, та за фактом замаху на заволодіння шахрайським способом майном ТОВ Форсаж , за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.190 та ч.2 ст.15, ч.4 ст.190 КК України.

Вказує, що для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування вищезазначеного факту, зокрема, для отримання відомостей, котрі є необхідними для належної кваліфікації вчиненого діяння та можуть бути використані як доказ факту вчинення шахрайських дії з боку невстановлених осіб, у цьому провадженні є потреба у проведенні тимчасового доступу до документів по проведенню фінансово-господарської діяльності ТОВ Укртрейдсенчер між ТОВ Олдок , ТОВ Елфікс ЛТД та ТОВ М'ясооптторг А за період з 01.04.2016 по 01.05.2016.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав.

Представник особи у володінні якої знаходяться документи, згідно ч. 2 ст. 163 КПК України, в судове засідання не викликався, оскільки слідчим доведено наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення документів. Фіксування судового розгляду клопотання за допомогою технічних засобів згідно ст. 107 КПК України не здійснювалось.

Вислухавши слідчого, вивчивши матеріали провадження, слідчий суддя вважає, що викладені в клопотанні доводи про необхідність тимчасового доступу до документів, є обґрунтованими та підлягають задоволенню, оскільки зазначені в клопотанні документи можуть являтися документами, в яких зафіксовані відомості, які можуть бути використані як доказ факту та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, а тому можуть бути використані як доказ під час проведення досудового розслідування.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 159-164, 166, 309 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління ГУНП в Чернігівській області Петрикея Артема Олександровича про тимчасовий доступ до інформації - задовольнити.

Надати старшому слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області майор поліції Петрикею Артему Олександровичу, слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області старшому лейтенанту поліції Бондаренку Василю Михайловичу, старшому слідчому в ОВС відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області старшому лейтенанту поліції Мельнику Володимиру Миколайовичу, старшому слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області капітану поліції Тимофєєву Артему Олександровичу, старшому слідчому Білоцерківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області майору поліції Варенку Дмитру Анатолійовичу, старшому слідчому Білоцерківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області старшому лейтенанту поліції Ткачу Ігорю Ігоровичу, головному оперуповноваженому-інспектору Департаменту захисту економіки Національної поліції України підполковнику поліції Чапчаю Андрію Олександровичу, старшому оперуповноваженому в ОВС Департаменту захисту економіки Національної поліції України старшому лейтенанту поліції Калашнику Артему Володимировичу, оперуповноваженому Управління захисту економіки у Київській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України лейтенанту поліції Ткаченку Геннадію Васильовичу тимчасовий доступ до оригіналів документів щодо проведення фінансово-господарських відносин з ТОВ Олдок (ЄДРПОУ 39773016), ТОВ Елфікс ЛТД (ЄДРПОУ 39994464) та ТОВ М'ясооптторг А (ЄДРПОУ 40215566) за період з 01.04.2016 по 01.05.2016, які знаходяться у володінні ТОВ Укртрейдсенчер (ЄДРПОУ 40103323) за місцем їх фактичного знаходження та за юридичною адресою: 09117, Київська область, місто Біла Церква, вулиця Богдана Хмельницького, будинок 28, а саме:

- контракти, договори поставки, купівлі-продажу товарно-матеріальних цінностей, надання послуг та додатки до них;

- додаткові угоди, що укладались до контрактів (договорів), зміни та доповнення до них;

- звіт виконавця, акти прийому-передачі товару, акти виконаних робіт, акти списання, рахунки-фактури, податкові накладні, видаткові накладні, довіреності на отримання товарно-матеріальних цінностей;

- договори перевезення, транспортного експедирування та документи про їх виконання (товарно-транспортні накладні тощо), договори зберігання товару;

- платіжні доручення, прибуткові та видаткові касові ордери;

- реєстри отриманих та виданих податкових накладних;

- акти звірок та інші документи, які стосуються взаєморозрахунків із вказаною юридичною особою.

За відсутності оригіналів документів надати їх завірені копії та документи, що обґрунтовують їх відсутність.

На вимогу володільця особою, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, має бути залишено копію вилучених документів. Копії вилучених документів виготовляються з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред'являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів.

Згідно вимог ч. 1 ст. 166 КПК України у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий cуддя Ю.Г. Гордійко

Дата ухвалення рішення13.02.2017
Оприлюднено15.02.2017
Номер документу64664418
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до інформації

Судовий реєстр по справі —751/5342/16-к

Ухвала від 13.02.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Гордійко Ю. Г.

Ухвала від 13.02.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Гордійко Ю. Г.

Ухвала від 13.02.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Гордійко Ю. Г.

Ухвала від 13.02.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Гордійко Ю. Г.

Ухвала від 13.02.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Гордійко Ю. Г.

Ухвала від 13.02.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Гордійко Ю. Г.

Ухвала від 13.02.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Гордійко Ю. Г.

Ухвала від 13.02.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Гордійко Ю. Г.

Ухвала від 13.02.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Гордійко Ю. Г.

Ухвала від 13.02.2017

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Гордійко Ю. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні