Ухвала
від 13.02.2017 по справі 809/263/13-а
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

"13" лютого 2017 р. Справа № 809/263/13-a

м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський окружний адміністративний суд у складі судді Кишинського М.І. розглянувши у порядку письмового провадження в приміщенні суду заяву про видачу дубліката виконавчого листа в адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську до Закритого акціонерного товариства "Ремпобуттехніка" про стягнення заборгованості в сумі 2832,00 грн.,-

В С Т А Н О В И В:

Управління Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську звернулося в суд із заявою про видачу дубліката виконавчого листа в адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську до Закритого акціонерного товариства "Ремпобуттехніка" про стягнення заборгованості в сумі 2832,00 грн., у зв'язку з тим, що виконавчий лист по даній справі був переданий у відділ державної виконавчої служби і втрачений під час його пересилання.

Представник заявника в судове засідання не з'явився, подав клопотання про розгляд заяви без його участі.

Відповідач в судове засідання не з'явився, хоча повідомлявся належним чином.

Відповідно до приписів частини 2 статті 260 Кодексу адміністративного судочинства України, неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Згідно з частиною 6 статті 128 Кодексу адміністративного судочинства України, якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених цією статтею, але прибули не всі особи, які беруть участь у справі, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Таким чином суд дійшов висновку про можливість розгляду заяви про видачу дубліката виконавчого листа у порядку письмового провадження.

Згідно з частиною 1 статті 260 Кодексу адміністративного судочинства України, замість втраченого оригіналу виконавчого листа адміністративний суд, який видав виконавчий лист, за заявою стягувача або поданням державного виконавця може видати його дублікат.

Судом встановлено, що 06.02.2013 року Івано-Франківським окружним адміністративним судом ухвалено постанову, якою стягнуто із закритого акціонерного товариства "Ремпобуттехніка" (ідентифікаційний код 22165405, вул. Джохара Дудаєва, 13, м. Івано-Франківськ, 76018) на користь Управління Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську заборгованість по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій в розмірі 2 832 (дві тисячі вісімсот тридцять дві) гривні 00 копійок.

Оскільки виконавчий лист про стягнення із закритого акціонерного товариства "Ремпобуттехніка" боргу в сумі 2832,00 грн. було втрачено під час пересилання, що підтверджується довідкою Івано-Франківського міського відділу Державної виконавчої служби Головного територіального Управління юстиції в Івано-Франківській області (а.с.51), суд дійшов до переконання про необхідність задоволення заяви позивача.

Враховуючи наведене, керуючись статтями 160, 165, 260 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Заяву Управління Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську - задовольнити.

Видати Управлінню Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську дублікат виконавчого листа у справі № 809/263/13-а за позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську до закритого акціонерного товариства "Ремпобуттехніка" про стягнення заборгованості в сумі 2832,00 грн.

Ухвала може бути оскарженою в апеляційному порядку. Відповідно до статті 186 КАС України апеляційна скарга подається до Львівського апеляційного адміністративного суду через Івано-Франківський окружний адміністративний суд.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили в порядку та строки встановлені статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя Кишинський М.І.

СудІвано-Франківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.02.2017
Оприлюднено15.02.2017
Номер документу64708337
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —809/263/13-а

Ухвала від 05.06.2020

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Чуприна О.В.

Ухвала від 25.07.2019

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Чуприна О.В.

Ухвала від 13.02.2017

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Кишинський М.І.

null від 06.02.2013

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Чуприна О.В.

Постанова від 06.02.2013

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Чуприна О.В.

Ухвала від 23.01.2013

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Чуприна О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні