Ухвала
від 13.02.2017 по справі 157/352/17
КАМІНЬ-КАШИРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 157/352/17

Провадження №2-а/157/1044/17

рядок класифікатора 87

У Х В А Л А

13 лютого 2017 року місто Камінь-Каширський

Суддя Камінь-Каширського районного суду Волинської області Антонюк О.В., вивчивши позовну заяву ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України в Камінь-Каширському районі Волинської області про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити певні дії

в с т а н о в и в :

У грудні 2016 року ОСОБА_1 звернулася в суд з адміністративним позовом, в якому просить визнати протиправними дії Управління Пенсійного фонду України в Камінь-Каширському районі Волинської області щодо відмови їй в проведенні перерахунку призначеної пенсії зі збільшенням на 1% заробітку за кожен рік роботи понад мінімальний стаж 15 років, відповідно до положень ч. 2 ст. 56 Закону України Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи , та зобов'язати відповідача провести їй таке нарахування і виплату пенсії за період в межах визначеного законом строку позовної давності та здійснювати нарахування і виплату вказаної доплати в подальшому, а також стягнути на її користь судові витрати у розмірі 551,20 грн.

Ухвалою судді від 13 січня 2017 року вказану позовну заяву було залишено без руху, оскільки позивачкою до позовної заяви не було додано документ про сплату судового збору.

У встановлений строк позивачка ОСОБА_1 усунула недоліки позовної заяви, а саме, подала оригінал квитанції про сплату судового збору.

За таких обставин, враховуючи відсутність перешкод для прийняття позову, у справі належить відкрити провадження.

Керуючись ст. 107 КАС України

у х в а л и в :

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України в Камінь-Каширському районі Волинської області про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити певні дії.

З метою підготовки справи до судового розгляду запропонувати відповідачеві у строк до 20 лютого 2017 року подати письмові заперечення проти позову та зобов'язати його надати у цей же строк у разі заперечення проти позову всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

Справа розглядатиметься і вирішуватиметься суддею Камінь-Каширського районного суду Антонюк О.В. одноособово.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки, встановлені ст.ст. 49, 51 КАС України, а відповідачеві надіслати також копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду через Камінь-Каширський районний суд щодо недотримання правил підсудності протягом п'яти днів з дня отримання копії цієї ухвали, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_2

СудКамінь-Каширський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення13.02.2017
Оприлюднено15.02.2017
Номер документу64719579
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —157/352/17

Ухвала від 13.02.2017

Адміністративне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Антонюк О. В.

Ухвала від 13.01.2017

Адміністративне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Антонюк О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні