Ухвала
від 15.02.2017 по справі 927/1150/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Господарський суд Чернігівської області

Пр-т. Миру, 20, м. Чернігів, 14000 , тел. 676-311, факс 77-44-62, e-mail: inbox@cn.arbitr.gov.ua

========================================================================================================================================================================

УХВАЛА

"15" лютого 2017 р. Справа № 927/1150/16

За заявою голови ліквідаційної комісії боржника,

Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю "Хаус-Техник", вул. Гетьманська, 10, м. Батурин, Бахмацький район, Чернігівська область,

16512, код ЄДРПОУ 37502458

про порушення справи про банкрутство

Суддя Фесюра М.В.

Представники сторін:

присутній ліквідатор ОСОБА_1

Ухвалу винесено за результатами розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута.

З матеріалів справи встановлено:

Головою ліквідаційної комісії боржника подано заяву про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Хаус-Техник" на підставі ст. ст. 11, 95 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» (надалі - Закон про банкрутство) у зв'язку з недостатністю вартості майна боржника для задоволення кредиторської заборгованості, виявленої в ході проведення ліквідаційної процедури.

Ухвалою господарського суду Чернігівської області від 12.12.16 заяву голови ліквідаційної комісії Товариства з обмеженою відповідальністю "Хаус-Техник" було прийнято до розгляду та призначено підготовче засідання на 21.12.16.

21.12.16 року ухвалою суду порушено провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Хаус-Техник" в порядку ст. 95 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» , введено мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Постановою господарського суду Чернігівської області від 04.01.2017 у порядку ст.95 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» Товариство з обмеженою відповідальністю "Хаус - Техник" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, обов'язки ліквідатора покладено на голову ліквідаційної комісії ОСОБА_1

Повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України 04.01.17 за №39060.

В межах справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Хаус-Техник" від ліквідатора надійшов звіт.

Згідно даних звіту, в результаті проведеної роботи виявлено та включено до реєстру вимоги - фізичної особи - підприємця ОСОБА_2 (вул. Бальзака, 57/ 66, м. Київ, 02097) в сумі 55 тис. грн. - шоста черга задоволення вимог кредиторів.

Згідно вимог ст. 41 Закону про банкрутство, вживались заходи щодо розшуку майнових активів банкрута.

Так, згідно довідки Управління земельних ресурсів Чернігівської міської ради земельні ділянки у власність або користування товариства з обмеженою відповідальністю "Хаус-Техник" не надавались, договори оренди, термін дії яких не закінчився, не укладались.

Згідно даних бази МРЕВ-2000 Чернігівського ТСЦ 7441 та НАІС ДДАІ станом на 05.10.16 транспортні засоби за товариством з обмеженою відповідальністю "Хаус-Техник" не зареєстровано.

За даними Держінспекції сільського господарства в Чернігівській області станом на 17.10.16 за товариством з обмеженою відповідальністю "Хаус-Техник" техніка не зареєстрована.

Згідно довідки Держсільгоспінспекції в Київській області від 02.11.16, за товариством з обмеженою відповідальністю "Хаус-Техник" тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів не зареєстровано.

Згідно Інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо суб'єкта №45508515 від 06.10.16, відомості стосовно права власності, інших речових прав, іпотеки, обтяження за товариством з обмеженою відповідальністю "Хаус-Техник" відсутні.

Залишок коштів на поточних рахунках боржника відсутній.

Згідно наданого ліквідаційного балансу станом на 07.02.17 активи у підприємства-банкрута відсутні. У зв"язку з чим, залишились не задоволеними і вважаються погашеними вимоги кредитора - фізичної особи - підприємця ОСОБА_2 (вул. Бальзака, 57/ 66, м. Київ, 02097) в сумі 55 тис. грн. Також непогашеною залишилась винагорода ліквідатора в сумі 7 174,19 грн.

Наведені вище обставини свідчать про те, що ліквідатором були вжиті всі можливі заходи, спрямовані на пошук та виявлення майна та грошових коштів банкрута.

Відповідно до ст. 46 Закону про банкрутство, після завершення всіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються відомості за результатами інвентаризації майна боржника та перелік ліквідаційної маси; відомості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі - продажу; копії договорів купівлі - продажу та акти приймання - передачі майна; реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів; довідка архівної установи про прийняття документів, які відповідно до закону підлягають довгостроковому зберіганню; для акціонерних товариств - копія розпорядження про скасування реєстрації випуску акцій, засвідчена Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку; для емітентів цінних паперів - копія звіту про наслідки погашення цінних паперів, засвідчена Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

Господарський суд, після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів або окремих кредиторів, виносить ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

Якщо ліквідатор не виявив майнових активів, що підлягають включенню до складу ліквідаційної маси, він зобов'язаний подати господарському суду ліквідаційний баланс, який засвідчує відсутність у банкрута майна.

Згідно з п. 6 ч. 1 ст. 83 Закону про банкрутство, господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство, якщо затверджений звіт ліквідатора в порядку, передбаченому цим Законом.

Розглянувши звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, заслухавши пояснення ліквідатора, господарський суд вважає, що звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс необхідно затвердити, юридичну особу - банкрута ліквідувати, а провадження у справі припинити.

Керуючись ст. 95, п. 6 ст. 83 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» , ст. ст. 25, 86 Господарського процесуального кодексу України,суд -

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

2 . Ліквідувати юридичну особу - Товариство з обмеженою відповідальністю "Хаус-Техник", (вул. Гетьманська, 10, м. Батурин, Бахмацький район, Чернігівська область, 16512, код ЄДРПОУ 37502458).

3. Вимоги конкурсних кредиторів, які не були заявлені в установлений Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» строк, вважати погашеними, а виконавчі документи за відповідними вимогами визнати такими, що не підлягають виконанню.

4. Провадження у справі припинити.

5 . Копію даної ухвали направити: ліквідатору ОСОБА_1 (14000, м.Чернігів, вул. Гонча, 84/46), кредитору: ОСОБА_2 (вул. Бальзака, 57/ 66, м. Київ, 02097), відділу державної реєстрації (вул. Першотравнева, 36, м. Бахмач, 16500), Головному управлінню статистики у Чернігівській області (14000, м. Чернігів, вул. Гонча, 37) та відділу з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області (14005, м. Чернігів, проспект Миру, 49 - а, к. 703).

Суддя М.В.Фесюра

Дата ухвалення рішення15.02.2017
Оприлюднено20.02.2017
Номер документу64742453
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство) у зв'язку з недостатністю вартості майна боржника для задоволення кредиторської заборгованості, виявленої в ході проведення ліквідаційної процедури

Судовий реєстр по справі —927/1150/16

Ухвала від 15.02.2017

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Фесюра М.В.

Ухвала від 08.02.2017

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Фесюра М.В.

Постанова від 04.01.2017

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Фесюра М.В.

Ухвала від 21.12.2016

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Фесюра М.В.

Ухвала від 12.12.2016

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Фесюра М.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні