Ухвала
від 03.02.2017 по справі п/811/4267/14,
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

про заміну сторони на правонаступника

03 лютого 2017 року Справа № П/811/4267/14,

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Дегтярьової С.В., розглянувши заяву про заміну сторони по справі

за позовом: Управління Пенсійного фонду України в м.Кіровограді, 25001, м. Кіровоград, вул. 50 р. Жовтня, 4

до відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами "Сприяння", 25006, м. Кіровоград, вул. Дзержинського, 47, код ЄДРПОУ 33962657

про стягнення заборгованості,

за участю:

секретаря судового засідання - Черної О.Ю.,

представників:

заявника - не з'явився,

позивача - не з'явився,

відповідача - не з'явився,

ВСТАНОВИВ:

Управління Пенсійного фонду України в м. Кіровограді звернулося з позовом до Товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами "Сприяння" про стягнення заборгованості по штрафним санкціям та пені у розмірі 1308,86 грн.

Постановою Кіровоградського окружного адміністративного суду від 24.12.2014 року позовні вимоги задоволено в повному обсязі (а.с.23-24).

03.03.2015 року представником позивача отримано виконавчий лист по справі, що підтверджується розпискою на заяві (а.с.27).

27.01.2017 року до суду надійшла заява Кропивницького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області про заміну сторони виконавчого провадження (а.с.30).

В судове засідання представник заявника не з'явився, до суду надіслав клопотання про розгляд справи без його участі (а.с.47).

Представник відповідача в судове засідання не з'явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся (а.с.48).

У відповідності до ч.1 ст.41 КАСУ фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Відповідно до ч.1, 2 ст.264 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником. Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулася з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Судом встановлено, що відповідно до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року №1055 "Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України" постановлено реорганізувати деякі територіальні органи Пенсійного фонду України шляхом злиття окремих органів Пенсійного фонду України. Зокрема, утворити Кіровоградське об'єднане управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області, реорганізувавши Управління Пенсійного фонду України в м. Кіровограді.

Також, відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Кіровоградське об'єднання управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області перейменовано в Кропивницьке об'єднане управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 року №988 (а.с.35-40).

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне замінити Управління Пенсійного фонду України в м. Кіровограді на правонаступника - Кропивницьке об'єднане управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області.

Керуючись ст.160, 165, 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Замінити Управління Пенсійного фонду України в м. Кіровограді у справі №П/811/4267/14 на правонаступника - Кропивницьке об'єднане управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області.

2. Копію ухвали направити учасникам судового процесу.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги в 5-денний строк з дня отримання копії ухвали.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду С.В. Дегтярьова

Дата ухвалення рішення03.02.2017
Оприлюднено21.02.2017
Номер документу64750201
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості,

Судовий реєстр по справі —п/811/4267/14,

Ухвала від 03.02.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

С.В. Дегтярьова

Ухвала від 30.01.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

С.В. Дегтярьова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні