Ухвала
від 27.02.2017 по справі 686/3996/17
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/3996/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 лютого 2017 року м. Хмельницький м. Хмельницький

Слідчий суддя Хмельницького міськрайонного суду Данькова С.О. розглянувши клопотання старшого слідчого СВ Хмельницького РВП Хмельницького ВП ГУ Національної поліції Хмельницькій області ОСОБА_1 за матеріалами досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12017240250000084 від 02.02.2017, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України про надання дозволу на проведення позапланової ревізії, -

ВСТАНОВИВ:

Старший слідчий СВ Хмельницького РВП Хмельницького ВП ГУ Національної поліції Хмельницькій області ОСОБА_1 звернувся до суду з клопотанням про проведення позапланової ревізії фінансово-господарської діяльності Лісогринівецької об'єднаної територіальної громади (ЄДРПОУ 04403717), що знаходиться за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Лісові Гринівці, вул. Центральна, 4.

Відповідно до матеріалів кримінального провадження встановлено, що 02.02.2017 до Хмельницького РВП Хмельницького ВП ГУ НП в Хмельницькій області надійшла ухвала слідчого судді Хмельницького міськрайонного суду №686/938/17 від 24.01.2017 про зобов'язання внесення відомостей до ЄРДР за фактом вчинення ОСОБА_2 кримінального правопорушення, передбаченого ст.364 ч.2 КК України, при здійсненні будівництва водогону по вул. Радгоспна, пров. Центральний, вул. Шукшина в с. Лісові Гринівці; Хмельницького району Хмельницької області, будівництва зовнішніх мереж водопостачання с. Пашківці Хмельницького району та будівництва зовнішніх мереж водопостачання в с. Скаржинці Хмельницького району.

Відповідно до інформації з відкритої системи державних закупівель PROZZORO (https://www.dzo.com.ua), будівництво водогону по вул. Радгоспна, пров. Центральний вул. Шукшина в с. Лісові Гринівці; Хмельницького району Хмельницької області, відповідно до договору підряду №07 від 07.12.2016, та будівництво зовнішніх мереж водопостачання с. Пашківці Хмельницького району Хмельницької області, відповідно до договору підряду №18 від 18.10.2016, здійснювало ТОВ "Будтранс-Альянс" ЄДРПОУ 32739141, розташоване за адресою: м. Хмельницький, вул. Камянецька ,82, а будівництво зовнішніх мереж водопостачання в с. Скаржинці Хмельницького району Хмельницької області, відповідно до договору підряду №24 від 24.10.2016, здійснювало ПП "Еліта" ЄДРПОУ 31285781, розташоване за адресою: АДРЕСА_1.

З урахуванням викладеного, з метою проведення швидкого, повного та неупередженого розслідування у зазначеному кримінальному провадженні в частині законності використання бюджетних коштів при виконанні робіт по проведенні будівництва водогону по вул. Радгоспна, пров. Центральний, вул. Шукшина в с. Лісові Гринівці Хмельницького району Хмельницької області, будівництва зовнішніх мереж водопостачання с. Пашківці Хмельницького району та будівництва зовнішніх мереж водопостачання в с. Скаржинці Хмельницького району, виникла необхідність у проведенні позапланової перевірки фінансово-господарської діяльності Лісогринівецької сільської ради Хмельницького району.

Відповідно до ст.11 Закону України Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні позапланова виїзна ревізія може здійснюватися лише за наявності підстав для її проведення на підставі рішення суду. Орган або особа, що ініціює проведення позапланової виїзної ревізії, подає до суду письмове обґрунтування підстав такої ревізії та дати її початку і закінчення, документи, які відповідно до частин п'ятої і сьомої цієї статті свідчать про виникнення підстав для проведення такої ревізії, а також на вимогу суду - інші відомості. Тривалість позапланової виїзної ревізії не повинна перевищувати 15 робочих днів.

Керуючись ст. 11 Закону України Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні ,

УХВАЛИВ:

Клопотання старшого слідчого СВ Хмельницького РВП Хмельницького ВП ГУ Національної поліції Хмельницькій області ОСОБА_1 - задовольнити.

Призначити у кримінальному провадженні № 12017240250000084 позапланову ревізію фінансово-господарської діяльності Лісогринівецької об'єднаної територіальної громади (ЄДРПОУ 04403717), що знаходиться за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Лісові Гринівці, вул. Центральна, 4, яку провести протягом 15 робочих днів, починаючи з 27.02.2017 року.

Позапланову виїзну ревізії провести з наступних питань:

1. Цільового та ефективного використання коштів місцевого бюджету, виділених на виконання робіт по проведенню будівництва водогону по вул. Радгоспна, пров. Центральний, вул. Шукшина в с. Лісові Гринівці; Хмельницького району Хмельницької області, будівництва зовнішніх мереж водопостачання с. Пашківці Хмельницького району Хмельницької області та будівництва зовнішніх мереж водопостачання в с. Скаржинці Хмельницького району Хмельницької області.

2. Відповідність проектно-кошторисної документації про виконання робіт по проведенню будівництва водогону по вул. Радгоспна, пров. Центральний, вул. Шукшина в с. Лісові Гринівці Хмельницького району Хмельницької області та будівництва зовнішніх мереж водопостачання с. Пашківці Хмельницького району укладеним договорам між Лісогринівецькою сільською радою (Замовник) та ТОВ "Будтранс-Альянс" (Підрядник) та додатковим угодам до них, актам приймання-передавання виконаних робіт, довідкам про їх вартість, що складені (виконані) на підтвердження виконання цього договору.

3. Відповідність проектно-кошторисної документації про виконання робіт по проведенню будівництва зовнішніх мереж водопостачання с. Пашківці Хмельницького району укладеному договору між Лісогринівецькою сільською радою (Замовник) та ПП Еліта (Підрядник), додатковим угодам до нього, актам приймання-передавання виконаних робіт, довідкам про їх вартість, що складені (виконані) на підтвердження виконання цього договору;

4. Правильність складання актів виконаних робіт форми КБ-2в та довідок про вартість виконаних робіт форми КБ-3 та, відповідність обсягів виконаних робіт і використаних матеріалів, вказаних у цих документах, фактичним обсягам виконаних робіт та використаних матеріалів.

Проведення позапланової виїзної ревізії доручити Управлінню Західного офісу Державної аудиторської служби України у Хмельницькій області, що розташована за адресою: м. Хмельницький, пров. Маяковського, 19/1.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя Хмельницького

міськрайонного суду ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення27.02.2017
Оприлюднено02.03.2017
Номер документу64999656
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення позапланової ревізії

Судовий реєстр по справі —686/3996/17

Ухвала від 27.02.2017

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Данькова С. О.

Ухвала від 27.02.2017

Кримінальне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Данькова С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні