Рішення
від 16.02.2017 по справі 758/14324/15-ц
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/14324/15-ц

Категорія 40

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

16 лютого 2017 року Подільський районний суд міста Києва у складі:

головуючого судді - Шаховніної М. О.,

при секретарі - Якимович К.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Телерадіокомпанія Всесвітня інформаційна служба , ОСОБА_5, Одеської обласної державної адміністрації України, треті особи - Публічне акціонерне товариство Одеський припортовий завод , Товариство з обмеженою відповідальністю ГУГЛ , Компанія ANTRA GMBH про захист честі, гідності та ділової репутації,

Керуючись ч. 3 ст. 209 ЦПК України, суд

В И Р І Ш И В :

Позовні вимоги задовольнити частково.

Визнати недостовірною інформацію, поширену ІНФОРМАЦІЯ_1 року ОСОБА_5 відносно ОСОБА_1 у прямому ефірі інформаційно-політичного інтерактивного ток-шоу Шустер-Live під назвою ІНФОРМАЦІЯ_2 , а саме:

...Мы раздобыли этот контракт... А тут этот договор утверждён правительством Украины. Там написано, что если контракт сорвётся, все расходы возмещает украинская сторона... Какая-то австрийская, якобы, компания, которой руководит 29-летняя юная особа из Полтавы, в которой есть какие-то владельцы, которых никто в глаза не видел, но понимаете, что они украинцы... Вчера мы сидели с несколькими лицами с украинского правительства, с главой госимущества, другими специалистами, и все единогласно сказали, что если этот контракт будет выполнен на 100%, то за год украинский бюджет потеряет 93 миллиона долларов и через прокладку австрийскую закачает в свои карманы .

...Вот этот Перелома потом утвердил такого ОСОБА_2. Директор завода отказался подписывать этот контракт. ОСОБА_2, которого назначает ОСОБА_3, подписывает контракт, который просто грабительский, коррупционный и просто прямая кража среди бела дня. До этого они и раньше крали...

... ОСОБА_2 - это мальчик на побегушках у ОСОБА_3... При чём тут он и завод, один из наилучших в Европе и Украине? Просто не нашли специалиста и нашли своего мальчика на побегушках. И почему он тут сидит? Его вызовут правоохранительные органы... Сейчас я поинтересовался у генпрокурора - положили и отстранили Вашу охрану и идёт обыск в Вашем кабинете, с чем я Вас поздравляю ... .

...ОСОБА_2 будет сидеть в зале суда со своими спонсорами... .

Зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю Телерадіокомпанія Всесвітня інформаційна служба , ОСОБА_5 спростувати недостовірну інформацію шляхом повідомлення про ухвалене у даній справі судове рішення в інформаційно-політичному інтерактивному ток-шоу Шустер-Live не пізніше місяця з дня набрання рішення законної сили.

Редагування органом масової інформації тексту судового рішення або коментар до нього не допускаються.

Зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю Телерадіокомпанія Всесвітня інформаційна служба вилучити недостовірну інформацію, розміщену в мережі Інтернет на веб-сайті телеканалу ІНФОРМАЦІЯ_3.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю Телерадіокомпанія Всесвітня інформаційна служба (код ЄДРПОУ 39416777) та ОСОБА_5 (реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1) на користь ОСОБА_1 (реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2) судовий збір у розмірі по 551 грн. 20 коп. з кожного.

У решті позовних вимог відмовити.

Рішення може бути оскаржене до Апеляційного суду міста Києва шляхом подання через Подільський районний суд міста Києва апеляційної скарги протягом десяти днів з дня його проголошення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя М. О. Шаховніна

Дата ухвалення рішення16.02.2017
Оприлюднено03.03.2017
Номер документу65024232
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист честі, гідності та ділової репутації, Керуючись ч. 3 ст. 209 ЦПК України, суд

Судовий реєстр по справі —758/14324/15-ц

Постанова від 20.03.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Ухвала від 13.11.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Попович Олена Вікторівна

Ухвала від 17.05.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Попович Олена Вікторівна

Ухвала від 26.04.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Попович Олена Вікторівна

Рішення від 06.04.2017

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Поліщук Наталія Валеріївна

Ухвала від 20.03.2017

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Поліщук Наталія Валеріївна

Ухвала від 20.03.2017

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Поліщук Наталія Валеріївна

Рішення від 16.02.2017

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Шаховніна М. О.

Рішення від 16.02.2017

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Шаховніна М. О.

Ухвала від 10.08.2016

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Заришняк Галина Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні