Постанова
від 26.10.2009 по справі 2а-5811/09/2170
ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

u

ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

73027, м. Херсон, вул. Робоча, 66, те л. 48-51-90


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 жовтня 2009 р. Справа № 2-а-5811/09/2170

Херсонський окружний адміністративний суд у скла ді:

головуючого судді - Бездра бка О.І.,

при секретарі - Кусик Г.С.,

за участю представника поз ивача -Мкртчян Л.С.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні адміністр ативну справу за позовом дер жавної податкової інспекції у м. Херсоні до приватного пі дприємства "Оптимал-Трейд Гр уп" про припинення юридичної особи,

встановив:

Державна податкова інсп екція у м. Херсоні звернулась до суду з позовом до приватно го підприємства "Оптимал-Тре йд Груп" про припинення юриди чної особи.

Відповідач письмових запе речень на позов не надав, в суд ове засідання не прибув, про п ричини неявки суд не повідом ив. Суд вважає за можливе розг лядати справу без участі пре дставника відповідача на пі дставі наявних доказів у спр аві.

Представник позивача у суд овому засіданні позовні вимо ги підтримав, просив суд прип инити юридичну особу приватн е підприємство "Оптимал-Трей д Груп" та направити копію по станови державному реєстрат ору. Пояснив, що відповідно д о витягу єдиного державного реєстру юридичних осіб та фі зичних осіб - підприємців щод о ПП "Оптимал - Трейд Груп" в несено запис про відсутність юридичної особи за вказаним її місцезнаходженням. Подат ковий борг відсутній. Це є під ставою для припинення юридич ної особи.

Заслухавши пояснення пред ставника позивача, дослідивш и матеріали справи, суд дійшо в висновку, що позовні вимоги підлягають задоволенню з на ступних підстав.

Приватне підприємство "Опт имал-Трейд Груп" зареєстрова не як суб' єкт підприємницьк ої діяльності Херсонським мі ським виконавчим комітетом 0 9 вересня 2008 р. Місцезнаходженн я : Миколаївське шосе, 25, м. Херс он, 73000.

Як платник податку відпові дач знаходиться на обліку в д ержавній податковій інспекц ії у м. Херсоні. Відповідно дов ідки з Єдиного державного ре єстру юридичних та фізичних осіб - підприємців та повідом лення відділу державної реєс трації виконавчого комітету Херсонської міської ради, на даних ДПІ, відповідач відсут ній за місцезнаходженням та фактичне місцезнаходження ю ридичної особи за вказаною у свідоцтві про державну реєс трацію юридичної особи адре сою не встановлено.

Згідно ст. 38 Закону України Про державну реєстрацію юри дичних осіб та фізичних осіб - підприємцівпідставою для постановлення судового ріше ння про припинення юридичної особи є наявність в Єдиному д ержавному реєстрі запису про відсутність юридичної особи за вказаним її місцезнаходж енням.

Оскільки в Єдиному державн ому реєстрі є запис про відсу тність юридичної особи за вк азаним її місцезнаходженням , суд погоджується з вимогами позивача про припинення юри дичної особи приватного під приємства "Оптимал-Трейд Гру п".

Керуючись ст. ст. 8, 9, 12, 19, 71, 158-163, 167 К АС України, ст. 38 Закону Україн и Про державну реєстрацію юр идичних осіб та фізичних осі б - підприємців,

постановив :

Позов задовольнити.

Припинити юридичну особу - п риватне підприємство"Оптима л-Трейд Груп" (код ЄДРПО 36129686).

Постанову направити держа вному реєстратору.

Постанова може бути оскарж ена в апеляційному порядку д о Одеського апеляційного адм іністративного суду через су д першої інстанції шляхом по дачі в 10-денний строк з дня її п роголошення, а в разі складен ня постанови у повному обсяз і відповідно до ст.160 КАС Украї ни - з дня складення в повному обсязі заяви про апеляційне оскарження і подання після ц ього протягом 20 днів апеляцій ної скарги, з подачею її копій відповідно до кількості осі б, які беруть участь у справі.

Апеляційна скарга може бут и подана без попереднього по дання заяви про апеляційне о скарження, якщо скарга подає ться у строк, встановлений дл я подання заяви про апеляцій не оскарження.

Постанова набирає законно ї сили після закінчення стро ків подання заяви про апеляц ійне оскарження та апеляційн ої скарги, якщо вони не були по дані у встановлені строки. У р азі подання апеляційної скар ги постанова, якщо її не скасо вано, набирає законної сили п ісля закінчення апеляційног о розгляду справи.

Повний текст постанови ви готовлений і підписаний 28.10.2009 р .

Суддя Бездрабко О.І.

СудХерсонський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення26.10.2009
Оприлюднено18.12.2010
Номер документу6502600
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-5811/09/2170

Постанова від 26.10.2009

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Бездрабко Олег Іванович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні