Ухвала
від 10.03.2017 по справі 698/142/17
КАТЕРИНОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 698/142/17

Провадженя № 2-а/698/7/17

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

10 березня 2017 р.

Суддя Катеринопільського районного суду Черкаської області Баранов О.І., розглянувши матеріали за адміністративним позовом Виробничого кооператива «Будсервіс» до Катеринопільської районної ради про визнання бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ :

09.03.2017 року позивач звернувся з позовом про визнання бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити певні дії.

Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 18 та ч. 1 ст. 19 КАС України дана справа підвідомча та підсудна Катеринопільському районного суду Черкаської області, як адміністративному суду.

Підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі не встановлено.

Відповідно до ст.ст. 106,107 КАС України визнаю подані матеріали адміністративного позову достатніми для відкриття провадження у справі та з метою забезпечення своєчасного і правильного розгляду справи вважаю за необхідне відкрити провадження у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст. 107 КАС України , -

УХВАЛИВ:

Адміністративний позов Виробничого кооператива «Будсервіс» до Катеринопільської районної ради про визнання бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити певні дії, прийняти до провадження суду.

Попереднє судове засідання у справі призначити на 14.04.2017 року на 11 годину 00 хв.

Копію даної ухвали направити позивачу разом з пам'яткою про права та обов'язки осіб, які беруть участь у справі та відповідачу разом з копією адміністративного позову, додатками до нього та пам'яткою про права та обов'язки осіб, які беруть участь у справі направити рекомендованим листом з повідомленням про вручення поштового відправлення.

Зобов'язати відповідача надати письмові заперечення проти адміністративного позову та наявні у нього докази до 13.04.2016 року.

Роз'яснити відповідачам дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов'язок доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову.

Явку сторін визнати обов'язковою. Про наявність обставин, які перешкоджають явці сторін повідомити суд письмово, роз'яснивши, що відповідно до ч. 4 ст. 128 КАС України у разі неприбуття відповідача - суб'єкта владних повноважень належним чином повідомленого про час і місце судового розгляду, без поважних причин або без повідомлення ним причини неприбуття розгляд справи не відкладається і справу може бути вирішено на підставі наявних у ній доказів.

Ухвала оскарженню не підлягає, крім ухвали про провадження у справі з недотриманням правил підсудності.

Суддя Баранов О.І.

СудКатеринопільський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення10.03.2017
Оприлюднено15.03.2017
Номер документу65241168
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —698/142/17

Рішення від 11.07.2017

Адміністративне

Катеринопільський районний суд Черкаської області

Баранов О. І.

Ухвала від 10.03.2017

Адміністративне

Катеринопільський районний суд Черкаської області

Баранов О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні