Ухвала
від 26.10.2011 по справі 8/129-05(2)
ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

73027, м. Херсон, вул. Робоча, 66, тел. 48-51-90


УХВАЛА

26 жовтня 2011 р. Справа №8/129-05(2)

Суддя Херсонського окружного адміністративного суду Хом'якова В.В., розглянувши у порядку письмового провадження за ініціативою суду допущену описку в ухвалі суду з адміністративної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Робуста Агро" <Список ><Позивач в особі >доДержавної податкової інспекції у м.Херсоні,Головного управління Державного казначейства України у Херсонській області <Список ><Відповідач в особі ><3-я особа >про стягнення бюджетної заборгованості,

встановив:

19 вересня 2011 р. у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Робуста Агро"доДержавної податкової інспекції у м.Херсоні,Головного управління Державного казначейства України у Херсонській області <Список ><Відповідач в особі ><3-я особа >про стягнення бюджетного відшкодування, винесено ухвалу, якою змінено спосіб виконання п. 3 рішення господарського суду Херсонської області від 26.04.05 по справі №8/129-05.

Ухвала містить описку – в резолютивній частині ухвали зазначено код ЄДРПОУ ТОВ "Робуста Агро" - 21296163, замість належного - 33015333 .

Відповідно до ч.1 статті 169 КАС України суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені у судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки, незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Суд вважає, що дану описку необхідно виправити шляхом внесення виправлень в ухвалу суду від 19 вересня 2011 р.

Керуючись ст. 169 КАС України, суддя, -

ухвалив:

Внести виправлення в ухвалу Херсонського окружного адміністративного суду від 19 вересня 2011 р. у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Робуста Агро"до Державної податкової інспекції у м.Херсоні,Головного управління Державного казначейства України у Херсонській області <Список ><Відповідач в особі >про стягнення бюджетного відшкодування, а саме: в резолютивній частині ухвали суду код ЄДРПОУ ТОВ "Робуста Агро" читати - 33015333 .

Копію ухвали направити сторонам по справі .

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Одеського апеляційного адміністративного суду через Херсонський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в 5-денний строк з дня її проголошення.

Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п"яти днів з дня отримання копії ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених частиною четвертою статті 167 КАС України, було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суду, то п'ятиденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлений строк. У разі подання апеляційної скарги, ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Суддя Хом'якова В.В.

СудХерсонський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення26.10.2011
Оприлюднено23.03.2017
Номер документу65411633
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —8/129-05(2)

Ухвала від 26.10.2011

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Хом'якова В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні