Ухвала
від 17.02.2017 по справі 755/4370/16-к
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/4370/16-к

1-кс/755/593/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"17" лютого 2017 р. слідчий суддя Дніпровського районного суду м. Києва Федосєєв С.В., при секретарі Чернюшок М.І., за участю представника ОСОБА_1 розглянувши скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю Дніпровська плодоовочева база адвоката Швець Марії Петрівни на бездіяльність слідчого СВ ФР ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві Євпака М.Ю. у кримінальному провадженні № 32016100040000002, -

ВСТАНОВИВ:

ТОВ Дніпровська плодоовочева база в особі представника звернулось до суду із скаргою на бездіяльність старшого слідчого слідчого відділу фінансових розслідувань ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві Євпака М. Ю., яка полягає у неповерненні тимчасово вилученого майна.

Скарга мотивована тим, що СВ ФР ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР 20.01.2016 року за № 32016100040000002, за фактом ухилення службовими особами ТОВ Дніпровська плодоовочева база від оподаткування, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в значних розмірах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України.

15 лютого 2016 року та 16 лютого 2016 року слідчими Сміяном П. О. та Кучером А.М. на підставі ухвалою слідчого судді Дніпровського районного суду м. Києва від 10 лютого 2016 року було проведено обшук у приміщеннях, які займає ТОВ "Дніпровська плодоовочева база" за адресою: м. Київ, вул. Каховська, 64, в ході якого було вилучено речі та документи, які належать ТОВ Дніпровська плодоовочева база , в тому числі і на вилучення яких слідчим суддею не надано дозволу в ухвалі про обшук від 10.02.2016 року, у зв'язку з чим, ці документи та речі також є тимчасово вилученим майном.

Зокрема, було вилучено документацію не пов'язану з обставинами, що слугували для проведення обшуку на ТОВ "Дніпровська плодоовочева база", комп'ютерну техніку з базою даних бухгалтерського обліку, що паралізувало роботу товариства, у орендарів (ТОВ Глобал Хані , ТОВ Спіка-А , ТОВ Маркаб , ТОВ Хадар-А , ТОВ Оріон-Рігель , ТОВ Тіштрія , ТОВ Вастерлі Інвестментс Україна , ТОВ МОН Інвестментс ) приміщень по вул. Каховська, 64 вилучено печатки та статутні документи, оприбутковані кошти товариства разом з оригіналами касових ордерів, касові книги, відомості видачі заробітної плати тощо.

17 лютого 2016 року слідчим слідчого відділу фінансових розслідувань ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві Сміяном П. О. винесено постанову про визнання речовими доказами у рамках кримінального провадження № 32016100040000002, вилученого в ході обшуку майна ТОВ "Дніпровська плодоовочева база".

Відповідно до ч. 5 ст. 171 КПК України у разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 КПК України, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Арешт на це майно не накладався, майно ТОВ Дніпровська плодоовочева база повернуто не було.

23.08.2016 року старшим слідчим слідчого відділу фінансових розслідувань ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві старшим лейтенантом податкової міліції Євпаком М. Ю. було закрито кримінальне провадження № 32016100040000002 від 20.01.2016 р. у зв'язку з відсутністю в діянні складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України.

Питання зберігання речових доказів і документів регулюється ст. 100 КПК України, ч. 2 якої відсилає до Порядку зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов'язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 листопада 2012 р. № 1104.

Відповідно до п. 6 вказаного Порядку у разі закриття слідчим, прокурором кримінального провадження питання про речові докази вирішується у відповідній постанові слідчого, прокурора.

Разом з тим у Постанові про закриття кримінального провадження № 32016100040000002 доля речових доказів вирішена не була, слідчим Євпаком М. Ю. документи та речі не були повернуті ТОВ Дніпровська плодоовочева база .

20.09.2016 року першим заступником прокурора м. Києва Кононенко П. скасовано постанову від 23.08.2016 року слідчого СВ ФР ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві Євпака М. Ю. про закриття кримінального провадження № 32016100040000002. Постанову направлено для виконання до слідчого відділу фінансових розслідувань ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві для організації подальшого досудового розслідування.

Не дивлячись на те, що досудове розслідування досі триває, станом на 23.01.2017 року речі та документи, вилучені слідчим Сміяном П. О. під час обшуку, так і не були повернуті ТОВ Дніпровська плодоовочева база .

Бездіяльність старшого слідчого СВ ФР ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві старшого лейтенанта податкової міліції Євпака М. Ю. з неповернення тимчасово вилученого у ТОВ "Дніпровська плодоовочева база" майна під час обшуку є протиправною, такою, що шкодить інтересам володільця тимчасово вилученого майна.

В судовому засіданні з розгляду скарги представник ТТОВ Дніпровська плодоовочева база ОСОБА_1 прочив скаргу задовольнити, зобов'язавши слідчого повернути тимчасово вилучене майно.

Слідчий СВ ФР ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві в судове засідання не з'явився, про час та місце розгляду скарги повідомлявся належним чином. Причини неявки суду не повідомив.

Вислухавши думку учасників судового розгляду, дослідивши викладені у скарзі доводи та додані до неї копії документів, слідчий суддя прийшов до наступного:

відповідно до п.1 ч.1 ст. 303 КПК України на досудовому провадженні може бути оскаржена бездіяльність слідчого, яка полягає у неповерненні тимчасово вилученого майна, згідно з вимогами ст. 169 КПК України.

Відповідно до ч. 3. ст. 306 КПК України, - розгляд скарг на рішення, дії чи бездіяльність під час досудового розслідування здійснюється за обов'язковою участю особи, яка подала скаргу, чи її захисника, представника та слідчого чи прокурора, рішення, дії чи бездіяльність яких оскаржується. Відсутність слідчого чи прокурора не є перешкодою для розгляду скарги.

Враховуючи, що слідчий у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за № 32016100040000002 двічі викликався у судове засідання з розгляду скарги, про що повідомлялось керівництво СВ ФР ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві, але не з'явився до суду та не надав для дослідження матеріалів кримінального провадження, за таких обставин, слідчий суддя вважає за можливе розглядати скаргу у відсутність слідчого.

Згідно з ч.1, 2 ст.307 КПК України за результатами розгляду скарг на рішення, дії чи бездіяльність слідчого чи прокурора постановляється ухвала згідно з правилами цього Кодексу, яка, зокрема, може бути про зобов'язання вчинити певну дію.

Відповідно до ст. 167 КПК України, тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним його майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення.

Тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони: підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди; надані особі з метою схилити її до вчинення кримінального правопорушення, фінансування та (або) матеріального забезпечення кримінального правопорушення чи як винагорода за його вчинення; є предметом кримінального правопорушення, пов'язаного з їх незаконним обігом; набуті в результаті вчинення кримінального правопорушення, доходи від них, або на які було спрямоване кримінальне правопорушення.

Відповідно до ст. 100 КПК України, речовий доказ, який був наданий стороні кримінального провадження або нею вилучений, повинен бути як найшвидше повернутий володільцю, крім випадків, передбачених ст. ст. 160-166, 170-174 КПК України.

Як убачається із змісту скарги, слідчий чи прокурор у кримінальному провадженні № 12015100040012224 від 14.08.2015 року з клопотанням про арешт вилученого в ході обшуку майна до суду не звертались, а тому на підставі ч. 5 ст. 171 КПК України, тимчасово вилучене майно має бути негайно повернуто, особі у якої воно було вилучено.

Відповідно до ч. 2 ст. 168 КПК України під час проведення обшуку може здійснюватися тимчасове вилучення майна.

Згідно п.6 ч. 2 ст. 235 КПК України в ухвалі на проведення обшуку зазначається вичерпний перелік документів та речей, які дозволяється слідчому відшукати та вилучити.

Як було зазначено вище, слідчими Сміяном П. О. та Кучером А. М. було вилучено документацію не пов'язану з обставинами, що слугували для проведення обшуку на ТОВ "Дніпровська плодоовочева база", комп'ютерну техніку з базою даних бухгалтерського обліку, що паралізувало роботу товариства, у орендарів (ТОВ Глобал Хані , ТОВ Спіка-А , ТОВ Маркаб , ТОВ Хадар-А , ТОВ Оріон-Рігель , ТОВ Тіштрія , ТОВ Вастерлі Інвестментс Україна , ТОВ МОН Інвестментс ) приміщень по вул. Каховська, 64 вилучено печатки та статутні документи, оприбутковані кошти товариства разом з оригіналами касових ордерів, касові книги, відомості видачі заробітної плати тощо.

Відповідно до ст. 169 КПК України особі повертається майно: у якої воно було вилучено за постановою прокурора, якщо він визнає таке вилучення майна безпідставним; за ухвалою слідчого судді чи суду, у разі відмови у задоволенні клопотання прокурора про арешт цього майна; у випадках, передбачених ч. 5 ст. 171, ч. 6 ст. 173 КПК України; якщо було скасовано арешт.

Згідно ч. 5 ст. 171 КПК України у разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Згідно протоколу обшуку майно у ТОВ Дніпровська плодоовочева база було вилучене 15.02.2016 року та 16.02.2016 року, тобто не пізніше 18.02.2016 року слідчий мав звернутись з клопотанням до слідчого судді про арешт вилученого майна.

З огляду на вище викладене, слідчий суддя приходить до висновку, що скарга представника ТОВ Дніпровська плодоовочева база адвоката Швець М.П. є обґрунтованою та підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись вимогами ст.ст. 167-169 171-173, 234, 303-307 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Скаргу представника Товариства з обмеженою відповідальністю Дніпровська плодоовочева база адвоката Швець Марії Петрівни на бездіяльність слідчого - задовольнити.

Зобов'язати слідчого СВ ФР ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві, який розслідує кримінальне провадження № 32016100040000002 повернути ТОВ Дніпровська плодоовочева база тимчасово вилучене в ході обшуку 15.02.2016 року та 16.02.2016 року майно, а саме:

- Video System gazez NS204 із зарядним пристроєм чорного кольору; - журнал ордер і відомість порахунку 631 за 01.06.15 - 29.02.16 ТОВ Дніпровська плодоовочева база на 1-му арк.; - журнал-ордер і відомості по рахунку 631 за 01.06.15 - 29.09.16 ТОВ Дніпровська плодоовочева база на 1-му арк.; - податкова накладна № 4 від 21.01.16 на 1 арк.; - результати за січень 2016 на 2-х арк.; - оборотно-сальдова відомість по рахунку 3772 контрагенти за 01.01.16-10.02.16 ТОВ Менеджмент консалтинг Київ на 2-х арк.; - ведомость продажи за январь 2016 ТОВ Дніпровська плодоовочева база (склад) на 4 арк.; - рахунок-фактура №: 04.12.15.1 від 04.12.15 на 1-му арк.; - рахунок фактура №:CI-0000723 5.02.16 на 1-му арк; - парковка на 18 тон на 1-му арк.; - витяг з технічної документації №: Ю-40948/2006 на 1-му арк.; - листи № 108 від 26.06.08, на 1-му арк; - наказ № 25 від 02.12.15 (копія) на 2-х арк; - наказ № 25А від 08.12.15 (копія) на 2-х арк.; - документи, які знаходились в папці зеленого кольору з написом протоколи .; - договір суборенди №52 від 31.12.14 на 8-ми арк.; - договір купівлі-продажу НАК 690172 на 2-х арк.; - документи, які знаходились в файловій папці червоного кольору; - чорнові записи з надписом товарообіг ТОВ Дніпровська плодоовочева база 14-15 рік на 39-ти арк.; - чорнові записи з написом планові витрати ТОВ Дніпровська плодоовочева база на 10-ти арк.; - чорнові записи товариства на 2-х арк.; - чорнові записи з надписом Начисление за 2015 октябрь, сведения об использовании площадей на 17-ти арк.; - квитанція до прибуткового ордера №47 від 26.02.14; - квитанція до прибуткового ордера №44 від 25.02.2014; - квитанція до прибуткового ордера №30 від 24.02.14; - квитанція до прибуткового ордера №31 від 25.02.14; - документи, що містилися в чорній папці з написом результаты хозяйственной деятельности за 2015 год ; - вміст жовтої файлової папки з телефонним довідником; - вміст папки картонної з написом оборудования ; - вміст папки картонної з написом штатний розпис ; - вміст папки чорного кольору з написом тендер ; - 2 робочих блокнота; - вміст папок зеленого кольору з написом ТОВ Марнат , ТОВ Хардар-А , ТОВ Суалохін , ТОВ Спіка-А з написами товарообігу , опис яких не здійснювався; - перелік фірм, які орендують в ТОВ Дніпровська плодоовочева база 15 рік; - довіреність від 29.12.15; - лист № 0570241132000 від 25.11.14; - технічні умови; - клопотання про надання дозволу №-26013; - план 29215; - договори оренди, які вилучені папками: папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ТОВ Делюкс Україна , папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_6; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ФОП ОСОБА_7; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_8; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_9; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_27; * папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_28; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_26 папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ТОВ Натура 5 разерс ; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_29; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_10; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_11; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_12; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_13; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_30; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_14; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_31; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди Фарм експерт; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_15; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди Альножар; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди Липовська; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ФОП ОСОБА_32; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди АК-транс; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_7; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди Траст Тіделіс; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ООО ЛРК Трунни; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди Укрсервістрейд; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_33; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_34; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_35; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди С.О.В.А.; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ТОВ ТД Ресурс ; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ТОВ Дніпровський сільськгосп оптовий ; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ФОП ОСОБА_16; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_17; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_36; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ООО Агробай ; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_37; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди Філія Укрспожрейс; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди Торговий будинок Пресшини ; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ТОВ Тропік ; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди Київськавторесурс; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ТОВ Орбіта сервіс ; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ТОВ ВМС Праннмн ; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди Ательє Кераміки; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_38; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ТОВ Фруктус Нобіліс ; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди Илма трейд; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ТОВ Глобал Хані ; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_39; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_19; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди СБ Група ; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_40; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_20; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_21; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_22; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_23; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ФОП ОСОБА_41; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_24; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_42; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_25; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_43; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди Дніпровська плодоовочева база; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_44; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди Электроэнергия; папка скорозшивач всередині якої містяться договори оренди ОСОБА_45; - дискета з написом Правекс-банк ; - банківський ключ з написом А 22846; - чекова книжка від 1041426 по 1041450 ТОВ Глобал Хані ; - чекова книжка МА 5898776 до МА 5898800 ТОВ Глобал Хані ; - файлова папка сірого кольору з написом ТОВ Глобал Хані ; - файлова папка білого кольору з написом ТОВ Глобал Хані ; - копія статут та реєстраційних документів ТОВ Ореон-Рігель ; - копія статутних та реєстраційних ТОВ Тіштрія ; - папка ТОВ Маркаб штатний розпис; - папка ТОВ Хадара штатний розпис; - папка ТОВ Спіка штатний розпис; - папка ТОВ Саулохін штатний розпис; - папка з написом розрахунок; -системний блок сірого кольору без номеру; - системний блок чорного кольору без номеру; - системний блок сірого кольору без номеру; - диск CD-R на 1-му; - 2 диски Master key з написом ТОВ Глобал Хані ; - штатний розпис ТОВ Глобал Хані ; - чорнові записи ТОВ Глобал Хані ; - дві печатки для документів ТОВ Глобал Хані (код ЄДРПОУ 39896700); - грошові кошти на суму 25 274 (двадцять п'ять тисяч двісті сімдесят чотири) гривні; - системний блок чорного кольору з написом logic-power; - системний блок чорного кольору без напису; - договір №10 від 25.01.16 р.; - договір №13 від 25.01.16 р.; - договір №8 від 09.12.15 р.; - печатка ТОВ Спіка-А (код ЄДРПОУ 38903554); - печатка ТОВ Маркаб (код ЄДРПОУ 38888987); -печатка ТОВ Суалохін (код ЄДРПОУ 38903520); - печатки ТОВ Хадар-А (код ЄДРПОУ 38903486); - печатка для документів ТОВ Спіка-А (код ЄДРПОУ 38903554); - печатка для документів ТОВ Суалохін (код ЄДРПОУ 38903528); - печатка для документів ТОВ Маркаб (код ЄДРПОУ 38888987); - печатка для документів ТОВ Хадар-А (код ЄДРПОУ 38903486); - грошові платіжні доручення Паразі ; - системний блок білого кольору без напису; - системний блок чорного кольору без напису; - грошові кошти в сумі 200 326 (двісті тисяч триста двадцять шість) гривень; - грошові кошти в сумі 24 620 (двадцять чотири тисячі шістсот двадцять) гривень; - прибуткові касові ордера в кількості три шт.; - касова книга на 2015-2016 р. - 9 шт.; - прибуткові касові ордери; - відомості на виплату грошей; - грошові кошти на суму 88 680 (вісімдесят вісім тисяч шістсот вісімдесят) гривень; чекова книжка ЛИ 7656751 - ЛИ 7656775; чекова книжка ЛЗ 6548201 по ЛЗ 6548225; чекова книжка ЛЗ 36548226 по 6548250; чекова книжка ЛЗ 7411776 по ЛЗ 7411800; чекова книжка ЛИ 7656976 по ЛИ 7657000; чекова книжка ЛИ 1681751 по ЛИ 1681775; чекова книжка ЛИ 1681976 по ЛИ 1682000; чекова книжка ЛЗ 6547751 по 136547775; чекова книжка АЄ 9136701 по 9136725; - чекова книжка ЛЗ 6547776 по 6577800; чекова книжка КП 3559526 по 3559550; картонні коробки у кількості 2 ящики, внутрішній огляд яких не проводився; - грошові кошти на суму 16 305 (шістнадцять тисяч триста п'ять) гривень; печатка ЗАТ Розмарин (код ЄДРПОУ 25397777); печатка відділ кадрів ЗАТ Розмарин ; системний блок чорного кольору з написом Delux без номеру; файлова папка ТОВ Дніпровська плодоовочева база , Київводоканал 2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за грудень місяць 2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за листопад 2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за жовтень 2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за вересень 2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за серпень 2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за липень 2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за червень 2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за травень 2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за квітень 2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за березень 2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за лютий 2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за січень 2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за січень 2015 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за лютий 2015 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за березень 2015 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за квітень 2015 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за травень 2015 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за червень 2015 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за липень 2015 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за серпень 2015 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за вересень 2015 р; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за жовтень 2015 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за листопад 2015 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за грудень 2015 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база планові доходи і витрати з 08.2014 р.; файлова папка з написом ТОВ Дніпровська плодоовочева база каса за лютий2016 р. ; відомість орендарів по базі за грудень 2014 р. на 3-х арк.; відомість орендарів по базі за листопад 2014 р. на 3-х арк.; - відомість орендарів по базі за вересень 2014 р. на 3-х арк.; папка файлова журнали-ордери за січень 2016 р. ; податкові накладні, відомості орендарів, чорнові записи, акти здачі-прийняття робіт, оборотно-сальдові відомості, аналіз рахунку; договір комісії №-17/05 від 17.05.12 на 4-х арк.; папка файлова до річного звіту за 2015 рік ; чорновий запис з назвою ТОВ Будконсалт плюс 39315010 ПАТ Смартбанк м. Київ МФО 380786 р/р 26006301002671; системний блок чорного кольору № 4674D111000906; системний блок чорного кольору Deluxe без номеру; - папка файлова з написом будівельні роботи ; папка файлова з написом результати фінансової діяльності 2015 ; папка файлова з написом результати 2015 ; - системний блок білого кольору 4 sp без номеру; папка файлова з написом електроенергія ; папка файлова без напису; договір поставки №28\04-15 від 28.09.15 р.; договір поставки № 29\12-15н від 29.12.15; системний блок № 46740110901240.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя :

СудДніпровський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення17.02.2017
Оприлюднено27.03.2017
Номер документу65449200
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —755/4370/16-к

Ухвала від 18.05.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Федосєєв С. В.

Ухвала від 17.02.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Федосєєв С. В.

Ухвала від 17.02.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Федосєєв С. В.

Ухвала від 03.02.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Федосєєв С. В.

Ухвала від 28.09.2016

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Федосєєв С. В.

Ухвала від 12.03.2016

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Федосєєв С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні