Ухвала
від 21.03.2017 по справі 819/9/17
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

Справа № 819/9/17

21 березня 2017 року м.Тернопіль

Тернопільський окружний адміністративний суд, в складі головуючої судді Дерех Н.В. розглянувши у порядку письмового провадження в місті Тернополі заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Адоніс" про розстрочення виконання судового рішення у адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в Гусятинському районі до Товариства з обмеженою відповідальністю "Адоніс" про відшкодування витрат по виплаті та доставці пенсій,

ВСТАНОВИВ:

Управління Пенсійного фонду України в Гусятинському районі Тернопільської області звернулось у Тернопільський окружний адміністративний суд з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Адоніс» про відшкодування витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах в розмірі 22475,31 грн.

Постановою Тернопільського окружного адміністративного суду від 25.01.2017 року позов задоволено, стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю «Адоніс» заборгованість по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах в сумі 22475,31 грн. на користь управління Пенсійного фонду України в Гусятинському районі Тернопільської області.

28 лютого 2017 року Товариство з обмеженою відповідальністю "Адоніс" про розстрочення виконання рішення Тернопільського окружного адміністративного суду від 25.01.2017 року у справі №819/9/17, мотивуючи прохання тим, що підприємство знаходиться у важкому фінансовому становищі і на рахунку підприємства відсутні кошти.

Представник Товариства з обмеженою відповідальністю "Адоніс" в судове засідання не прибув, подав суду клопотання в якому просить проводити розгляд заяви про розстрочення судового рішення без його участі в письмовому провадженні.

Представник Управління Пенсійного фонду України в Гусятинському районі Тернопільської області в судове засідання не прибув, подав суду клопотання в якому просить проводити розгляд заяви про розстрочення судового рішення без участі їх представника в письмовому провадженні, проти задоволення даної заяви не заперечує.

Відповідно до ч.4 ст. 122 КАС України, особа, яка бере участь у справі, має право заявити клопотання про розгляд справи за її відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участь у справі, судовий розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами.

Отже, враховуючи зазначені вище підстави, суд вирішив розглянути справу у письмовому провадженні.

Відповідно до ч.1 ст. 263 КАС України за наявності обставин, що ускладнюють виконання судового рішення (відсутність коштів на рахунку, відсутність присудженого майна в натурі, стихійне лихо тощо), особа, яка бере участь у справі, та сторона виконавчого провадження можуть звернутися до адміністративного суду першої інстанції (незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий лист) із заявою про відстрочення або розстрочення виконання судового рішення.

Судом встановлено, що підприємство знаходиться у скрутному фінансовому становищі, що підтверджується довідкою про залишки на рахунку Товариства з обмеженою відповідальністю "Адоніс" та фінансовими звітами, що є достатньою підставою для розстрочення виконання постанови суду.

Таким чином суд приходить до переконання, що заява про розстрочення виконання постанови суду підлягає до задоволення.

Керуючись ст.263 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, –

УХВАЛИВ:

1. Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Адоніс" про розстрочення виконання рішення суду задовольнити.

2. Розстрочити виконання рішення Тернопільського окружного адміністративного суду від 25.01.2017 року у справі №819/9/17 за позовом Управління Пенсійного фонду України в Гусятинському районі Тернопільської області (пр. Незалежності, 50, смт. Гусятин, код ЄДРПОУ 14042096) до Товариства з обмеженою відповідальністю «Адоніс» (вул. 3алізнична, 47 м. Копичинці, Гусятинський район, Тернопільська область, код ЄДРПОУ 05517357) про відшкодування витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах в розмірі 22475,31 грн., шляхом сплати товариством з обмеженою відповідальністю "Адоніс" 936 (дев'ятсот тридцять шість) грн. 48 коп. щомісячно до повного погашення боргу.

Ухвала суду може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду через Тернопільський окружний адміністративний суд в порядку і строки, передбачені ст. 186 Кодексу адміністративного судочинства України та набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Копію ухвали надіслати сторонам у справі.

Головуючий суддя                                                                                Дерех Н.В.

копія вірна

Суддя                                                                                                    Дерех Н.В.

Дата ухвалення рішення21.03.2017
Оприлюднено27.03.2017
Номер документу65457518
СудочинствоАдміністративне
Сутьвідшкодування витрат по виплаті та доставці пенсій

Судовий реєстр по справі —819/9/17

Ухвала від 21.03.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Дерех Н.В.

Постанова від 25.01.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Дерех Н.В.

Ухвала від 05.01.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Дерех Н.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні