Ухвала
від 27.02.2017 по справі 804/2180/15
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УХВАЛА

27 лютого 2017 р. Справа № 804/2180/15 Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Турлакової Н. В. розглянувши у письмовому провадженні у місті Дніпро заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Надія про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Надія до Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м.Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення, -

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю Надія звернулось до Дніпропетровського окружного адміністративного суду із заявою про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Надія до Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м.Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення в якій просить замінити у виконавчому провадженні по справі №804/2180/15 боржника Лівобережну об'єднану державну податкову інспекцію м.Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області на його правонаступника Лівобережну об'єднану державну податкову інспекцію м.Дніпропетровська Головного управління ДФС у Дніпропетровській області (код ЄДРПОУ 39499924)

В обґрунтування означеної заяви зазначено, що згідно постанови Кабінету Міністрів України від 06.08.2014р. №311 Про утворення територіальних органів Державної фіскальної служби та визнання такими,що втратили чинність деяких актів Кабінету Міністрів України , визначено, що Лівобережна об'єднана державна податкова інспекція м.Дніпропетровська Головного управління Міндоходів приєднується до Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м.Дніпропетровська Головного управління ДФС у Дніпропетровській області.

Сторони у судове засідання не з'явився, про дату, час та місце проведення судового засідання повідомлені належним чином.

Згідно ч.2 ст.264 КАС України, суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Як вбачається з матеріалів справи, додатковою постановою Вищого адміністративного суду України від 07.04.2016 року за № К/800/44842/15 прийнято додаткове судове рішення до постанови ВАСУ від 19.11.2015 року у справі № 804/2180/15 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Надія до Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення, яким постановлено присудити Товариству з обмеженою відповідальністю Надія за рахунок бюджетних асигнувань Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області судовий збір у сумі 8769,60 грн.

Для виконання вищезазначеної додаткової постанови, Дніпропетровським окружним адміністративним судом видано виконавчий лист від 10.11.2016 р. про стягнення на користь Товариства обмеженою відповідальністю Надія за рахунок бюджетних асигнувань Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області судовий збір у сумі 8769,60 грн.

11.11.2016 року Товариство з обмеженою відповідальністю Надія звернулося з даним виконавчим листом до Управління ДКСУ в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпра.

Листом № 02-19/1007 від 24.11.2016 року УДКСУ в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра виконавчий лист повернуто без виконання в зв'язку з тим, що на дату розгляду заяви ТОВ Надія рахунки Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області в управлінні закрито та згідно Постанови КМУ від 06.08.2014 року №311 Про утворення територіальних органів Державної фіскальної служби та визнання такими, що втратили чинність деяких актів Кабінету Міністрів України , була створена нова структура Лівобережна об'єднана державна податкова інспекція м. Дніпропетровська Головного управління ДФС у Дніпропетровській області (код ЄДРПОУ 39499924).

Відповідно до ч.1 ст.264 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

З урахуванням сукупності викладених обставин, враховуючи вимоги чинного законодавства, суд доходить висновку про необхідність заміни сторони виконавчого провадження.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.160, 165, 264 КАС України суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Надія про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Надія до Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м.Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення, - задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження по справі №804/2180/15 з Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м.Дніпропетровська Головного управління Міндоходів на його правонаступника - Лівобережну об'єднану державну податкову інспекцію м.Дніпропетровська Головного управління ДФС у Дніпропетровській області.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду шляхом подання апеляційної скарги через Дніпропетровський окружний адміністративний суд з одночасним направленням копії апеляційної скарги особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Н.В. Турлакова

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.02.2017
Оприлюднено28.03.2017
Номер документу65498695
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/2180/15

Ухвала від 27.02.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

Ухвала від 29.09.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Степашко О.І.

Постанова від 19.11.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Степашко О.І.

Ухвала від 12.11.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Степашко О.І.

Ухвала від 26.10.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Степашко О.І.

Ухвала від 29.09.2015

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Щербак А.А.

Ухвала від 29.09.2015

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Щербак А.А.

Ухвала від 18.08.2015

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Щербак А.А.

Ухвала від 10.08.2015

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Щербак А.А.

Постанова від 20.05.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні