Ухвала
від 16.07.2010 по справі 2а-3515/10/2370
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

16 липня 2010 року                     справа № 2а-3515/10/2370

м. Черкаси

Суддя Черкаського окружного адміністративного суду Гаращенко В.В., перевіривши матеріали адміністративного позову прокурора міста Умані в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України в м. Умані Черкаської області до закритого акціонерного товариства «Модус плюс» про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій,

ВСТАНОВИВ:

Прокурор міста Умані звернувся до суду в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України в м. Умані Черкаської області з адміністративним позовом до критого акціонерного товариства «Модус плюс» про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій в сумі 25864 грн. 22 коп.

Позивач стверджує, що відповідач, в порушення вимог чинного законодавства не вносить до Пенсійного фонду України плату, що покриває фактичні витрати на виплату та ставку пільгових пенсій.

На підставі наведених обставин позивач просить задовольнити його вимоги та стягнути з відповідача 25864 грн. 22 коп.

Спір виник із публічно правових відносин, у яких управління Пенсійного фонду України в м. Умані Черкаської області є суб'єктом владних повноважень.

Згідно зі статтею 17 КАС України зазначений спір належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатись в порядку адміністративного судочинства.

Адміністративний позов подано відповідно до ст. 104 КАС України та з додержанням вимог ст. ст. 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України. Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження в адміністративній справі відсутні.

Керуючись ст. ст. 104 - 107 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом прокурора міста Умані інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України в м. Умані Черкаської області до закритого акціонерного товариства «Модус плюс» про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.

Призначити судове засідання на 29 липня 2010 року, о 10 годині 30 хвилин, яке буде проводитись суддею Гаращенком В.В. одноособово в приміщенні Черкаського окружного адміністративного суду за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 245, із повним фіксуванням судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Відповідачеві направити копію позовної заяви з доданими до неї копіями документів.

Запропонувати відповідачу, в разі невизнання адміністративного позову, подати до 29 липня 2010 року заперечення проти адміністративного позову та докази, якими вони обґрунтовуються.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Особи, які беруть участь у справі та не можуть з поважних причин прибути до суду, зобов'язані завчасно повідомити про це суд.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Гаращенко

Дата ухвалення рішення16.07.2010
Оприлюднено30.03.2017
Номер документу65514686
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-3515/10/2370

Ухвала від 29.07.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Ухвала від 16.07.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Постанова від 07.09.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні