Ухвала
від 27.03.2017 по справі 562/694/17
ЗДОЛБУНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 562/694/17

У Х В А Л А

27.03.2017 року слідчий суддя Здолбунівського районного суду Рівненської області ОСОБА_1 , при секретарі судових засідань ОСОБА_2 розглянувши клопотання слідчого СВ Здолбунівського ВП ГУНП в Рівненській області капітана поліції ОСОБА_3 , погоджене із прокурором Здолбунівської місцевої прокуратури ОСОБА_4 про проведення обшуку,-

встановив:

27.03.2017 року слідчий СВ Здолбунівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області капітан поліції ОСОБА_3 за погодженням із прокурором Здолбунівської місцевої прокуратури ОСОБА_4 звернувся до слідчого судді у межах кримінального провадження № 4201718113000008 від 27.01.2017 року, за ознаками злочину передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, пронадання йому, та іншим слідчим Здолбунівського ВП ГУНП в Рівненській області, які перебувають у складі групи: слідчим по кримінальному провадженні ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 ухвалу про проведення обшуку в автомобілі SUBARU LEGACY OUTBACK чорного кольору, державний номерний знак НОМЕР_1 , номер кузова НОМЕР_2 , який належить ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою відшукання та вилучення документів, що стосуються виконання ТОВ «Комфорт-Еко» робіт з капітального ремонту Здолбунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 (заміна вікон та дверей) м. Здолбунів, вул. Шкільна, 40, а саме: укладених угод, договорів (генпідряду, підряду, субпідряду, авторського і технічного нагляду), актів приймання виконаних робіт форми Кб-2в з відомостями витрати матеріалів та розрахунками загальновиробничих витрат, довідок про вартість виконаних робіт форми КБ-3, актів приймання-передачі, сертифікатів, накладних, податкових накладних, товарно-транспортних накладних, документів, що підтверджують фактичну поставку матеріалів і ТМЦ, що використовувались при виконанні робіт, платіжних документів по перерахуванню коштів за виконані роботи, отримані (надані) послуги та придбані товари, документів по списанню паливно-мастильних матеріалів і інших матеріальних цінностей, посвідчень про відрядження, шляхових листів, табелів обліку робочого часу працівників та інших документів, що підтверджують понесені затрати, договорів та актів виконаних робіт (наданих послуг), що стосуються надання послуг спецтехніки, магнітних носіїв інформації та комп`ютерної техніки, на якій розроблялася вищезазначена документація, печаток та штампів ТОВ «Комфорт-Еко» які використовувались для складання зазначених документів з метою відібрання зразків для проведення експертиз.

Як зазначено у клопотанні 08 грудня 2016 року міжТОВ «Комфорт-Еко» ЄДРПОУ 31830396, м. Рівне, вул. Д. Галицького, 16)таЗдолбунівською ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6, Здолбунівської районної ради Рівненської області було укладено договір № 111, про капітальний ремонт Здолбунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6, (заміна вікон та дверей), за попередньою змовою із службовими особами інших суб`єктів господарювання (транзитерами), з метою збільшення вартості матеріалів (вікон тадверей), внесли завідомо неправдиві відомості до офіційних документів (договорів, актів прийому-передачі, накладних та ін.) щодо проведеної закупівлі матеріалів в останніх, а не напряму у виробника. Вказані дії призвели до завищення вартості матеріалів (вікон та дверей) при виконанні умов договору з капітального ремонту Здолбунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6, та як результат, заволодіння бюджетними коштами шляхом внесення недостовірних відомостей до офіційних документів за попередньою змовою групою осіб.

Відповдні відомості по даному факту 27 січня 2017 року внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 4201718113000008, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України. Під час проведення досудового розслідуванняв рамках даного кримінального провадження встановлено, що ТОВ «Комфорт-Еко» з метою збільшення вартості матеріалів (вікон, дверей та інших) залучило до виконання будівельних робіт у якості субпідрядної організації ТОВ «Рікінвестбуд» (ЄДРПОУ 35336345) м. Рівне, вул. Курчатова, 1, офіс 203, яким здійснено закупівлю зазначених матеріалів у ТОВ «Рівне-Будсервіс» (ЄДРПОУ 40213045), м. Рівне, вул. Д. Галицького, 19, офіс 301, а останні у свою чергу у виробника ТОВ - підприємство «Акорд-С» (ЄДРПОУ 32544294) м. Рівне, вул. Гагаріна, 39.

Директором ТОВ «Комфорт-Еко» являється ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженець с. Бабин, Гощанського району Рівненської області, зареєстрований за адресою АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_3 .

У ході виконання доручення слідчого працівниками УЗЕ в Рівненській області ДЗЕ Національної поліції України, за відомостями Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань встановлено, що ТОВ "Комфорт-Еко" (ЄДРПОУ 31830396) зареєстровано за адресою: м. Рівне, вул. Д. Галицького, 16, однак фактично за даною адресою господарської діяльності не здійснює.

Вжитими заходами встановлено, що ОСОБА_9 фактично користується легковим автомобілем SUBARU LEGACY OUTBACK чорного кольору номерний знак НОМЕР_1 .

Згідно з додатком до листа вих. № 1843/39/116/2017 за відомостями обліків НАІС ДДАІ автомобіль SUBARU LEGACY OUTBACK чорного кольору номерний знак НОМЕР_1 , номер кузова НОМЕР_2 належить ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Враховуючи наведене, слідчий СВ Здолбунівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області капітан поліції ОСОБА_3 просить надати дозвіл на проведення обшуку в автомобілі SUBARU LEGACY OUTBACK чорного кольору, державний номерний знак НОМЕР_1 , номер кузова НОМЕР_2 , який належить ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_1 в якому знаходяться документи, які свідчать та підтверджують злочинну діяльність, магнітні (оптичні) носії інформації та комп`ютерна техніка, на якій розроблялася відповідна документація, штампи, печатки (у тому числі інших суб`єктів господарської діяльності), а також матеріальні цінності (грошові кошти, у тому числі одержані злочинним шляхом) які стануть доказами під час судового розгляду та можуть знаходитись (зберігатись) у зазначеному в клопотанні автомобілі, що підтверджується матеріалами провадження.

У судовому засіданні слідчий клопотання підтримав та просить його задовольнити.

Заслухавши пояснення слідчого, ознайомившись із матеріалами кримінального провадження, слідчий суддя прийшов до висновку, що клопотання підлягає до задоволення з наступних підстав.

27.01.2017 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 КК України, за № 4201718113000008.

Згідно з додатком до листа вих. № 1843/39/116/2017 за відомостями обліків НАІС ДДАІ автомобіль SUBARU LEGACY OUTBACK чорного кольору номерний знак НОМЕР_1 , номер кузова НОМЕР_2 належить ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Вжитими заходами встановлено, що ОСОБА_9 фактично користується легковим автомобілем SUBARU LEGACY OUTBACK чорного кольору номерний знак НОМЕР_1 .

Відповідно до ч.1 ст.234 КПК України, обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуто у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб. У разі необхідності провести обшук слідчий за погодженням з прокурором або прокурор звертається до слідчого судді з відповідним клопотанням, яке повинно містити відомості про: 1)найменування кримінального провадження та його реєстраційний номер; 2) короткий виклад обставин кримінального правопорушення, у зв`язку з розслідуванням якого подається клопотання; 3) правову кваліфікацію кримінального правопорушення з зазначенням статті (частини статті) закону України про кримінальну відповідальність; 4) підстави для обшуку; 5) житло чи інше володіння особи або частину житла чи іншого володіння особи, де планується проведення обшуку; 6) особу, якій належить житло чи інше володіння, та особу, у фактичному володінні якої воно знаходиться; 7) речі, документи або осіб, яких планується відшукати. До клопотання також мають бути додані оригінали або копії документів та інших матеріалів, якими прокурор, слідчий обґрунтовує доводи клопотання, а також витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, в рамках якого подається клопотання. (ч.3 ст. 234 КПК України).

Вивчивши матеріали клопотання, слідчий суддя приходить до переконання, що матеріалами клопотання доведено наявність достатніх підстав вважати, щов автомобілі SUBARU LEGACY OUTBACK чорного кольору номерний знак НОМЕР_1 , номер кузова НОМЕР_2 належить ОСОБА_9 , знаходяться вищезазначені документи, печатки та штампи ТОВ «Комфорт-Еко» які використовувались для складання зазначених документів, магнітні носії інформації, комп`ютерна техніка, на якій розроблялися дані документи. Вказані речі та документи, які просить відшукати слідчий мають значення для досудового розслідування, відомості, які містяться у вказаних документах, можуть бути доказами під час судового розгляду, у зв`язку з чим клопотання підлягає до задоволення.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України, слідчий суддя,-

ухвалив:

Клопотання слідчого СВ Здолбунівського ВП ГУНП в Рівненській області капітана поліції ОСОБА_3 задовольнити. Надати дозвіл слідчому СВ Здолбунівського ВП Острозького ВП ГУ Національної поліції в Рівненській області капітану поліції ОСОБА_3 , або за його дорученням іншим слідчим Здолбунівського ВП ГУНП в Рівненській області, які перебувають у складі групи: слідчим по кримінальному провадженні ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 ухвалу про проведення обшуку в автомобілі SUBARU LEGACY OUTBACK чорного кольору, державний номерний знак НОМЕР_1 , номер кузова НОМЕР_2 , який належить ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_1 з метою відшукання та вилучення документів, що стосуються виконання ТОВ «Комфорт-Еко» робіт з капітального ремонту Здолбунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 (заміна вікон та дверей) м. Здолбунів, вул. Шкільна, 40, а саме: укладених угод, договорів (генпідряду, підряду, субпідряду, авторського і технічного нагляду), актів приймання виконаних робіт форми Кб-2в з відомостями витрати матеріалів та розрахунками загальновиробничих витрат, довідок про вартість виконаних робіт форми КБ-3, актів приймання-передачі, сертифікатів, накладних, податкових накладних, товарно-транспортних накладних, документів, що підтверджують фактичну поставку матеріалів і ТМЦ, що використовувались при виконанні робіт, платіжних документів по перерахуванню коштів за виконані роботи, отримані (надані) послуги та придбані товари, документів по списанню паливно-мастильних матеріалів і інших матеріальних цінностей, посвідчень про відрядження, шляхових листів, табелів обліку робочого часу працівників та інших документів, що підтверджують понесені затрати, договорів та актів виконаних робіт (наданих послуг), що стосуються надання послуг спецтехніки, магнітних носіїв інформації та комп`ютерної техніки, на якій розроблялася вищезазначена документація, печаток та штампів ТОВ «Комфорт-Еко» які використовувались для складання зазначених документів з метою відібрання зразків для проведення експертиз.

Строк дії ухвали встановити до 25 квітня 2017 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

Дата ухвалення рішення27.03.2017
Оприлюднено02.03.2023
Номер документу65562099
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —562/694/17

Ухвала від 27.03.2017

Кримінальне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Чорний І. А.

Ухвала від 27.03.2017

Кримінальне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Чорний І. А.

Ухвала від 27.03.2017

Кримінальне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Чорний І. А.

Ухвала від 27.03.2017

Кримінальне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Чорний І. А.

Ухвала від 20.03.2017

Кримінальне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Чорний І. А.

Ухвала від 15.03.2017

Кримінальне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Чорний І. А.

Ухвала від 15.03.2017

Кримінальне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Чорний І. А.

Ухвала від 20.03.2017

Кримінальне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Чорний І. А.

Ухвала від 15.03.2017

Кримінальне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Чорний І. А.

Ухвала від 15.03.2017

Кримінальне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Чорний І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні