Ухвала
від 29.03.2017 по справі 761/10502/17
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/10502/17

Провадження № 2-з/761/203/2017

У Х В А Л А

29 березня 2017 року суддя Шевченківського районного суду м. Києва Рибак М.А., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 про забезпечення позову ,-

В С ТА НО ВИ В:

27 березня 2017 року ОСОБА_1 звернулась до Шевченківського районного суду м. Києва з даною заявою, відповідно до вимог якої просить заборонити ТОВ "ГРІНЕД" та будь-яким іншим особам, підприємствам, установам, організаціям, державним органам та органам місцевого самоврядування, в тому числі, але не виключно Київській міській державній адміністрації (Київській міській раді) та їх структурним підрозділам, Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації, КП "Київблагоустрій" та іншим особам, вчинення будь-яких дій, спрямованих на пошкодження, руйнування, демонтаж нежитлового приміщення та сезонного майданчика, що розташовані по АДРЕСА_1 загальною площею 164 кв.м та належить ТОВ "Грінед", код ЄДРПОУ 38591287.

Дослідивши матеріали заяви, вважаю, що вона підлягає поверненню заявнику, виходячи з наступного.

Відповідно до ст.151 ЦПК України забезпечення позову допускається за заявою особи, яка бере участь у справі на будь-якій стадії розгляду справи, якщо невжиття заходів забезпечення позову може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення суду. У заяві про забезпечення позову повинно бути зазначено: 1) причини, у зв'язку з якими потрібно забезпечити позов, 2) вид забезпечення позову, який належить застосувати, з обґрунтуванням його необхідності, 3) інші відомості, потрібні для забезпечення позову. До заяви додається документ, що підтверджує сплату судового збору за подання заяви про забезпечення позову.

Відповідно до Закону України "Про судовий збір" за подання до суду фізичною особою заяви про забезпечення доказів або позову сплачується судовий збір в розмірі 0,2 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 320,00 грн.

Разом з тим, заявником не додано до заяви про забезпечення позову доказів сплати судового збору у встановленому законом розмірі.

Відповідно до ч. 8 ст. 151 ЦПК України, суд встановивши, що заяву про забезпечення позову подано без додержання вимог статті 151 цього Кодексу, повертає її заявнику, про що постановляє ухвалу.

На підставі викладеного, керуючись ст. 151 ЦПК України, суд,

У Х В А Л ИВ :

Заяву ОСОБА_1 про забезпечення позову, -повернути заявнику.

Повернення заяви про забезпечення позову не перешкоджає повторному зверненню після усунення недоліків викладених в ухвалі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ М.А. РИБАК

Дата ухвалення рішення29.03.2017
Оприлюднено06.04.2017

Судовий реєстр по справі —761/10502/17

Ухвала від 29.03.2017

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Рибак М. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні