Ухвала
від 04.04.2017 по справі 337/1185/17
ХОРТИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

ЄУН 337/1185/17

1-кс/337/400/2017

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 квітня 2017 року Слідчий суддя Хортицького районного суду м.Запорожжя ОСОБА_1 , розглянувши матеріали скарги ТОВ «Актива» на бездіяльність прокурора керівника Запорізької місцевої прокуратури №3 щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення в ЄРДР,

ВСТАНОВИВ:

04.04.2017р. до Хортицького районного суду м.Запоріжжя надійшла вищевказана скарга.

Вивчивши скаргу, слідчий суддя вважає необхідним повернути її заявнику через таке.

Відповідно до п.2 ч.2 ст.304 КПК України скарга повертається, якщо вона не підлягає розгляду в цьому суді.

За загальним правилом, скарга на рішення, дії чи бездіяльність слідчого чи прокурора під час досудового розслідування подається слідчому судді суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування чи прокуратури.

Зі змісту скарги вбачається, що заявником оскаржується бездіяльність прокурора, а саме керівника Запорізької місцевої прокуратури №3, яка полягає у невнесенні до ЄРДР відомостей про кримінальне правопорушення за заявою ТОВ «Актива», яка направлена саме на адресу Запорізької місцевої прокуратури №3.

Запорізька місцева прокуратура №3 розташована за адресою м.Запоріжжя, вул..Добролюбова,14. Зазначена адреса перебуває в межах територіальної юрисдикції Ленінського районного суду м. Запоріжжя іне підпадає під територіальну юрисдикцію Хортицького районного суду м.Запоріжжя.

Таким чином, дана скарга не підсудна слідчому судді Хортицького районного суду м. Запоріжжя, тому її слід повернути заявнику.

При цьому, суд роз`яснює, що повернення скарги не позбавляє права повторного звернення до слідчого судді, суду в порядку, передбаченому КПК України.

Керуючись ст.304 КПК України,

УХВАЛИВ:

Скаргу ТОВ «Актива» на бездіяльність прокурора - керівника Запорізької місцевої прокуратури №3 щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення в ЄРДР - повернути заявникові.

Копію ухвали разом із скаргою та усіма доданими до неї матеріалами невідкладно направити особі, яка її подала.

Роз`яснити, що повернення скарги не позбавляє права повторного звернення до слідчого судді, суду в порядку, передбаченому КПК України.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Запорізької області протягом п`яти днів з дня отримання її копії.

Слідчий суддя ОСОБА_1

04.04.2017

Дата ухвалення рішення04.04.2017
Оприлюднено06.03.2023
Номер документу65761040
СудочинствоКримінальне
Сутькримінальне правопорушення в ЄРДР

Судовий реєстр по справі —337/1185/17

Ухвала від 04.04.2017

Кримінальне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Мурашова Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні