Ухвала
від 21.10.2013 по справі 910/7023/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б тел. 284-18-98

У Х В А Л А

Справа № 910/7023/13 21.10.13

За позовом До Треті особи, Про Публічного акціонерного товариства «Банк «Таврика» Товариства з обмеженою відповідальністю «Градієнт СВ» які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача 1) Товариство з обмеженою відповідальністю «СТН ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ» 2) Публічне акціонерне товариство Ластівка звернення стягнення на заставлене майно за договором застави цінних паперів № 05-289/ЗЦП-12 від 04.10.12 р. в рахунок погашення заборгованості за договором про надання відновлювальної відкличної кредитної лінії № 04-10-12-КЛ від 04.10.2012 р. у розмірі 141 649 775,02 грн.

Колегія суддів у складі:

Головуючий суддя Гавриловська І.О. Суддя Босий В.П.

Суддя Спичак О.М.

Представники учасників судового процесу:

Від позивача: ОСОБА_1, дов. № 344 від 02.10.2013 р.

Від відповідача: не з'явився

Від третьої особи: не з'явився

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

На розгляд Господарського суду м. Києва передано позов Публічного акціонерного товариства «Банк «Таврика» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Градієнт СВ» про звернення стягнення на заставлене майно за договором застави цінних паперів № 05-289/ЗЦП-12 від 04.10.12 р. в рахунок погашення заборгованості за договором про надання відновлювальної відкличної кредитної лінії № 04-10-12-КЛ від 04.10.2012 р. у розмірі 141 649 775,02 грн.

Ухвалою суду від 12.04.13 р. порушено провадження у справі № 910/7023/13 та призначено її розгляд у судовому засіданні за участю представників учасників судового процесу на 20.05.13 р.; залучено до участі у справі третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю «СТН ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ» ; зобов'язано сторін та третю особу надати певні документи.

У судовому засіданні 20.05.13 р. представник позивача повідомив, що 20.05.13 р. о 09:50 через відділ діловодства суду ним подано письмові пояснення та документи на виконання вимог ухвали суду, а також заяву про зміну позовних вимог.

Проте, судом встановлено, що дані документи відсутні в матеріалах справи, станом на час судового засідання.

Представники відповідача та третьої особи у судове засідання 20.05.13 р. не з'явилися, вимог ухвали суду не виконали, про час та місце судового засідання були повідомлені належним чином. Зокрема, відповідно до повідомлення відділення поштового зв'язку - «за даною адресою організації немає» та «за закінченням терміну зберігання» .

Особи, які беруть участь у справі, вважаються повідомленими про час і місце її розгляду судом, якщо ухвалу про порушення провадження у справі надіслано за поштовою адресою, зазначеною в позовній заяві. (роз'яснення Президії Вищого Арбітражного суду України від 18.09.1997 № 02 - 5/289 із змінами «Про деякі питання практики застосування Господарського процесуального кодексу України» ).

Крім того, в інформаційному листі Вищого господарського суду України від 14.08.2007р. № 01-8/675 «Про деякі питання практики застосування норм Господарського процесуального кодексу України, порушені у доповідних записках про роботу господарських судів у першому півріччі 2007 року» (пункт 15) зазначено, що відповідно до пункту 2 частини другої статті 54 Господарського процесуального кодексу України позовна заява повинна містити, зокрема, місцезнаходження сторін (для юридичних осіб).

Згідно із статтею 93 Цивільного кодексу України місцезнаходженням юридичної особи є адреса органу або особи, які відповідно до установчих документів юридичної особи чи закону виступають від її імені.

У пункті 11 інформаційного листа Вищого господарського суду України від 15.03.2007р. № 01-8/123 «Про деякі питання практики застосування норм Господарського процесуального кодексу України, порушені у доповідних записках про роботу господарських судів у 2006 році» зазначено, що до повноважень господарських судів не віднесено установлення фактичного місцезнаходження юридичних осіб або місця проживання фізичних осіб - учасників судового процесу на час вчинення тих чи інших процесуальних дій. Тому відповідні процесуальні документи надсилаються господарським судом згідно з поштовими реквізитами учасників судового процесу, наявними в матеріалах справи.

Водночас законодавство України, в тому числі Господарський процесуальний кодекс України, не зобов'язує й сторону у справі, зокрема позивача, з'ясовувати фактичне місцезнаходження іншої сторони (сторін) у справі (якщо воно не співпадає з її місцезнаходженням, визначеним згідно із згаданою статтею 93 Цивільного кодексу України) та зазначати таке фактичне місцезнаходження в позовній заяві чи інших процесуальних документах.

В разі коли фактичне місцезнаходження юридичної особи-учасника судового процесу з якихось причин не відповідає її місцезнаходженню, визначеному згідно з законом, і дана особа своєчасно не довела про це до відома господарського суду, інших учасників процесу, то всі процесуальні наслідки такої невідповідності покладаються на цю юридичну особу.

Слід також зазначити, що вищезгаданий інформаційний лист відправляє до пункту 4 інформаційного листа Вищого господарського суду України від 02.06.2006 № 01-8/1228 «Про деякі питання практики застосування норм Господарського процесуального кодексу України, порушені у доповідних записках про роботу господарських судів у 2005 році» (із змінами від 08.04.08 р.), в якому зазначається, що примірники повідомлень про вручення рекомендованої кореспонденції, повернуті органами зв'язку з позначками «адресат вибув» , «адресат відсутній» і т. п., з урахуванням конкретних обставин справи можуть вважатися належними доказами виконання господарським судом обов'язку щодо повідомлення учасників судового процесу про вчинення цим судом певних процесуальних дій.

Ухвалою суду від 20.05.13 р. відкладено розгляд справи до 10.06.13 р., у зв'язку з нез'явленням представників відповідача та третьої особи у призначене судове засідання, невиконанням ними вимог ухвали суду, для дослідження поданих позивачем доказів у справі та для надання ним оцінки.

Через службу діловодства господарського суду 04.06.13 р. від відповідача надійшов письмовий відзив на позовну заяву.

10.06.13 р. через службу діловодства господарського суду від позивача надійшли додаткові документи, які залучено до матеріалів справи.

Представник позивача у судовому засіданні 10.06.13 р. надав суду оригінали документів для огляду в судовому засіданні, копії яких додано до позовної заяви та заявив письмове клопотання про продовження строку розгляду спору.

Розглянувши вищезазначене клопотання представника позивача про продовження строку розгляду спору, суд його задовольнив з наступних підстав.

Частиною 1 статті 69 Господарського процесуального кодексу України встановлено, що спір має бути вирішено господарським судом у строк не більше двох місяців від дня одержання позовної заяви.

Судом встановлено, що строк вирішення спору у даній справі № 910/7023/13 спливає 11.06.13 р.

В частині 3 статті 69 Господарського процесуального кодексу України зазначено, що у виняткових випадках за клопотанням сторони, з урахуванням особливостей розгляду спору, господарський суд ухвалою може продовжити строк розгляду спору, але не більш як на п'ятнадцять днів.

Враховуючи наведене, суд визнав за можливе продовжити строк розгляду спору для повного, всебічного та об'єктивного розгляду справи.

Представники відповідача у судове засідання 10.06.13 р. не з'явилися, вимог ухвали суду не виконали, про час та місце судового засідання були повідомлені належним чином.

Представники третьої особи у судове засідання 10.06.13 р. не з'явилися, вимог ухвали суду не виконали, про час та місце судового засідання були повідомлені належним чином. Зокрема, відповідно до повідомлення відділення поштового зв'язку - «за даною адресою організації немає» та «не значиться» .

У пункті 3.9.1 11 постанови Пленуму Вищого господарського суду України від 26.12.11 р. № 18 «Про деякі питання практики застосування Господарського процесуального кодексу України судами першої інстанції» зазначено, що особи, які беруть участь у справі, вважаються повідомленими про час і місце розгляду судом справи у разі виконання останнім вимог частини першої статті 64 та статті 87 ГПК.

У разі присутності сторони або іншого учасника судового процесу в судовому засіданні протокол судового засідання, в якому відображені відомості про явку сторін (пункт 4 частини другої статті 81 1 ГПК), є належним підтвердженням повідомлення такої сторони (іншого учасника судового процесу) про час і місце наступного судового засідання.

За змістом цієї норми, зокрема, в разі якщо ухвалу про порушення провадження у справі було надіслано за належною адресою (тобто повідомленою суду стороною, а в разі ненадання суду відповідної інформації - адресою, зазначеною в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців), і не повернуто підприємством зв'язку або повернуто з посиланням на відсутність (вибуття) адресата, відмову від одержання, закінчення строку зберігання поштового відправлення тощо, то вважається, що адресат повідомлений про час і місце розгляду справи судом.

Враховуючи наведене, у зв'язку з нез'явленням представників відповідача та третьої особи у призначене судове засідання, невиконанням ними вимог ухвали суду, для дослідження поданих доказів у справі та для надання ним оцінки, що перешкоджало вирішенню спору в даному судовому засіданні, то суд ухвалою від 10.06.13 р. відклав розгляд даної справи на 26.06.2013 р.; клопотання представника позивача про продовження строку розгляду спору задовольнив та продовжив строк вирішення спору на п'ятнадцять днів до 26.06.13 р.; повторно зобов'язати відповідача та третю особу на підтвердження їх статусу юридичної особи і повного найменування подати суду оригінал і належну копію статуту (положення), свідоцтва про державну реєстрацію, довідку з органів статистики про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, довідку з обслуговуючого банку про наявність відкритих рахунків та їх реквізити; повторно зобов'язав відповідача надати суду: оригінал для огляду в судовому засіданні та належним чином засвідчену копію договору застави цінних паперів № 05-289/ЗЦП-12 від 04.10.12 р., письмові пояснення, чи накладено обтяження на предмет іпотеки (з належними доказами). Також даною ухвалою було повторно зобов'язано учасників судового процесу надати суду належні докази виконання зобов'язань за договором про надання відновлювальної відкличної кредитної лінії № 04-10-12-КЛ від 04.10.2012 р. та договору застави цінних паперів № 05-289/ЗЦП-12 від 04.10.12 р., (зокрема, банківські виписки або платіжні доручення, якими підтверджується виконання зазначених договорів в частині видачі кредиту, повернення позичальником кредитних коштів, сплати відсотків за користування зазначеними коштами та інших платежів, передбачених кредитними договорами; витяг з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів рухомого майна про накладення обтяжень на предмет застави). Крім того, повторно зобов'язано третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - ТОВ «СТН ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ» надати суду письмові пояснення по суті спору.

26.06.13 р. через службу діловодства господарського суду м. Києва від позивача надійшли документи, які залучено до матеріалів справи.

Представник позивача в судовому засіданні 26.06.13 р. підтримав позовні вимоги та просив їх задовольнити.

Представники відповідача та третьої особи в судове засідання 26.06.13 р. в черговий раз не з'явились, про поважні причини неявки суду не повідомили, вимог ухвал суду в даній справі не виконали, про час та місце судового засідання були повідомлені належним чином.

Заслухавши пояснення представника позивача, зважаючи на те, що значна кількість обставин потребують дослідження та надання правової оцінки значній кількості доказів, зважаючи на те, що у даному позові об'єднано декілька позовних вимог, об'ємних за своїм змістом, то господарський суд дійшов висновку про те, що категорія даної справи є складною, що дає підставу стверджувати про необхідність призначення її до розгляду у колегіальному складі.

Відповідно до ст. 4 6 Господарського процесуального кодексу України справи у місцевих господарських судах розглядаються суддею одноособово. Будь-яку справу, що відноситься до підсудності цього суд, залежно від категорії і складності справи, може бути розглянуто колегіально у складі трьох суддів.

Колегіальний розгляд справи є однією з гарантій повного, всебічного й об'єктивного розгляду справ, постановлення законного, обґрунтованого і справедливого рішення.

З матеріалів справи вбачається, що категорія справи є складною, що дає підставу стверджувати про необхідність призначення її до розгляду у колегіальному складі.

Розглянувши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що справа № 910/7023/13 відноситься до категорії складних, у зв'язку з чим підлягає колегіальному розгляду.

Керуючись ст. ст. 4 6 , 86 господарського процесуального кодексу України, ухвалою суду від 26.06.13 р. призначено колегіальний розгляд справи № 910/7023/13 за позовом Публічного акціонерного товариства «Банк «Таврика» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Градієнт СВ» , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю «СТН ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ» , про звернення стягнення на заставлене майно за договором застави цінних паперів № 05-289/ЗЦП-12 від 04.10.12 р. в рахунок погашення заборгованості за договором про надання відновлювальної відкличної кредитної лінії № 04-10-12-КЛ від 04.10.2012 р. у розмірі 141 649 775,02 грн.

26.06.2013 р. суддя Гавриловська І.О. звернулась до Голови господарського суду міста Києва із заявою щодо колегіального розгляду справи № 910/7023/13.

ОСОБА_2 Голови господарського суду міста Києва ОСОБА_3 від 27.06.2013 року, приймаючи до уваги вказані заяву та ухвалу, керуючись рішенням зборів суддів господарського суду міста Києва від 03.02.11 р. (протокол № 1 від 03.02.11 р.) та ст. 4-6 ГПК України призначено колегіальний розгляд справи № 910/7023/13 у складі колегії суддів: Гавриловська І.О. (головуючий), судді Нечай О.В. та Картавцева Ю.В.

Враховуючи наведене, господарський суд міста Києва визнав за необхідне ухвалою від 01.07.2013 р. прийняти справу до свого провадження та призначити її до розгляду у судовому засіданні за участю представників учасників судового процесу на 07.08.2013 р.

Відповідно до статті 27 ГПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора або з ініціативи господарського суду.

Суд дійшов висновку про необхідність залучення до участі у справі третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Публічне акціонерне товариство «Ластівка» (адреса: 04070, м. Київ, вул. Нижньоюрківська, 2 а), оскільки предметом розгляду спору у справі № 910/7023/13 є звернення стягнення на заставлене майно за договором застави цінних паперів № 05-289/ЗЦП-12 від 04.10.12 р., відповідно до якого відповідач передав у заставу позивачу з метою забезпечення належного виконання зобов'язань за договором про надання відновлювальної відкличної кредитної лінії № 04-10-12-КЛ від 04.10.12 р., укладеного між ПАТ «Банк «Таврика» та ТОВ «СТН ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ» , належні йому на праві власності цінні папери (прості іменні акції) емітента ПАТ «Ластівка» в кількості 10 600 штук.

Через відділ діловодства суду 06.08.2013 р. від позивача надійшло клопотання про долучення до матеріалів справи документів на виконання вимог ухвали суду та клопотання про зупинення провадження у справі № 910/7023/13 до вирішення пов'язаної з нею іншої справи № Б911/121/11/13-г.

ОСОБА_2 Голови господарського суду міста Києва ОСОБА_3 від 07.08.2013 року, у зв'язку з відпусткою судді Нечая О.В., призначено новий склад суду у справі № 910/7023/13 у складі колегії суддів: Гавриловська І.О. (головуючий), судді Блажівська О.Є. та Картавцева Ю.В.

За вказаних обставин суд у новому складі визнав за необхідне ухвалою від 07.08.2013 р. прийняти дану справу до свого провадження та призначити її до розгляду у судовому засіданні за участю представників учасників судового процесу на 02.09.2013 р.

ОСОБА_2о. Голови господарського суду міста Києва ОСОБА_4 від 02.09.2013 року, у зв'язку з відпусткою судді Блажівської О.Є., призначено новий склад суду у справі № 910/7023/13 у складі колегії суддів: Гавриловська І.О. (головуючий), судді Нечай О.В. та Картавцева Ю.В.

За вказаних обставин суд у новому складі визнав за необхідне ухвалою від 02.09.2013 р. прийняти дану справу до свого провадження.

У судовому засіданні представник позивача повідомив, що постановою Київського апеляційного господарського суду від 28.08.2013 р. скасовано постанову господарського суду Київської області від 23.01.2013 р. про визнання ТОВ "СТН ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ" банкрутом, проте доказів у підтвердження цього суду не представив.

Представники відповідача та третіх осіб у судове засідання 02.09.2013 р. не з'явились, про поважні причини неявки суду не повідомили, вимог ухвал суду у даній справі не виконали, про час та місце судового засідання були повідомлені належним чином.

Ухвалою суду від 02.09.2013 р. розгляд справи відкладено до 30.09.2013 р., у зв'язку з неявкою представника відповідача та третьої особи у призначене судове засідання та для витребування у позивача додаткових доказів у справі.

Через відділ діловодства суду 17.09.2013 р. від позивача надійшло клопотання про долучення до матеріалів справи документів на виконання вимог ухвали суду.

Представник позивача у судовому засіданні 30.09.2013 р. повідомив, що справу № Б911/121/11/13-г скеровано для подальшого розгляду до господарського суду Київської області, проте засідання у даній справі на даний час не призначено.

Представники відповідача та третіх осіб у судове засідання 30.09.2013 р. не з'явились, про поважні причини неявки суду не повідомили, вимог ухвал суду у даній справі не виконали, про час та місце судового засідання були повідомлені належним чином.

Ухвалою суду від 30.09.2013 р. розгляд справи відкладено до 21.10.2013 р., у зв'язку з неявкою неявкою представника відповідача та третьої особи у призначене судове засідання та для витребування у позивача додаткових доказів у справі

ОСОБА_2 Заступника Голови господарського суду міста Києва ОСОБА_4 від 21.10.2013 року, у зв'язку з відрядженням суддів Нечая О.В. та Картавцевої Ю.В., призначено новий склад суду у справі № 910/7023/13 у складі колегії суддів: Гавриловська І.О. (головуючий), судді Босий В.П. та Спичак О.М.

За вказаних обставин суд у новому складі визнав за необхідне ухвалою від 21.10.2013 р. прийняти дану справу до свого провадження.

У судовому засіданні 21.10.12013 р. представник позивача повідомив, що документів стосовно розгляду справи № Б911/121/11/13-г господарським судом Київської області на дане судове засідання надати не може.

Представники відповідача та третіх осіб в судове засідання 21.10.2013 р. не з'явились, про поважні причини неявки суду не повідомили, вимог ухвал суду у даній справі не виконали, про час та місце судового засідання були повідомлені належним чином.

Відповідно до ч. 1 ст. 77 Господарського процесуального кодексу України господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні. Такими обставинами, зокрема, є нез'явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу, неподання витребуваних доказів.

Враховуючи наведене, беручи до уваги нез'явлення представника відповідача та третіх осіб у призначене судове засідання та для витребування у позивача додаткових доказів у справі, то господарський суд вважає за необхідне відкласти розгляд даної справи.

Керуючись п. 1, п. 2 ч. 1 ст. 77, ст. 86 ГПК України,

Господарський суд міста Києва -

У Х В А Л И В:

1. Розгляд справи відкласти та призначити на 18.11.2013 р. о 10 год. 00 хв . Судове засідання відбудеться у приміщенні господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 44-Б, зал № 21 .

2. Зобов'язати позивача надати суду:

- належні та допустимі докази стосовно стадії розгляду справи № Б911/121/11/13-г у господарському суді Київської області.

- належні докази дотримання порядку передбаченого ст. 29 Закону України «Про забезпечення вимог кредиторів та реєстрацію обтяжень» :

- повідомлення боржника про намір набути право власності на предмет забезпечувального обтяження в порядку, передбаченому ст. 27 Закону України «Про забезпечення вимог кредиторів та реєстрацію обтяжень» (повідомлення з доказами направлення боржнику, а також витяг про реєстрацію в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна (реєстрація змін) надати до справи датою на час звернення до суду).

3. Зобов'язати відповідача надати суду:

- письмові пояснення, та в разі якщо таке мало місце, документально підтвердити: відомості щодо передачі банку документів необхідних для реєстрації права власності на предмет забезпечення (цінні папери прості іменні акції ПАТ «Ластівка» в кількості 10 600 штук), надати суду відповідний акт тощо;

- оригінал для огляду в судовому засіданні та належним чином засвідчену копію договору застави цінних паперів № 05-289/ЗЦП-12 від 04.10.12 р.;

- письмові пояснення, чи накладено обтяження на предмет іпотеки (з належними доказами).

4. Зобов'язати третю особу-1 (ТОВ «СТН ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ» ) надати суду відомості щодо виконання зобов'язань за договором про надання відновлювальної відкличної кредитної лінії № 04-10-12-КЛ від 04.10.2012 р.; в разі погашення боргу (часткового погашення) письмово про це зазначити.

5. Зобов'язати відповідача та третю особу-1 на підтвердження їх статусу юридичної особи і повного найменування подати суду оригінал і належну копію статуту (положення), свідоцтва про державну реєстрацію, довідку з органів статистики про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, довідку з обслуговуючого банку про наявність відкритих рахунків та їх реквізити.

6. Зобов'язати учасників судового процесу надати суду належні докази виконання зобов'язань за договором про надання відновлювальної відкличної кредитної лінії № 04-10-12-КЛ від 04.10.2012 р. та договору застави цінних паперів № 05-289/ЗЦП-12 від 04.10.12 р., (зокрема, банківські виписки або платіжні доручення, якими підтверджується виконання зазначених договорів в частині видачі кредиту, повернення позичальником кредитних коштів, сплати відсотків за користування зазначеними коштами та інших платежів, передбачених кредитними договорами; витяг з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів рухомого майна про накладення обтяжень на предмет застави).

7. Зобов'язати третю особу , яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - ТОВ «СТН ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ» надати суду письмові пояснення по суті спору.

8. Зобов'язати третю особу - 2 надати суду письмові пояснення по суті спору.

9. Запропонувати сторонам надати додаткові наявні та не представлені суду докази на підтвердження заявлених вимог та заперечень.

10. Попередити сторін, що за невиконання вимог ухвали господарський суд вправі накласти на сторону штраф у порядку, передбаченому ст. 83 ГПК України.

11 .Зобов'язати учасників процесу направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності з вимогами ст. 28 ГПК України, та надати належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

12. Нагадати, що сторони відповідно до ст. 80 Господарського процесуального кодексу України, можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії розгляду спору.

13. Явку учасників провадження у справі визнати обов'язковою.

14. Примірники даної ухвали направити відповідачу та третім особам.

Звернути увагу учасників судового процесу, що документи, з метою залучення їх до матеріалів справи, учасникам процесу необхідно подавати в прошитому та пронумерованому вигляді з описом через канцелярію Господарського суду міста Києва або у судовому засіданні.

У разі недотримання даної вимоги подані документи можуть бути повернуті учасникам судового процесу на дооформлення.

Колегія суддів у складі:

Головуючий суддя Гавриловська І.О.

Суддя Босий В.П.

Суддя Спичак О.М.

Призначити розгляд справи у судовому засіданні на 18.11.2013 о 10:00 .

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення21.10.2013
Оприлюднено10.04.2017
Номер документу65775061
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —910/7023/13

Ухвала від 02.09.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Гавриловська І.О.

Ухвала від 14.04.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Гавриловська І.О.

Ухвала від 21.10.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Гавриловська І.О.

Ухвала від 01.07.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Гавриловська І.О.

Ухвала від 24.03.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Гавриловська І.О.

Ухвала від 12.05.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Гавриловська І.О.

Ухвала від 23.04.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Гавриловська І.О.

Ухвала від 30.09.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Гавриловська І.О.

Ухвала від 02.09.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Гавриловська І.О.

Ухвала від 30.09.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Нечай О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні