Ухвала
від 19.06.2013 по справі 278/2761/13-к
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 278/2761/13-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Житомир 19 червня 2013 року

Слідчий суддя Житомирського районного суду Чернявський М.В. за участю старшого прокурора прокуратури Житомирського району ОСОБА_1, слідчого СВ Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області лейтенанта міліції ОСОБА_2 при секретарі судового засідання Барабановій Л.С., розглянувши клопотання про розкриття банківської таємниці та надання тимчасового доступу до документів,

В С Т А Н О В И В :

До суду надійшло клопотання слідчого СВ Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області лейтенанта міліції ОСОБА_2 про розкриття банківської таємниці та надання тимчасового доступу до документів.

Як зазначено в даному клопотанні, службові особи ТОВ «Термобуд-Житомир» , будучи підрядником по будівництву комплексу житлових будинків за адресою: м. Житомир, 5-й провулок Щорса, 4, що знаходиться на землях Оліївської сільської ради Житомирського району, зловживаючи своїм службовим становищем внесли до офіційних документів завідомо неправдиві відомості до звітних форм КБ-2в та КБ-3, що подавалися замовнику ТОВ «Олвіта-Буд» , внаслідок чого були спричинені тяжкі наслідки.

06 січня 2013 року прокуратурою Житомирського району за даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.366 КК України.

28 лютого 2013 року СВ Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області відомості по даному факту внесено до ЄРДР за № 12013060170000277 та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 366 КК України.

В клопотанні також зазначено, що в ході досудового розслідування виникла необхідність в отриманні дозволу на розкриття банківської таємниці слідчо-оперативній групі Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області, а також прокурору та дозволити провести тимчасове вилучення в Київській філії ПАТ « Західінкомбанк » відомостей про рух та залишок коштів на розрахунковому рахунку №2601002780, який відкритий за програмою Фонду Фінансового Будівництва забудовника ТОВ «Олвіта-Буд» (код ЄДПРОУ 33671472), з моменту відкриття рахунку по час надання дозволу на отримання інформації, або до моменту закриття рахунку, в електронному вигляді та роздруківки на паперовому носії, а також юридичної справи клієнта банку ТОВ «Олвіта-Буд» (код ЄДПРОУ 33671472), а саме: карток зі зразками підписів службових осіб підприємства та відбитком печатки, договорів на відкриття та обслуговування рахунку, копій паспортів службових осіб підприємства, копій наказів про призначення (звільнення) на посади службових осіб підприємства, заяв на відкриття (закриття) рахунку, документів, які складалися при встановленні та використанні програмного комплексу «Клієнт-Банк» та документа на зняття готівки з вказаного рахунку, також з розшифровкою контрагентів та призначення платежу.

Заслухавши пояснення слідчого, яка підтримала своє клопотання та просила його задовольнити посилаючись на те, що відомості, які знаходяться у вищевказаних документах необхідні для проведення повного, всебічного та об'єктивного досудового розслідування у даному кримінальному провадженні, думку прокурора, який підтримав клопотання, слідчий суддя дійшов висновку, що клопотання підлягає задоволенню.

Слідчий суддя при цьому бере до уваги ту обставину, що інформація, яка буде отримана при огляді та вивчені необхідних слідчому банківських документів, має суттєве значення для з'ясування всіх обставин справи та встановлення істини у даному кримінальному провадженні.

На підставі викладеного, керуючись п.2 ч.1 ст.62 Закону України « Про банки та банківську діяльність « ст.131,132,159-164 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого СВ Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області лейтенанта міліції ОСОБА_2 задовольнити.

Зобов'язати Київську філію ПАТ «Західінкомбанк» ( МФО 320951 ), яка розташована за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3 надати слідчому СВ Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області лейтенанту міліції ОСОБА_2, а також прокурору прокуратури Житомирського району ОСОБА_1 доступ до інформації, яка містить банківську таємницю щодо відомостей про рух та залишок коштів на розрахунковому рахунку №2601002780, який відкритий за програмою Фонду Фінансового Будівництва забудовника ТОВ «Олвіта-Буд» (код ЄДПРОУ 33671472), з моменту відкриття рахунку по час надання дозволу на отримання інформації, або до моменту закриття рахунку, в електронному вигляді та роздруківки на паперовому носії, а також юридичної справи клієнта банку ТОВ «Олвіта-Буд» (код ЄДПРОУ 33671472), а саме: карток зі зразками підписів службових осіб підприємства та відбитком печатки, договорів на відкриття та обслуговування рахунку, копій паспортів службових осіб підприємства, копій наказів про призначення (звільнення) на посади службових осіб підприємства, заяв на відкриття (закриття) рахунку, документів, які складалися при встановленні та використанні програмного комплексу «Клієнт-Банк» та документа на зняття готівки з вказаного рахунку, також з розшифровкою контрагентів та призначення платежу.

Надати слідчому СВ Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області лейтенанту міліції ОСОБА_2, а також прокурору прокуратури Житомирського району ОСОБА_1 дозвіл на тимчасове вилучення вказаних вище документів з метою їх огляду та вивчення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Строк дії ухвали до 19 липня 2013 року.

Слідчий суддя: М.В.Чернявський

Дата ухвалення рішення19.06.2013
Оприлюднено18.04.2017

Судовий реєстр по справі —278/2761/13-к

Ухвала від 19.06.2013

Кримінальне

Житомирський районний суд Житомирської області

Чернявський М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні