Ухвала
від 19.04.2017 по справі 903/1160/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"19" квітня 2017 р. справа № 903/1160/14 Господарський суд Волинської області у складі:

головуючого судді - Гарбара Ігоря Олексійовича

секретар судового засідання - Сердюкова А.О.

за участю:

від ТОВ "Фінансова компанія "Приватні інвестиції": Каліщук В.П. (дов. №209 від 30.10.2015р.)

від ПАТ "Креді Агріколь Банк": Пилипчук І. Ю. - представник (довіреність у справі)

ліквідатор: Василюк Ігор Миколайович

від заявника: ОСОБА_5 (паспорт НОМЕР_1)

розглянувши в відкритому судовому засіданні клопотання ліквідатора Василюка Ігоря Миколайовича про скасування арештів (обтяження, заборони) на рухоме та нерухоме майно банкрута по справі за заявою ОСОБА_5 про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Горохівзернопрод",

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду від 17.10.2016р. процедуру санації у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Горохівзернопрод" та повноваження керуючого санацією арбітражного керуючого Василюка Ігоря Миколайовича було припинено, товариство з обмеженою відповідальністю "Горохівзернопрод" визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру строком на дванадцять місяців, ліквідатором товариства призначено арбітражного керуючого Василюка Ігоря Миколайовича.

19 квітня 2017 року на адресу господарського суду надійшло клопотання ліквідатора Василюка Ігоря Миколайовича про скасування арештів (обтяження, заборони) на рухоме та нерухоме майно банкрута.

Зазначене клопотання ліквідатор обґрунтовує тим, що ТОВ "Горохівзернопрод" є власником рухомого та нерухомого майна, а саме: пождепо/котельня, баня/ Г-1, загальною площею - 125,6 кв.м.; авторозгрузчик ГУАР - 30 У-1, загальною площею - 66,1 кв.м.; робочеочисна башта Р-4, загальною площею - 184,3 кв.м.; мехмайстерня Д-1, загальною площею 415,0 кв.м.; адміністративно-лабораторний корпус Б-2, загальною площею 527,5 кв.м.; УРАГ-15 Ф-1, загальною площею-130,9 кв.м.; зерносклад № 9 Ц-1, загальною площею 1025,3 м2; зерносклад № 7 Т-1, загальною площею 991,6 м2; добудова робочеочисної башти, загальною площею 14,8 м2; зерносклад №6 П-1, загальною площею 372,2 м2; зерносклад №4 Н-1, загальною площею 526,7 м2; склад тарних грузів Л-1, загальною площею 378,6 м2; прохідна А-1, загальною площею 10,8 м2; будівля пилорами та столярки Ж-1, загальною площею 262,7 м2; піднавіс трав'яної муки З-1, загальною площею 2960,9 м2; зерносклад № 2 К-1, загальною площею 1006,8 м2; будівля вагової та червоний уголок І-1, загальною площею 122,4 м2; зерносклад № 1 Й-1, загальною площею 1226,3 м2; зерносклад № 3 М-1, загальною площею 1367,2 м2; зерносклад № 5 О-1, загальною площею 748,9 м2; зерносклад № 8 Х-1, загальною площею 1193,4 м2; зерносклад № 10 Ч-1, загальною площею 1237,9 м2; зерносклад № 11 Ш-1, загальною площею 1247,7 м2; вага автомобільна Щ-1, загальною площею 111,3 м2; автовага А-30 В-1, загальною площею 157,2 м2; огорожа металева; площадка асфальтно-бетонна; верхня галерея (відкрита); верхня галерея (закрита); лінія газифікації сушок; галерея подачі зерна до сушки; галерея подачі зерна до ж/д колії; зерносушка марки ДСП-32 з газовою установкою (2 од.); автомобілерозвантажувач ГУАР-15; автомобілерозвантажувач ГУАР-15; вентилятор марки Ц4-70 (22/1000) (2 од.); вентилятор марки Ц4-70 (15/1000) (2 од.); вентилятор марки ВЦП7-40 (11/1000) (3 од.); вентилятор марки ВЦП7-40 (5,5/750) (3 од.); конвеєр стрічковий марки ТМ-62 (2 од.); конвеєр марки ТЛ 10-100-500 (2 од.); лебідка вагонна марки ТЛ-8Б; мотопомпа марки МП-1600; кран марки Піонер ; станок фугувальний марки СФ 4-1; станок рейсосмуговий марки СР 3-6; прес гідравлічний марки 1671-М; токарний станок 16 К 20; токарний станок 1 М63; дільниця фасовки сипучих продуктів; котел марки КВАО, 25К; автомобільна вага (30-ти тонну); автомобільна вага (30-ти тонну); автомобільна вага (30-ти тонну); зернонавантажувач марки КШП-6; млин Мрія ; млин Мрія ; крупорушка КОПЗК-14; крупорушка КОПКЗК-2ДЛ; круглопильний станок Ц6-2К. Майно банкрута є арештованим на підставі постанов ВДВС Горохівського РУЮ, ППВР ГУЮ у Волинській області та Відділ примусового виконання рішень ДВС України. Арешти на даний час є чинними, що суперечить приписам Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Присутній в судовому засіданні ліквідатор Василюк І.М. подане клопотання підтримав просить суд його задовольнити.

Присутній в судовому засіданні представник - ПАТ "Креді Агріколь Банк" з приводу заявленого клопотання ліквідатора про скасування арештів (обтяження, заборони) на рухоме та нерухоме майно банкрута заперечила.

Присутній в судовому засіданні представник - ТОВ "Фінансова компанія "Приватні інвестиції" питання вирішення клопотання по суті відніс на розсуд суду.

Присутній в судовому ОСОБА_5 з приводу клопотання ліквідатора про скасування арештів (обтяження, заборони) на рухоме та нерухоме майно банкрута не заперечив.

Розглянувши клопотання ліквідатора про скасування арештів та обтяжень з майна банкрута та обгрунтовуючі його документи, господарський суд, враховуючи, що кожна сторона повинна довести те, на що вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень, з огляду на необхідність задоволення вимог кредиторів, дійшов до висновку, що відповідна заява підлягає до задоволення. Викладена позиція суду пов'язана з наступними обставинами:

Умови і порядок виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), що відповідно до закону підлягають примусовому виконанню у разі невиконання їх у добровільному порядку, визначає Закон України "Про виконавче провадження".

Відповідно до ст. 4 1 ГПК України господарські суди розглядають справи про банкрутство у порядку провадження, передбаченому цим Кодексом, з урахуванням особливостей, встановлених Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Згідно ст. 2 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" провадження у справах про банкрутство регулюється не лише вказаним Законом, а і Господарським процесуальним кодексом України, іншими законодавчими актами.

Відповідно до ст. 38 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" з дня прийняття господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури: господарська діяльність банкрута завершується закінченням технологічного циклу з виготовлення продукції у разі можливості її продажу за виключенням укладення та виконання договорів, що мають на меті захист майна банкрута або забезпечення його збереження (підтримання) у належному стані, договорів оренди майна, яке тимчасово не використовується, на період до його продажу в процедурі ліквідації тощо; строк виконання всіх грошових зобов'язань банкрута вважається таким, що настав; у банкрута не виникає жодних додаткових зобов'язань (у тому числі зі сплати податків і зборів (обов'язкових платежів)), крім витрат, безпосередньо пов'язаних із здійсненням ліквідаційної процедури; припиняється нарахування неустойки (штрафу, пені), процентів та інших економічних санкцій за всіма видами заборгованості банкрута; відомості про фінансове становище банкрута перестають бути конфіденційними чи становити комерційну таємницю; продаж майна банкрута допускається в порядку, передбаченому цим Законом; скасовується арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, чи інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається; вимоги за зобов'язаннями боржника, визнаного банкрутом, що виникли під час проведення процедур банкрутства, можуть пред'являтися тільки в межах ліквідаційної процедури протягом двох місяців з дня офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури. Зазначений строк є граничним і поновленню не підлягає. Кредитори, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, не є конкурсними, а їх вимоги погашаються в шосту чергу в ліквідаційній процедурі; виконання зобов'язань боржника, визнаного банкрутом, здійснюється у випадках і порядку, передбачених цим розділом.

З дня прийняття господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури припиняються повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та, розпорядження його майном, якщо цього не було зроблено раніше, керівник банкрута звільняється з роботи у зв'язку з банкрутством підприємства, а також припиняються повноваження власника (власників) майна банкрута.

Згідно ч. 2 ст. 41 Закону про банкрутство ліквідатор з дня свого призначення здійснює такі повноваження: приймає до свого відання майно боржника, забезпечує його збереження; виконує функції з управління та розпорядження майном банкрута; проводить інвентаризацію та оцінку майна банкрута; аналізує фінансове становище банкрута; виконує повноваження керівника (органів управління) банкрута; очолює ліквідаційну комісію та формує ліквідаційну масу; пред'являє до третіх осіб вимоги щодо повернення банкруту сум дебіторської заборгованості; має право отримувати кредит для виплати вихідної допомоги працівникам, що звільняються внаслідок ліквідації банкрута, який відшкодовується згідно з цим Законом позачергово за рахунок коштів, одержаних від продажу майна банкрута; з дня визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури повідомляє працівників банкрута про звільнення та здійснює його відповідно до законодавства України про працю. Виплата вихідної допомоги звільненим працівникам банкрута провадиться ліквідатором у першу чергу за рахунок коштів, одержаних від продажу майна банкрута, або отриманого для цієї мети кредиту; заявляє в установленому порядку заперечення щодо заявлених до боржника вимог поточних кредиторів за зобов'язаннями, які виникли під час провадження у справі про банкрутство і є неоплаченими; подає до суду заяви про визнання недійсними правочинів (договорів) боржника; вживає заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб; передає в установленому порядку на зберігання документи банкрута, які відповідно до нормативно-правових документів підлягають обов'язковому зберіганню, на строк не менше п'яти років з дати визнання особи банкрутом; продає майно банкрута для задоволення вимог, внесених до реєстру вимог кредиторів, у порядку, передбаченому цим Законом; повідомляє про своє призначення державний орган з питань банкрутства в десятиденний строк з дня прийняття рішення господарським судом та надає державному органу з питань банкрутства відповідну інформацію для ведення Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство; у разі провадження банкрутом діяльності, пов'язаної з державною таємницею, вживає заходів з ліквідації режимно-секретного органу. Для цього за погодженням із Службою безпеки України визначає склад ліквідаційної комісії режимно-секретного органу, яка формується в установленому законодавством порядку; веде реєстр вимог кредиторів; подає в установленому порядку та у випадках, передбачених Законом України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення", інформацію центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення; здійснює інші повноваження, передбачені цим Законом.

Відповідно до ч. 1, 2, 4 ст. 42 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" усі види майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або господарського відання на дату відкриття ліквідаційної процедури та виявлені в ході ліквідаційної процедури, включаються до складу ліквідаційної маси, за винятком об'єктів житлового фонду, в тому числі гуртожитків, дитячих дошкільних закладів та об'єктів комунальної інфраструктури, що належать юридичній особі - банкруту, які передаються в порядку, встановленому законодавством, до комунальної власності відповідних територіальних громад без додаткових умов і фінансуються в установленому порядку. Майно, визначене родовими ознаками, що належить банкруту на праві володіння або користування, включається до складу ліквідаційної маси.

Майно банкрута, що є предметом забезпечення, не включається до складу ліквідаційної маси і використовується виключно для задоволення вимог кредитора за зобов'язаннями, яке воно забезпечує.

Відповідно до ч. 1 ст. 44 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", після проведення інвентаризації та оцінки майна банкрута ліквідатор розпочинає продаж майна банкрута у спосіб, визначений Законом.

В даному випадку, в ході ліквідаційної процедури ліквідатором встановлено, що майнові активи банкрута, які складають ліквідаційну масу останнього, обтяжені рядом арештів та заборон.

Згідно ст. 19 Конституції України, ст. 4-5 ГПК України господарські суди не вправі діяти поза межами наданих їм повноважень, зокрема, шляхом подання заяв до відповідних державних органів, а тільки шляхом прийняття судових рішень (ухвал).

Відповідно до статті 8 Конституції України - Конституція України має найвищу юридичну силу. Статтею 124 Конституції України передбачено поширення юрисдикції судів на всі правовідносини, що виникають в державі. Судові рішення ухвалюються іменем України і є обов'язковими до виконання на всій території України.

Обов'язковість виконання рішень, ухвал, постанов господарського суду віднесено також до принципів організації і діяльності названого суду. Статтею 115 Господарського процесуального Кодексу України визначено, що рішення, ухвали, постанови господарського суду, що набрали законної сили, є обов'язковими на всій території України і виконуються у порядку, встановленому Законом України "Про виконавче провадження".

Як визначено ст.ст. 4, 4 5 Господарського процесуального кодексу України, господарські суди здійснюють правосуддя шляхом прийняття обов'язкових до виконання на усій території України рішень, ухвал, постанов.

Таким чином, всі арешти та інші обмеження щодо користування майном банкрута підлягають скасуванню, що з урахуванням зазначених вище обставин справи, на думку господарського суду, є підставою для винесення відповідного судового рішення.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 2, 38, 41, 42, 44 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 4, 4 1 , 4 5 , 86, 87, 115 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Клопотання ліквідатора Василюка Ігоря Миколайовича про скасування арештів (обтяження, заборони) на рухоме та нерухоме майно застосовані щодо майна боржника задовольнити.

2. Скасувати арешти (обтяження, заборони) на рухоме та нерухоме майно, що належить Товариству з обмеженою відповідальністю "Горохівзернопрод" (Волинська обл., Горохівський р-н, смт.Мар'янівка, вул.Привокзальна, 17; код ЄДРПОУ 31016749), а саме:

приватне обтяження - застава рухомого майна (основні засоби, обладнання); зареєстровано 14.02.2012р. за №12166797 Державним підприємством Інформаційний центр Міністерства юстиції України. Підстава обтяження - договір застави основних засобів, №92/07-ОЗ, 23.05.2007, приватний нотаріус Горохівського районного округу Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - обладнання. Обтяжувач - Публічне акціонерне товариство КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК , код: 14361575, 01004, м.Київ, вул.Пушкінська, 42/4. Розмір основного зобов'язання: 1 300 000 гривень;

публічне обтяження - арешт рухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №14020946 Державним підприємством Інформаційний центр Міністерства юстиції України; підстава обтяження - постанова про арешт майна боржника та оголошення на його відчуження, 39665314, від 07.11.2013р., державний виконавець відділу примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України Юхименко Оксана Сергіївна. Об'єкт обтяження - рухоме майно. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код: 00001562, 01001, м.Київ, вул.Артема, 73.

публічне обтяження - арешт рухомого майна; зареєстровано 08.07.2014 р. за №14440090 Волинською філією державного підприємства Інформаційний центр Міністерства юстиції; підстава обтяження - постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, 43917416 від 08.07.2014р., відділ державної виконавчої служби Горохівського районного управління юстиції, старший державний виконавець відділу ДВС Горохівського РУЮ Грибок Н.А. Об'єкт обтяження - все рухоме майно. Обтяжувач - Відділ державної виконавчої служби Горохівського районного управління юстиції, код: 34969517, 45700, Волинська обл., Горохівський р-н, м.Горохів, вул.Возз'єднання, 8.

приватне обтяження - застава рухомого майна; зареєстровано 05.05.2015 р. за №15332258 Державним підприємством Інформаційний центр Міністерства юстиції України; підстава обтяження - Договір застави, 239-10/07, 03.10.2007, Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Приватні інвестиції . Об'єкт обтяження - виробниче обладнання (20 одиниць). Обтяжувач - Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Приватні інвестиції , код: 37356981, 04053, м.Київ, вул.Артема, 52-А, кв.147. Розмір основного зобов'язання: 20 000 000,00.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за № 3471044 (спеціальний розділ). Державний реєстратор - Волошина Валентина Василівна, реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження - постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013р., видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8163339 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Об'єкт нерухомого майна - склад тарних грузів Л-1, загальною площею 378,6 кв.м. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул.Артема, 73.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за № 3471031 (спеціальний розділ). Державний реєстратор - Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження - постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8163315 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Об'єкт нерухомого майна - добудова робоче очисної башти, загальною площею 17,8 кв.м. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3471012 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження - постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8163285 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Об'єкт нерухомого майна - зерносклад №11 Ш-1, загальною площею 1 247,7 кв.м. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470997 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження -постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису- Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8163254 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Об'єкт нерухомого майна - автовага А-30 В-1, загальною площею 157,2 кв.м. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул.Артема, 73.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470980 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження - постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8163226 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Об'єкт нерухомого майна - вага автомобільна Щ-1, загальною площею 111,3 кв.м. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470956 (спеціальний розділ) Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження -постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8163196 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Об'єкт нерухомого майна - будівля, вагової та червоний уголок І-1, загальною площею 122,4 кв.м. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470930 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження - постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8163146 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73 Об'єкт нерухомого майна - піднавіс трав'яної муки З-1 , загальною площею 2 960,9 кв.м.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470909 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження -постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8163101 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73. Об'єкт нерухомого майна - будівля, будівля пилорами та столярки Ж-1, загальна площа 262,7 кв.м.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470884 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження: постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8163064 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73. Об'єкт нерухомого майна - прохідна А-1, загальна площа 10,8 кв.м.

обтяження - арешт нерухомого майна ; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470861 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження -постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8163022 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Вид Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73. Об'єкт нерухомого майна - зерносклад № 10 Ч-1, загальна площа 1 237,9 кв.м.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470834 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження - постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8162974 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73. Об'єкт нерухомого майна - зерносклад № 8 Х-1 , загальна площа 1193,4 кв.м.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470810 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження -постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8162929 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73. Об'єкт нерухомого майна - зерносклад № 5 О-1, загальна площа 748,9 кв.м.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470756 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження -постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8162809 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73. Об'єкт нерухомого майна -зерносклад № 3 М-1 , загальна площа 1 367,2 кв.м.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470719 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження - постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8162739 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73. Об'єкт нерухомого майна - зерносклад № 1 Й-1, загальна площа 1 226,3 кв.м.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470674 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження -постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8162662 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73. Об'єкт нерухомого майна - зерносклад № 2 К-1, загальна площа 1 006,8 кв.м.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470621 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження -постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8162560 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73. Об'єкт нерухомого майна - зерносклад № 4 Н-1, загальна площа 526,7 кв.м.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470570 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження -постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8162451 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73. Об'єкт нерухомого майна - зерносклад № 6 П-1, загальна площа 372,2 кв.м.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470507 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження - постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8162320 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73. Об'єкт нерухомого майна - зерносклад № 7 Т-1, загальна площа 991,6 кв.м.

обтяження - арешт нерухомого майна; зареєстровано 20.11.2013р. за №3470352 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Підстава виникнення обтяження - постанова, про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, серія та номер: 39665314, виданий 07.11.2013, видавник: відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України. Підстава внесення запису - Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 8161836 від 20.11.2013, Волошина Валентина Василівна, Реєстраційна служба Горохівського районного управління юстиції Волинської області, Волинська обл. Обтяжувач - Відділ примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, код ЄДРПОУ: 00015622, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73. Об'єкт нерухомого майна - зерносклад № 9 Ц-1, загальна площа 1 025,3 кв.м.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5008936. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки, Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, вага автомобільна Щ-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777552.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5008963. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 10 Ч-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18776680.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5008976. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки, Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 8 Х-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18774030.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5008987 . Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження -договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження: інше, зерносклад № 5 О-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773723.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5008996. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 3 М-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773579.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009006. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 1 Й-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773385.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009014. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, будівля вагової та червоний уголок І-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777057.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009028. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 2 К-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773535.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009038. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, піднавіс трав'яної муки З-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777783.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009046. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, будівля пилорами та столярки Ж-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777611.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009054. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27 Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, прохідна А-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777582.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009066. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження -договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, склад тарних грузів Л-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777830 .

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009073. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 6 П-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773874.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009083. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 4 Н-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773652.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009094. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, добудова робочеочисної башти С-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777278.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009100. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 7 Т-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773930.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009108. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 9 Ц-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18776373.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009117. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 11 Ш-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18776709.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 5009124. Зареєстровано 23.05.2007р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№709, 23.05.2007, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, автовагова А-30 В-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777444.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 6493867. Зареєстровано 30.01.2008р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№82, 30.01.2008, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, авторозгрузчик ГУАР - 30 У-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18778244.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 6493915 Зареєстровано 30.01.2008р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№82, 30.01.2008, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, робочеочисна башта Р-4, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777191.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 6493939. Зареєстровано 30.01.2008р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№82, 30.01.2008, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, пождепо /котельня, баня/ Г-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777135.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 7555145. Зареєстровано 11.07.2008р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№840, 11.07.2008, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, мехмайстерня Д-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777493.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 7676549. Зареєстровано 01.08.2008р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№;974, 01.08.2008, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, адміністративно-лабораторний корпус Б-2, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777643.

обтяження - заборона на нерухоме майно, Реєстраційний номер обтяження 7688498. Зареєстровано 05.08.2008р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки, р№991, 05.08.2008, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, УРАГ - 15 Ф-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777852.

обтяження - арешт нерухомого майна, Реєстраційний номер обтяження 11557697. Зареєстровано 31.08.2011р. реєстратором - Волинською філією державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 43005, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Восьмого Березня, 1, к. 217, (0332) 77-05-05, 77-02-58. Підстава обтяження - постанова про відкриття виконавчого провадження, № 27849902, 29.07.2011, відділ державної виконавчої служби Горохівського районного управління юстиції, Державний виконавець відділу державної виконавчої служби Горохівського районного управління юстиції Грибок Н.А. Об'єкт обтяження - невизначене майно, все нерухоме майно. Заявник - Відділ державної виконавчої служби Горохівського районного управління юстиції, Код: 34969517, 45700, Волинська обл., Горохівський р., м. Горохів, вул. Возз'єднання, 8.

обтяження - арешт нерухомого майна, Реєстраційний номер обтяження 11558076. Зареєстровано 31.08.2011р. реєстратором - Волинською філією державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 43005, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Восьмого Березня, 1, к. 217, (0332) 77-05-05, 77-02-58. Підстава обтяження - постанова про відкриття виконавчого провадження, № 27849902, 29.07.2011, відділ державної виконавчої служби Горохівського районного управління юстиції, Державний виконавець відділу державної виконавчої служби Горохівського районного управління юстиції Грибок Н.А. Об'єкт обтяження - невизначене майно, все нерухоме майно. Заявник - Відділ державної виконавчої служби Горохівського районного управління юстиції, Код: 34969517, 45700, Волинська обл., Горохівський р., м. Горохів, вул. Возз'єднання, 8.

обтяження - арешт нерухомого майна, Реєстраційний номер обтяження 11644270. Зареєстровано 23.09.2011р. реєстратором - Волинською філією державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 43005, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Восьмого Березня, 1, к. 217, (0332) 77-05-05, 77-02-58. Підстава обтяження -постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, 28649709, 23.09.2011, старшим державним виконавцем підрозділу примусового виконання рішень відділу ДВС Головного управління юстиції у Волинській області Самчуком О.П. Об'єкт обтяження - невизначене майно, все нерухоме майно Заявник - Підрозділ примусового виконання рішень Головного управління юстиції у Волинській області, Код: 34827061, 43021, Волинська обл., м. Луцьк, вул.Володимирська, 1.

обтяження - іпотека, Реєстраційний номер 5009143 . Зареєстровано 07.06.2010р. реєстратором -приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - повідомлення про реєстрацію змін обтяження нерухомого майна іпотекою, ЛЦ/11-1115, 07.06.2010, ПАТ "ІНДЕКС-БАНК". Об'єкт обтяження - інше, автовагова А-30 В-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777444. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 11 Ш-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18776709. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 9 Ц-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18776373. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 7 Т-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773930. Об'єкт обтяження - інше, добудова робочеочисної башти С-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777278. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 4 Н-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773652. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 6 П-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773874. Об'єкт обтяження - інше, склад тарних грузів Л-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777830. Об'єкт обтяження - інше, прохідна А-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777582. Об'єкт обтяження - інше, будівля пилорами та столярки Ж-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777611. Об'єкт обтяження - інше, піднавіс трав'яної муки З-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777783. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 2 К-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773535. Об'єкт обтяження - інше, будівля вагової та червоний уголок І-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777057. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 1 Й-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773385. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 3 М-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773579. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 5 О-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18773723. Об'єкт обтяження -інше, зерносклад № 8 Х-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18774030. Об'єкт обтяження - інше, зерносклад № 10 Ч-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18776680. Об'єкт обтяження - інше, вага автомобільна Щ-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777552. Іпотекодавець - ЗАТ "Горохівзернопрод", Код: 31016749, Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вул.Привокзальна,17. Розмір основного зобов'язання: 1300000 долари США.

обтяження - іпотека, Реєстраційний номер 6493761. Зареєстровано 30.01.2008р. реєстратором -приватним нотаріусом Панасюк І.І., АДРЕСА_2, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№82, 30.01.2008, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, пождепо /котельня, баня/ Г-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777135. Об'єкт обтяження - інше, робочеочисна башта Р-4, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777191. Об'єкт обтяження - інше, авторозгрузчик ГУАР - 30 У-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18778244. Іпотекодавець - Закрите акціонерне товариство "Горохівзернопрод", Код: 31016749, Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вул.Привокзальна,17 Розмір основного зобов'язання: 600000,00 гривня.

обтяження - іпотека, Реєстраційний номер обтяження 7554727. Зареєстровано 11.07.2008р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., 45700, Волинська обл., Горохівський р., м.Горохів, вул. Шевченка, 22, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№840, 11.07.2008, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, мехмайстерня Д-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777493. Іпотекодавець: закрите акціонерне товариство "Горохівзернопрод" , Код: 31016749, Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вул.Привокзальна,17. Розмір основного зобов'язання: 350000 гривня.

Обтяження - іпотека, Реєстраційний номер обтяження 7676401. Зареєстровано 01.08.2008р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., 45700, Волинська обл., Горохівський р., м.Горохів, вул. Шевченка, 22, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , р№974, 01.08.2008, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, адміністративно-лабораторний корпус Б-2, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777643. Об'єкт обтяження - інше, адміністративно-лабораторний корпус Б-2, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777643. Іпотекодавець: закрите акціонерне товариство "Горохівзернопрод" , Код: 31016749, Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вул.Привокзальна,17 Розмір основного зобов'язання: 200000.00 гривня.

обтяження - іпотека, Реєстраційний номер обтяження 7688231. Зареєстровано 05.08.2008р. реєстратором - приватним нотаріусом Панасюк І.І., 45700, Волинська обл., Горохівський р., м.Горохів, вул. Шевченка, 22, (03379) 2-17-27. Підстава обтяження - договір іпотеки , Р№991, 05.08.2008, Павлюк І.І. Об'єкт обтяження - інше, УРАГ - 15 Ф-1, адреса: Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вулиця Привокзальна, будинок 17, номер РПВН: 18777852. Іпотекодавець: закрите акціонерне товариство "Горохівзернопрод" , Код: 31016749, Волинська обл., Горохівський р., смт. Мар'янівка, вул.Привокзальна,17. Розмір основного зобов'язання: 26500.00 євро.

3. Зобов'язати Центр надання адміністративних послуг Горохівської районної державної адміністрації (м.Горохів, вул.Гетьманська, 5), вилучити всі вищевказані обтяження з всього майна і майнових прав з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна та Держаного реєстру обтяжень рухомого майна.

4. Зобов'язати Горохівський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області (45700, Волинська обл., м.Горохів, вул.Возз'єднання, 8) вчинити всі необхідні дії по зняттю обтяжень, заборон та арештів з рухомого та нерухомого майна, що належить Товариству з обмеженою відповідальністю Горохівзернопрод (Волинська обл., Горохівський р-н, смт.Мар'янівка, вул.Привокзальна, 17; код ЄДРПОУ 31016749).

5. Зобов'язати Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області (43000, м.Луцьк, вул.Володимирська, 1) вчинити всі необхідні дії по зняттю обтяжень, заборон та арештів з рухомого та нерухомого майна, що належить Товариству з обмеженою відповідальністю Горохівзернопрод (Волинська обл., Горохівський р-н, смт.Мар'янівка, вул.Привокзальна, 17; код ЄДРПОУ 31016749).

6. Зобов'язати Відділ примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України (01001, м.Київ, вул. Городецького, 13) вчинити всі необхідні дії по зняттю обтяжень, заборон та арештів з рухомого та нерухомого майна, що належить Товариству з обмеженою відповідальністю Горохівзернопрод (Волинська обл., Горохівський р-н, смт.Мар'янівка, вул.Привокзальна, 17; код ЄДРПОУ 31016749).

7. Ухвала господарського суду набирає чинності з дня її винесення судом, тобто 19.04.2017р .

8. Ухвала дійсна для примусового виконання органами державної виконавчої служби до 20.04.2020р.

9. Примірник ухвали суду для відома та виконання направити:

- Володимир-Волинській ОДПІ (м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська,63);

- ОСОБА_5 АДРЕСА_3

- ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" (01004, м. Київ, вул. Пушкінська 42/4);

- ТзОВ "Фінансова компанія "Приватні інвестиції" (04053, м. Київ, вул. Артема 52-А/оф. 147);

- ПАТ "Український інноваційний банк" в особі Луцьке центральне відділення ПАТ "Укрінбанк" (43026, м. Луцьк, пр. Соборності 32);

- арбітражному керуючому Василюку Ігорю Миколайовичу (АДРЕСА_4

- ТзОВ "Горохівзернопрод" (45744, смт. Марянівка, вул. Привокзальна 17);

- Локачинському об'єднананому управлінню Пенсійного фонду України Волинської області (45500, смт.Локачі, вул.Володимирська, 22);

- Горохівському районному відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області (45700, Волинська обл., м.Горохів, вул.Возз'єднання, 8);

- державному реєстратору Центру надання адміністративних послуг Горохівської районної державної адміністрації (м.Горохів, вул.Гетьманська, 5);

- Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області (43000, м.Луцьк, вул.Володимирська, 1);

- Відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України (01001, м.Київ, вул. Городецького, 13).

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Рівненського апеляційного господарського суду в порядку ст. 106 ГПК України.

Суддя І. О. Гарбар

Дата ухвалення рішення19.04.2017
Оприлюднено25.04.2017

Судовий реєстр по справі —903/1160/14

Ухвала від 02.03.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук Антоніна Михайлівна

Ухвала від 10.02.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук Антоніна Михайлівна

Ухвала від 29.01.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук Антоніна Михайлівна

Судовий наказ від 25.09.2019

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук Антоніна Михайлівна

Судовий наказ від 25.09.2019

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук Антоніна Михайлівна

Ухвала від 25.09.2019

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук Антоніна Михайлівна

Судовий наказ від 25.09.2019

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук Антоніна Михайлівна

Судовий наказ від 25.09.2019

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук Антоніна Михайлівна

Ухвала від 25.09.2019

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук Антоніна Михайлівна

Ухвала від 12.09.2019

Господарське

Господарський суд Волинської області

Кравчук Антоніна Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні