Ухвала
від 20.04.2017 по справі 484/1082/17
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 484/1082/17

Провадження №2/484/812/17

У Х В А Л А

про залучення третіх осіб

20.04.2017року Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

у складі: головуючого судді - Медведєва Н.А.

секретар судового засідання - Бикова О.П.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Первомайську справу за позовом ОСОБА_1, в інтересах якої діє ОСОБА_2, до Підгороднянської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Синюхино-брідська сільська рада Первомайського району Миколаївської області, про визнання права власності на земельні ділянки у порядку спадкування за законом -

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшов позов ОСОБА_1, в інтересах якої діє ОСОБА_2, до Підгороднянської селищної ради Первомайського району Миколаївської області про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування за законом після смерті ОСОБА_3, який помер 08.04.2016р.

Позивач в судове засідання не з'явилась. Представник відповідача надав заяву, в якій просив розглядати справу без його участі та без участі позивача, позов підтримав в повному обсязі та просив його задовольнити.

Представник відповідача в судове засідання не з'явився. До суду від відповідача надійшов лист, в якому позов він ви знав та просив розглядати справу без участі представника.

Третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Синюхино-брідська сільська рада Первомайського району Миколаївської області надала суду лист, в якому проти задоволенні позову не заперечувала та просила розглядати справу без участі представника.

Однак, із копії заяви про прийняття спадщини після смерті ОСОБА_3, доданої представником позивача до позову, вбачається, що позивач вказала, що спадкоємцями після смерті ОСОБА_3 також є його син ОСОБА_4, який проживає в м.Херсоні, та мати ОСОБА_5, яка проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1.

Згідно з ч.2 ст. 35 ЦПК України якщо суд при прийнятті позовної заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Відповідно до ч. 1,2 ст. 36 ЦПК України сторона, в якої за рішенням суду виникне право заявити вимогу до третьої особи або до якої у такому випадку може заявити вимогу сама третя особа, зобов'язана повідомити суд про цю третю особу. У заяві про залучення третьої особи повинні бути зазначені ім'я (найменування) третьої особи, місце її проживання (перебування) або місцезнаходження та підстави, з яких вона має бути залучена до участі у справі.

На підставі вище викладеного, враховуючи, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки сина та матері померлого ОСОБА_6, суд вважає за необхідне залучити ОСОБА_4 та ОСОБА_5 в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Керуючись ст.ст. 35, 36, 209, 210 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Залучити ОСОБА_4 та ОСОБА_5 в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, до участі у справі за позовом ОСОБА_1 до Підгороднянської селищної ради Первомайського району Миколаївської області про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування за законом після смерті ОСОБА_3, який помер 08.04.2016р.

Зобов'язати позивача повідомити суд про місце проживання (перебування) або місцезнаходження ОСОБА_4 та ОСОБА_5.

СУДДЯ:

СудПервомайський міськрайонний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення20.04.2017
Оприлюднено25.04.2017
Номер документу66099390
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —484/1082/17

Рішення від 26.06.2017

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Медведєва Н. А.

Ухвала від 20.04.2017

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Медведєва Н. А.

Ухвала від 10.04.2017

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Медведєва Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні