Ухвала
від 18.04.2017 по справі 757/21624/17-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/21624/17-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18 квітня 2017 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 за участю секретаря ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві клопотання прокурора Київської місцевої прокуратури №6 м. Києва ОСОБА_4 , про арешт майна у кримінальному провадженні № 32017100060000005,

В С Т А Н О В И В :

Прокурор ОСОБА_4 звернувся до слідчого судді із вказаним клопотанням, в якому просив накласти арешт на тимчасово вилучене майно.

Обґрунтовуючи клопотання, прокурор зазначає, що Слідчим управлінням фінансових розслідувань ДПІ у Печерському районі Головного управління ДФС у м. Києві та Київською місцевою прокуратурою №6 м. Києва проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №32017100060000005 від 18.01.2017 за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

З матеріалів клопотання вбачається, що в період з січня 2015 року по жовтень 2016 року, службові особи ТОВ «Автопартнер 1» (ЄДРПОУ 39167703) при взаємовідносинах з ТОВ «ПТК «Материк» (ЄДРПОУ 39731838), ТОВ «Фопп Груп» (ЄДРПОУ 39619491), ТОВ «Сімузар» (ЄДРПОУ 39601662), ТОВ «Ларком Груп» (ЄДРПОУ 39991730), ТОВ «Сагро - Буд» (ЄДРПОУ 39596768) та ТОВ «Промоушн Трейд» (ЄДРПОУ 40396816) умисно ухилились від сплати податку на додану вартість у сумі 3 717 977, 70 грн., що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах.

Встановлено, що ТОВ «Автопартнер 1» мало взаємовідносини з ТОВ «ПТК «Материк» в особі директора ОСОБА_5 , який повідомив, що зареєстрував ТОВ «ПТК «Материк» за грошову винагороду, що в свою чергу має ознаки фіктивності, та діяльність якого досліджується у даному кримінальному провадженні, як діяльність направлена на вчинення фіктивного підприємництва та легалізації коштів здобутих злочинним шляхом.

Вироком Печерського районного суду міста Києва від 21.11.2016, по справі №757/52/834/16-к, засновника ТОВ «ПТК «Материк» (ЄДРПОУ 39731838) ОСОБА_5 , визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 205 ч. 1 ст. 358 КК України.

Як встановлено слідством, ТОВ «Автопартнер 1» отримувало замовлення від ТОВ «Формінвестгруп» та ПАТ «Укрзалізниця» щодо постачання товарів/робіт/послуг, та в подальшому здійснювало постачання товарів/робіт/послуг, які нібито замовлялись у підприємств з ознаками фіктивності, а саме: ТОВ «ПТК «Материк», ТОВ «Фопп Груп», ТОВ «Сімузар», ТОВ «Ларком Груп», ТОВ «Сагро - Буд» та ТОВ «Промоушн Трейд».

Також, ПАТ «Укрзалізниця» замовляло товари/роботи/послуги у ТОВ «Формінвестгруп», а останнє в свою чергу у ТОВ «Автопартнер 1».

В даний час встановлено, що ТОВ «Автопартнер 1» мало взаємовідносини з ТОВ «Файзер Компані» (ЄДРПОУ 40761014), що в свою чергу є фіктивним підприємством так, як зареєстровано ОСОБА_6 за грошову винагороду без мети здійснення підприємницької діяльності.

Посадовими особами ТОВ «Автопартнер 1», на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду м. Києва, не надано оригінали документів, що свідчать про господарські операції діяльності досліджувані в даному кримінальному провадженні.

Відповідно до копій первинних фінансово господарських документів, які були вилучені у ТОВ «Автопартнер 1», зокрема товарно транспортних накладних встановлено, що ТОВ «Автопартнер 1» здійснювало замовлення у ТОВ «Фопп Груп» та ТОВ «ПТК Материк» послуги з перевезення товарно-матеріальних цінностей. В документах складених між ТОВ «Автопартнер 1» та ТОВ «Фопп Груп», ТОВ «ПТК Материк», а саме товарно транспортних накладних вказано, що перевезення товарно матеріальних цінностей здійснювалось відповідними водіями.

Відповідно до відповідей регіональних сервісних центрів МВС України в областях встановлено, що автомобілі, що вказані в товарно транспортних накладних між ТОВ «Автопартнер 1» та ТОВ «Фопп Груп», ТОВ «ПТК Материк» належать не вказаним підприємствам, а відповідним фізичним особам.

05.04.2017 під час проведення обшуку на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 09.03.2017 в офісному приміщенні ТОВ «Автопартнер 1» за адресою: м. Київ, Шосе Залізничне, 4 було виявлено та вилучено речі/документи, що стосуються діяльності ТОВ «Автопартнер 1».

Відповідно до ч. 2 ст. 167 КПК України тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів та грошей.

В даному випадку підставою для арешту майна є наявність розумних підозр, що вказане вище майно є доказом злочину.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

В судовому засіданні прокурор клопотання підтримав, просив задовольнити.

Заслухавши думку прокурора, дослідивши клопотання та матеріали, надані в його обґрунтування, приходжу до наступних висновків.

Згідно з п.1ст.98 КПК Україниречовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом.

Статтею 170 КПК України передбачено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до частини 2 статті 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

Згідно ч. 2 ст. 173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 КПК України); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другої статті 170 КПК України); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другої статті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення прокурора, дійшов висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, оскільки не накладення арешту на зазначене майно буде суперечити меті кримінального провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. 170-173, 309 КПК України, слідчий суддя

У Х В А Л И В :

Клопотання прокурора Київської місцевої прокуратури №6 м. Києва ОСОБА_4 про арешт майна задовольнити.

Накласти арешт на тимчасово вилучене майно, яке вилучене 05.04.2017 у ході проведення обшуків, на підставі ухвал Печерського районного суду м. Києва від 09.03.2017 за адресою: м. Київ, Шосе Залізничне, 4, відповідно до переліку зазначеного у протоколах обшуку від 05.04.2017, а саме:

-блокнот зеленого кольору з рукописними (чорновими) записами;

-блокнот червоного кольору з рукописними (чорновими) записами;

-зошит чорного кольору в клітинку з рукописними (чорновими) записами;

-паперовий конверт білого кольору з надписом Міністерство Транспорту та Зв`язку України, «Державна Адміністрація Залізничного Транспорту України «Укрзалізниця»;

-договір позики №ПФД-15/03/17 від 15 березня 2017 року;

-договір позики №ПФД-25/01/17 від 25 січня 2017 року;

-наказ «Про звільнення з посади директора» №1-к від 14.02.17;

-банківські картки ПАТ «КБ «Приватбанк» з номерами: НОМЕР_1 та НОМЕР_2 ;

-банківська картка АТ «Укрсиббанк» з номером: НОМЕР_3 ;

чеки ПАТ «КБ «Приватбанк» в яких зазначені Платники та Отримувачі, а саме:

-Платник: ОСОБА_7 НОМЕР_4 ;

-Платник: ОСОБА_8 Отримувач: ОСОБА_9 № НОМЕР_5 , НОМЕР_6 ;

-Платник: ОСОБА_8 Отримувач: ОСОБА_10 НОМЕР_7 , НОМЕР_8 ;

-Платник: ОСОБА_11 НОМЕР_9 ;

-Платник: ОСОБА_12 НОМЕР_10 ;

-Платник: ОСОБА_8 Отримувач: ОСОБА_13 НОМЕР_11 ;

-ОСОБА_14 НОМЕР_12 ;

-Платник: ОСОБА_8 Отримувач: ОСОБА_15 НОМЕР_13 ;

-Платник: ОСОБА_16 НОМЕР_14 ;

-Платник: ОСОБА_8 Отримувач: ОСОБА_17 НОМЕР_15 ;

-Платник: ОСОБА_8 Отримувач: ОСОБА_18 НОМЕР_16 ;

-Платник: ОСОБА_8 Отримувач: ОСОБА_19 НОМЕР_17 ;

-НОМЕР_18 ;

-Платник: ОСОБА_19 НОМЕР_18 ;

-Платник: ОСОБА_8 Отримувач: ОСОБА_20 НОМЕР_19 ;

-Платник: ОСОБА_8 Отримувач: ОСОБА_21 НОМЕР_20 ;

-Платник: ОСОБА_8 Отримувач: ОСОБА_22 НОМЕР_21 ;

-Платник: ОСОБА_23 НОМЕР_22 ;

-Платник: ОСОБА_24 НОМЕР_23 ;

-Платник: ОСОБА_8 Отримувач: ОСОБА_25 НОМЕР_24 ;

-Платник: ОСОБА_8 Отримувач: ОСОБА_26 НОМЕР_25 ;

-Платник: ОСОБА_27 НОМЕР_26 ;

-Платник: ОСОБА_28 НОМЕР_27 ;

-Платник: ОСОБА_29 НОМЕР_28 ;

-Платник: ОСОБА_30 НОМЕР_29 ;

-Платник: ОСОБА_31 НОМЕР_30 ;

-Платник: ОСОБА_32 НОМЕР_31 ;

-Платник: ОСОБА_33 НОМЕР_32 ;

-Платник: ОСОБА_8 Отримувач: ОСОБА_34 НОМЕР_33 ;

-чек АТ «Ощадбанк» на ім`я ОСОБА_35 , номер: НОМЕР_34 ;

-чек ПАТ «Банк Форвард» на ім`я ОСОБА_8 , номер: НОМЕР_35 , НОМЕР_36 ;

-чек ПАТ «Альфа-Банк» на ім`я ОСОБА_8 , номер: НОМЕР_37 , НОМЕР_38 ;

-чек АТ «Дельта банк» на ім`я ОСОБА_8 , номер: НОМЕР_39 , НОМЕР_40 , НОМЕР_41 ;

-чек ПАТ «Укрсоцбанк» на ім`я ОСОБА_36 , номер: НОМЕР_42 , НОМЕР_43 , НОМЕР_44 ;

-чек АТ «Укрсиббанк» на ім`я ОСОБА_36 , номер: НОМЕР_45 ; НОМЕР_46 ; на ім`я ОСОБА_8 , номер НОМЕР_47 ;

-чек ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» на ім`я ОСОБА_36 , номер: НОМЕР_48 ;

Грошові кошти вилучені у тумбочці столу відповідно до протоколу обшуку сумі 600 (шістсот) доларів США, номіналом купюри 100 (сто) у кількості 6 шт. з наступними номерами валюти: КК 47648706 С, НІ 31156387 А, КВ 34807601 Q, HC 82565744 A,KB 49942453 M, LB 89012109 N.

Грошові кошти вилучені у тумбочці столу у сумі 12 700 гривень (дванадцять тисяч сімсот) купюрами з наступними номіналами:

-номіналом 500 грн. у кількості 13 шт. з наступними номерами: ХА6957667,ХА7161528,ХА5800589,ХБ0677770,ХА7842509,ХА4603642,ХА6661740,ХА8785848,ХБ8525546,ХА2775218,ХА2898723,ХА1482024,ХА9039660;

-номіналом200грн.укількості31шт.,знаступниминомерами:ЄЦ6019098,КА0142110,ВА5604546,ЕЯ2972339,ЄЖ0686017,ТЄ7950593,УС0555075,ЕА0942206,СА3870070,ЕА2250215,УБ1349642,ТВ5787929,ЕГ2747770,УФ6916504,ТЖ1576303,УИ3718092,ПА0613053,КЗ2213829,КЗ4210790,КЖ9858310,ЕГ6397346,ХЗ4595527,КА6610528,АД3027869,УМ9521088,ЕЄ0419341,УС4824342,КМ1017805,УЄ4575733,ЗЄ5732011,ХД9527644.

Грошові кошти вилучені у сейфі у сумі 5120 гривень (п`ять тисяч сто двадцять) купюрами з наступними номіналами:

-номіналом200грн.укількості17шт.знаступниминомерами:АЕ1130792,КЙ2315403,ПБ0245496,ПБ3338657,ЗВ0821728,ЄЕ0211017,ВЦ3375921,ЕЕ0977920,ЄЮ1903867,ПА9785623,ЕИ2099428,МА0205076,ПВ4424004,ТА4454141,УБ9701134,ЗД4409758,КЄ7347307;

-номіналом 100 грн. у кількості 3 шт. з наступниминомерами: СА0683651,КН4269451,МЄ7309006;

-номіналом 50 грн. у кількості 27 шт. з наступниминомерами: ТЄ2181365,РЕ3986569,ПБ2279737,СИ7982379,СН3028711,СП9814790,ПД1761968,КН6903746,КЙ4035947,РЄ6933976,СП6212069,ВА1806681,СД5312690,СВ5031753,ЕЮ3570334,ПБ6324353,РЖ5337194,УП1871745,СД0246433,УН0906239,КП5156235,ПЕ1312755,ТД1423114,РГ9926393,ФЄ0586682,ПИ2077980,ПЗ4794182;

-номіналом10грн.укількості4шт.знаступниминомерами:КЖ6948132,МЗ1593884,МД0483638,НД4440516;

-номіналом 5 грн. у кількості 1 шт. з наступнимномером: ТГ8511227;

-номіналом 2 грн. у кількості 12 шт. з наступниминомерами: РГ1712242,СИ1900057,ТЖ9166722,ТЖ9693286,ТВ1443061,СЗ1898185,РК3209599,СБ5978203,СЄ0646249,ТЄ9836289,ТЖ9362195,ТБ8889393;

-номіналом 1 грн. у кількості 1 шт. з наступнимномерам: МЖ 5687454;

-ноутбук марки Asus чорного кольору s/n:G6N0CX00453522A із зарядним пристроєм до нього;

- ноутбук марки Asus чорного кольору s/n: G9N0CV06T669361 із зарядним пристроєм до нього;

-cистемний блок «Pro LoGix»чорного кольору б/н;

-системний блок «Diawest» чорного кольору s/n: KSG92M2000130107981;

-флеш накопичувач сірого кольору б/н ємністю 4GB.

Папку помаранчевого кольору №6:

-Видаткова накладна № РН-0000008 від 23.12.2014 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №48 від 23.12.2014 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Акт №8 приймання передачі до договору поставки в№03/01/2014/ТОВ від 03.01.2014 між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000007 від 23.10.2014 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Акт №7 приймання передачі до договору поставки в№03/01/2014/ТОВ від 23.10.2014 між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000006 від 17.10.2014 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Акт №6 приймання передачі до договору поставки в№03/01/2014/ТОВ від 17.10.2014 між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000005 від 16.10.2014 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Акт №5 приймання передачі до договору поставки в№03/01/2014/ТОВ від 17.10.2014 між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №38 від 16.10.2014 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000004 від 06.10.2014 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Акт №4 приймання передачі до договору поставки в№03/01/2014/ТОВ від 06.10.2014 між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000003 від 01.10.2014 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Акт №3 приймання передачі до договору поставки в№03/01/2014/ТОВ від 03.01.2014 між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000002 від 19.06.2014 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Акт №2 приймання передачі до договору поставки в№03/01/2014/ТОВ від 19.06.2014 між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000001 від 13.01.2014 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №3 від 13.01.2014 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Акт №1 приймання передачі до договору поставки в№03/01/2014/ТОВ від 13.01.2014 між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000016 від 20.12.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №66 від 20.12.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000017 від 15.12.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000015 від 10.12.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №63 від 10.12.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000014 від 20.11.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №57 від 20.11.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000013 від 13.11.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №56 від 13.11.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000012 від 11.11.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №55 від 11.11.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000011 від 08.11.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №54 від 08.11.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000010 від 24.10.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №52 від 24.10.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000009 від 23.10.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №51 від 23.10.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000008 від 15.10.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №50 від 15.10.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000007 від 10.10.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №49 від 10.10.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000006 від 27.09.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №47 від 27.09.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000005 від 23.09.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №45 від 23.09.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000004 від 10.09.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №40 від 09.09.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000003 від 20.06.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №29 від 20.06.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000002 від 05.06.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №26 від 05.06.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Видаткова накладна № РН-0000001 від 17.05.2013 року між ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Довіреність №23 від 17.05.2013 ТОВ «Експедиційні Технології» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000013 від 16.08.2016 ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Заявка-договор от 16.08.2016 між ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000008 від 10.05.2016 ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Заявка-договор от 16.08.2016 між ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000007 від 05.05.2016 ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Заявка-договор №083 от 03.05.2016 між ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000083 від 03.06.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Заявка-договор №059 от 02.06.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000085 від 21.10.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Заявка-договор №073 от 20.10.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000084 від 16.10.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000082 від 07.05.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Заявка-договор №051 от 05.03.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000081 від 06.05.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000080 від 16.04.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000079 від 19.03.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Заявка-договор №043 от 19.03.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000075 від 05.03.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №05/03/15-1 від 05.03.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000074 від 05.03.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №04/03/15-1 від 04.03.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000071 від 02.03.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №01/03/15-1 від 01.03.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000072 від 04.03.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №02/03/15-1 від 02.03.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000070 від 28.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №23/03/15-1 від 23.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000069 від 28.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №23/02/15-1 від 23.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000068 від 23.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №20/02/15-1 від 20.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000067 від 18.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №18/02/15-1 від 18.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000066 від 17.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №17/02/15-1 від 17.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000064 від 12.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №12/02/15-1 від 12.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000063 від 12.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №12/02/15-1 від 12.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000062 від 11.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №11/02/15-1 від 11.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000061 від 11.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №11/02/15-1 від 11.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000060 від 11.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №11/02/15-1 від 11.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000059 від 11.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №11/02/15-1 від 11.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000058 від 11.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №11/02/15-1 від 11.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000057 від 10.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №10/02/15-1 від 10.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000056 від 10.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №10/02/15-1 від 10.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000055 від 10.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №10/02/15-1 від 10.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000054 від 10.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №10/02/15-1 від 10.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000053 від 10.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №10/02/15-1 від 10.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000052 від 11.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Заявка-договор №028 от 10.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000051 від 09.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №09/02/15-8 від 09.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000050 від 09.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №09/02/15-8 від 09.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000049 від 09.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №09/02/15-6 від 09.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000048 від 09.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №09/02/15-5 від 09.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000047 від 09.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №09/02/15-4 від 09.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000046 від 09.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №09/02/15-3 від 09.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000045 від 09.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №09/02/15-2 від 09.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000044 від 09.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №09/02/15-1 від 09.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000043 від 09.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №05/02/15-4 від 05.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000042 від 09.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №04/02/15-3 від 04.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000041 від 09.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №03/02/15-13 від 03.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000040 від 07.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000039 від 07.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000038 від 07.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000037 від 07.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000036 від 07.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000035 від 05.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №05/02/15-3 від 05.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000034 від 05.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №05/02/15-2 від 05.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000033 від 05.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №05/02/15-1 від 05.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000032 від 04.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №04/02/15-2 від 04.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000031 від 04.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №04/02/15-1 від 04.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000030 від 04.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Заявка-договор 04.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000029 від 03.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №03/02/15-12 від 03.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000028 від 03.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №03/02/15-11 від 03.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000027 від 03.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №03/02/15-10 від 03.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000026 від 03.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №03/02/15-9 від 03.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000025 від 03.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №03/02/15-8 від 03.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000024 від 03.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №03/02/15-7 від 03.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000023 від 03.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №03/02/15-6 від 03.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000022 від 03.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №03/02/15-5 від 03.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000021 від 03.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №03/02/15-4 від 03.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000020 від 03.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №03/02/15-3 від 03.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000019 від 03.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №03/02/15-2 від 03.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000018 від 03.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №03/02/15-1 від 03.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000017 від 02.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №020215 від 02.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000016 від 02.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №020215 від 02.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000015 від 02.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №020215 від 02.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000014 від 02.02.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №020215 від 02.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000073 від 30.01.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000012 від 30.01.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №300115 від 30.01.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000011 від 30.01.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №300115 від 30.01.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000010 від 30.01.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №290115 від 29.01.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000009 від 30.01.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №290115 від 29.01.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000008 від 30.01.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №280115 від 28.01.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000007 від 30.01.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №280115 від 28.01.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000006 від 28.01.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №280115 від 28.01.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000005 від 28.01.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Заявка-договор №280115 від 28.01.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000003 від 13.01.2015 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000058 від 26.12.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000057 від 26.12.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000056 від 26.12.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000055 від 26.12.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000054 від 26.12.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000053 від 26.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000052 від 22.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та «Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000051 від 22.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та ТОВ «Експедиційні технології» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000050 від 22.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000048 від 22.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000047 від 10.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000046 від 09.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000045 від 09.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000044 від 09.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000043 від 08.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000049 від 07.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000042 від 07.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000041 від 07.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000040 від 07.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000039 від 07.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000038 від 07.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000037 від 04.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000036 від 04.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000035 від 04.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000034 від 04.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000033 від 04.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000032 від 03.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000031 від 03.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000030 від 03.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000029 від 03.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000028 від 02.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000027 від 02.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000026 від 02.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000025 від 02.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000024 від 02.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000023 від 02.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000023 від 02.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000022 від 01.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000021 від 01.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000020 від 01.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000019 від 01.04.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000018 від 31.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000017 від 31.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000016 від 31.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000015 від 29.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000014 від 29.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000013 від 29.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000012 від 29.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000011 від 29.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000010 від 28.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000009 від 28.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000008 від 27.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000007 від 27.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000006 від 27.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000005 від 27.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000004 від 27.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000003 від 26.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000002 від 25.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000001 від 24.03.2014 ФОП « ОСОБА_8 » та «Експедиційні технології» на 1 арк.;

-Акт №ОУ-0000001 від 05.12.2013 ФОП « ОСОБА_8 » та «Експедиційні технології» на 1 арк.;

-Договір поставки №03/01/2014/ТОВ від 03.01.2014 із специфікацієями №1, №2, №3, №4, №5, №6 від 01.03.2014 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 9 арк.;

-Договір поставки №13/05/2013/ТОВ від 13.05.2013 із специфікацієями №1, №2, №3, №4, №5, №6, №7, №8, №9, №10, №11, №12, №13, №14, №15, №16, №17, №18, №19 від 01.03.2014 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 20 арк.;

-Договір №13/05/13/ТЕП від 13.05.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 5 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №17/06 від 17.06.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №05/08 від 05.08.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №17/09 від 17.09.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №13/09 від 13.09.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №27/09 від 27.09.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №11/10 від 11.10.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №25/10 від 25.10.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №30/10 від 30.10.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №16/10 від 16.10.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №27/09 від 27.09.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №12/09 від 12.09.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №10/09 від 10.09.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №09/09 від 09.09.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №11/11 від 11.11.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №21/11 від 21.11.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №06/11 від 06.11.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №01/11 від 01.11.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №10/12 від 10.12.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №20/12 від 20.12.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №19/12 від 19.12.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №26/12 від 26.12.2013 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №16/01 від 16.01.2014 між ФОП « ОСОБА_8 » та « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна №17/01 від 17.01.2014 між ФОП « ОСОБА_8 » та «Експедиційні технології» на 1 арк.;

-Рахунок на оплату №15 від 04.09.2013 на 1 арк.;

-Акт здачі-прийняття робіт №023-15 від 11.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Акт здачі-прийняття робіт №019-15 від 04.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 1 арк.;

-Генеральний договір №01 від 02.02.2015 між ФОП « ОСОБА_8 » та ПП «Феанта-Транс» на 3 арк.;

-Видаткова накладна №33 із актом від 10.12.2013 на 2 арк.;

-Видаткова накладна №29 із актом від 04.11.2014 на 2 арк.;

-Видаткова накладна №28 від 16.10.2014 на 1 арк.;

-Видаткова накладна №27 із актом від 10.09.2013 на 2 арк.;

-Видаткова накладна №129 від 20.06.2013 на 1 арк.;

-Договір поставки №24-09/13 від 24.09.2013 із специфікацією на 5 арк.;

-Договір поставки №12-08/13 від 12.08.2013 із специфікацією на 5 арк.;

-Податкова декларація платника єдиного податку ФОП « ОСОБА_8 » від 29.07.2014 на 2 арк.;

-Податкова декларація платника єдиного податку ФОП « ОСОБА_8 » від 30.04.2014 на 2 арк.;

-Податкова декларація платника єдиного податку ФОП « ОСОБА_8 » від 06.02.2014 на 4 арк.;

-Податкова декларація платника єдиного податку ФОП « ОСОБА_8 » від 07.11.2013 на 4 арк.;

-Податкова декларація платника єдиного податку ФОП « ОСОБА_8 » від 06.08.2013 на 4 арк.;

-Звіт про суминарахованого доходу ФОП « ОСОБА_8 » від 06.02.2013 на 2 арк.;

Папка помаранчевого кольору №4:

-Договір №2517К від 06.03.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «Спецспектор Київ» із протоколом №1 на 2 арк.;

-Договір поставки №01/03/17-ЗЧП від 01.03.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «Толєдосервіс» із специфікацією на 4 арк.;

-Договір доручення №190 від 28.02.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «Юрброк-Сервіс» на 2 арк.;

-Договір №132548 від 16.02.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «Нова пошта на 3 арк.;

-Договір №1112737/17 від 01.02.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «Фарлеп Інвест» на 2 арк.;

-Договір №01/02/17/ТР від 01.02.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «Медіагрупторг» на 2 арк.;

-Договір №01/02/17/ТР від 01.02.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «Аксельтан» на 3 арк.;

-Договір №020-ТП/17 від 01.02.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «В.О.К.С» на 5 арк.;

-Договір поставки №62-01 від 26.01.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «Іінбрайт» на 5 арк.;

-Договір позики №ПФД-25/01/17 від 25.01.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ФОП « ОСОБА_37 » на 2 арк.;

-Договір №19/01/17/ТОВ від 19.01.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «Аксельтан» на 6 арк.;

-Договір №295393894021/395396698548 від 19.01.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ПРАТ «МТС Україна» на 4 арк.;

-Договір №01/01/17 від 01.01.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «Медіагрупторг» на 2 арк.;

-Договір №ПЗ/ТЧ-11/2 від 01.01.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ПАТ «Українська залізниця» із додатками на 10 арк.;

-Договір №2/17 від 01.01.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «ДЕЗ «Залізничник» із додатками на 13 арк.;

-Договір №2872336 від 12.12.2016 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «Райфайзен Банк Аваль» із додатками на 16 арк.

Папка синього кольору №3:

-Договір №17/2017/03 від 17.03.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «Рокадатрейд» із додатками на 4 арк.;

-Договір №132550 від 16.02.2017 між ТОВ «Нова Пошта» та ТОВ «Рокадатрейд» із додатками на 3 арк.;

-Договір позики №ПФД-13/02/17 від 13.02.2017 між ТОВ «Рокадатрейд» та ОСОБА_38 на 1 арк.;

-Договір №01-02/17 від 01.02.2017 між ТОВ «ВБК Центр» та ТОВ «Рокадатрейд» із додатками на 3 арк.;

-Договір №01/2017/01 від 01.01.2017 між ТОВ «Євро Рейл Транс» та ТОВ «Рокадатрейд» із додатками на 5 арк.;

-Договір оренди №01/01/17 від 01.01.2017 між ТОВ «ТД «Аліанс-Мєдіа» та ТОВ «Рокадатрейд» із додатками на 3 арк.;

-Договір оренди №САП/8-2017 від 01.01.2017 між ТОВ «ПВІ «Сумиагропроект» та ТОВ «Рокадатрейд» із додатками на 8 арк.;

-Договір позики №ПФД-29/12/16 від 29.12.2016 між ТОВ «Рокадатрейд» та ОСОБА_38 на 1 арк.;

-Договір позики №ПФД-22/12/16 від 22.12.2016 між ТОВ «Рокадатрейд» та ОСОБА_38 на 1 арк.;

-Договір позики №ПФД-14/12/16 від 14.12.2016 між ТОВ «Рокадатрейд» та ОСОБА_38 на 1 арк.;

Папка фіолетового кольору:

-Довідка №02661329 видана ОСОБА_39 на 1 арк.;

-Довідка №5606/10/18-19-17-10 від 17.03.2017 видана ТОВ «Рокадатрейд на 1 арк.;

-Банківська гарантія №353-0317/RKT1, 372-0317/RKT1, 354-0317/RKT1 із додатками від 07.03.2017 на 4 арк.;

-Договір про надання гарантії №354-0317/RKT1 із додатками від 07.03.2017 на 8 арк.;

-Договір про надання гарантії №353-0317/RKT1 із додатками від 03.2017 на 8 арк.;

-Договір про надання гарантії №372-0317/RKT1 із додатками від 07.03.2017 на 8 арк.;

-Комерційні пропозиції №24/9 від 24.01.2017, 03/01 від 03.03.2017, 201/2 ВІД 13.01.2017, 201/1 ВІД 13.01.2017, 001 ВІД 08.02.2017, 02/101 ВІД 02.03.2017 ТОВ «Рокадатрейд» на 6 арк.;

Папка Фіолетового кольору (м`яка):

-Копії рішень Господарського суду м. Києві від 31.01.2017 та 29.07.2016 на 10 арк.;

-Договір №28/08/15/РБ від 28.08.2015 на із додатками на 8 арк.;

-Форми МД-2 ФОП « ОСОБА_8 » від 13.09.2015, 06.11.2015, 06.11.2015 на 8 арк.;

-Міжнародні ТТН №076518, 106498, 106499 на 3 арк.;

-Лист №826/7900/14 від 30.10.2014 із додатками на 4 арк.;

-Рішення по справі №910/22640/132 від 15.05.2014 із додатками на 16 арк.;

-Постанова №826/6686/14 від 27.11.2014 на 2 арк;

-Заява №26/01 від 26.11.2014 на 1 арк.;

-Клопотання №24/01 від 24.11.2014 на 1 арк.;

-Ухвала № 826/6686/14 від 27.11.2014 на 1 арк.;

-Лист №10/02 від 10.11.2014 на 1 арк.;

-Ухвала № 826/6686/14 від 27.11.2014 на 1 арк.;

-Ухвала № 826/6686/14 від 30.05.2014 на 1 арк.;

-Лист №16/03 від 16.06.20104 на 1 арк.;

-Клопотання №10/03 від 10.06.2014 на 1 арк.;

-Лист №27/02 від 27.05.2014 на 1 арк.;

-Ухвала № 826/6686/14 від 21.05.2014 на 1 арк.;

-Адміністративний №19/03 від 19.05.2014 на 1 арк.;

-Постанова №826/7900/14 від 14.07.2014 на 2 арк.;

-Ухвала № 826/7900/14 від 11.06.2014 на 1 арк.;

-Писмові пояснення №16/02 від 16.06.2014 на 1 арк.;

-Заява №18/01 від 18.06.2014 на 1 арк.;

-Адміністративний позов №5/1 від 05.06.2014 на 1 арк.;

-Заява ОСОБА_40 від 23.07.2014 на 1 арк.;

-Блокнот Buromax синього кольору в клітинку із чорновими записами 1 шт.

-Папка накопичувач помаранчевого кольору №1

-Рахунок на оплату №259634 від 31 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Аквамаркет Сервіс" (38791982), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 379 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура № SO-2015-003/16753 від 03 квітня 2017 р., постачальник: ТОВ "НВП "Інформаційні технології" (30116577), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 1 530 грн, на 1 арк.

-Рахунок на оплату №899 від 03 квітня 2017 р., постачальник: ТОВ "В.О.К.С." (33635633), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 600 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура №СФ-0000088 від 22 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "ДЕЗ "Залізничник" (24919498), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 6941,92 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату № 10 від 15 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), покупець: ТОВ "Рейлтранс", сума 278 700 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура №Л2-00000299 від 22 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Лінго" (21568118), одержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 422,40 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату №2564923 від 20 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Аквамаркет Сервіс" (38791982), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 205 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату №1 від 20 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "ПФК Магнум" (39527537), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 460 000 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура №НП/2-0073516 від 20 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Нова Пошта" (31316718), одержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 18 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату №27 від 03 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Толєдосервіс" (41017047), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 593 062 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура № СФ-0000024 від 17 березня 2017 р., постачальник: СПД ОСОБА_41 (2137721240), одержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 320 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура № 79 від 17 березня 2017 р., постачальник: ФОП ОСОБА_5 ( НОМЕР_49 ), одержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 425 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура № 0000002690 від 15 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Автомобільні Інтелектуальні Технології" (36304508), одержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 1 140 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату №КВП3-01373 від 15 березня 2017 р., постачальник: ГУ Держпродспоживслужби в Київській обл. (40323081), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 20,90 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура № СФ-0000207 від 06 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Спецспектор Київ" (40085315), одержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 486 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура № 66 від 07 березня 2017 р., постачальник: ФОП ОСОБА_5 ( НОМЕР_49 ), одержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 1 360 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура № ЮБ-0000032 від 02 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Юрброк-Сервіс" (24077349), одержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 600 грн., на 1 арк.

-Рахунок-акт № 02171112737 від 20 березня 2017 р., постачальник: ПАТ "Фарлеп-інвест" (19199961), одержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 390 грн., на 2 арк.

-Рахунок-фактура № НП/2-0051984 від 28 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "Нова Пошта" (31316718), одержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 68 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату №2523020 від 06 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Аквамаркет Сервіс" (38791982), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 508 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура №СФ-0000036 від 22 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "ДЕЗ "Залізничник" (24919498), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 6941,92 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату №662 від 01 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "В.О.К.С." (33635633), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 600 грн., на 1 арк.

-Рахунок від 01 березня 2017 р., постачальник: ФОП ОСОБА_42 ( НОМЕР_50 ), сума 2 400 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату №119 від 08 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "Аксельтан" (40654267), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 2 200 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату №118 від 08 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "Аксельтан" (40654267), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 7 154 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату №87 від 26 січня 2017 р., постачальник: ТОВ "Аксельтан" (40654267), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 430 600 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату №87 від 31 січня 2017 р., постачальник: ТОВ "Інбрайт" (40466090), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 13 216 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату №51 від 31 січня 2017 р., постачальник: ТОВ "Медіагрупторг" (40752460), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 2 400 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату №52 від 31 січня 2017 р., постачальник: ТОВ "Медіагрупторг" (40752460), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 96 000 грн., на 1 арк.

-Рахунок №105/1263 від 14 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "Видавнича група "Ділова Преса" (31527482), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 1 176 грн., на 1 арк.

-Рахунок на оплату №445 від 01 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "В.О.К.С." (33635633), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 601 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура №Сч-ПТ000185 від 02 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "Діавестенд Комплексні Рішення" (30256061), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 22 910 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура №СФ-0000003 від 25 січня 2017 р., постачальник: ТОВ "ДЕЗ "Залізничник" (24919498), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 7 048 грн., на 1 арк.

-Рахунок №2 від 27 січня 2017 р., постачальник: ПАТ "Українська залізниця", покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 20 801 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура №Сч-ПТ000120 від 24 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "Діавестенд Комплексні Рішення" (30256061), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 25 276 грн., на 1 арк.

-Рахунок на завдаток №А001715668 від 19 січня 2017 р., постачальник: ПрАТ "МТС Україна", покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 399 грн., на 1 арк.

-Рахунок-фактура №МОМ-40983031 від 22 грудень 2016 р., постачальник: ТОВ "Центр Сертифікації ключів "Україна" (36865753), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 349 грн., на 1 арк.

-Рахунок №МОМ-40983031 від 22 грудень 2016 р., постачальник: ТОВ "Софт Солюшнз" (38800462), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 1 764 грн., на 1 арк.

Папка накопичувач помаранчевого кольору №2:

-Видаткова накладна № 18 від 24 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), покупець: ТОВ "Рокадатрейд" (40854700), сума 173 989 грн. на 1 арк.

-Акт прийому-передачі №1 до договору поставки №17/2017/03 від 17.03.2017 р. від 24 березня 2017 р. постачальник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), покупець: ТОВ "Рокадатрейд" (40854700), сума 173 989 грн. на 1 арк.

-Акт надання послуг № 9 від 13 березня 2017 р., виконавець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), замовник: ТОВ "Рокадатрейд" (40854700), сума 95 700 грн. на 1 арк.

-Акт надання послуг № 15 від 15 лютого 2017 р., виконавець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), замовник: ТОВ "Рокадатрейд" (40854700), сума 84 750 грн. на 1 арк.

-Акт надання послуг № 7 від 08 лютого 2017 р., виконавець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), замовник: ТОВ "Нерудбудпостач" (38689044), сума 3 500 грн. на 1 арк.

-Акт надання послуг № 6 від 08 лютого 2017 р., виконавець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), замовник: ТОВ "Новотранс-Україна" (33629074), сума 2 250 грн. на 1 арк.

-Видаткова накладна № 5 від 08 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), покупець: ТОВ "Новотранс-Україна" (33629074), сума 7 300 грн. на 1 арк.

-Акт прийому-передачі №2 до договору поставки №19/2017/01 від 19.01.2017 р. від 08 лютого 2017 р. постачальник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), покупець: ТОВ "Новотранс-Україна" (33629074), сума 7 300 грн. на 1 арк.

-Товарно-транспортна накладна №08/02 від 08 лютого 2017 р., замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), вантажоодержувач: ТОВ "Новотранс-Україна" (33629074) на 1 арк.

-Видаткова накладна № 4 від 03 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), покупець: ТОВ "Рейлтранс" (38874314), сума 456 000 грн. на 1 арк.

-Акт прийому-передачі №1 до договору поставки №04/01 від 04.01.2017 р. від 03 лютого 2017 р. постачальник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), покупець: ТОВ "Рейлтранс" (38874314), сума 456 000 грн. на 1 арк.

-Товарно-транспортна накладна №03/02 від 03 лютого 2017 р., замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), вантажоодержувач: ТОВ "Рейлтранс" (38874314) на 1 арк.

-Акт надання послуг № 3 від 31 січня 2017 р., виконавець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), замовник: ТОВ "Рокадатрейд" (40854700), сума 96 500 грн. на 1 арк.

-Акт надання послуг № 2 від 31 січня 2017 р., виконавець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), замовник: ТОВ "Новотранс-Україна" (33629074), сума 2 500 грн. на 1 арк.

-Видаткова накладна № 1 від 31 січня 2017 р., постачальник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), покупець: ТОВ "Новотранс-Україна" (33629074), сума 13 350 грн. на 1 арк.

-Акт прийому-передачі №1 до договору поставки №19/2017/01 від 19.01.2017 р. від 31 січня 2017 р. постачальник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), покупець: ТОВ "Новотранс-Україна" (33629074), сума 13 350 грн. на 1 арк.

-Товарно-транспортна накладна №31/01 від 31 січня 2017 р., замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), вантажоодержувач: ТОВ "Новотранс-Україна" (33629074) на 1 арк.

Папка накопичувач помаранчевого кольору №3:

-Договір поставки №17/2017/03 від 17.03.2017 р. (із специфікацією №1 від 24.03.2017 р.), постачальник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), покупець: ТОВ "Рокадатрейд" (40854700), сума 173 989 грн., на 4 арк.

-Договір №01-03/17 від 01.03.2017 р. (із специфікацією №1 від 01.03.2017 р.), постачальник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), покупець: SIA "ANVO", сума 21 165 євро, на 4 арк.

-Договір №14/2017/02 від 14.02.2017 р., підрядник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), покупець: ТОВ "Спецтехцентр-М" (39967741), сума 900 000 грн., на 3 арк.

-Договір поставки №19/2017/01 від 19.01.2017 р. (із специфікацією №1 від 27.01.2017 р.), постачальник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), покупець: ТОВ "Новотранс-Україна" (33629074), сума 13 350 грн., на 4 арк.

-Договір поставки №1/2017/01 від 04.01.2017 р., постачальник: ТОВ "Спецвагон Транслізинг" (36147637), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), на 3 арк.

-Договір поставки №04/01 від 04.01.2017 р. (із специфікацією №1 від 24.01.2017 р.), постачальник: ТОВ "Рейлтранс" (38874314), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 76 000 грн., на 4 арк.

-Договір надання послуг №01/2017/01 від 01.01.2017 р. з додатками, підрядник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), замовник: ТОВ "Рокадатрейд" (40854700), на 5 арк.

Папка накопичувач помаранчевого кольору №5:

-Акт надання послуг № 7720 від 31 березня 2017 р., виконавець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), замовник: ТОВ "Ін-тайм", сума 215 грн. на 1 арк.

-Видаткова накладна № 2658033 від 31 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Аквамаркет Сервіс" (38791982), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 379 грн., на 1 арк.

-Акт № ОУ-0000083 від 31 березня 2017 р., виконавець: ТОВ "ДЕЗ "Залізничник" (24919498), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 6 941 грн. на 1 арк.

-Видаткова накладна № 5 від 23 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "ПФК Магнум" (39527537), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 460 000 грн., на 1 арк.

-Видаткова накладна № 2627865 від 21 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Аквамаркет Сервіс" (38791982), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 205 грн., на 1 арк.

-Акт № ОУ-0000200 від 20 березня 2017 р., виконавець: ТОВ "Спецсектор Київ" (40085315), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 405 грн. на 1 арк.

-Акт №НП/2-0073516 від 20 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Нова Пошта" (31316718), одержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 18 грн., на 1 арк.

-Акт № ОУ-0000025 від 17 березня 2017 р., виконавець: СПД ОСОБА_41 ( НОМЕР_51 ), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 320 грн. на 1 арк.

-Акт № 79 від 17 березня 2017 р., виконавець: ФОП ОСОБА_5 ( НОМЕР_49 ), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 425 грн. на 1 арк.

-Акт виконаних робіт № ОУТ-100562 від 16 березня 2017 р., виконавець: ТОВ "Автомобільні Інтелектуальні Технології" (36304508), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 1 140 грн., на 1 арк.

-Акт № 66 від 07 березня 2017 р., виконавець: ФОП ОСОБА_5 ( НОМЕР_49 ), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 1 360 грн., на 1 арк.

-Видаткова накладна № 2586485 від 07 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Аквамаркет Сервіс" (38791982), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 508 грн., на 1 арк.

-Видаткова накладна №27 від 03 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Толєдосервіс" (41017047), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 593 062 грн., на 1 арк.

-Акт прийому-передачі №1 від 03 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Толєдосервіс" (41017047), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 593 062 грн., на 1 арк.

-Акт № ЮБ-0000032 від 02 березня 2017 р., постачальник: ТОВ "Юрброк-Сервіс" (24077349), одержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 600 грн., на 1 арк.

-Акт № НП/2-0051984 від 28 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "Нова Пошта" (31316718), одержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 68 грн., на 1 арк.

-Акт надання послуг №448 від 28 лютого 2017 р., виконавець: ТОВ "В.О.К.С." (33635633), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 600 грн., на 1 арк.

-Акт №ОУ-0000034 від 28 лютого 2017 р., виконавець: ТОВ "ДЕЗ "Залізничник" (24919498), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 6941,92 грн., на 1 арк.

-Акт №105/1263 від 14 лютого 2017 р., виконавець: ТОВ "Видавнича група "Ділова Преса" (31527482), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 1 176 грн., на 1 арк.

-Акт надання послуг №119 від 08 лютого 2017 р., виконавець: ТОВ "Аксельтан" (40654267), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 2 200 грн., на 1 арк.

-Товарно-транспортна накладна №08/02 від 08 лютого 2017 р., замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), вантажовідправник: ТОВ "Аксельтан" (40654267) на 1 арк.

-Видаткова накладна №118 від 08 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "Аксельтан" (40654267), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 7 154 грн., на 1 арк.

-Акт прийому-передачі №1 від 08 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "Аксельтан" (40654267), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 7 154 грн., на 1 арк.

-Товарно-транспортна накладна №08/02 від 08 лютого 2017 р., замовник: ТОВ "Аксельтан" (40654267), вантажовідправник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), на 1 арк.

-Акт надання послуг №228 від 01 лютого 2017 р., постачальник: ТОВ "В.О.К.С." (33635633), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 1 грн., на 1 арк.

-Акт надання послуг №52 від 31 січня 2017 р., виконавець: ТОВ "Медіагрупторг" (40752460), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 96 000 грн., на 1 арк.

-Акт надання послуг №51 від 31 січня 2017 р., виконавець: ТОВ "Медіагрупторг" (40752460), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 2 400 грн., на 1 арк.

-Товарно-транспортна накладна №31/01 від 31 січня 2017 р., замовник: ТОВ "Медіагрупторг" (40752460), вантажоодержувач: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), на 1 арк.

-Рахунок за телекомунікаційні послуги ПрАТ "МТС" на суму 694 грн. на 3 арк.

-Акт №ОУ-0000001 від 31 січня 2017 р., виконавець: ТОВ "ДЕЗ "Залізничник" (24919498), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 7 048 грн., на 1 арк.

-Видаткова накладна №87 від 31 січня 2017 р., постачальник: ТОВ "Інбрайт" (40466090), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 13 216 грн., на 1 арк.

-Акт приймання-передачі №1 від 31 січня 2017 р., постачальник: ТОВ "Інбрайт" (40466090), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 13 216 грн., на 1 арк.

-Товарно-транспортна накладна №31/01 від 31 січня 2017 р., вантажовідправник: ТОВ "Інбрайт" (40466090), замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), на 1 арк.

-Акт №2 від 27 січня 2017 р., виконавець: ПАТ "Українська залізниця", замовник: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 20 801 грн., на 2 арк.

-Видаткова накладна №87 від 26 січня 2017 р., постачальник: ТОВ "Аксельтан" (40654267), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 430 600 грн., на 1 арк.

-Акт приймання-передачі №1 від 26 січня 2017 р., постачальник: ТОВ "Аксельтан" (40654267), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 430 600 грн., на 1 арк.

-Видаткова накладна №РН-ПТ000266 від 25 січня 2017 р., постачальник: ТОВ "Діавестенд Комплексні Рішення" (30256061), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 25 276 грн., на 1 арк.

-Акт прийму-передачі від 11 січня 2017 р., постачальник: ТОВ "Центр Сертифікації ключів "Україна" (36865753), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 349 грн., на 1 арк.

-Акт прийму-передачі №63800 від 11 січня 2016 р., постачальник: ТОВ "Софт Солюшнз" (38800462), покупець: ТОВ "Євро Рейл Транс" (40983031), сума 1 764 грн., на 1 арк.

-Чорнові записи на 2 арк.

-Роздруківка на 1 арк.

-Лист №20/1-2 від 20.03.2017 року на 4 арк.

-Лист №05.09/3 від 05 вересня 2016 року на 1 арк.

-Лист №24.11/2 від 24 листопада 2016 року на 1 арк.

-Бланк заявки-пропозиції на участь у відкритих торгах на закупівлю ТОВ «РОКАДАТРЕЙД» на 2 арк.

-Копія листа №30/01 від 30.01.2017 року на 1 арк.

-Копія сертифіката № 240 про результати аналізу емалі ПФ «Эконом» класс на 1 арк.

-Копія сертифіката № 211 про результати аналізу емалі ПФ «Эконом» класс на 1 арк.

-Копія сертифіката № 216 про результати аналізу емалі ПФ «Эконом» класс на 1 арк.

-Бланк сертифіката № 505016 Емаль пентафталева на 1 арк.

-Бланк сертифіката № 538016 Емаль пентафталева на 1 арк.

-Бланк сертифіката № 533016 Емаль пентафталева на 1 арк.

-Копія рахунку-фактури № 245 від 14.03.2017 року на 1 арк.

-Інструкція з підготовки тендерної пропозиції на 6 арк.

-Тендерна документація щодо проведення відкритих торгів на закупівлю на 7 арк.

-Бланк заявки-пропозиції на участь у відкритих торгах на закупівлю ТОВ «РОКАДАТРЕЙД» на 1 арк.

-Документ з логотипом ЄвроРейлТранс на 1 арк.

-Бланк довідки учасника на виконання вимог ст. 17 Закону України «Про публічні закупівлі на 2 арк.

-Бланк відомості про учасника на 1 арк.

-Оцінка тендерної пропозиції та визначення переможця на 1 арк.

-Бланк технічної специфікації на 1 арк.

-Копія сертифіката качества № 764 ВІД 19.11.2016 року на 1 арк.

-Товарно-транспортна накладна № 03/04 від 03.04.2017 року на 2 арк.

-Бланк рахунку на оплату № 20 від 31.03.2017 року на 1 арк.

-Рахунок на оплату № 5 від 03.04.2017 року на 1 арк.

-Видаткова накладна № 5 від 03.04.2017 року на 1 арк.

-Акт приймання передачі № 2 від 03.04.2017 року на 1 арк.

-Бланк договору поставки № 08/2017 від 20.02.2017 року на 3 арк.

-Бланк специфікації № 1 від 20.02.2017 року на 1 арк.

-Бланк специфікації № 2 від 20.02.2017 року на 1 арк.

-Договір поставки № 07/2017 від 20.02.2017 року на 3 арк.

-Копія сертифікату якості на 6 арк.

-Специфікація № 1 від 01.03.2017 року на 1арк.

-Роздруківки ГОСТ 6465-76 на 11 арк.

-Копія сертифіката відповідності № UA1. 099.0018321-16 на 2 арк.

-Зразок сертифікату якості на 4 арк.

-Бланк заяви про надання гарантії на 1 арк.

-Бланк протоколу загальних зборів засновників на 2 арк.

-Бланк рішення власника на 1 арк.

-Бланк розписки на 1 арк.

-Бланк картки із зразками підписів і відбитка печатки на 1 арк.

-Бланк розшифровка чистого доходу за даними фінансової звітності на 1 арк.

-Бланк опитувальника клієнта-юридичної особи на 6 арк.

-Бланк тендерної документації щодо проведення процедури відкритих торгів з додатками на 20 арк.

-Копія сертифіката якості на 19 арк.

-Результати лабораторних випробувань на 3 арк.

-Роздруківки Солнечное затмение 26 февраля 2017 на 7 арк.

-Бланк тендерна документація на 20 арк.

-Місцезнаходження та банківські реквізити сторін на 1 арк.

-Специфікація № 1 від 03.03.2017 року на 1 арк.

-Оборотно-сальдовая ведомость за 2017 год на 1 арк.

-Інформаційна довідка №08/2 від 09.03.2017 року

-Специфікація № 1 від 20.02.2017 року на 2 арк.

-Специфікація № 2 від 20.02.2017 року на 1 арк.

-Рахунок на оплату № 6 від 04.04.2017 року на 1 арк.

-Сертификат качества №91/С на 2 арк.

-Зразок сертифіката якості на 1 арк.

-Заявка №17/03/17-2 від 17/03/2017 року на 1 арк.

-Копія листа № 16/03/05 від 16.03.2017 року на 1 арк.

-Рахунок-фактура № НП/2-0054876 на 1 арк.

-Бланк тендерна документація на 19 арк.

-Копія паспорта качества на 2 арк.

-Чорнові записи на 3 арк.

-Копія сертифіката відповідності на 1 арк.

-Копія бланків договорів «Нова пошта» на 4 арк.

-Копія паспорта якості від 12.11.2016 року на 1 арк.

-Технічна специфікація на закупівлю на 6 арк.

-Інформаційний лист №16/03 від 16.03.2017 року на 1арк.

-Копія відомостей з ЄДРПОУ на 1 арк.

-Чорнові записи на 2 арк.

-Бланк тендерна документація на 12 арк.

-Чорнові записи на 2 арк.

-Довідка № 24/02/4 від 24.02.2017 року на 3 арк.

-Лист № 27/95 від 27.03.2017 року на 1 арк.

-Лист № 27/94 від 27.03.2017 року на 1 арк.

-Зразок сертифіката якості на 2 арк.

-Відомості про учасника № 27/99 від 27.03.2017 року на 1 арк.

-Лист № 27/100 від 27.03.2017 року на 1 арк.

-Лист № 27/98 від 27.03.2017 року на 1 арк.

-Лист № 27/97 від 27.03.2017 року на 2 арк.

-Лист № 27/96 від 27.03.2017 року на 1 арк.

-Бланк проект договору поставки на 5 арк.

-Бланк специфікація № 1 на 1 арк.

-Договір поставки №2/25/11/2016 на 3 арк.

-Договір поставки №2/23/11/2016 на 3 арк.

-Чернові записи на 1 арк.

-Платіжне доручення № 40 від 22.03.2017 року на 1 арк.

-Роздруківки на 2 арк.

-Комерційна пропозиція на 2 арк.

-Сертифікат якості № 1 від 09.11.2016 року на 1 арк.

-Лист № 24/03 від 24.03.2017 року на 2 арк.

-Заявка № 30/03/17-2 від 30/03/2017 року на 1 арк.

-Чернові записи на 3 арк.

-Електронний квиток на 2 арк.

-Рахунок-фактура № НП/2-0046369 від 20.02.2017 року на 1 арк.

-Лист № 21\11 від 21.03.2017 року на 1 арк.

-Чернові записи на 4 арк.

-Лист № 24/2 від 24.03.2017 року на 1 арк.

-Лист ОСОБА_43 на 1 арк.

-Счет на оплату № 1 від 20.03.2017 на 1 арк.

-Рахунок-фактура № НП/20085008 від 31.03.2017 року на 1 арк.

-Акт № НП/2-0085008 від 31.03.2017 року на 1 арк.

-Рахунок-фактура № НП/20094150 від 31.03.2017 року на 1 арк.

-Акт № НП/2-0094150 від 31.03.2017 року на 1 арк.

-Копія листа ОСОБА_44 на 1 арк.

-Копія листа № 01-06/1748 від 10.03.2017 року на 1 арк.

-Расходная накладная № 5 від 23.03.2017 року на 2 арк.

-Довідка про доходи ОСОБА_45 на 1 арк.

-Договір поставки № 14/2017/03 від 14.03.2017 року на 4 арк.

-Сертифікат якості № 3 від 23.03.2017 року на 1 арк.

-Оборотнно-сальдовая ведомость за 2017 на 1 арк.

-Довідка про доходи ОСОБА_14 на 1 арк.

-Копія сертифіката відповідності на 2 арк.

-Сертифікат відповідності № UA1.094.0013795-13 на 1 арк.

-Роздруківка зразка паспорта 483А.010 на 4 арк.

-Копія специфікації № 1 від 20.02.2017 року на 4 арк.

-Бланк комерческого предложения на 2 арк.

-Договр № 550 від 20.02.2017 року на 3 арк.

-Копія рахунку № 24/П від 24.02.2017 року на 2 арк.

-Копія листа № 01-06/1048 від 09.02.2017 року на 1 арк.

-Чернові записи на 1 арк.

-Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі на 8 арк.

Папка № 7 помаранчевого кольору з написом «Тендера Роканда трейд» з наступними документами:

-Копія форми «Тендерна Пропозиція» № 09/13 від 08.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 2-х арк.

-Проект договору поставки на 7 арк.

-Проект специфікації №1 на 1 арк.

-Довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід ТОВ «Рокадатрейд» №09/08 від 09.03.2017 року на 1 арк.

-Довідка про наявність обладнання та матеріально-технічної бази №09/09 від 09.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Копія протоколу №1 зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Рокадатрейд» від 23 вересня 2016 року на 1 арк.

-Копія протоколу №2 зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Рокадатрейд» від 20 листопада 2016 року на 1 арк.

-Копія наказу №1 від 28 вересня 2016 року про призначення директора товариства з обмеженою відповідальністю «Рокадатрейд» ОСОБА_46 на 1 арк.

-Технічна специфікація на закупівлю код ДК 021:2015-44810000-1 (фарба) №09/1 від 09.03.2017 на 1 арк.

-Інформаційна довідка до тендерної документації №09/04 від 09.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Інформаційна довідка до тендерної документації №09/3 від 09.03.2017 ТОВ «Рокадатрейд» року на 1 арк.

-Інформаційна довідка до тендерної документації №09/5 від 09.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Інформаційна довідка до тендерної документації №09/06 від 09.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Інформаційна довідка до тендерної документації №09/12 від 09.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Зразок сертифікату якості на емаль ПФ-115 згідно ГОСТ 6465-76 колір чорний ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Зразок сертифікату якості на емаль ПФ-115 згідно ГОСТ 6465-76 колір зелений ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Зразок сертифікату №1001017 о результатах аналіза емалі ПФ-115 на 1 арк.

-Зразок сертифікату №1002017 о результатах аналіза емалі ПФ-115 на 1 арк.

-Інформаційна довідка до тендерної документації №09/11 від 09.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Інформаційна довідка про навколишнє середовище до тендерної документації №09/10 від 09.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Копія договору поставки №2/25/11/2016 25.11.2016 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Нерудбудпостач» на 3 арк.

-Довідка про виконання аналогічних договорів до тендерної документації №09/04 від 09.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Заявка-пропозиція на участь у відкритих торгах на закупівлю №13/23 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 3 арк.

-Інформація про технічні характеристики предмета закупівлі №13/24 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 2 арк.

-Бланк основних умов до договору на 8 арк.

-Дані на товар №13/29 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 3 арк.

-Інформація учасника, щодо застосування заходів із захисту довкілля №13/25 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід №13/28 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Копії довідки про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвіт для надання послуг, що є предметом закупівлі ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Довідка про відсутність підстав відмови в участі ТОВ «Рокадатрейд» №13/30 від 13.03.2017 року на 1 арк.

-Лист-згода № 13/31 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Інформаційний лист №13/32 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Копія листа №30/01 від 30.01.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Лист про підтвердження стосунків з виробником №13/26 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Копія витягу №1618194500964 з реєстру платників податку на додану вартість ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи №05.03.02-04/15839 від 01.03.2012 року на2 арк.

-Копія сертифікату якості емалі ПФ-115 згідно ГОСТ 6465-76 колір сірий на 1 арк.

-Копія сертифікату якості емалі ПФ-115 згідно ГОСТ 6465-76 колір синій на 1 арк.

-Копія сертифікату якості емалі ПФ-115 згідно ГОСТ 6465-76 колір червоно-коричневий на 1 арк.

-Копія сертифікату якості емалі ПФ-115 згідно ГОСТ 6465-76 колір жовтий на 1 арк.

-Копія сертифікату якості емалі ПФ-115 згідно ГОСТ 6465-76 колір білий на 1 арк.

-Копія сертифікату якості емалі ПФ-115 згідно ГОСТ 6465-76 колір червоний на 1 арк.

-Копія сертифікату якості емалі ПФ-115 згідно ГОСТ 6465-76 колір зелений на 1 арк.

-Копія сертифікату якості емалі ПФ-115 згідно ГОСТ 6465-76 колір чорний на 1 арк.

-Копія сертифікату якості емалі ПФ-115 згідно ГОСТ 6465-76 колір блакитний на 1 арк.

-Копія технічних умов емалі ПФ-115 на 14 арк.

-Довідка про наявність обладнання та матеріально-технічної бази №13/27 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Копія довідки про наявність обладнання та матеріально-технічної бази ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Копія наказу №1 від 18 вересня 2016 року про призначення директора ОСОБА_46 ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Копія протоколу №1 зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Рокадатрейд» від 23 вересня 2016 року на 1 арк.

-Копія протоколу №2 зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Рокадатрейд» від 20 листопада 2016 року на 1 арк.

-Копія статуту ТОВ «Рокадатрейд» від 23 вересня 2016 року на 15 арк.

-Інформаційний лист №13/33 від 13.03.2017 року на 1 арк.

-Форма «Тендерна Пропозиція» № 17/11 від 17.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Копія форми «Тендерна Пропозиція» на участь у відкритих торгах № 13/21 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 2 арк.

-Копія платіжного доручення № 33 від 15 березня від 2017 року між ТОВ «Євро Рейл Транс» (40983031) та ТОВ «Автомобільні Інтелектуальні Техно» (36304508) на 1 арк.

-Виписка з ЄДР ТОВ «Рокадатрейд» (40854700) від 23.11.2016 року на 2 арк.

-Інформаційна довідка до тендерної документації №13/18 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Копія довідки про відкриття рахунків №ДІ-В14/61/553 від 14.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Інформаційна довідка до тендерної документації №13/20 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Інформаційна довідка до тендерної документації №13/19 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Інформаційна довідка до тендерної документації №13/17 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Інформаційна довідка до тендерної документації №13/16 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Інформаційна довідка до тендерної документації №13/15 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Технічна специфікація на закупівлю код ДК 021:2015-0341 (Деревина) №13/14 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвіт для надання послуг, що є предметом закупівлі ТОВ «Рокадатрейд» №13/13 від 13.03.2017 року на 1 арк.

-Довідка про наявність обладнання та матеріально-технічної бази ТОВ «Рокадатрейд» №13/12 від 13.03.2017 року на 1 арк.

-Інформаційна довідка до тендерної документації №13/11 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Копія договору поставки №1/28/11/2016 від 28.11.2016 року ТОВ «Рокадатрейд» на 3 арк.

-Довідка про виконання аналогічних договорів №13/10 від 13.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Бланк договору поставки на 7 арк.

-Бланк специфікації №1 на 1 арк.

-Виписка з ЄДР ТОВ «Рокадатрейд» (40854700) від 23.11.2016 року на 2 арк.

-Копія сертифікату про походження лісоматеріалів СМ №989470 від 02.03.2017 року на 2 арк.

-Копія статуту ТОВ «Рокадатрейд» від 23 вересня 2016 року на 15 арк.

-Довідка про відкриття рахунків №ДІ-В14/61/553 від 14.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Копія протоколу №1 зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Рокадатрейд» від 23 вересня 2016 року на 1 арк.

-Копія протоколу №2 зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Рокадатрейд» від 20 листопада 2016 року на 1 арк.

-Копія паспорту ОСОБА_47 МА №109952 та ідентифікаційного номеру № НОМЕР_52 на 3 арк.

-Виписка з ЄДР ТОВ «Рокадатрейд» (40854700) від 23.11.2016 року на 2 арк.

-Копія статуту ТОВ «Рокадатрейд» від 23 вересня 2016 року на 15 арк.

Папка № 5 синього кольору з написом «Приходные» з наступними документами:

-Акт надання послуг №8 від 31 березня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «ТД «Аліанс-Мєдіа» на суму 93001,86 грн. на 1 арк.

-Видаткова накладна №18 від 24 березня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Євро Рейр Транс» на суму 173989,2 грн. на 1 арк.

-Акт прийому-передачі №1 до договору поставки №17/2017/03 від 17.03.2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Євро Рейр Транс» на суму 173989,2 грн. на 1 арк.

-Акт № НП/2-0080311 від 20 березня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Нова Пошта» на суму 40 грн. на 1 арк.

-Видаткова накладна №979850 від 14 березня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Розетка. УА» на суму 665 грн. на 1 арк.

-Акт надання послуг №979850 від 14 березня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Розетка. УА» на суму 35 грн. на 1 арк.

-Акт надання послуг №9 від 31 березня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Євро Рейр Транс» на суму 95700 грн. на 1 арк.

-Акт надання послуг №5 від 28 лютого 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «ТД «Аліанс-Мєдіа» на суму 84001,68 грн. на 1 арк.

-Видаткова накладна №940549 від 23 лютого 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Розетка. УА» на суму 1009 грн. на 1 арк.

-Гарантійний талон №01271 на Шредер на 1 арк.

-Видаткова накладна №925801 від 16 лютого 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Розетка. УА» на суму 956,3 грн. на 1 арк.

-Акт надання послуг №8 від 15 лютого 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Євро Рейр Транс» на суму 84750 грн. на 1 арк.

-Акт надання послуг №3 від 31 січня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Євро Рейр Транс» на суму 96500 грн. на 1 арк.

-Акт надання послуг №3 від 31 січня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «ТД «Аліанс-Мєдіа» на суму 93001,86 грн. на 1 арк.

-Акт №ОУ-1 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 31 січня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «ПВІ «Сумиагропроект» на суму 1020 грн на 1 арк.

-Акт надання послуг №6 від 11 січня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ДП МВС України «Інформ-Ресурси» на суму 200 грн. на 1 арк.

-Аркуш з чорновими записами на 1 арк.

-Акт №ОУ-0000119 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 31 грудня 2016 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «ПВІ «Сумиагропроект» на суму 1020 грн на 1 арк.

-Акт прийому-передачі від 3 листопада 2016 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Центр Сертифікації Ключів «Україна» на суму 337 грн. на 1 арк.

-Акт прийому-передачі від 3 листопада 2016 року №51738 між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Софт Солюшнз» на суму 337 грн. на 1 арк.

Папка № 4 синього кольору з наступними документами:

-Опис документів, що надаються державному реєстратору від 21.11.2016 з квитанцією № 06Е6638723 від 13.10.2016 року про сплату адмін.збору на 2 арк.

-Виписка з ЄДР ТОВ «Рокадатрейд» (40854700) від 23.11.2016 року на 2 арк.

-Лист №03.1-32-871 від 17.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Витяг №1618194500964 з реєстру платників податку на додану вартість ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Довідка про відкриття рахунків №ДІ-В14/61/553 від 14.03.2017 року ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Наказу №1 від 28 вересня 2016 року про призначення директора ОСОБА_46 ТОВ «Рокадатрейд» на 1 арк.

-Протоколу №1 зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Рокадатрейд» від 23 вересня 2016 року на 1 арк.

-Протоколу №2 зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Рокадатрейд» від 20 листопада 2016 року на 1 арк.

-Статуту ТОВ «Рокадатрейд» від 23 вересня 2016 року на 15 арк.

-Папка № 1 синього кольору з написом «Договора Покупатели» з наступними документами:

-Договір поставки №СВРЗ-03-22-17-12/ю від 03 березня 2017 року між ПАТ «Українська залізниця» та ТОВ «Рокадатрейд» та специфікація №1 від 03 березня 2017 року на суму 780996 грн. на 6 арк.

-Додаткова угода №1 від 09 березня 2017 року до договору поставки №СВРЗ-03-22-17-12/ю від 03 березня 2017 року між ПАТ «Українська залізниця» та ТОВ «Рокадатрейд» та специфікація №1 від 03 березня 2017 року на суму 773736 грн. на 3 арк.

-Договір оренди №01/01/17-ОРС від 01 січня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Хімальянс» на 4 арк.

-Акт приймання-передачі вагонів-хоперів в оренду від 01.01.2017 року згідно договору №01/01/17-ОРС від 01.01.2017 року на 1 арк.

-Договір позики №ПДФ-27/12/16 від 27 грудня 2016 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Аттерра» на суму 130000 грн. на 1 арк.

-Договір позики №ПДФ-10/01/17 від 10 січня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Аттерра» на суму 80000 грн. на 1 арк.

-Договір позики №ПДФ-16/01/17 від 16 січня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Аттерра» на суму 100000 грн. на 1 арк.

-Договір позики №ПДФ-24/01/17 від 24 січня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Аттерра» на суму 1070000 грн. на 1 арк.

-Договір позики №ПДФ-13/02/17 від 13 лютого 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Аттерра» на суму 341000 грн. на 1 арк.

Папка № 2 синього кольору з написом «Расходные» з наступними документами:

-Акт надання послуг №2 від 28 лютого 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Хімальянс» на суму 172200 грн. з додатком на 2 арк.

-Акт надання послуг №1 від 31 січня 2017 року між ТОВ «Рокадатрейд» та ТОВ «Хімальянс» на суму 190650 грн. з додатком на 2 арк.

Папка зеленого кольору з наступними документами:

-Лист №17/1-3 від 17.03.2017 року ТОВ «Євро Рейр Транс» на 1 арк.

-Комерційна пропозиція ТОВ «Євро Рейр Транс» №24/01 від 24.01.2017 року на 1 арк.

-Комерційна пропозиція ТОВ «Євро Рейр Транс» від 18.01.2017 року на 1 арк.

-Лист №08/2 від 08.02.2017 року ТОВ «Євро Рейр Транс» на 1 арк.

-Лист №10/02-1 від 10.02.2017 року ТОВ «Євро Рейр Транс» на 2 арк.

Папка темно-синього кольору з наступними документами:

-Довідка ЦАП№0621303 видана ОСОБА_44 на 1 арк.

-Копія довідки ЦАП№0621303 видана ОСОБА_44 на 2 арк.

-Наказ Господарського суду м. Києва по справі №910/1158/16 від 17.02.2017 року на 1 арк.

-Клопотання про видачу наказу №27/1 від 27.02.2017 року на 1 арк.

-Акт прийому-передачі первинних документів ТОВ «Автопартнер 1» від 24 січня 2017 року на 2 арк.

-Договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі від 24 січня 2017 року між ОСОБА_8 та Чжоу Бо

-Акт прийому-передачі первинних документів ТОВ «Автопартнер 1» від 24 січня 2017 року на 2 арк.

-Довідка ИІК №0585749 видана ОСОБА_48 на 1 арк.

-Довідка МУС №0369851 видана ОСОБА_44 на 1 арк.

-Копія довідки ИІК №0409853 видана ОСОБА_44 на 1 арк.

-Печатка чорного кольору ТОВ «Рокатрейд» (ЄДРПОУ 40854700);

-Печатка чорного кольору ТОВ «Євро Рейл Транс» (ЄДРПОУ 40983031);

-Печатка чорного кольору ТОВ «Формінвестгруп» (ЄДРПОУ 38136779);

-Печатка чорного кольору ФОП ОСОБА_8 (код НОМЕР_53 )..

Підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Ухвала підлягає негайному виконанню слідчим, прокурором.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена протягом п`яти днів з дня її оголошення безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення18.04.2017
Оприлюднено06.03.2023
Номер документу66103930
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —757/21624/17-к

Ухвала від 31.07.2017

Кримінальне

Апеляційний суд міста Києва

Дзюбін В'ячеслав Вікторович

Ухвала від 18.04.2017

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Білоцерківець О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні