Ухвала
від 30.08.2010 по справі 2а-4177/10/2370
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

30 серпня 2010 року                     справа № 2а-4177/10/2370

м. Черкаси

Суддя Черкаського окружного адміністративного суду Лічевецький І.О., перевіривши матеріали адміністративного позову прокурора Кам'янського району в інтересах держави в особі державної податкової інспекції у Кам'янському районі, Вербівської сільської ради до сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрокомплекс» про стягнення заборгованості по податку з доходів фізичних осіб,

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Кам'янського району звернувся до суду з адміністративним позовом в інтересах держави в особі державної податкової інспекції у Кам'янському районі, Вербівської сільської ради до СТОВ «Агрокомплекс» про стягнення заборгованості по податку з доходів фізичних осіб.

Позивач стверджує, що відповідачем порушено вимоги Закону України «Про систему оподаткування» та Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб». Як зазначає позивач станом на 27.07.2010 р. СТОВ «Агрокомплекс» має заборгованість зі сплати податку з доходів фізичних осіб в сумі 23 464 грн. 52 коп. Зазначена заборгованість виникла в зв'язку з несплатою відповідачем у строки, встановлені Законом України «Про порядок погашення зобов'язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами», суми податкового зобов'язання визначеного в акті звірки розрахунків по податку з доходів фізичних осіб на виплачену заробітну плату.

Приймаючи до уваги, що СТОВ «Агрокомплекс» не перерахувало кошти до бюджету, позивач просить стягнути з відповідача вищевказану заборгованість.

Відповідно до частини 3 статті 106 КАС України суб'єкт владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов'язаний додати до позовної заяви доказ надіслання відповідачу і третім особам копії позовної заяви та доданих до неї документів.

В порушення вимог зазначеної статті КАС України позивач не додав до позовної заяви докази надіслання відповідачеві її копії та доданих неї документів.

За таких обставин позовна заява не відповідає вимогам адміністративного процесуального законодавства, а тому, згідно статті 108 КАС України, підлягає залишенню без руху з наданням позивачу строку до 9 вересня 2010 р. для усунення недоліків.

На підставі викладеного, керуючись ч. 3 ст. 106, ст.108 Кодексу адміністративного судочинства України,

УХВАЛИВ:

          Позовну заяву прокурора Кам'янського району в інтересах держави в особі державної податкової інспекції у Кам'янському районі, Вербівської сільської ради до сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрокомплекс» про стягнення заборгованості по податку з доходів фізичних осіб залишити без руху.

Надати державній податковій інспекції у Кам'янському районі строк до 9 вересня 2010 р. для усунення недоліків позовної заяви.

Роз'яснити державній податковій інспекції у Кам'янському районі, що у разі невиконання вимог цієї ухвали позовна заява буде вважатись неподаною та повернута позивачеві.

Копію ухвали надіслати державній податковій інспекції у Кам'янському районі прокурору Кам'янського району.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Київського апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції шляхом подачі в 5-ти денний строк з дня постановлення ухвали апеляційної скарги. Якщо ухвалу було постановлено у письмову провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя В.В. Гаращенко

СудЧеркаський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.08.2010
Оприлюднено27.04.2017
Номер документу66135446
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4177/10/2370

Постанова від 07.12.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Ухвала від 21.09.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Ухвала від 13.09.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Ухвала від 07.12.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Ухвала від 30.08.2010

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

І.О.Лічевецький

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні