Ухвала
від 24.04.2017 по справі 587/2606/16-а
СУМСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 587/2606/16-а

УХВАЛА

24 квітня 2017 року Сумський районний суд Сумської області під головуванням судді Дашутіна І.В., при секретарі Макошенець С.І., розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Суми справу за адміністративним позовом ТОВ Мікрон 12 до державного реєстратора ОСОБА_1 сільської ради ОСОБА_2, третя особа: ПАТ Мегабанк , про зобов'язання вчинити певні дії,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Сумського районного суду Сумської області перебуває вищевказана адміністативна справа.

06 квітня 2017 року до суду надійшло клопотання представника третьої особи про проведення судових засідань в режимі відеоконференції, який не з'явився в судове засідання.

Відповідно до ст. 11 Закону України Про судоустрій і статус суддів учасникам судовою процесу на підставі рішення суду забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому процесуальним законом. Обов'язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Відповідно до ч. 1-3 ст. 122-1 КАС України суд за власною ініціативою або за клопотанням сторони, іншого учасника адміністративного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в обов'язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за сім днів до дня проведення судового засідання, в якому відбуватиметься така участь. Питання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або за власною ініціативою не пізніш як за п'ять днів до дня проведення такого судового засідання. Ухвала суду, прийнята за наслідками вирішення цього питання, оскарженню не підлягає.

Таким чином, підсумовуючи вищевикладене та враховуючи необхідність призначення розгляду справи в режимі відеоконференції, що пов'язано із складнощами у явці представника позивача до Сумського районного суду Сумської області для розгляду даної цивільної справи, суд прийшов до висновку про необхідність проведення судових засідань у справі за участю представника позивача в режимі відеоконференції. Забезпечення проведення судових засідань в режимі відеоконференції має бути доручене Дніпровському районному суду міста Києва.

На підставі викладеного та керуючись ст. 11 Закону України Про судоустрій і статус суддів , ст. 122-1 КАС України, -

У Х В А Л И В :

Клопотання представника третьої особи про проведення судових засідань в режимі відеоконференції по справі за адміністративним позовом ТОВ Мікрон 12 до державного реєстратора ОСОБА_1 сільської ради ОСОБА_2, третя особа: ПАТ Мегабанк , про зобов'язання вчинити певні дії - задовольнити.

Провести судове засідання, призначене по адміністративні справі № 587/2606/16-а на 08 червня 2017 року о 14-30 годині, за участю представника третьої особи - ПАТ Мегабанк в режимі відеоконференції при транслюванні з Київського районного суду міста Харкова.

Доручити Київському районному суду міста Харкова, який розташований за адресою: 61168, м. Харків, вул. Валентинівська, 7 Б, організувати проведення судового засідання в режимі відеоконференції за участю представника третьої особи - ПАТ Мегабанк .

Копії ухвали надіслати Київському районному суду міста Харкова та позивачу представника третьої особи - ПАТ Мегабанк - для виконання.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя І.В. Дашутін

СудСумський районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення24.04.2017
Оприлюднено27.04.2017
Номер документу66151667
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —587/2606/16-а

Ухвала від 08.06.2017

Адміністративне

Сумський районний суд Сумської області

Дашутін І. В.

Ухвала від 08.06.2017

Адміністративне

Сумський районний суд Сумської області

Дашутін І. В.

Ухвала від 24.04.2017

Адміністративне

Сумський районний суд Сумської області

Дашутін І. В.

Ухвала від 21.12.2016

Адміністративне

Сумський районний суд Сумської області

Дашутін І. В.

Ухвала від 21.12.2016

Адміністративне

Сумський районний суд Сумської області

Дашутін І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні