Ухвала
від 25.04.2017 по справі 161/6530/17
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/6530/17

Провадження № 1-кс/161/3153/17

ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про дозвіл на огляд житла чи іншого володіння особи

25 квітня 2017 року м. Луцьк

Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області ОСОБА_1 ,

при секретарі судового засідання ОСОБА_2 ,

розглянувши клопотання слідчого СВ Луцького ВП ГУНП у Волинській області ОСОБА_3 про проведення огляду в приміщеннях Транскордонного об`єднання "Єврорегіон "Буг" (код ЄДРПОУ 25091162), що за адресою: місто Луцьк, вулиця Київський майдан, 9,

за участю прокурора ОСОБА_4 ,

слідчого ОСОБА_3 ,

В С Т А Н О В И В:

З клопотання вбачається, що в провадженні слідчого відділу Луцького відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області знаходяться матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12016030010004313 від 18 вересня 2016 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.191 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що між Європейським Союзом, що представлений Європейською комісією (надалі Контрактуючий орган) та Волинською обласною державною адміністрацією (надалі - Координатор), Волинським обласним управлінням водних ресурсів, Поліською дослідною станцією Національного наукового центру "Інститут ґрунтознавства та агрохімії ім. О.М. Соколовського" (код ЄДРПОУ 5539695, м. Луцьк, вул. Шевченка, 35), Волинською філією державної установи "Інститут охорони ґрунтів України" (код ЄДРПОУ 38517161, м. Луцьк, вул. Глушець, 49) (надалі Партнер 1, 2, 3), укладено Грантовий Контракт 2014/345-900 (надалі Грантовий контракт) на реалізацію проекту під назвою "Відновлення меліоративної мережі для сприяння економічного зростання сільських територій Волинської області" (далі Проект).

Згідно розпорядження Голови Волинської ОДА від 23.06.2014 року № 223 "Про координацію реалізації проекту Відновлення меліоративної мережі для сприяння економічному зростанню сільських територій Волинської області" відповідальною за координацію дій з реалізації Проекту призначено заступника начальника Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Волинської ОДА (надалі - Управління) ОСОБА_5 , яку уповноважено на укладання трудових угод з керівником Проекту, іншим адміністративним і технічним персоналом відповідно до чинного законодавства. Також між Управлінням, в особі ОСОБА_5 укладено договір за №1-2015 від 27.07.2015 року з директором ТОВ "ПМК-77" про здійснення комплексу робіт з відновлення меліоративних мереж. Разом з тим, вказане ТОВ "ПМК-77" стало переможцем конкурсних торгів на виконання комплексу робіт з відновлення меліоративних мереж.

При цьому, Управлінням, в особі ОСОБА_5 , у період з листопада 2014 року по січень 2016 року укладено ряд цивільно-правових договорів з директором Поліської дослідної станції Національного наукового центру "Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.М. Соколовського" (Партнер 2) ОСОБА_6 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 , ІПН НОМЕР_1 ) як з фізичною особою-підприємцем, згідно яких ОСОБА_6 надавав послуги в якості експерта-агрохіміка по Проекту. Крім цього, в особі ОСОБА_5 у період з листопада 2014 року по січень 2016 року було укладено ряд цивільно-правових договорів з директором Волинської філії державної установи "Інститут охорони ґрунтів України" (Партнер 3) ОСОБА_7 ( ІНФОРМАЦІЯ_2 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_2 , ІПН НОМЕР_2 ) як з фізичною особою-підприємцем, згідно яких ОСОБА_7 надавав послуги в якості експерта-ґрунтознавця по Проекту.

Разом з тим, послуги, які нібито надавалися ФОП ОСОБА_7 , виконувалися Волинською філією державної установи "Інститут охорони ґрунтів України" (Партнер 3) згідно Грантового контракту. Так само, послуги, які нібито надавалися ФОП ОСОБА_6 , виконувалися відповідно Поліською дослідною станцією Національного наукового центру "Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.М. Соколовського" згідно Грантового контракту.

Також під час досудового розслідування даного кримінального провадження на адресу СВ Луцького відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області надійшло звернення голови Волинської обласної державної адміністрації про неправомірні дії службових осіб Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Волинської ОДА під час реалізації проекту під назвою "Відновлення меліоративної мережі для сприяння економічного зростання сільських територій Волинської області", а саме здійснення передачі товарно-матеріальних цінностей Транскордонному об`єднанню "Єврорегіон "Буг".

З метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання предметів злочину та інших предметів і матеріалів, що свідчать про його вчинення, а також знаряддя вчинення кримінального правопорушення, а також інших предметів, які мають значення для забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду, слідчий звернувся до слідчого судді з відповідним клопотанням.

Заслухавши думку прокурора та слідчого, які клопотання підтримали з підстав викладених в ньому та просили його задовольнити, дослідивши матеріали клопотання, суд вважає, що клопотання підставне та підлягає до задоволення.

Так, згідно до вимог ч. 1 ст. 237 КПК України, огляд місцевості, приміщення, речей та документів проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення.

Враховуючи ті обставини, що стороною кримінального провадження доведено наявність підстав для надання дозволу для проведення огляду, передбачених ст. 237 КПК України, тому слідчому слідчого відділу Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області ОСОБА_3 або старшому оперуповноваженому Управління СБ України у Волинській області ОСОБА_8 за дорученням слідчого в порядку ст.ст. 40, 41 КПК України, слід надати дозвіл на огляд приміщень Транскордонного об`єднання "Єврорегіон "Буг" (код ЄДРПОУ 25091162), що за адресою: місто Луцьк, вулиця Київський майдан, 9.

На підставі викладеного, керуючись ст. 237 КПК України, слідчий суддя, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл слідчому слідчого відділу Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області ОСОБА_3 або старшому оперуповноваженому Управління СБ України у Волинській області ОСОБА_8 за дорученням слідчого в порядку ст.ст. 40, 41 КПК України на проведення огляду в приміщеннях Транскордонного об`єднання "Єврорегіон "Буг" (код ЄДРПОУ 25091162), що за адресою: місто Луцьк, вулиця Київський майдан, 9, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання предметів злочину та інших предметів і матеріалів, що свідчать про його вчинення, а також знаряддя вчинення кримінального правопорушення, а також інших предметів, які мають значення для забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду.

Огляд провести до 25 травня 2017 року включно.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї може бути подано під час підготовчого провадження у суді.

Слідчий суддя:/підпис/

Згідно з оригіналом:

Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення25.04.2017
Оприлюднено06.03.2023
Номер документу66170266
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення огляду в приміщеннях Транскордонного об`єднання "Єврорегіон "Буг" (код ЄДРПОУ 25091162), що за адресою: місто Луцьк, вулиця Київський майдан, 9,

Судовий реєстр по справі —161/6530/17

Ухвала від 25.04.2017

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Артиш Я. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні