Ухвала
від 24.04.2017 по справі 805/1592/17-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про продовження строку

24 квітня 2017 р.                                         Справа №805/1592/17-а

          приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Христофоров А.Б. ознайомившись з клопотанням Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Маріуполя про продовження процесуальних строків,

В С Т А Н О В И В:

07 квітня 2017 року позивач звернувся до суду із адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю “Механік-Трейдінг” про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пенсій призначених на пільгових умовах відповідно до п. “б-з” ст.13 Закону України “Про пенсійне страхування в сумі 3 150,07 грн. за березень 2017 року,

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 10.04.2017 року позовна заява Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Маріуполя до Товариства з обмеженою відповідальністю “Механік-Трейдінг” про стягнення заборгованості, залишена без руху, надано строк для усунення недоліків до 24.04.2017 року, для надання доказів нарахування та виплати пільгових пенсій за спірний період (відривні талони з поштового відділення, банківські виписки, тощо), доказів про призначення пільгових пенсій (довідки про пільговий стаж, протоколи, розпорядження про призначення пільгових пенсій, тощо) працівникам відповідача, по яким нарахована сума заборгованості, докази направлення/ отримання розрахунків відповідачем.

21.04.2017 року позивачем через відділ документообігу та архівної роботи суду надано клопотання про продовження строку для надання необхідних документів, оскільки наданий строк недостатній для вжиття заходів щодо отримання необхідних документів від територіальних управлінь на підтвердження виплати пенсій.

Згідно з ч.1 ст. 108 КАС України, суддя встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених ст. 106 КАС України, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

Відповідно ч.1 ст.102 КАС України пропущений з поважних причин процесуальний строк, встановлений судом може бути продовжений судом за клопотанням особи, яка бере участь у справі.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 102, 108 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Маріуполя – задовольнити.

Продовжити строк для усунення недоліків позовної заяви Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Маріуполя до Товариства з обмеженою відповідальністю “Механік-Трейдінг” про стягнення заборгованості – до 12 травня 2017 року.

В разі усунення недоліків позовної заяви у строк, встановлений судом, позовна заява буде вважатися поданою у день первинного її подання до адміністративного суду.

Ухвала може бути оскаржена до Донецького апеляційного адміністративного суду через Донецький окружний адміністративний суд. Заяву про апеляційне оскарження ухвали суду може бути подано протягом п'яти днів з дня отримання її копії.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подано протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження, або протягом п'яти днів після отримання копії ухвали без попереднього подання заяви про її оскарження.

Суддя                                                             Христофоров А.Б.

Дата ухвалення рішення24.04.2017
Оприлюднено28.04.2017
Номер документу66190847
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/1592/17-а

Ухвала від 27.11.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Постанова від 06.06.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Ухвала від 12.05.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Ухвала від 24.04.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

Ухвала від 10.04.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Христофоров А.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні