Постанова
від 03.04.2017 по справі 819/68/17
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДОДАТКОВА ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 819/68/17

03 квітня 2017 р.м.Тернопіль Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Шульгач М. П., розглянувши в письмовому провадженні заяву ОСОБА_1 про вирішення питання про повернення судового збору у справі за позовом ОСОБА_1 до Тернопільського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Тернопільській області про зобов'язання вчинити дії, суд, -

ВСТАНОВИВ:

21 лютого 2017 року постановою Тернопільського окружного адміністративного суду позов ОСОБА_1 до Тернопільського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Тернопільській області про зобов'язання вчинити дії - задоволено.

24 березня 2017 року на адресу суду надійшла заява від ОСОБА_1 про те що при вирішенні спору не вирішено питання про повернення судового збору.

Сторони в судове засідання не з'явилися, про час, дату та місце розгляду справи були повідомленні належним чином.

Відповідно до ст. 168 КАС України суд, що ухвалив судове рішення, може за заявою особи, яка брала участь у справі, чи з власної ініціативи прийняти додаткову постанову чи постановити додаткову ухвалу у випадках, якщо судом не вирішено питання про судові витрати.

Згідно із ст. 94 КАС України якщо судове рішення ухвалене на користь сторони, яка не є суб'єктом владних повноважень, суд присуджує всі здійснені нею документально підтверджені судові витрати за рахунок бюджетних асигнувань суб'єкта владних повноважень, що виступав стороною у справі, або якщо стороною у справі виступала його посадова чи службова особа.

Суд вважає, що сплачений судовий збір слід стягнути за рахунок бюджетних асигнувань Тернопільського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Тернопільській області в користь ОСОБА_1.

Керуючись ст.ст. 94, 168 КАС України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Стягнути за рахунок бюджетних асигнувань Тернопільського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Тернопільській області (вул. Котляревського, 27, м. Тернопіль, код ЄДРПОУ 21161463) в користь ОСОБА_1 (вул. Приозерна, 2, с. Почапинці, Тернопільського району, Тернопільської області, дата народження 11 березня 1963 року, код НОМЕР_1) сплачений судовий збір в розмірі 640,00 грн.

Постанова суду може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду через Тернопільський окружний адміністративний суд в порядку і строки, передбачені ст. 186 Кодексу адміністративного судочинства України та набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Головуючий суддя Шульгач М.П.

копія вірна

Суддя Шульгач М.П.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення03.04.2017
Оприлюднено28.04.2017
Номер документу66191664
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/68/17

Постанова від 03.04.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Шульгач М.П.

Постанова від 21.02.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Шульгач М.П.

Ухвала від 06.02.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Шульгач М.П.

Ухвала від 25.01.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Шульгач М.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні