Ухвала
від 13.03.2017 по справі 757/13985/17-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/13985/17-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13 березня 2017 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у судовому засіданні клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах другого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління (на правах Департаменту) Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку в рамках досудового розслідування в кримінальному провадженні № 42014000000000256 від 10.04.2014 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 364 КК України, -

В С Т А Н О В И В :

у провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах другого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління (на правах Департаменту) Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 , погоджене заступником начальника першого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 , про надання дозволу на проведення обшуку у приміщенні за місцезнаходженням відділення ПАТ «Радикал Банк» (ЄДРПОУ 36964568, МФО 319111), за адресою: Київська область, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна (Леніна), 2-В.

За змістом клопотання, управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління (на правах Департаменту) Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42014000000000256 від 10.04.2014 за фактами розтрати майна в особливо великих розмірах та зловживання службовими особами ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» (далі - ПАТ «ДПЗКУ») під час використання кредитних коштів у розмірі 1,5 млрд. доларів США на здійснення програми співробітництва у сфері АПК між Україною та Китайською Народною Республікою, що спричинило тяжкі наслідки за ознаками кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 364 КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що 26.12.2012 між ПАТ «ДПЗКУ», «Ексімбанком Китаю», Міністерством фінансів України та «Укрексімбанком» укладено низку договорів щодо надання «Ексімбанком Китаю» кредитних коштів у розмірі 3 млрд. дол. США ПАТ «ДПЗКУ» на здійснення програми співробітництва у сфері АПК між Україною та КНР. З боку китайської сторони торгівельним партнером у здійсненні програми призначено «ССЕС».

28.12.2012 кошти в сумі 1,5 млрд. дол. США надійшли на рахунок ПАТ «ДПЗКУ» в «Укрексімбанку», однак станом на 31.10.2013 у відповідності до даних Державної митної служби України на адресу ССЕС з початку року ПАТ «ДПЗКУ» відвантажило лише 12,75 % мінімального обсягу зернових, таким чином, програма першого року співробітництва не виконана.

Відповідно до договору про здійснення нагляду від 26.12.2012 б/н, укладеного між ПАТ «ДПЗКУ», Ексімбанком Китаю та Укрексімбанком, останнього Ексімбанком Китаю призначено обслуговуючим банком для здійснення моніторингу за зазначеними рахунками.

Однак, у порушення вказаних договорів частина коштів за реалізовані ПАТ «ДПЗКУ» зернові надходили на банківські рахунки ПАТ «Радикал Банк», відкритих службовими особами ПАТ «ДПЗКУ», де на рахунки Укрексімбанку протягом 2012-2016 рр. не повертались.

Відтак, у органу досудового розслідування є підстави вважати, що службові особи ПАТ «ДПЗКУ» за попередньою змовою із службовими особами ПАТ «Радикал Банк» протягом 2013-2015 рр. привласнили кредитні кошти виділені ПАТ «ДПЗКУ» для реалізації КНР зернових.

Окрім цього, слідством встановлено, що банківські рахунки, відкриті філіями ПАТ «ДПЗКУ» протягом 2013 року у ПАТ «Радикал Банк», у подальшому закриті у 2014 року.

Орган досудового розслідування вказує, що на даному етапі досудового розслідування з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання речей і документів, які мають значення для досудового розслідування, а також містять відомості, які будуть використані як докази у розслідуваному кримінальному провадженні та під час судового розгляду, виникла потреба у проведенні обшуку у приміщенні за місцезнаходженням відділення ПАТ «Радикал Банк» (ЄДРПОУ 36964568, МФО 319111), за адресою: Київська область, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна (Леніна), 2-В.

Відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта нерухомого майна №75792200 нежитлове приміщення за вищевказаною адресою на праві приватної власності належить ТОВ «Голден Рівер».

Згідно норми ч. 1 ст. 107 КПК України фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалась.

В судовому засіданні слідчий, яким внесене клопотання, клопотання підтримав, посилаючись на викладені в ньому доводи та на долучені до матеріалів клопотання документи.

Судовим розглядом встановлено, що управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління (на правах Департаменту) Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42014000000000256 від 10.04.2014 за фактами розтрати майна в особливо великих розмірах та зловживання службовими особами ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» (далі - ПАТ «ДПЗКУ») під час використання кредитних коштів у розмірі 1,5 млрд. доларів США на здійснення програми співробітництва у сфері АПК між Україною та Китайською Народною Республікою, що спричинило тяжкі наслідки за ознаками кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 364 КК України.

Обшук, у відповідності з ст. 234 КПК України, проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Згідно ч. 5 ст. 234 КПК України слідчий суддя відмовляє у задоволенні клопотання про обшук, якщо прокурор, слідчий не доведене наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення; відшукувані речі і документи мають значення для досудового розслідування; відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, можуть бути доказами під час судового розгляду; відшукувані речі, документи або особи знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи.

У разі необхідності провести обшук слідчий за погодженням з прокурором або прокурор звертається до слідчого судді з відповідним клопотанням, яке наряду з іншими відомостями, повинно містити відомості про речі, документи або осіб, яких планується відшукати.

Заслухавши пояснення сторони кримінального провадження, дослідивши матеріали клопотання, яким обґрунтовується внесене клопотання, враховуючи правову кваліфікацію правопорушення, відомості за яким внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчий суддя дійшов висновку, що слідчим доведено наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення, дані про яке містяться у витягу з ЄРДР, що відшукувані речі та документи мають значення для досудового розслідування та відомості, які в них містяться, можуть бути доказами під час судового розгляду, та можуть знаходитись у приміщенні за місцезнаходженням відділення ПАТ «Радикал Банк» (ЄДРПОУ 36964568, МФО 319111), за адресою: Київська область, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна (Леніна), 2-В, а відтак, слідчий суддя приходить до висновку про наявність підстав для задоволення даного клопотання.

Разом з цим, слідчий суддя не вбачає підстав для надання дозволу на відшукання та вилучення «комп`ютерної техніки», оскільки, метою проведення обшуку, в першу чергу, є виявлення та фіксація відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, і вказаної мети можливо досягти без вилучення комп`ютерної техніки, а з вилученням носіїв інформації з такої техніки.

Наряду з цим, вважаю виправданим обмеження прав власника житла чи іншого володіння на його недоторканість в межах даного кримінального провадження.

Таким чином, подане клопотання підлягає частковому задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 107, 234-236, 309 КПК України, слідчий суддя -

У Х В А Л И В :

Клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах другого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління (на правах Департаменту) Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку в рамках досудового розслідування в кримінальному провадженні № 42014000000000256 від 10.04.2014 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 364 КК України задовольнити частково.

Надати старшому слідчому в особливо важливих справах другого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління (на правах Департаменту) Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 дозвіл на проведення обшуку у приміщенні за місцезнаходженням відділення ПАТ «Радикал Банк» (ЄДРПОУ 36964568, МФО 319111), за адресою: Київська область, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна (Леніна), 2-В, з метою відшукання і вилучення: реєстраційних документів; карток із зразками підписів голови правління або іншої уповноваженої особи i відбитком печатки; листів, заяв, доручень та інших документів щодо надання повноважень іншим особам подавати до банківської установи платіжні доручення, отримувати кошти, виписки банку, тощо; виписок про рух грошових коштів по рахункам за період з 01.03.2013 по 31.12.2014 з обов`язковим зазначенням дат, часу та сум здійснення платежів чи перерахувань, валюти, IP-адрес та даних про банківські установи та їх рахунки, на які та з яких перераховувались грошові кошти, призначення платежів, назв контрагентів, їх кодів, місцезнаходження, номерів рахунків, на які перераховані грошові кошти (у разі використання транзитних або інших рахунків для здійснення переказів грошових коштів, обов`язково вказати повний шлях проходження грошових коштів), інформацією про точний час надходження (включаючи години, хвилини і секунди) та перерахування грошових коштів з наданням інформації в електронному (у форматі електронного файлу «.xls») та паперовому вигляді; залишок грошових коштів на кінець та початок банківського дня; призначення платежів; розрахункові (поточні) рахунки юридичних (фізичних) осіб контрагентів, їх реєстраційних кодів та реєстраційних даних; банківських виписок про видачу готівки та чеки за період з 01.01.2013 по 31.12.2014; договорів на встановлення системи «Банк-Клієнт» та «інтернет банкінг»; платіжних доручень на перерахування грошових коштів по рахунках; документальних матеріалів щодо ідентифікації клієнта в системі «клієнт-банк» та «інтернет банкінг», а саме договори щодо розрахунково-касового обслуговування та надання послуг «клієнт банк», «інтернет банкінг», із зазначенням місця встановлення, заявки на надання зазначеної послуги та документів щодо встановлення (перевірки) зазначеної послуги; інформації щодо комп`ютера клієнта, із зазначенням ІР-адреси та всієї наявної інформації з логфайлів, за допомогою яких здійснювалось управління відповідних розрахунків; договорів, інших фінансових документів, які стали підставою для руху коштів по рахункам контрагентів з 01.01.2013 по 31.12.2014 суб`єктів господарської діяльності: ПАТ «ДПЗКУ (ЄДРПОУ 37243279), його філій (філія ПАТ «ДПЗКУ» "БІЛОКОЛОДЯЗЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506012), "БІЛОКРИНИЦЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 37506007), філія ПАТ «ДПЗКУ» "БОГДАНІВЕЦЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 37506028), філія ПАТ «ДПЗКУ» "БРАТОЛЮБІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506033), філія ПАТ «ДПЗКУ» "БРОВКІВСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО" (ЄДРПОУ 37568435), філія ПАТ «ДПЗКУ» "БУРИНСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506049), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ВЕЛИКОЛЕПЕТИСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР"; 37506054), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ВРАДІЇВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506069), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ГОЛОПРИСТАНСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37568440), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ГРЕБІНКІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506075), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ДУБЕНСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ"; 37506080), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ІЗЮМСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 37506096), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ІЧНЯНСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО" (ЄДРПОУ 37568456), філія ПАТ «ДПЗКУ» "КАЛЬЧИЦЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37568461), філія ПАТ «ДПЗКУ» "КІРОВОГРАДСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ № 1" (ЄДРПОУ 37506101), філія ПАТ «ДПЗКУ» "КОБЕЛЯЦЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 37506117), філія ПАТ «ДПЗКУ» "КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 37568477), філія ПАТ «ДПЗКУ» "КРОЛЕВЕЦЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 37506122), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ЛЕГЕНДАРНЕНСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506138), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ЛУБЕНСЬКИЙ НАСІННЄОБРОБНИЙ ЗАВОД" (ЄДРПОУ 37506143), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ЛЬВІВСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 37506159), філія ПАТ «ДПЗКУ» "МЕНСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО"; (ЄДРПОУ 37506164), філія ПАТ «ДПЗКУ» "МИКОЛАЇВСЬКИЙ ПОРТОВИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506172), філія ПАТ «ДПЗКУ» "НИЖНЬОГІРСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506185), філія ПАТ «ДПЗКУ» "НОВОПОЛТАВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37568482), філія ПАТ «ДПЗКУ» "НОВОУКРАЇНСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 37506190), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ОДЕСЬКИЙ ЗЕРНОВИЙ ТЕРМІНАЛ" (ЄДРПОУ 37506206), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ОЛЕНІВСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 37506211), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ПАРТИЗАНСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506227), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ПИРЯТИНСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 37568498), філія ПАТ «ДПЗКУ» "РОЇВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506232), філія ПАТ «ДПЗКУ» "САВИНСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506248), філія ПАТ «ДПЗКУ» "САХНОВЩИНСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506253), філія ПАТ «ДПЗКУ» "СОЛІДАРНЕНСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37568503), філія ПАТ «ДПЗКУ» "СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506269), філія ПАТ «ДПЗКУ» "СТРИЙСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ № 2" (ЄДРПОУ 37568519), філія ПАТ «ДПЗКУ» "СУМСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 37506274), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 37506286), філія ПАТ «ДПЗКУ» "УМАНСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506295), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ХАРКІВСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ № 2" (ЄДРПОУ 37568537), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ХЛІБНА БАЗА № 78" (ЄДРПОУ 37506300), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ХЛІБНА БАЗА № 83" (ЄДРПОУ 37506316), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ХЛІБНА БАЗА № 86" (ЄДРПОУ 37568545), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ШПОЛЯНСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37506321), філія ПАТ «ДПЗКУ» "БРИЛІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 39027920), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 39027936), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ГАЛИЦЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 39027941), філія ПАТ «ДПЗКУ» "КРИВОРІЗЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО" (ЄДРПОУ 39027957), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ЧЕРНЯХІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 39027978), філія ПАТ «ДПЗКУ» "СЕВАСТОПОЛЬСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 39027983), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ЗАХІДНО-КРИМСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 39032218), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ХЛІБНА БАЗА №89" (ЄДРПОУ 39032223), філія ПАТ «ДПЗКУ» "КРЕМИДІВСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО" (ЄДРПОУ 39066755), філія ПАТ «ДПЗКУ» "ОДЕСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 39066760), філія ПАТ «ДПЗКУ» "РОМЕНСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ" (ЄДРПОУ 39335497), а також суб`єктів господарської діяльності ТОВ «Авілон інвест» (ЄДРПОУ 39116774), ПП «Агродор-Сервіс», (ЄДРПОУ 31078098), ТОВ «Агроснабсервіс» (ЄДПОУ 22205369), ТОВ "Агро Альянс" (ЄДРПОУ 30174932), ТОВ «Агрос груп» (ЄДРПОУ 38889300), ТОВ «Агровіт одеса» (ЄДРПОУ 36436311), ТОВ «Агрікбуд» (ЄДРПОУ 38679675), ТОВ «Агростат ЛТД» (ЄДРПОУ 37364933), ТОВ «Агротрейд» (ЄДРПОУ 31689083), ТОВ «Агротранс 2009» (ЄДРПОУ 36396777), ТОВ «АДЦ» (код ЄДРПОУ 36469326), ТОВ «Адіс-строй» (ЄДРПОУ 38227829), ТОВ «АЕГ плюс» (ЄДРПОУ 38909205), ТОВ «Алес трейд» (ЄДРПОУ 39281981), ТОВ «Артеміда груп» (ЄДРПОУ 37882366), ТОВ «Аполло ЛТД» (ЄДРПОУ 38488656), ПП "Атланта-Агро" (ЄДРПОУ 32150080), ТОВ «Белеріанд» (ЄДРПОУ 39124874), ТОВ «Блюз прінт» (ЄДРПОУ 37013104), ТОВ «Біла астра» (ЄДРПОУ 39245098), ТОВ «Біоімпортмедікал» (ЄДРПОУ 38346560), ПП "Блок Баг Системс" (ЄДРПОУ 33939104), ТОВ «Вектор Арт» (ЄДРПОУ 38929991), ТОВ "Аграрний дім ГЕЛІОС" (ЄДРПОУ 38158656), ТОВ "ГРАНУМ ІНВЕСТ" (ЄДРПОУ 38451405), ТОВ «Готика ЛТД» (ЄДРПОУ 38388548), ТОВ «Донна-трейд» (ЄДРПОУ 38870220), ТОВ «Дірект роуд» (ЄДРПОУ 38910561), ТОВ «Ека транс» (ЄДРПОУ 34443919), ТОВ «Зернотрейд» (ЄДРПОУ 32745802), ТОВ «Інтерекспорт трейд» (ЄДРПОУ 38033650), ТОВ "Іст Оілс Україна" (ЄДРПОУ 37089765), ТОВ «Інвестінергія нью» (ЄДРПОУ 38488089), ТОВ «Коворк ЛТД» (ЄДРПОУ 39201560), ТОВ «Колос Інтернешенел» (ЄДРПОУ 38992073), ТОВ «Компанія Юкос» (ЄДРПОУ 35982497), ТОВ «Ланіт-бі» (ЄДРПОУ 35075939), ТОВ «Ліхтерн» (ЄДРПОУ 38900476), ПП «ЛТК Альянс» (ЄДРПОУ 36587504), ТОВ «Лубниекобуд», (ЄДРПОУ 35011000), ТОВ «Моноліт-тач» (ЄДРПОУ 39274822), ТОВ «Мастер плюс» (ЄДРПОУ 39364732), ТОВ «Міраж груп» (ЄДРПОУ 39204011), ТОВ «Моноліт трейд систем» (ЄДРПОУ 38747781), ТОВ «Новус лайф» (ЄДРПОУ 39375168), ТОВ «Ніка трейдінг» (ЄДРПОУ 37608032), ТОВ «Нью бізнес солюшнз» (ЄДРПОУ 38513392), ТОВ «Оіл груп» (ЄДРПОУ 35231078), СФГ «Петрівське» (ЄДРПОУ 24867689), ТОВ «Прайм трейд тайм» (ЄДРПОУ 39199143), ТОВ "Перша логістична компанія" (ЄДРПОУ 37678031), ТОВ «Пальміра Транссервіс» (ЄДРПОУ 39153030), ТОВ «Південноукраїнська інвестиційна компанія», (ЄДРПОУ 36552691), ТОВ «Реверанс груп» (ЄДРПОУ 39216671), ТОВ «Райз плюс» (ЄДРПОУ 39226150), ТОВ "Рубін" (ЄДРПОУ 30805201), СФГ «Стріла» (ЄДРПОУ 20899592), ТОВ «СК-Регіон» (ЄДРПОУ 37104966), ТОВ «Сета трейд лайн» (ЄДРПОУ 38851145), ТОВ «Сфера СВ» (ЄДРПОУ 38713804), ТОВ «Сотник» (ЄДРПОУ 39168838), ТОВ "Скела Терциум" (ЄДРПОУ 35247177), ТОВ «Селидівське» (ЄДРПОУ 33426248), ТОВ «Сапсан-юг» (ЄДРПОУ 34059455), ТОВ "Сідрейл" (ЄДРПОУ 38450144), ЗАТ «Сільгосппродукт» (ЄДРПОУ 30551781), ТОВ «Системи розвитку бізнесу» (ЄДРПОУ 38138341), ТОВ «Статус Кво» (ЄДРПОУ 37033508), ТОВ «СК-Регіон» (ЄДРПОУ 37104966), ТОВ «Спецконсалт» (ЄДРПОУ 38518156), ТОВ «Світком-торг» (ЄДРПОУ 38650855), ТОВ «Сотник» (ЄДРПОУ 39168838), ТОВ «Тінтрейд» (ЄДРПОУ 38421967), ТОВ «Тор2013» (ЄДРПОУ 38769920), ТОВ «ТД Софія» (ЄДРПОУ 39207941), ТОВ "Трайгон-Експорт" (ЄДРПОУ 36469551), ТОВ «Тептранско» (ЄДРПОУ 32291375), ПП «Топ трейдінг» (ЄДРПОУ 38438310), ТОВ «ТД Білецьких» (ЄДРПОУ 38597729), ТОВ «Торговий дім «Олімпійській» (ЄДРПОУ 36556722), ТОВ «УЦП» (ЄДРПОУ 34914295), ТОВ «Універсалгруптрейд» (ЄДРПОУ 38295684), ПП "Фенікс Агро" (ЄДРПОУ 36780586), ТОВ «Фінанс ресурс плюс» (ЄДРПОУ 39243202), ТОВ «Фрігейт Ентерпрайзез» (ЄДРПОУ 38961820), ТОВ «Шерон груп» (ЄДРПОУ 37480101), ПП "ЮКОФ Правник" (ЄДРПОУ 26274692), ТОВ «Юні текс» (ЄДРПОУ 39155499), та компаній нерезидентів "UNIFRONT IMPEX" LLP, "UNIFRONT IMPEX" LLP, CCEC HONGKONG LIMITED, CHINA NATIONAL COMPLETE ENGINEERING CORPORATION, LIRTAVIS ENTERPRISES LTD, MINERMET S.A., SINOPHARM FORTUNE WAY COMPANY, SONDERS TRADING K/S Co., Limited, GREAT BRIGHT RESOURCES Limited, SONDERS TRADING K\S Co, Limited, ADONIS TRADING FZE, GRAIN TRADING GROUP AG, INERCO TRADE SA, TOPMINDER CONSULT LIMITED, CHINA NATIONAL COMPLETE ENGINEERING, AG Limited, INTERGRAIN S.A., ALTUSEL POINT LLP, ODEMARA LTD, GOLDENFLOWER VENTURES LIMITED, NESLOT LIMITED, OCEAN STEVEDORING COMPANY, MARKETCODE INC, INTERMARA LIMITED CORP., FINEROAD BUSINESS LLP, OST COM APS, TOO JUNGAREN, LONGLEX SALES LLP, GOLD WOOD SYSTEMS INC, BPT EXPRESS LTD, RTL AESTHETIC, LLC, Cree Hong Kong Limited, FTALER TRADE LTD, FINEX GROUP LIMITED, ENERGIA CAPITAL MANAGEMENT S.А., LAS COMMERC LTD, IRONHOT LIMITED, чорнових записів із вказаних питань, носіїв інформації з комп`ютерної техніки, магнітних та електронних, цифрових носіїв, а також інших предметів і документів, що мають значення для досудового розслідування й містять відомості, які будуть доказами під час судового розгляду кримінального правопорушення.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Виготовлено в 2-ох оригінальних примірниках

Прим. № 1 - зберігається у справі № 757/13985/17-к

Прим. № 2 та належним чином завірена копія ухвали видано старшому слідчому в особливо важливих справах другого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління (на правах Департаменту) Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 .

Слідчий суддя ОСОБА_1 .

Дата ухвалення рішення13.03.2017
Оприлюднено06.03.2023
Номер документу66289304
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку в рамках досудового розслідування в кримінальному провадженні № 42014000000000256 від 10.04.2014 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 364 КК України

Судовий реєстр по справі —757/13985/17-к

Ухвала від 13.03.2017

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Гладун Х. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні