Ухвала
від 14.04.2017 по справі 804/13435/15
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

копія ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УХВАЛА

14 квітня 2017 р. Справа № 804/13435/15 Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Олійника В.М. розглянувши в порядку письмового провадження заяву представника Дніпровського міського центру зайнятості про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом Лівобережного районного центру зайнятості м. Дніпропетровська до товариства з обмеженою відповідальністю Апогей Енерго про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 04 листопада 2015 року позовні вимоги Лівобережного районного центру зайнятості м. Дніпропетровська були задоволені та вирішено стягнути з товариства з обмеженою відповідальністю Апогей Енерго заборгованість у сумі 404,94 грн.

31 березня 2017 року представник Дніпровського міського центру зайнятості звернувся до суду із заявою в якій просить замінити сторону у виконавчому провадженні а саме стягувача: Лівобережний районний центр зайнятості м. Дніпро на Дніпровський міський центр зайнятості.

В обгрунтування заяви зазначено, що 14 грудня 2016 року Наказом Державної служби зайнятості (Центральний апарат) №228 "Про реорганізацію базових центрів зайнятості Дніпропетровської області" з 01.03.2017 року Лівобережний районний центр зайнятості м. Дніпро було реорганізовано шляхом приєднання до Дніпровського міського центру зайнятості та установлено, що Дніпровський міський центр зайнятості є правонаступником майна, прав та обов'язків Лівобережного районного центру зайнятості.

Таким чином в якості стягувача по виконавчому провадженню про стягнення з боржника коштів фактично виступає Дніпровський міський центр зайнятості, який є правонаступником майна, прав та обов'язків Лівобережного районного центру зайнятості м. Дніпро.

Представник заявника в судове засідання не прибув, просив розглянути заяву в порядку письмового провадження.

Відповідач в судове засідання також не прибув, про дату, час і місце його проведення повідомлявся відповідно до ст. 35 КАС України.

Відповідно до ч.6 ст.128 Кодексу адміністративного судочинства України, якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених цією статтею, але прибули не всі особи, які беруть участь у справі, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Враховуючи вищевказане, суд ухвалив розглянути заяву в порядку письмового провадження.

Відповідно до ст. 264 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку, що заява представника Дніпровського міського центру зайнятості про заміну сторони виконавчого провадження підлягає задоволенню.

Керуючись ст. ст. 165, 264 КАС України, суд,-

УХВАЛИВ:

Заяву представника Дніпровського міського центру зайнятості задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження по адміністративній справі №804/13435/15 а саме стягувача: Лівобережний районний центр зайнятості м. Дніпро на Дніпровський міський центр зайнятості.

Ухвала суду першої інстанції набирає законної сили відповідно до вимог ст. 254 КАС України та може бути оскаржена в порядку та строки, передбачені ст. 186 КАС України, до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд.

Суддя (підпис) Ухвала не набрала законної сили 14 квітня 2017 року Суддя З оригіналом згідно Суддя В.М. Олійник В.М. Олійник В.М. Олійник

Дата ухвалення рішення14.04.2017
Оприлюднено05.05.2017
Номер документу66293117
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/13435/15

Ухвала від 14.04.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Олійник Віктор Миколайович

Постанова від 04.11.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Олійник Віктор Миколайович

Ухвала від 04.09.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Олійник Віктор Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні