Вирок
від 21.04.2017 по справі 127/2179/17
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/2179/17

Провадження № 1-кп/127/624/17

В И Р О К

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21.04.2017 місто Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області

в складі: головуючого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участю прокурора ОСОБА_3 ,

обвинуваченого ОСОБА_4 ,

захисника ОСОБА_5 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Вінниці кримінальне провадження, відомості про яке внесені 24 січня 2017 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32017020000000007 за обвинуваченням:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Гнівань Тиврівського району Вінницької області, громадянина України, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимого,

у вчиненні злочинів, передбачених ч.5 ст. 27 ч.1 ст. 205, ч.5 ст. 27 ч.1 ст. 358, ч.4 ст. 358 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_4 наприкінці січня початку лютого 2015, точну дату не встановлено, перебуваючи за адресою: м. Вінниця, вул. Айвазовського, де він працював картонажником на ТОВ «Алеопак», отримав від заступника директора вказаного підприємства ОСОБА_6 пропозицію стати директором та засновником підприємства, при цьому останній його запевнив, що він нічого фактично робити не буде, а тільки підписуватиме документи, відвідуватиме банки, у яких отримуватиме готівкові кошти, які передаватиме йому, за що буде отримувати грошову винагороду.

ОСОБА_4 на пропозицію ОСОБА_6 погодився, але повідомив, що у нього у паспорті відсутній штамп про реєстрацію місця проживання.

В подальшому, наприкінці січня - початку лютого 2015, точну дату не встановлено, до ТОВ «Алеопак» по вул. Айвазовського у м. Вінниці, на роботу до ОСОБА_4 прибув ОСОБА_7 , з яким ОСОБА_6 його познайомив.

ОСОБА_7 , при зустрічі повторив ОСОБА_4 пропозицію стати директором та засновником підприємства з назвою ТОВ «Техно-Макс» (код ЄДРПОУ 32893331 м. Вінниця, вул. Визволення, 2).

ОСОБА_4 , усвідомлюючи протиправний характер запропонованих йому ОСОБА_7 дій, як майбутнього засновника та власника підприємства, погодився на таку пропозицію, вступивши з ним у злочинну змову щодо придбання суб`єкта підприємницької діяльності з метою прикриття незаконної діяльності, при цьому ОСОБА_4 також повідомив ОСОБА_7 , що у нього відсутня реєстрація місця проживання, на що ОСОБА_7 отримав у нього паспорт та повернув його через кілька днів із завідомо неправдивими відомостями у паспорті про реєстрацію місця проживання ОСОБА_4 за неіснуючою адресою: АДРЕСА_2 .

У подальшому ОСОБА_7 зустрівся з ОСОБА_8 , яка займається наданням послуг юридичним та фізичним особам по складанню реєстраційних документів юридичних осіб, поданням їх для проведення державної реєстрації.

При цьому, ОСОБА_7 попросив за грошову винагороду ОСОБА_8 про підготовку документів для зміни засновника та директора ТОВ «Техно-Макс» та подання їх державному реєстратору, у тому числі довіреність на себе про право подати документи державному реєстратору і надав їй паспортні дані ОСОБА_4 та відомості про попереднього власника підприємства ТОВ «Нейва» і директора ОСОБА_9 .

В подальшому ОСОБА_8 виготовила наступні документи:

- «реєстраційну картку ф. 4 про внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців» про зміну керівника ТОВ «Техно-Макс»;

- статут ТОВ «Техно-Макс» від 11.02.2015 (нова редакція);

- «реєстраційну картку ф. 3 на проведення державної реєстрації змін до установчих документів юридичної особи» про зміну засновника ТОВ «Техно-Макс»;

- довіреність від 11.02.2015 від ОСОБА_4 як директора ТОВ «Техно-Макс» на своє ім`я про те, що їй доручається подати державному реєстратору установчі документи ТОВ «Техно-Макс» та отримати їх;

- «протокол № 2 загальних зборів учасників ТОВ «Техно-Макс» від 11.02.2015» про прийняття ОСОБА_4 прав та обов`язків засновника та покладання на себе обов`язків директора;

- «протокол №2 загальних зборів учасників ТОВ «Техно-Макс» від 11.02.2015» про виключення ТОВ «Нейва» зі складу учасників ТОВ «Техно-Макс» і про делегування ОСОБА_9 на загальні збори учасників.

- «протокол №2а Реєстрації прибувших учасників на загальні збори учасників ТОВ «Техно-Макс» від 11.02.2015» про правомочність зборів учасників товариства.

Після чого ОСОБА_8 передала ОСОБА_7 складенні нею документи про зміну засновника та директора ТОВ «Техно-Макс», а ОСОБА_7 надав вказівку невстановленій особі, підробити підписи ОСОБА_4 на отриманих від ОСОБА_8 документах, та надав попередньому директору ТОВ «Техно-Макс» ОСОБА_9 на підпис документи про зміну засновників.

В подальшому, ОСОБА_7 повернув статутні та реєстраційні документи ОСОБА_8 з підписами виконаними від імені ОСОБА_4 та ОСОБА_9 , проставленими печатками ТОВ «Техно-Макс», ТОВ «Нейва» та попросив ОСОБА_8 подати документи державному реєстратору для проведення державної реєстрації.

Виконуючи прохання ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , подала 11.02.2015 державному реєстратору реєстраційної служби Вінницького міського управління юстиції Вінницької області ОСОБА_10 , за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59, вищевказані документи для проведення державної реєстрації змін до установчих документів юридичної особи.

Отримання вищевказаних документів надало юридичні підстави державному реєстратору ОСОБА_10 провести перереєстрацію ТОВ «Техно-Макс» на ОСОБА_4 , в результаті чого він отримав майнові та корпоративні права та обов`язки засновника та став директором ТОВ «Техно-Макс», при цьому ОСОБА_4 фактично не мав наміру здійснювати легальну фінансово-господарську діяльність як власник та керівник, а вказані дії надали змогу використовувати реквізити підприємства.

Того ж дня, після проведення державної реєстрації змін до установчих документів ТОВ «Техно-Макс» та призначення ОСОБА_4 директором, статутні, реєстраційні документи ОСОБА_8 передала ОСОБА_7 .

Реєстрація ТОВ «Техно-Макс» на ОСОБА_4 надала можливість ОСОБА_7 здійснювати незаконну діяльність, яка полягала у наданні підприємствам реального сектору економіки послуг з незаконного формування податкового кредиту з ПДВ, витрат з податку на прибуток та заниження таким чином податкових платежів, шляхом документального оформлення безтоварних операцій з продажу товарів (робіт, послуг) та послуг по безпідставному переведенню безготівкових грошових коштів у готівкові з подальшою їх передачею замовникам таких послуг.

Надавши згоду на реєстрацію на своє ім`я суб`єкта підприємницької діяльності (юридичної особи), ОСОБА_4 усунув перешкоди для ОСОБА_7 на реалізацію злочинного наміру направленого на зайняття фіктивним підприємництвом, тобто сприяв останньому у вчиненні злочину як пособник.

Також встановлено, що ОСОБА_4 сприяючи як пособник ОСОБА_7 у вчинені фіктивного підприємництва, сприяв також останньому у підробленні офіційного документа.

Так, ОСОБА_4 документований паспортом громадянина України серії НОМЕР_1 , який виданий 06.06.2006 Ленінським РВ УМВС України у Вінницькій області.

Місце проживання ОСОБА_4 у встановленому законом порядку не зареєстроване, проте на сторінці 12 вказаного паспорту наявний штамп про те, що ОСОБА_4 має зареєстроване 07.09.2009 ВГІРФО Ленінського відділу м. Вінниці місце проживання за адресою: АДРЕСА_2 .

Вказаний штамп про реєстрацію місця проживання ОСОБА_4 , як необхідний реквізит паспорта, є підробленим, так як слідством встановлено, що ОСОБА_4 не зареєстрований за адресою: АДРЕСА_2 , вказана адреса не існує та вказаний штамп не відповідає штампам, які проставлялися у паспорти громадян України відділами ГІРФО.

Так, наприкінці січня - початку лютого 2015, точну дату не встановлено, на роботу до ОСОБА_4 (ТОВ «Алеопак», вул. Айвазовського у м. Вінниці), прибув ОСОБА_7 , з яким ОСОБА_6 його познайомив.

ОСОБА_7 , при зустрічі повторив ОСОБА_4 пропозицію ОСОБА_6 стати директором та засновником підприємства з назвою ТОВ «Техно-Макс» (код ЄДРПОУ 32893331 м. Вінниця, вул. Визволення, 2), на що останній погодився, при цьому повідомив ОСОБА_7 , що у нього відсутня реєстрація місця проживання, на що ОСОБА_7 отримав у нього паспорт, підробив у паспорті ОСОБА_4 штамп про реєстрацію місця проживання із внесенням завідомо неправдивих відомостей про реєстрацію місця проживання ОСОБА_4 за неіснуючою адресою: АДРЕСА_2 та повернув паспорт ОСОБА_4 через кілька днів.

Надавши власний паспорт, ОСОБА_4 усунув перешкоди для ОСОБА_7 на реалізацію злочинного наміру направленого на підроблення обов`язкового реквізиту паспорта штампу про реєстрацію місця проживання, що у подальшому ОСОБА_7 використав при придбанні ТОВ «Техно-Макс» на ім`я ОСОБА_4 при цьому до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб підприємців було внесено відомості, що ОСОБА_4 , як засновник ТОВ «Техно-Макс» має зареєстроване місце проживання за адресою: АДРЕСА_2 , де він ніколи не мешкав та не був зареєстрований, тобто ОСОБА_4 сприяв ОСОБА_7 у вчиненні злочину як пособник.

ОСОБА_4 , 13.02.2015, достовірно знаючи про підроблення свого паспорта, відвідав приватного нотаріуса ОСОБА_11 , офіс якої знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 41/2, де пред`явивши підроблений паспорт підписав картку з зразками підписів та відбитком печатки ТОВ «Техно-Макс» для подання у ПАТ «Альфа-Банк» для відкриття рахунку, що засвідчено нотаріусом.

У подальшому, 04.03.2015, ОСОБА_4 , достовірно знаючи про підроблення свого паспорта, також відвідав відділення ПАТ «Альфа-Банк», розташоване за адресою: м. Вінниця, вул. Привокзальна, 2/1, де пред`явивши співробітникам банку підроблений паспорт, подав документи для відкриття рахунку, у т.ч. засвідчену приватним нотаріусом ОСОБА_11 картку з зразками підписів та відбитком печатки, копію паспорту, яку засвідчив своїм підписом, також підписав заяву про відкриття поточного рахунку ТОВ «Техно-Макс», договір №110369 на комплексне банківське обслуговування суб`єктів господарювання. На підставі вказаних документів, співробітниками ПАТ «Альфа-Банк» був відкритий для ТОВ «Техно-Макс» рахунок № НОМЕР_2 .

У подальшому, 29.04.2015, ОСОБА_4 достовірно знаючи про підроблення свого паспорта, також відвідав приватного нотаріуса ОСОБА_11 , офіс якої знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 41/2, де пред`явивши підроблений паспорт підписав картку з зразками підписів та відбитком печатки ТОВ «Техно-Макс» для подання у ПАТ КБ «Преміум», що засвідчено нотаріусом.

У подальшому, 29.04.2015, ОСОБА_4 , достовірно знаючи про підроблення свого паспорта, також відвідав відділення ПАТ КБ «Преміум», розташоване за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 2, де пред`явивши співробітникам банку підроблений паспорт, подав документи для відкриття рахунку, у т.ч. засвідчену приватним нотаріусом ОСОБА_11 картку з зразками підписів та відбитком печатки, копію паспорту, яку засвідчив своїм підписом, також підписав заяву про відкриття поточного рахунку ТОВ «Техно-Макс», договір №15611 про відкриття та обслуговування банківських рахунків юридичної особи. На підставі вказаних документів, співробітниками ПАТ КБ «Преміум» був відкритий для ТОВ «Техно-Макс» рахунок № НОМЕР_3 .

У подальшому, 25.06.2015, ОСОБА_4 достовірно знаючи про підроблення свого паспорта, також відвідав приватного нотаріуса ОСОБА_12 , офіс якого знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. 50 річчя Перемоги (в т.ч. називається вул. Замостянська), 27, кв. 44, де пред`явивши підроблений паспорт підписав картку з зразками підписів та відбитком печатки ТОВ «Техно-Макс» для подання у АБ «Укргазбанк», що засвідчено нотаріусом.

У подальшому, 25.06.2015, ОСОБА_4 , достовірно знаючи про підроблення свого паспорта, також відвідав відділення АБ «Укргазбанк», розташоване за адресою: м. Вінниця, вул. І.Бевза, 34, де пред`явивши співробітникам банку підроблений паспорт, подав документи для відкриття рахунку, у т.ч. засвідчену приватним нотаріусом ОСОБА_12 картку з зразками підписів та відбитком печатки, копію паспорту, яку засвідчив своїм підписом, також підписав заяву про відкриття поточного рахунку ТОВ «Техно-Макс», договір банківського рахунку №43/15-РКО. На підставі вказаних документів, співробітниками АБ «Укргазбанк» був відкритий для ТОВ «Техно-Макс» рахунок № НОМЕР_4 .

В подальшому, 06.10.2015, ОСОБА_4 достовірно знаючи про підроблення свого паспорта, також відвідав приватного нотаріуса ОСОБА_12 , офіс якого знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. 50 річчя Перемоги (в т.ч. називається вул. Замостянська), 27, кв. 44, де пред`явивши підроблений паспорт підписав картку з зразками підписів та відбитком печатки ТОВ «Техно-Макс» для подання у ПАТ КБ «Глобус», що засвідчено нотаріусом.

В подальшому, 07.10.2015, ОСОБА_4 , достовірно знаючи про підроблення свого паспорта, також відвідав відділення ПАТ КБ «Глобус», розташоване за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 64, де пред`явивши співробітникам банку підроблений паспорт, подав документи для відкриття рахунку, у т.ч. засвідчену приватним нотаріусом ОСОБА_12 картку з зразками підписів та відбитком печатки, копію паспорту, яку засвідчив своїм підписом, також підписав заяву про відкриття поточного рахунку ТОВ «Техно-Макс», договір банківського рахунку про відкриття та обслуговування банківського рахунку в іноземній та національній валюті для суб`єктів господарювання № НОМЕР_5 . На підставі вказаних документів, співробітниками ПАТ КБ «Преміум» був відкритий для ТОВ «Техно-Макс» рахунок № НОМЕР_6 .

В ході досудового розслідування між прокурором відділу прокуратури Вінницької області ОСОБА_3 з одного боку та ОСОБА_4 з іншого, у відповідності до ст. 468, 469, 472 КПК України, 26 січня 2017 року укладено угоду про визнання винуватості.

Зі змісту укладеної угоди вбачається, що сторони дійшли згоди щодо правової кваліфікації дій обвинуваченого ОСОБА_4 за ч.5 ст. 27 ч.1 ст. 205, ч.5 ст. 27 ч.1 ст. 358, ч.4 ст. 358 КК України та погодженого сторонами призначення покарання ОСОБА_4 , а саме:

-за ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 205 КК України у виді 500 ( п`ятисот) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8500 грн.;

-за ч.5 ст. 27, ч. 1 ст. 358 КК України у виді 100 ( ста ) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1 700 грн.,

- за ч.4 ст. 358 КК України у виді одного року обмеження волі.

Відповідно до ч. 1 ст. 70 КК України, за сукупністю злочинів, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, остаточно призначити ОСОБА_4 покарання у виді одного року обмеження волі.

На підставі ст. 75 КК України звільнити ОСОБА_4 від відбування призначеного покарання з іспитовим строком один рік.

На підставі п.1, 2 ч. 1 ст. 76 КК України зобов`язати ОСОБА_4 періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

В підготовчому судовому засіданні обвинувачений ОСОБА_4 зазначив, що він розуміє надані йому законом права, розуміє наслідки укладення та затвердження угоди про визнання винуватості, характер пред`явленого обвинувачення та вид покарання, який до нього буде застосовний за наслідками затвердження угоди про визнання винуватості судом.

Обвинувачений ОСОБА_4 свою вину визнав повністю, у вчиненому щиро розкаявся та зазначив, що угода про визнання винуватості є добровільною та наполягав на затвердженні угоди про визнання винуватості. По суті обвинувачення ОСОБА_4 пояснив, що він працював в ОСОБА_6 , який його познайомив з ОСОБА_7 . ОСОБА_7 запропонував йому стати директором та засновником підприємства ТОВ «Техно-Макс», на зазначену пропозицію він погодився та передав свій паспорт ОСОБА_7 , який підробив штамп про реєстрацію його місця проживання. Паспорт ОСОБА_7 повернув йому через декілька днів. В подальшому він разом з ОСОБА_7 ходив до державного реєстратора для перереєстрації підприємства, потім надавав підроблений паспорт в банках при відкритті банківських рахунків.

Прокурор ОСОБА_3 просив суд затвердити угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим ОСОБА_4 та ухвалити вирок, яким призначити узгоджене сторонами покарання.

Заслухавши думку прокурора та показання обвинуваченого, дослідивши матеріали кримінального провадження та перевіривши зміст угоди про визнання винуватості, суд дійшов наступних висновків.

Винуватість ОСОБА_4 у вчинені злочинів є доведеною та підтверджується показаннями обвинуваченого, який вину визнав повністю та повідомив всі обставини вчинення злочинів. Показання обвинуваченого суд вважає переконливим доказом його винуватості з підстав їх належності та допустимості. Так, ОСОБА_4 детально та добровільно повідомив суду час, місце злочинів та з його показань вбачається те, що обвинувачений усвідомлював, що він здійснював пособництво у фіктивному підприємництві, а саме у придбанні юридичної особи з метою прикриття незаконної діяльності, пособництві у підробленні офіційного документу та використанні завідомо підробленого документу. При цьому суд, з показань обвинуваченого дійшов висновку, що дії ОСОБА_4 носили умисний характер.

За таких обставин, суд вважає вказаний доказ достатнім для надання юридичної оцінки дій обвинуваченого та кваліфікує дії ОСОБА_4 за ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 205 КК України, як пособництво у фіктивному підприємництві, тобто у придбанні суб`єкта підприємницької діяльності (юридичної особи) з метою прикриття незаконної діяльності, за ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 358 КК України у редакції закону від 07.04.2011, як пособництво у підробленні офіційного документа, який видається установою і який надає права, з метою використання його іншою особою, ч. 4 ст. 358 КК України, як використання завідомо підробленого документа.

Відповідно до ч. 2, 4 ст. 469 КПК України угода про визнання винуватості може бути укладена за ініціативою прокурора або підозрюваного чи обвинуваченого. Угода про визнання винуватості між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим може бути укладена у провадженні щодо кримінальних проступків, злочинів невеликої чи середньої тяжкості, тяжких злочинів, внаслідок яких шкода завдана лише державним чи суспільним інтересам. Укладення угоди про визнання винуватості у кримінальному провадженні, в якому бере участь потерпілий, не допускається.

Злочини, передбачені ч.5 ст. 27 ч.1 ст. 205, ч.5 ст. 27 ч.1 ст. 358, ч.4 ст. 358 КК України, що вчинені ОСОБА_4 згідно ст. 12 КК України, відноситься до злочинів невеликої та середньої тяжкості. Потерпілих у кримінальному провадженні не має.

Обвинувачений ОСОБА_4 вину визнав повністю, раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, на диспансерному обліку у Вінницькому обласному наркологічному диспансері «Соціотерапія» не перебуває, на обліку у ВОПНЛ ім. Ющенка не перебуває, за місцем проживання характеризується позитивно.

У судовому засіданні встановлено, що угода про визнання винуватості між прокурором відділу прокуратури Вінницької області молодшим радником юстиції ОСОБА_3 та обвинуваченим ОСОБА_4 відповідає вимогам ст. 472 КПК України, укладена добровільно, не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз або наслідком обіцянок чи дій будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені в угоді.

Також, судом з`ясовано, що обвинувачений ОСОБА_4 цілком розуміє положення ч. 4 ст. 474 КПК України, в тому числі і наслідки укладення та затвердження даної угоди передбачені ч. 2 ст. 473 КПК України, характер обвинувачення щодо якого він визнає себе винуватим, вид покарання, а також інші заходи, які будуть застосовані до нього у разі затвердження угоди судом.

Крім того, судом при вирішенні питання щодо затвердження угоди встановлено, що умови угоди не суперечать вимогам КПК України, правова кваліфікація кримінальних правопорушень вчинених ОСОБА_4 є вірною, умови угоди не суперечать інтересам суспільства та не порушують права, свободи чи інтереси сторін або інших осіб та обвинувачений може виконати взяті на себе за угодою зобов`язання.

Враховуючи викладене, суд вважає, що угода від 21 квітня 2017 року, укладена між прокурором відділу прокуратури Вінницької області ОСОБА_3 та обвинуваченим ОСОБА_4 , підлягає затвердженню.

Крім того, вирішити питання щодо речового доказу у кримінальному провадженні відповідно до ст. 100 КПК України.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 368, 369, 370, 374, 468, 470, 472, 474, 475 КПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити угоду про визнання винуватості укладену між ОСОБА_4 та прокурором відділу прокуратури Вінницької області ОСОБА_3 від 21 квітня 2017 року у кримінальному провадженні, відомості про яке внесені 24 січня 2017 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 32017020000000007.

Визнати винуватим ОСОБА_4 у вчиненні злочинів, передбачених ч.5 ст. 27 ч.1 ст. 205, ч.5 ст. 27 ч.1 ст. 358, ч.4 ст. 358 КК України.

Призначити ОСОБА_4 узгоджене сторонами покарання:

-за ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 205 КК України у виді 500 (п`ятисот) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8500 грн.;

-за ч.5 ст. 27, ч. 1 ст. 358 КК України у виді 100 (ста) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1 700 грн.,

- за ч.4 ст. 358 КК України у виді одного року обмеження волі.

Відповідно до ч. 1 ст. 70 КК України, за сукупністю злочинів, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, остаточно призначити ОСОБА_4 покарання у виді одного року обмеження волі.

На підставі ст. 75 КК України звільнити ОСОБА_4 від відбування призначеного покарання з іспитовим строком один рік.

На підставі п.1, 2 ч. 1 ст. 76 КК України зобов`язати ОСОБА_4 періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Речовий доказ у кримінальному провадженні, а саме паспорт НОМЕР_7 , виданий 06.06.2006 року Ленінським ВМ ВМВ УМВС України у Вінницькій області на ім`я ОСОБА_4 знищити.

На вирок суду може бути подана апеляція до Апеляційного суду Вінницької області протягом 30 днів з дня його проголошення.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку на його апеляційне оскарження.

Суддя:

Дата ухвалення рішення21.04.2017
Оприлюднено03.03.2023
Номер документу66345188
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —127/2179/17

Вирок від 21.04.2017

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Курбатова І. Л.

Ухвала від 03.02.2017

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Курбатова І. Л.

Ухвала від 03.02.2017

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Курбатова І. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні