Ухвала
від 10.05.2017 по справі 817/532/17
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

10 травня 2017 року Р і в н е №817/532/17

Суддя Рівненського окружного адміністративного суду Друзенко Н.В., розглянувши позовну заяву

Товариства з обмеженою відповідальністю "АМІКОР ЛТД"

до Управління забезпечення надання адміністративних послуг

про визнання протиправними та скасування записів,

В С Т А Н О В И ЛА :

До Рівненського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю "АМІКОР ЛТД" до Управління забезпечення надання адміністративних послуг про визнання протиправними та скасування записів.

Ухвалою судді від 13.04.2017 позовну заяву залишено без руху та запропоновано Товариству з обмеженою відповідальністю "АМІКОР ЛТД" у строк до 05.05.2017 усунути недоліки позовної заяви шляхом подання до суду: доказу сплати судового збору у сумі 3200,00 грн.

Згідно рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення дана ухвала отримана позивачем 18.04.2017 (а.с.11).

Станом на 10.05.2017 недоліки позовної заяви не усунуто.

Натомість 26.04.2017 позивачем через відділ документального забезпечення суду подано клопотання про відкликання позовної заяви.

Відповідно до пункту 2 частини третьої статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України суддя повертає позовну заяву, якщо позивач до відкриття провадження у справі подав заяву про її відкликання.

Згідно пункту 6 частини першої статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Керуючись п. 2 ч. 3 ст. 108, ст. 165 КАС України, суддя, –

УХВАЛИЛА:

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "АМІКОР ЛТД" до Управління забезпечення надання адміністративних послуг про визнання протиправними та скасування записів повернути позивачу разом з усіма доданими до неї матеріалами.

Ухвала суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга подається до Житомирського апеляційного адміністративного суду через Рівненський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Житомирського апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 КАС України, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя                                                   Друзенко Н.В.

                    

                                                             

СудРівненський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення10.05.2017
Оприлюднено12.05.2017
Номер документу66360252
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —817/532/17

Ухвала від 10.05.2017

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Друзенко Н.В.

Ухвала від 13.04.2017

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Друзенко Н.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні