Ухвала
від 23.05.2017 по справі 804/3176/17
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

23 травня 2017 року Справа № 804/3176/17 Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Букіна Л.Є., розглянувши у місті Дніпро матеріали адміністративного позову Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області до Приватного підприємство"Агрофірма Зелений Хуторок" , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет позову, на стороні позивача - Західно-Донбаська об'єднана державна податкова інспекція ГУ ДФС у Дніпропетровській області про стягнення заборгованості,-

в с т а н о в и в:

Головне управління Державнох фіскальної служби у дніпропетровській області звернулась 22.05.2017 року до Дніпропетровського окружного адміністративного суду із адміністративним позовом до Приватного підприємства "Агрофірма Зелений Хуторок", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет позову, на стороні позивача - Західно-Донбаська об'єднана державна податкова інспекція ГУ ДФС у Дніпропетровській області з позовними вимогами про стягнення податкового боргу у розмірі 3 376,05 грн. з рахунків Приватного підприємства "Агрофірма Зелений Хуторок" (код ЄДРПОУ 39145674) у банках, що обслуговують такого платника податків, у тому числі:

- з податку на додану вартість 108, 72 грн.;

- з податку на прибуток підприємств - 175,40 грн.

- з податку на додану вартість сільськогосподасрьких підприємств за операціями з сільськогосподарськими товарами/послугами (крім операцій із зерновими і технічними кулльтурами та операцій з продукцією тваринництва) - 3 091,93 грн.

Адміністративний позов відповідає вимогам, встановленим статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Керуючись статтею 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

у х в а л и в:

Відкрити провадження в адміністративній справі № 804/3176/17.

Залучити в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет позову, на стороні позивача - Західно-Донбаську об'єднану державну податкову інспекцію ГУ ДФС у Дніпропетровській області.

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 14 червня 2017 року о 14:30 год. у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м.Дніпро, вул. Академіка Янгеля, 4, зала № 4.

Запропонувати відповідачу у разі незгоди з адміністративним позовом надати письмові заперечення проти позову та докази на їх підтвердження у триденний строк з дня отримання цієї ухвали, але не пізніше дня судового засідання. У випадку визнання позову направити на адресу суду відповідну заяву.

Представникам сторін в судове засідання надати довіреності, а також ствердження повноважень законних представників, які такі довіреності підписуватимуть, відповідно до вимог частини 7 статті 56, частини 2 статті 58 Кодексу адміністративного судочинства України.

Особам, які беруть участь у справі, в судове засідання надати оригінали поданих суду документів, та інших документів, на які сторони посилатимуться на підтвердження обґрунтування позову або заперечення проти нього.

Справа розглядатиметься одноособово. Головуючий суддя Букіна Л.Є.

Копію ухвали, витяг про процесуальні права та обов'язки осіб, які беруть участь у справі, встановлені статтями 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України, та повістки про виклик до суду надіслати особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили відповідно до статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України та не може бути оскаржена.

Суддя Л.Є. Букіна

Дата ухвалення рішення23.05.2017
Оприлюднено25.05.2017
Номер документу66645252
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —804/3176/17

Постанова від 14.06.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Букіна Лілія Євгенівна

Ухвала від 23.05.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Букіна Лілія Євгенівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні