Ухвала
від 23.05.2017 по справі 904/5948/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

23.05.2017 Справа № 904/5948/17

За позовом Публічного акціонерного товариства "ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ОСОБА_1" (04070, м. Київ, вул. Андріївська, 4)

до Відповідач-1: Товариство з обмеженою відповідальністю "ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ДОСЛІДНИЙ ЗАВОД "ЕНЕРГОАВТОМАТИКА" (49127, м. Дніпро, вул. Базова, 2)

Відповідач-2: Товариство з обмеженою відповідальністю "Укрсплав" (49051, м. Дніпро, вул. Курсантська, 36)

про звернення стягнення на предмет застави

Суддя Панна С.П.

Без представників сторін:

СУТЬ СПОРУ:

Публічне акціонерне товариство Перший Український ОСОБА_1 звернулось до господарського суду Дніпропетровської області з позовною заявою до відповідача-1: Товариства з обмеженою відповідальністю Дніпропетровський дослідний завод Енергоавтоматика , відповідача-2: Товариства з обмеженою відповідальністю Укрсплав про звернення стягнення на предмет застави.

Ухвалою господарського суду Дніпропетровської області від 19.05.2017 р. порушено провадження у справі.

22.05.2017 р. до Господарського суду Дніпропетровської області по справі №904/5948/17 від позивача ПАТ Перший Український ОСОБА_1 надійшла заява про вжиття заходів забезпечення позову шляхом:

1) Накладення арешту в межах суми позову у розмірі 245 639 858,36 грн., на майно (84 одиниці обладнання, перелік якого вказаний у заяві Позивача), що належить на праві власності Товариства з обмеженою відповідальністю Дніпропетровський дослідний завод Енергоавтоматика та є Предметом застави відповідно до Договору застави рухомого майна №1893-ЗРМ від 11.02.2014 укладеного між Публічним акціонерним товариством Перший Український ОСОБА_1 та Товариством з обмеженою відповідальністю Дніпропетровський дослідний завод Енергоавтоматика , а саме рухоме майно, що знаходиться за адресою: Україна, м. Дніпропетровськ, вул. Базова, 2 та Україна, м. Дніпропетровськ, вул. Курсантська, 30.

2) Накладення арешту в межах суми позову у розмірі 245 639 858,36 грн., на майно (19 одиниці обладнання, перелік якого вказаний у заяві Позивача), що належить на праві власності Товариства з обмеженою відповідальністю Укрсплав та є Предметом застави відповідно до Договору застави рухомого майна №167-ЗРМ від 18.03.2011 укладеного між Публічним акціонерним товариством Перший Український ОСОБА_1 та Товариством з обмеженою відповідальністю Укрсплав , а саме рухоме майно, що знаходиться за адресою: Україна, м. Дніпропетровськ, вул. Курсантська, 36.

3. Передати арештоване майно Товариства з обмеженою відповідальністю Дніпропетровський дослідний завод Енергоавтоматика , Товариства з обмеженою відповідальністю Укрсплав на відповідальне зберігання Публічного акціонерного товариства Перший Український ОСОБА_1 .

У п. п. 1, 3, 5, 7.2 постанови Пленуму Вищого господарського суду України Про деякі питання практики застосування заходів до забезпечення позову від 26.12.2011 р. №16 зазначено, що умовою застосування заходів до забезпечення позову за вимогами майнового характеру є достатньо обґрунтоване припущення, що майно (в тому числі грошові суми, цінні папери тощо), яке є у відповідача на момент пред'явлення позову до нього, може зникнути, зменшитись за кількістю або погіршитись за якістю на момент виконання рішення. Отже, найдоцільніше вирішувати питання забезпечення позову на стадії попередньої підготовки справи до розгляду (ст. 65 ГПК України).

Адекватність заходу до забезпечення позову, що застосовується господарським судом, визначається його відповідністю вимогам, на забезпечення яких він вживається. Оцінка такої відповідності здійснюється господарським судом, зокрема, з урахуванням співвідношення прав (інтересу), про захист яких просить заявник, з вартістю майна, на яке вимагається накладення арешту, або майнових наслідків заборони відповідачеві вчиняти певні дії.

Обрані заходи до забезпечення позову не повинні мати наслідком повне припинення господарської діяльності суб'єкта господарювання, якщо така діяльність, у свою чергу, не призводитиме до погіршення стану належного відповідачеві майна чи зниження його вартості (п. 3 Постанови Пленуму).

У вирішенні питання про забезпечення позову господарський суд має здійснити оцінку обґрунтованості доводів заявника щодо необхідності вжиття відповідних заходів з урахуванням:

- розумності, обґрунтованості і адекватності вимог заявника щодо забезпечення позову;

- забезпечення збалансованості інтересів сторін, а також інших учасників судового процесу;

- наявності зв'язку між конкретним заходом до забезпечення позову і предметом позовної вимоги, зокрема, чи спроможний такий захід забезпечити фактичне виконання судового рішення в разі задоволення позову;

- імовірності утруднення виконання або невиконання рішення господарського суду в разі невжиття таких заходів;

- запобігання порушенню у зв'язку із вжиттям таких заходів прав та охоронюваних законом інтересів осіб, що не є учасниками даного судового процесу.

У обґрунтування заяви позивач посилається на те, що позовні вимоги до відповідачів носять майновий характер, сума заборгованості є значною та становить 245 639 858,36 гривень. Невиконання зобов'язань відповідачами носить тривалий характер. Відповідачі не вживають жодних дій, спрямованих на повне погашення заборгованості.

Згідно зі статтею 66 ГПК України господарський суд за заявою сторони, прокурора або з власної ініціативи має право вжити передбачених статтею 67 цього Кодексу заходів до забезпечення позову. Забезпечення позову допускається в будь-якій стадії провадження у справі, якщо невжиття таких заходів може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення господарського суду.

Статтею 67 ГПК України встановлено, що позов забезпечується, зокрема, накладанням арешту на майно або грошові суми, що належать відповідачу.

З матеріалів справи вбачається, що виконання зобов'язань за кредитним договором №166-КД, укладеного 18.03.2011 р. між позивачем та відповідачем-1 забезпечувалось договором застави рухомого майна №1893-ЗРМ від 11.02.2014 р. укладеного між позивачем та відповідачем-1, договором застави рухомого майна №167-ЗРМ від 18.03.2011 р. укладеного між позивачем та відповідачем-2.

Предметом спору у даній справі є вимоги позивача про звернення стягнення на предмети забезпечення за договорами застави в рахунок погашення заборгованості за кредитним договором в загальному розмірі 245 639 858,36 грн., що складається з: наданої та не повернутої суми Кредиту у розмірі 206 645 684,42 грн.; нарахованої пені за порушення строків повернення суми Кредиту у розмірі 20 347 686,47 грн.; нарахованих 3% річних за порушення строків повернення суми Кредиту у розмірі 2 217 786,06 грн.; нарахованих та несплачених процентів за користування кредитом у розмірі 15 622 938,87 грн.; нарахованої пені за порушення строків сплати процентів за кредитом у розмірі 725 883,08 грн.; нарахованих 3% річних за порушення строків сплати процентів за кредитом у розмірі 79 879,46 грн.

Умовою застосування заходів до забезпечення позову за вимогами майнового характеру є достатньо обґрунтоване припущення, що майно, яке є у відповідачів на момент пред'явлення позову до нього, може зникнути, зменшитись за кількістю або погіршитись за якістю на момент виконання рішення.

Враховуючи, що значна частина заставного майна являє собою рухоме майно існує високий ризик порушення прав та законних інтересів позивача не лише шляхом відчуження відповідачами заставного майна, а й через істотне зменшення його вартості, продаж заставного майна та його комплектуючих що, в свою чергу, може призвести до зменшення вартості заставного майна.

Згідно обставин, наведених позивачем у своїй заяві, відповідачі тривалий час не вчиняють дій щодо погашення заборгованості перед позивачем та виконання зобов'язань за договорами застави. Оскільки позовні вимоги мають майновий характер та розмір таких вимог достатньо суттєвий, враховуючи доведеність обґрунтованості доводів позивача, господарський суд дійшов висновку про наявність достатніх підстав для застосування заходів до забезпечення позову.

Позивач у заяві зазначив, що відповідачами по справі здійснюються дії по відчуженню заставного майна, продажу комплектуючих такого майна, а також продаж іншого майна без повідомлення позивача, що створює загрозу для можливого задоволення вимог позивача за рахунок заставного майна.

Позивачем наведено у заяві й обставини, що свідчать про незадовільний фінансовий стан відповідача-1, наявність заборгованості відповідача-1 перед іншими кредиторами, що визначає можливі ризики не виконання взятих на себе зобов'язань перед й такими кредиторами.

Підтвердженням даних міркувань є лист відповідача-1 від 03.03.2017 за №17о, що міститься у матеріалах справи.

Ознаки, що свідчать про неможливість виконання потенційного рішення суду у даній справі у зв'язку із відчуженням заставного майна, або вчиненням дій, що призведуть до погіршення якості або кількості заставного майна вбачаються також за результатом аналізу відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань витяги з яких були надані позивачем.

Із заяви позивача та доданих до неї документів вбачається, що відповідач-2 є підконтрольним відповідачу-1 оскільки останній має переважну частку у статутному капіталі відповідача-2.

Відповідач-1 є підконтрольними ТОВ Оберон-Центр (ідентифікаційний код: 20040378), який має переважну частку у статутному капіталі відповідача-1.

Водночас, кінцевим бенефіціарним власником (контролером) відповідача-1,відповідача-2, а також ТОВ Оберон-Центр (ідентифікаційний код: 20040378) є громадянин ОСОБА_2 ОСОБА_3, а отже, будь-які рішення, щодо господарської діяльності зазначених осіб, приймаються однією особою.

Сукупний аналіз положень п. 20 ч. 1 ст. 1 Закону України Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення , ч. 2 ст. 65, ч.1. ст. 88 ГК України, дає змоги дійти висновку, що бенефіціарний власник здійснює управління відповідачами, а також наділений повноваженнями приймати вирішальні рішення у господарській діяльності відповідачів, а отже будь-які рішення, щодо господарської діяльності зазначених осіб, фактично приймаються однією особою - бенефіціарним власником.

Враховуючи підконтрольність відповідачів єдиному власнику, наявність ризиків переведення заставного майна до підконтрольних власнику відповідачів юридичних осіб або третіх осіб вбачається загроза можливому задоволенню вимог Позивача.

Позивач зазначає про відсутність у відповідачів намірів щодо повного погашення заборгованості перед позивачем, оскільки наявна очевидна тривалість невиконання зобов'язань за укладеними договорами, незважаючи на розмір існуючої заборгованості та прострочення строк виконання зобов'язань.

Таким чином вбачається очевидна небезпека заподіяння шкоди правам та інтересам позивача, захист яких може стати неможливим без прийняття заходів забезпечення позову.

Заставне майно є рухомим майном та складається з обладнання, що визначає високий ризик порушення прав та законних інтересів позивача, що полягає у приховуванні або відчуженні відповідачами заставленого майна, а також ризику недобросовісного користування заставним майном, що може призвести до істотного зменшення його кількості, вартості або взагалі знищення в результаті чого утруднить або зробить неможливим виконання рішення суду у разі задоволення позовних вимог.

При цьому, передача Предмету забезпечення на збереження позивачу жодним чином не призведе до зупинення господарської діяльності відповідачів, оскільки такий захід забезпечення позову має на меті виключно зниження ризиків пов'язаних з розкомплектуванням майна, його протиправному відчуженню.

Крім того, з метою повного та своєчасного виконання рішення є обґрунтованим посилання позивача щодо передання описаного та арештованого майна на відповідальне збереження уповноваженим представникам позивача, так як позивач є особою, яка найбільше зацікавлена у зберіганні майна за договорами застави.

Також, позивач посилається на наявність значної кількості кредиторів відповідача-1, заборгованість перед якими складає 58 926 075,14 грн., частина яких (кредиторів) є також підконтрольними тому самому бенефіціарному власнику, що не виключає можливості стягнення заборгованості за такою заборгованістю, відкриття виконавчого провадження, опису й арешту майна відповідачів та подальшу його реалізацію з прилюдних торгів, при цьому реалізація позивачем заходів по вилученню заставного майна у таких провадженнях очевидно буде потребувати значного часу та додаткових грошових витрат.

Враховуючи систематичне порушення відповідачами умов кредитного договору та договорів застави, відсутністю обставин, що б свідчили про відсутність в діях відповідачів наміру подальшого порушення умов кредитного договору і договорів застави вбачається наявність ознак що ускладнюють або взагалі зроблять неможливим виконання рішення суду.

Крім того, що у даному випадку вид забезпечення позову, який просить застосувати позивач, безпосередньо пов'язаний із предметом позовної вимоги (стягнення суми заборгованості у розмірі 245 639 856,36 грн.), є адекватними, розумними та обґрунтованими щодо вимог позивача, спроможний забезпечити фактичне виконання судового рішення в разі задоволення позову.

Також господарський суд зазначає, що зазначений вид забезпечення позову запобігає порушенню прав та охоронюваних законом інтересів осіб, що не є учасниками даного судового процесу та, крім того, є мірою тимчасовою.

Крім того, при розгляді заяви про вжиття заходів до забезпечення позову суд враховує положення міжнародного договору, а саме ст. 13 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод «Право на ефективний засіб юридичного захисту» , відповідно до якої: кожен, чиї права та свободи, визнані в цій Конвенції, було порушено, має право на ефективний засіб юридичного захисту в національному органі, навіть якщо таке порушення було вчинене особами, які здійснювали свої офіційні повноваження.

Одним з механізмів забезпечення ефективного юридичного захисту є передбачений національним законодавством України інститут вжиття заходів до забезпечення позову.

Крім того, стаття 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод передбачає право на справедливий суд. Під терміном справедливий судовий розгляд розуміється у тому числі забезпечення реального виконання рішення, на що Європейський суд з прав людини неодноразово звертав увагу держав - членів Ради Європи. Обов'язок забезпечення механізмів реалізації права на справедливий суд покладено на держави-учасниці Конвенції. Тому вжиття обраних судом заходів до забезпечення позову відповідає вимогам статті 6 Конвенції та зобов'язанням, взятим на себе Україною щодо забезпечення права на справедливе судочинство та виконання судових рішень.

Суд вважає обрані заходи забезпечення позову обґрунтованими, адекватними та співмірними заявленим позовним вимогам, такими, що забезпечують збалансованість інтересів сторін на час вирішення спору. Вжиття зазначених заходів до забезпечення позову сприятиме запобіганню порушення прав позивача на час вирішення спору в суді, що відповідає правовій природі забезпечення позову.

Також, задовольняючи заяву позивача про вжиття заходів до забезпечення позову суд враховує, що вжиття наведеного вище заходу забезпечення позову жодним чином не перешкоджатиме нормальній господарській діяльності відповідачачів, оскільки арешту підлягає заставлене майно лише в межах розміру позовних вимог.

Керуючись ст. ст. 67, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Заяву від 22.05.2017 р. Публічного акціонерного товариства Перший Український ОСОБА_1 (код ЄДРПОУ 14282829, місцезнаходження: 04070, м. Київ, вулиця Андріївська, будинок 4) про забезпечення позову задовольнити у повному обсязі.

2. Вжити заходів забезпечення позову публічного акціонерного товариства Перший Український ОСОБА_1 (код ЄДРПОУ 14282829, місцезнаходження: 04070, м. Київ, вул. Андріївська, буд. 4) до товариства з обмеженою відповідальністю Дніпропетровський дослідний завод Енергоавтоматика (код ЄДРПОУ 04793055, місцезнаходження: 49127, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вулиця Базова, будинок 2) шляхом:

1) накладення арешту в межах суми позову у розмірі 245 639 858,36 грн. (двісті сорок п'ять мільйонів шістсот тридцять дев'ять тисяч вісімсот п'ятдесят вісім гривень 36 коп.), на наступне майно, що належить на праві власності товариству з обмеженою відповідальністю Дніпропетровський дослідний завод Енергоавтоматика (код ЄДРПОУ 04793055, місцезнаходження: 49127, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вулиця Базова, будинок 2) та є Предметом застави відповідно до Договору застави рухомого майна №1893-ЗРМ від 11.02.2014 р. (із змінами та доповненнями) укладеного між публічним акціонерним товариством Перший Український ОСОБА_1 (код ЄДРПОУ 14282829, місцезнаходження: 04070, м. Київ, вул. Андріївська, буд. 4) та товариством з обмеженою відповідальністю Дніпропетровський дослідний завод Енергоавтоматика (код ЄДРПОУ 04793055, місцезнаходження: 49127, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вулиця Базова, будинок 2), а саме рухоме майно, що знаходиться за адресою: Україна, м. Дніпропетровськ, вул. Базова, 2 та Україна, м. Дніпропетровськ, вул. Курсантська, 30 (перелік викладений російською мовою):

1. Наименование, реквизиты: Автопогрузчик вакуумный SAL-800G; Инвент. Номер: 16087; Завод. Номер: 12817842;

2. Наименование, реквизиты: Автопогрузчик вакуумный SAL-800G; Инвент. Номер: 16085; Завод. Номер: 12817711;

3. Наименование, реквизиты: Автопогрузчик вакуумный SAL-800G; Инвент. Номер: 16086; Завод. Номер: 12817834;

4. Наименование, реквизиты: Бункер-сушилка SHD-100DT; Инвент. Номер: 16089; Завод. Номер: 11412081;

5. Наименование, реквизиты: Бункер-сушилка SHD-100DT; Инвент. Номер: 16088; Завод. Номер:11411909;

6. Наименование, реквизиты: Бункер-сушилка SHD-100DT; Инвент. Номер: 16090; Завод.Номер:11412080;

7. Наименование, реквизиты: Дозатор SPV 15/20; Инвент. Номер: 16114; Завод. Номер: б/н;

8. Наименование, реквизиты: Дозатор красителя шнековой SCM75-16; Инвент. Номер: 16093; Завод. Номер:15110153;

9. Наименование, реквизиты: Дозатор красителя шнековой SCM75-16; Инвент. Номер: 16091; Завод. Номер: 15110154;

10. Наименование, реквизиты: Дозатор красителя шнековой SCM75-16; Инвент. Номер: 16092; Завод. Номер: 15110155;

11. Наименование, реквизиты: Дозатор пропорциональный SPV15; Инвент. Номер: 16094; Завод. Номер: б/н;

12. Наименование, реквизиты: Еврокран 1тн LH-A10; Инвент. Номер: 16549; Завод. Номер: GS1206119;

13. Наименование, реквизиты: Изделие по приварке таблеток пламегасителя; Инвент. Номер: 16346; Завод. Номер: б/н;

14. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 1 модель 85/802 ЕР; Инвент. Номер: 16419; Завод. Номер: 315;

15. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 10 модель 85/802ЕР; Инвент. Номер: 16488; Завод. Номер: 347;

16. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 11 модель 85/802ЕР; Инвент. Номер: 16415; Завод. Номер: 349;

17. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 12 модель 85/802ЕР; Инвент. Номер: 16416; Завод. Номер: 348;

18. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 13 модель 85/802ЕР; Инвент. Номер: 16417; Завод. Номер: 350;

19. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 14 модель 85/802ЕР; Инвент. Номер: 16418; Завод. Номер: 351;

20. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 15 модель 85/802ЕР; Инвент. Номер: 16435; Завод. Номер: 353;

21. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 16 модель 85/802ЕР; Инвент. Номер: 16437; Завод. Номер: 352;

22. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 17 модель 85/802ЕР; Инвент. Номер: 16438; Завод. Номер: 344;

23. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 18 модель 85/802ЕР; Инвент. Номер: 16439; Завод. Номер: 345;

24. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 2 модель 85/802 ЕР; Инвент. Номер: 16420; Завод. Номер: 314;

25. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 3 модель 85/802 ЕР; Инвент. Номер: 16421; Завод. Номер: 313;

26. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 4 модель 85/802 ЕР; Инвент. Номер: 16422; Завод. Номер: 312;

27. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 5 модель 85/802 ЕР; Инвент. Номер: 16423; Завод. Номер: 311;

28. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 6 модель 85/802 ЕР; Инвент. Номер: 16424; Завод. Номер: 310;

29. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 7 модель 85/802 ЕР; Инвент. Номер: 16425; Завод. Номер: 309;

30. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 8 модель 85/802 ЕР; Инвент. Номер: 16426; Завод. Номер: 308;

31. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки 9 модель 85/802ЕР; Инвент. Номер: 16487; Завод. Номер: 346;

32. Наименование, реквизиты: Камера дозревания и сушки модель 95/802ЕG с оброботкой озоном; Инвент. Номер: 16543; Завод.Номер: 295;

33. Наименование, реквизиты: Компл. трансф. подст-ция 2КТП-1000/10/04-84УЗзав№49029; Инвент. Номер: 3003; Завод. Номер: 49029;

34. Наименование, реквизиты: Комплект оборудования РП-10; Инвент. Номер: 3001; Завод. Номер:б/н;

35. Наименование, реквизиты: Компресс винтовой MAHLE тип MSK G75; Инвент. Номер: 3047; Завод. Номер: 917033;

36. Наименование, реквизиты: Кран мостовой ел. г/п 3,2 т; Инвент. Номер: 16118; Завод. Номер: 1018;

37. Наименование, реквизиты: Кран мостовой ел. г/п 3,2 т; Инвент. Номер: 16119 Завод. Номер: 1019;

38. Наименование, реквизиты: Линия N2 по сборке аккум. батарей; Инвент. Номер: 3222; Завод. Номер: б/н;

39. Наименование, реквизиты: Линия пастонамазки; Инвент. Номер: 16429; Завод. Номер: 3801; 3800; 3799; 3798;

40. Наименование, реквизиты: Линия пастопригот. и пастонамазки; Инвент. Номер: 3035; Завод.Номер: 27535;

41. Наименование, реквизиты: Линия по сборке полипроп.батарей; Инвент. Номер: 16456; Завод. Номер: 3869; 3868;

42. Наименование, реквизиты: Лінія приготування свинц. порошку; Инвент. Номер: 16427; Завод. Номер: НОМЕР_1; А25297;

43. Наименование, реквизиты: Машина для литья JW-650SP-B; Инвент. Номер: 16223; Завод. Номер: HC0115;

44. Наименование, реквизиты: Машина для литья JW-850SP-B; Инвент. Номер: 16231; Завод. Номер: IC0107;

45. Наименование, реквизиты: Машина для литья JW-850SP-B; Инвент. Номер: 16224; Завод. Номер: IC0108;

46. Наименование, реквизиты: Машина для литья пластмассовых изделий; Инвент. Номер: 16064; Завод. Номер: 1Д0100;

47. Наименование, реквизиты: Машина для литья пластмассовых изделий; Инвент. Номер: 16065; Завод. Номер: 100099;

48. Наименование, реквизиты: Машина для литья пластмассовых изделий; Инвент. Номер: 16063; Завод. Номер: 1Д0101;

49. Наименование, реквизиты: Оборудование и сист склада кислот; Инвент. Номер: 3040; Завод. Номер: б/н;

50. Наименование, реквизиты: Оборудование и сист склада электр; Инвент. Номер: 3041; Завод. Номер: б/н;

51. Наименование, реквизиты: Оборудование и сист станц нейтрализ; Инвент. Номер: 3043; Завод. Номер: б/н;

52. Наименование, реквизиты: Оборудование и сист УЧ пригот электр; Инвент. Номер: 3042; Завод. Номер: б/н;

53. Наименование, реквизиты: Пакетировщик "ELBAK-US-90" (эл.шкаф,пульт управления); Инвент. Номер: 3309; Завод. Номер:б/н;

54. Наименование, реквизиты: Подстанция трансф.комплектная КТП-1600/10-0,4-У; Инвент. Номер: 16315; Завод. Номер: 290307;

55. Наименование, реквизиты: Подстанция трансформат.комплектная 2КТП зав.№24428; Инвент. Номер: 2266; Завод. Номер: 24428;

56. Наименование, реквизиты: Преобразователь Digatron; Инвент. Номер: 16041; Завод. Номер:1330704;

57. Наименование, реквизиты: Пресс-форма "Корпус моноблока Б190.28.00.001"; Инвент. Номер: 16571; Завод. Номер: 2902;

58. Наименование, реквизиты: Пресс-форма "Крышка корпуса моноблока Б190.28.07.000СБ"; Инвент. Номер: 16572; Завод. Номер: 2900;

59. Наименование, реквизиты: Пресс-форма "Крышка корпуса моноблока Б55.133.00.000"; Инвент. Номер: 16573; Завод. Номер: 2924;

60 .Наименование, реквизиты: Пресс-форма "Корпус 170а\ч" со съемными вставками; Инвент. Номер: 16245; Завод. Номер: 28521;

61. Наименование, реквизиты: Пресс-форма "Корпус 55а\ч"; Инвент. Номер: 16244; Завод. Номер: 24175;

62. Наименование, реквизиты: Пресс-форма "Корпус 66а\ч,1гнездо"; Инвент. Номер: 16232; Завод. Номер: 3419;

63. Наименование, реквизиты: Пресс-форма "Крышка 170а\ч"; Инвент. Номер: 16233; Завод. Номер: 14077;

64. Наименование, реквизиты: Пресс-форма "Крышка 55а\ч" 2 гнезда; Инвент. Номер: 16235; Завод. Номер: 2074;

65. Наименование, реквизиты: Пресс-форма "Крышка 66а\ч" 2 гнезда; Инвент. Номер: 16241; Завод. Номер: 1816;

66. Наименование, реквизиты: Пресс-форма Б 88.50.00.001-01 "Корпус моноблока"; Инвент. Номер: 16515; Завод. Номер: 2875;

67. Наименование, реквизиты: Пресс-форма Б 88.508.00.001 "Ручка"; Инвент. Номер: 16516; Завод. Номер: 2881;

68. Наименование, реквизиты: Пресс-форма Б 88.508.01.000СБ "Крышка"; Инвент. Номер: 16514; Завод. Номер: 2823;

69. Наименование, реквизиты: Пресс-форма для производства корпуса 55; Инвент. Номер: 16098; Завод. Номер: 1205;

70. Наименование, реквизиты: Пресс-форма для производства крышки 55; Инвент. Номер: 16096; Завод. Номер:2861;

71. Наименование, реквизиты: Приточная система вентиляции П1 СБОРОЧН.ЦЕХА; Инвент. Номер: 3008; Завод. Номер: б/н;

72. Наименование, реквизиты: Пприточная система вентиляции П2 СБОРОЧН.ЦЕХА; Инвент. Номер: 3009; Завод. Номер: б/н;

73. Наименование, реквизиты: Робот для съема изделий B-1000WB; Инвент. Номер: 16099; Завод. Номер: 050822-01;

74. Наименование, реквизиты: Робот для съема изделий B-1000WB; Инвент. Номер: 16100; Завод. Номер: 050822-02;

75. Наименование, реквизиты: Робот для съема изделий с установкойзакладных R-1; Инвент. Номер: 16101; Завод. Номер: 50803;

76. Наименование, реквизиты: Система подачи оксида свинца в бункеры-накопители; Инвент. Номер: 16428; Завод. Номер: 336001424;

77. Наименование, реквизиты: Спектрофотометр AAS,SOLAAR 969 зав.№GE503473; Инвент. Номер: 3045; Завод. Номер: CE 503473;

78. Наименование, реквизиты: Станок токарно-винторезный 16Е 16КП зав.№3316; Инвент. Номер: 1036; Завод. Номер: 3316;

79. Наименование, реквизиты: Станок фрезер. широкоуниверс. инструм. 6Е75ПФ1зав№400; Инвент. Номер: 1019; Завод. Номер: 400;

80. Наименование, реквизиты: Установка заливки и контроля уровня электролита; Инвент. Номер: 16455; Завод. Номер: 235-2010;

81. Наименование, реквизиты: Установка фильтрации AquaHard S/Clack CL; Инвент. Номер: 16495; Завод. Номер: 11050356;

82. Наименование, реквизиты: Установка фильтрации AquaHard на основе сорбента (скважина) (свердловина); Инвент. Номер: 16450; Завод. Номер: б/н;

83. Наименование, реквизиты: Устройство PLT; Инвент. Номер: 16311; Завод. Номер: 41791;

84. Наименование, реквизиты: Устройство пробивки отверстий моноблоков ТИП ALS 3; Инвент. Номер: 16288; Завод. Номер:784-002/06.

3. Вжити заходів забезпечення позову публічного акціонерного товариства Перший Український ОСОБА_1 (код ЄДРПОУ 14282829, місцезнаходження: 04070, м. Київ, вул. Андріївська, буд. 4) до товариства з обмеженою відповідальністю Укрсплав (код ЄДРПОУ 31646224, місцезнаходження: 49051, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вулиця Курсантська, будинок 36) шляхом:

1) накладення арешту в межах суми позову у розмірі 245 639 858,36 грн. (двісті сорок п'ять мільйонів шістсот тридцять дев'ять тисяч вісімсот п'ятдесят вісім гривень 36 коп.), на наступне майно, що належить на праві власності товариству з обмеженою відповідальністю Укрсплав (код ЄДРПОУ 31646224, місцезнаходження: 49051, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вулиця Курсантська, будинок 36) та є Предметом застави відповідно до Договору застави рухомого майна №167-ЗРМ від 18.03.2011 (із змінами та доповненнями) укладеного між публічним акціонерним товариством Перший Український ОСОБА_1 (код ЄДРПОУ 14282829, місцезнаходження: 04070, м. Київ, вул. Андріївська, буд. 4) та товариством з обмеженою відповідальністю Укрсплав (код ЄДРПОУ 31646224, місцезнаходження: 49051, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вулиця Курсантська, будинок 36), а саме рухоме майно, що знаходиться за адресою: Україна, м. Дніпропетровськ, вул. Курсантська, 36 (перелік викладений російською мовою):

1. Наименование, реквизиты: Комплект горелок разогрева ЛРС уч РО Инвентарный номер: 104/2/528;

2. Наименование, реквизиты: Линия проката свинцово-кальциевой ленты; Инвентарный номер: 104/2/479;

3. Наименование, реквизиты: Барабанная печь; Инвентарный номер: 104/2/283;

4. Наименование, реквизиты: 2КТПГС 1000/10/0,4 с ТМ; Инвентарный номер: 104/1/616;

5. Наименование, реквизиты: Комплект горелок 630 кВт РО; Инвентарный номер: 104/2/526;

6. Наименование, реквизиты: Линия по переработке корпусов АКБ в сборе; Инвентарный номер: 104/2/613;

7. Наименование, реквизиты: Участок газовых горелок; Инвентарный номер: 104/2/524;

8. Наименование, реквизиты: Фильтровентиляционная установка; Инвентарный номер: 104/2/321;

9. Наименование, реквизиты: Конвеер разливочного комплекса по рекуперации свинца; Инвентарный номер: 104/2/521;

10. Наименование, реквизиты: Дробилка щековая СМД-109; Инвентарный номер: 104/2/125;

11. Наименование, реквизиты: Комплекс обработки електролита; Инвентарный номер: 104/2/322;

12. Наименование, реквизиты: Распред устройство 6квт; Инвентарный номер: 104/1/370;

13. Наименование, реквизиты: Система вентиляции комплекса по рекуперации свинца; Инвентарный номер: 104/2/522;

14. Наименование, реквизиты: Система котлов комплекса по рекуперации свинца; Инвентарный номер: 104/2/523;

15. Наименование, реквизиты: Шахтная печь (комплектация); Инвентарный номер: 104/2/319;

16. Наименование, реквизиты: Камера дожигания; Инвентарный номер: 104/2/320;

17. Наименование, реквизиты: Линия по экструзии и грануляции РМЕ 100/35; Инвентарный номер: 104/2/612;

18. Наименование, реквизиты: Эмиссионный атомный спектометр ARL 3460; Инвентарный номер: 104/2/402;

19. Наименование, реквизиты: Эмиссионный вакуумный спектометр ARL 3460; Инвентарный номер: 104/2/403.

4. Передати арештоване майно товариства з обмеженою відповідальністю Дніпропетровський дослідний завод Енергоавтоматика (код ЄДРПОУ 04793055, місцезнаходження: 49127, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вулиця Базова, будинок 2) та товариства з обмеженою відповідальністю Укрсплав (код ЄДРПОУ 31646224, місцезнаходження: 49051, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вулиця Курсантська, будинок 36) на відповідальне зберігання публічному акціонерному товариству Перший Український ОСОБА_1 (код ЄДРПОУ 14282829, місцезнаходження: 04070, місто Київ, вулиця Андріївська, будинок 4).

Стягувач: Публічне акціонерне товариство Перший Український ОСОБА_1 (код ЄДРПОУ 14282829, місцезнаходження: 04070, м. Київ, вулиця Андріївська, будинок 4)

Боржник-1: Товариство з обмеженою відповідальністю Дніпропетровський дослідний завод Енергоавтоматика (код ЄДРПОУ 04793055, місцезнаходження: 49127, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вулиця Базова, будинок 2).

Боржник-2: Товариство з обмеженою відповідальністю Укрсплав (код ЄДРПОУ 31646224, місцезнаходження: 49051, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вулиця Курсантська, будинок 36).

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття - 23.05.2017 року.

Ухвала як виконавчий документ підлягає виконанню в порядку, передбаченому Законом України "Про виконавче провадження", та може бути пред'явлена до виконання - до 24.05.2020 року .

Ухвалу може бути оскаржено до Дніпропетровського апеляційного господарського суду через господарський суд Дніпропетровської області протягом п'яти днів з дня її прийняття.

Суддя ОСОБА_4

Дата ухвалення рішення23.05.2017
Оприлюднено26.05.2017
Номер документу66657126
СудочинствоГосподарське
Сутьзвернення стягнення на предмет застави

Судовий реєстр по справі —904/5948/17

Ухвала від 15.06.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Панна Світлана Павлівна

Ухвала від 22.05.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Панна Світлана Павлівна

Ухвала від 26.04.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Панна Світлана Павлівна

Ухвала від 16.04.2018

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Панна Світлана Павлівна

Ухвала від 28.08.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Панна Світлана Павлівна

Ухвала від 18.07.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Панна Світлана Павлівна

Ухвала від 18.07.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Панна Світлана Павлівна

Ухвала від 13.07.2017

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Євстигнеєв Олександр Сергійович

Ухвала від 11.07.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Панна Світлана Павлівна

Ухвала від 10.07.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Панна Світлана Павлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні