Ухвала
від 23.05.2017 по справі 815/2538/17
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/2538/17

УХВАЛА

23 травня 2017 року                                                                       м. Одеса

Одеський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Глуханчука О.В.,

секретар судового засідання – Мураховська А.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за адміністративним позовом Арцизької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Одеській області до товариства з обмеженою відповідальністю “Фамільний дім” про стягнення податкової заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Одеського окружного адміністративного суду знаходиться справа за адміністративним позовом Арцизької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Одеській області до товариства з обмеженою відповідальністю “Фамільний дім” про стягнення з рахунків у банках податкової заборгованості у розмірі 529 854, 00 грн.

У судове засідання, призначене на 23 травня 2017 року сторони не з'явились. Позивач про дату, час і місце судового розгляду справи повідомлений належним чином та своєчасно, причини неявки суду не повідомив. При цьому, жодних заяв або клопотань про відкладення розгляду справи або розгляд справи за відсутності від позивача не надходило.

Відповідач про дату, час і місце судового розгляду справи повідомлявся, проте у суду відсутні відомості про отримання ним судової кореспонденції.

У відповідності з п. 1 ч. 3 ст. 49 КАС України, особи, які беруть участь у справі, мають право знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів.

Згідно з ч. 2 ст. 122 КАС України, судовий розгляд адміністративної справи здійснюється в судовому засіданні з викликом осіб, які беруть участь у справі.

За приписами ч. 1 ст. 122 КАС України, адміністративна справа має бути розглянута і вирішена протягом розумного строку, але не більше місяця з дня відкриття провадження у справі, якщо інше не встановлено цим Кодексом.

На підставі викладеного, враховуючи першу неявку у судове засідання позивача, від якого не надходило заяв або клопотань про розгляд справи за його відсутності, а також неявку відповідача щодо якого відсутні відомості про отримання судової кореспонденції, що перешкоджає розгляду справи у даному судовому засіданні, судом розглянуто питання щодо зупинення провадження у справі до дати наступного судового засідання.

Системно проаналізувавши положення ч. 2 ст. 156 КАС України, відповідно до якої перелік факультативних підстав для зупинення провадження у справі не є вичерпним, в цілях процесуальної економії строків розгляду справи, суд вважає необхідним зупинити провадження у справі для виклику осіб, які беруть участь у справі, з призначенням дати наступного судового засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 49, 122, 156, 160, 165 КАС України,

УХВАЛИВ:

Зупинити провадження у справі за адміністративним позовом Арцизької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Одеській області до товариства з обмеженою відповідальністю “Фамільний дім” про стягнення податкової заборгованості.

Судове засідання призначити на 04 липня 2017 року о 10 годині 30 хвилин.

Ухвала може бути оскаржена до Одеського апеляційного адміністративного суду шляхом подання апеляційної скарги до Одеського окружного адміністративного суду протягом п'яти днів з дня отримання її копії. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Суддя О.В. Глуханчук

Дата ухвалення рішення23.05.2017
Оприлюднено26.05.2017

Судовий реєстр по справі —815/2538/17

Ухвала від 30.11.2017

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Косцова І.П.

Ухвала від 18.09.2017

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Косцова І.П.

Постанова від 31.08.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Глуханчук О. В.

Ухвала від 26.07.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Глуханчук О. В.

Ухвала від 26.07.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Глуханчук О. В.

Ухвала від 23.05.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Глуханчук О. В.

Ухвала від 04.05.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Глуханчук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні