Ухвала
від 25.04.2017 по справі 408/2027/17-ц
БІЛОВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про витребування доказів

25 квітня 2017 року Біловодський районний суд Луганської області

в складі: головуючого судді Кускової Т.В.,

при секретарі Мірошник Г.Г.

ознайомившись з позовною заявою ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Червоножовтневої сільської ради Станично-Луганського району про визнання права власності в порядку спадкування за законом, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Біловодського районного суду Луганської області знаходиться цивільна справа №408/2027/17 за позовною заявою ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Червоножовтневої сільської ради Станично-Луганського району про визнання права власності в порядку спадкування за законом.

Згідно ч.1 ст.137 ЦПК України, у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі є складнощі, суд за їх клопотанням зобовязаний витребувати такі докази.

Згідно п.3.4 Положення про спадковий реєстр, реєстратор видає зі Спадкового реєстру інформаційну довідку про наявність (відсутність) посвідченого заповіту, спадкового договору, заведеної спадкової справи та виданого свідоцтва про право на спадщину на письмовий запит суду, прокуратури, органів дізнання і досудового слідства у зв'язку з цивільними, господарськими, адміністративними або кримінальними справами, про адміністративні правопорушення, що перебувають у провадженні зазначених органів.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне постановити ухвалу про витребування доказів, оскільки невжиття цих заходів, ускладнить вирішення справи по суті.

З метою розгляду справи в розумні строки, суд вважає за необхідне витребувати у приватного нотаріуса Станично-Луганського районного нотаріального округу вищевказані відомості для направлення їх суду.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.133-137 ЦПК України, суд, -

ухвалив:

Витребувати у приватного нотаріуса Станично-Луганського районного нотаріального округу належним чином завірені копії документів спадкової справи після смерті ОСОБА_3, померлого 11 березня 2013 року або даних про відсутність спадкової справи.

Копію ухвали направити до відома та виконання приватному нотаріусу Станично-Луганського районного нотаріального округу (смт. Петрівка, Станично-Луганського району, Лугаснської області, вул.. Миру, 1).

Термін виконання даної ухвали визначити до 29.05.2017р.

Суддя Біловодського районного суду

Луганської області ОСОБА_4

СудБіловодський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення25.04.2017
Оприлюднено29.05.2017
Номер документу66697579
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —408/2027/17-ц

Рішення від 18.09.2017

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Кускова Т. В.

Ухвала від 25.04.2017

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Кускова Т. В.

Ухвала від 25.04.2017

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Кускова Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні