Ухвала
від 25.05.2017 по справі 804/6876/13-а
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УХВАЛА

25 травня 2017 р. Справа № 804/6876/13-а Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 при секретаріОСОБА_2 за участю: розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву Царичанського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області про заміну сторони виконавчого провадження у адміністративній справі № 804/6876/13-а за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в Петриківському районі Дніпропетровської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "ВІП-Телеком" про стягнення заборгованості , -

ВСТАНОВИВ:

11 червня 2013 року Дніпропетровським окружним судом винесено постанову у адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в Петриківському районі Дніпропетровської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "ВІП-Телеком" про стягнення заборгованості.

03 травня 2017 року до суду надійшла заява Царичанського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 804/6876/13-а з Управління пенсійного фонду України в Петриківському районі Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ 25006972) на Царичанське об'єднане управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ 41247946).

У судове засідання 25 травня 2017 року з розгляду заяви про заміну сторони виконавчого провадження, сторони не з'явились, про дату, час та місце судового засідання повідомлені належним чином. Від заявника надійшло клопотання про розгляд заяви без участі представника заявинка.

Згідно ч.2 ст.264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

За таких обставин, враховуючи норми ч. 6 ст. 128, ч. 2 ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства, заяву розглянуто без участі сторін в порядку письмового провадження.

Судом встановлено, що постановою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 11 червня 2013 року позовну заяву задоволено. Стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю "ВІП-Телеком" на користь Управління пенсійного фонду України в Петриківському районі Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ 25006972) заборгованість у розмірі 450,30 грн.

Проте, заявник зазначає, що заборгованість на день подання заяви становить 397,50 грн.

Згідно постанови Кабінету Міністрів України № 988 від 21 грудня 2016 року "ОСОБА_2 питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України" реорганізації, шляхом злиття, підлягають деякі територіальні органи Пенсійного фонду України. До переліку увійшло управління Пенсійного фонду України в Царичанському районі та управління Пенсійного фонду України в Петриківському районі Дніпропетровської області. На виконання вказаної постанови державний реєстратор 30 березня 2017 року зареєстрував Царичанське об'єднане управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області, яке було створене шляхом злиття управління Пенсійного фонду України в Царичанському районі та управління Пенсійного фонду України в Петриківському районі Дніпропетровської області, що підтверджується Витягом з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, копія якого наявна в матеріалах справи.

Відповідно до ч.1 ст.264 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

З урахуванням сукупності викладених обставин, враховуючи вимоги чинного законодавства, суд задовольняє клопотання Царичанського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області про заміну стягувача, як сторони виконавчого провадження.

УХВАЛИВ:

Заяву Царичанського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області - задовольнити.

Замінити стягувача у виконавчому провадженні щодо виконання постанови Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 11 червня 2013 року у справі № 804/6876/13-а з Управління пенсійного фонду України в Петриківському районі Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ 25006972) на Царичанське об'єднане управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ 41247946).

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду шляхом подання апеляційної скарги через Дніпропетровський окружний адміністративний суд з одночасним направленням копії апеляційної скарги особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя ОСОБА_1

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.05.2017
Оприлюднено06.06.2017
Номер документу66826142
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/6876/13-а

Ухвала від 25.05.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Голобутовський Роман Зіновійович

Ухвала від 04.05.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Голобутовський Роман Зіновійович

Постанова від 11.06.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юхно Ірина Валеріївна

Ухвала від 22.05.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юхно Ірина Валеріївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні